Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    válasz cyberkind #1951 üzenetére

    Pont most nyomom a The Plutonia Experimentet UV-n (14. mapnál járok épp), meg a napokban újra végigvittem a Knee-deep in the Dead-et (2x), a The Shores of Hellt, az Infernót, a Thy Flesh Consumed-ot, meg a SIGIL-t, jó kis ZDoommal (szintén csak UV-n; jobb az idegrendszeremnek, ha először felépítem a dolgot :DDD ). Mivel inkább vanilla guy vagyok, eddig javarészt Crispy Doomot vagy PrBoom+-t használtam, de sajnos rá kellett jönnöm, hogy az egér input harapósabbnak tűnik ZDoomban.

    Gondoltam is rá, hogy mehetne egy Nightmare, ha már az elő három ep meg a DOOM II anno megvolt úgy (meg a féjszbukkos DOOM app, billentyűzet only :D és az alap Eternal, bár az itt eléggé irreleváns) . A Plutonia kivételével; ott még kicsit szintre kell hozni a dolgokat, de azt vettem észre, hogy SIGIL meg ezután az alap epizódok eléggé tingli-tanglikká válnak, mert megedződik az ember a nettó szopatásban. : >

    [ Szerkesztve ]

    SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.

Új hozzászólás Aktív témák