Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz heavygrip #3109 üzenetére
id, tehát ha 2025-öt mondanak elsőre, az biztos 26 vagy 27 lesz.
Csak nincsenek még annyira előrehaladva a fejlesztéssel, hogy mindenkinek mutogassák a hotelpincébe utazó zsíroshajú rajongóikon kívül. Doom 2016 is a Quakeconon volt zárt ajtók mögött demózva 14-ben, és az a rész nincs is végül a játékba.
/s
-
wjbhbdux
veterán
Hivatalos mod támogatást, pályaszerkesztőt kap a játék [link]
/s
-
wjbhbdux
veterán
The Dark Ages lehet a következő rész végső neve, scifi helyett középkori időkben játszódik [link]
/s
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz #48613632 #2870 üzenetére
Inkább a számtalan 25 éves kinézetű indie játékot nevezném az utóbbi évben reneszánsznak, hiszen ezekből egyre több van miközben nagy költségvetésű FPS alig. Tavaly nem is tudom játszottam-e bármivel, jött egy Halo de az pihen amíg beteszik a coopot. De jó látni hogy a régi Doomok meg a Quake 1 is kap még pályákat szép mennyiségben minden évben.
Én a Half-Life/source modokért voltam oda régen, csak az már tényleg akkora erőfeszítés hogy inkább indie játékot csinálnak amiből pénz is jön mert egy komolyabb project fejlesztésével hosszú évekig el lehet szöszmötölni mint pl a G String honfitársunktól./s
-
wjbhbdux
veterán
válasz #48613632 #2866 üzenetére
Doom 1-2-ben én is a nyilakkal forogtam, aztán nem nagyon volt lehetőségem játszani úgyhogy Quake1-2 3d átállás kimaradt akkor. Aztán felfedeztünk egy internet kávézót a Kálvinnál ahol az UT előtti Unreal 1 deathmatch ment épp (+ másik társaságban a starcraft), és ott is billentyűzettel akartunk játszani, szerencsére volt egy arc aki megmutatta hogy mi van csak be volt kapcsolva az invert mouse, erről csak vmivel később szoktam át normálra.
/s
-
wjbhbdux
veterán
Eternal Speedrun helyzetjelentés:
100% Ultra-Nightmare Speedrun in 3:38:20 IGT
by DraQuAny% 29:28
by xamideUN Glitchless in 2h28mn13sec
by Hqrdest[ Szerkesztve ]
/s
-
wjbhbdux
veterán
-
wjbhbdux
veterán
streamerek csak egy bizonyos pontig vihetik úgyhogy túl sok spoiler nemlesz még, de reggel már vigyázzatok.
+1 tanács egy id programozótól, a Steam FPS számlálója csökkenti a játék teljesítményét, kikapcsolását ajánlja
[ Szerkesztve ]
/s
-
wjbhbdux
veterán
A twitch streamerek is megkapták úgy látom.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz Alvin_ti4200 #187 üzenetére
Ehhez 2 single player DLC jár. Persze az lehet hogy ha vár valaki, akkor olcsóbb lesz mielőtt kijön a DLC, mint a Borderlands nagyobb kiadásai is most.
/s
-
wjbhbdux
veterán
válasz bagyulajuve #184 üzenetére
általában 10 eurót lehet spórolni ezeknél ha egyben veszed előre.
/s
-
wjbhbdux
veterán
Az előző DOOM esetében belátták, hogy hiba volt a multiplayer DLC, idővel ingyenessé kellett hogy tegyék mert a kevés érdeklődőt is felosztotta. Szerintem csak SP DLC lesz, annyi évig van rá igény. Nem csonka játékot veszel, hanem az addig kiadott és közeljövőre beígért tartalmat. A mai játékiparban már szinte nincs kész meg teljes játék, pl. a Borderlands 2 is most kapott egy új single player DLC-t majdnem 7 évvel a megjelenése után.
/s
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hobby elektronika
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- PlayStation 5
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett
- Géjmer Keychron M3 vezeték nélküli egér
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla