Új hozzászólás Aktív témák
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #3049 üzenetére
Nekem olyan 350 körüli lett, de elég is. A multi unalmas, a kampányt meg ezerszer letoltam. Részemről jöhet a folytatás
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
heavygrip
senior tag
Hely slayerek,nekem már kb 800 órám van benne, és még mindig nem unom. 1000 óránál lövök fényképét 💪💪
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Segal
veterán
válasz zoo8800 #3047 üzenetére
Addigra o is sokkal ugyesebb lesz, de teny hogy az elso randi veluk felejthetetlen
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Az eleje szivas kicsit amig esetlenul mozogsz meg semmi fejlesztesed nincs, de ahogy fejlodsz te is meg a Slayer es a fegyverarzenalja is ugy lesz egyre szorakoztatobb
-
Segal
veterán
Van 1 rossz hirem.
Lesznek annal kemenyebb ellenfelek is"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
I02S3F
addikt
A játék feladja a leckét! Az első Anachron kinyír, de tetszik! Ps-en tolom és nehéz becélozni. Plusz mozognom is kéne játék közben.
-
Segal
veterán
válasz zoo8800 #3038 üzenetére
-
thesound
addikt
A Single Player Campaign - az a klasszik sztori mód, 1 személyre
Az Acient Gods part 1 és part 2 pedig a két single player kiegészítő.Ha az egyjátékos élményt ki akarod maxolni, akkor ez a három kell, ebben a sorrendben.
Tehát kell a standard és a year one pass, ha minden single palyert végig szeretnél tolni. (igen, akarod )
De jelen pillanatban a delux-szal pár eur-ral jobban jösz ki és még semmire nem használható csecse-becséket is kapsz.Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
max56
csendes tag
sziasztok egy kis segítséget kérek DOOM Eternal a steamen 3 féle csomag van DOOM Eternal Year One Pass, Standard Edition, Deluxe Edition, és melyikben mi van ? year one passban The Ancient Gods - Part One, Part Two campaign expansions and BATTLEMODE a Standardban meg Single Player Campaign and BATTLEMODE a single player campaign a the ancient gods part1,2 ? vagy teljesen más ? Deluxeban meg year one pass és Single Player Campaign van meg persze deluxe mindent összesítettek, ez király de semmit nem ír le hogy mit kapsz belebonyolódtam
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3032 üzenetére
Acsik végett érdemes újrajátszani, de idővel tényleg feledésbe vonul a játék. Pedig nekem kb 350 órám van benne és ennek a nagy része a sztori, mert a multija egy f*s...
Persze azok az acsik is meglettek hogy mégis legyen kifullozva a játék, de már nekem sem kívánja a szervezetem csak azért hogy a +1 alkalommal végigrohangáljak a pályákon..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3030 üzenetére
Azt én is keveset játszottam, de az tuti hogy nem a mentéséről híres az a játékmód. Acsi végett érdemes végigtolni, de szerintem nem egy nagy szám
Ha sz*pásra vágysz akkor master level pályák"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
spleenszuru
őstag
Mentem most egy horde modet. Elsőt valaha.
Jól látom, az csak akkor ment, mikor 1 teljesen kész van, igaz? Írta az elején, csak nem volt teljesen egyértelmű.
Plusz ha kihalok pl. az ötödik szintjén, kezdhetem teljesen elölről az adott szintet.Malaka!
-
thesound
addikt
válasz spleenszuru #3026 üzenetére
Hehe, nekem is pontosan ez a rész maradt meg, mint rohadt nehéz rész.
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3026 üzenetére
Hú de spoilereznék annál a résznél, de meg bírom állni.
Nagyon "kedves" pályaszakasz az tény. Főleg ha belelőssz a buffolós mocsokba
Amúgy meg nem kell felbuffolni a maraudereket és problem solved
Mindenesetre akkor azért még maradt "élveznivaló" rész a játékban"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
spleenszuru
őstag
Mondjuk azt nem tudtam/figyeltem eddig, hogy a játék egy ekkora bánat r*hadék, hogy ha checkpointot töltök is be, akkor a checkpoint után elköltött extra lifeokat elveszi, hiába újratöltöm a checket.
Épp rage quitoltam azon a részen, ahol 2 bánat marauder jön, a lila buffokkal tele zombis helyen. Amúgy is útálom azt a mobot, nemhogy kettőt+buff.
2 extra lifem elment, ami nem tért vissza check után sem.
Malaka!
-
spleenszuru
őstag
Én lennék a kérdés?
Szimplán csak nem játszottam a kommentem óta, már nem kívánom minden nap.Köszi, kezdek akkor ray tracing és shadowok terén. Tudom a shadow sok helyen erőforrás zabáló, AA meg itt csak parancssorral kapcsolható ki, amit megtettem, igaz kb. semmi különbséget nem vélek felfedezni.
Malaka!
-
Segal
veterán
Na vajon mi lehet az oka hogy nem jelentkezik a fórumtárs? Kiégés vagy csak elakadás? Esetleg eljutott a boss-ig és ott a frusztráció?
-
törölt tag
válasz spleenszuru #3020 üzenetére
Én úgy vettem észre, hogy a "shadow"-val kapcsolatos beállítások nem annyira lényegesek, és eléggé erőforrásigényesek. Én abból szoktam faragni elsőnek, meg az AA-ból. Bár ez utóbbi manapság szinte már nem is számít semmit, teljesítmény változásban. (régebben ez nem így volt)
De ezt most általánosságban írtam, nem kifejezetten az Eternallal kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
heavygrip
senior tag
válasz WATERDACA #3017 üzenetére
Ja, elég kiábránditó volt az uac atlantica. Bár már vissza frissítették az eredetire.
#3020 spleenszuru szerintem kapcsold ki a sugárkövetést vagy ha nincs bekapcsolva passz... én teljesen más kategóriába tolom (1080p/75hz).
Korábban még az RX 580 sem főtt meg alatta, csak az átvezetőn - na az b*szó rész amúgy - így én nem variáltam a beállításokon, vitte ultra nightmaren. Pár alkalommal beesett 60-65 FPS re, de azt "kivédte" a freesync.Nézd meg a textúrát, hogy le veszed sima nightmare, ha úgy sem jó akkor lentebb. Az szerintem látványban nem lesz vészes.
They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
spleenszuru
őstag
Légyszi segítsetek abban, ha tudtok, melyik grafikai beállítások azok, amik a legjobban húzzák az FPS-t?
Utolsó stage olyan sűrű, hogy leesik 80-90-re, és sajnos a 144-es monitoron ezt már érezni, zavaró.Malaka!
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3018 üzenetére
Ja hogy ezt eddig nem említettük Igen ez már könnyítve van, mert a megjelenéskor keményebb volt.
Ha igazán szivatni szeretnéd magad akkor ott lesznek a master level pályák
Ott mindenből több és nagyobb van (enemyből persze, nálad semmi extra tulajdonság ) és az igazi ínyencek választhatnak olyan módot is hogy csak a legegyszerőbb puskával indulsz ellenük és amelyik fegyvert megtalálod a pályán, azzal tudod bővíteni az arzenálod. Ha valamelyik mellett elsétálsz akkor így jártál
Na az az igazi kihívás[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
válasz WATERDACA #3017 üzenetére
Ja, hogy ez már könnyített..
Persze lehet velem van a baj, de én az Eternalt HMP-n játszom, és a gods 1 így is elég feszült volt nekem.
Meghalni igazából csak a fő boss ellen sikerült, de voltak még így is adrenalinban túlcsordult pillanataim.
Lehet nem 30 évesen kellett volna belevágni.
Ettől függetlenül számomra pl. még így is az eddigi legjobb FPS gamek a 16-tal együtt, amikkel játszom.Régen a Star Wars Republic Commandoval éreztem hasonló szenvedést egyes pályákon.
Malaka!
-
heavygrip
senior tag
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3013 üzenetére
Engem az a sárga pajzsos katona b*szott fel anno többször...
Az utolsó pálya viszont mindenért kárpótolni fog. Az brilliánsra sikerült. Ezért is bosszantó utána a boss...
Na sok sikert, ahol jársz már nincs sok hátra"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
spleenszuru
őstag
Az fix, hogy egy kifestőben érzem magam lassan..
Francnak kellenek átfestett mobok új képességekkel, ez a zöld gyík is, hát wtf.Anno a classic doom grafikáját használva, volt egy mobilos game, még nem android, stb. op.rendszeren, nyomógombos telóra. Abban volt ez, hogy egy féle mobból 5 szín, mindegyiknek más a neve, stb.
Malaka!
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #3011 üzenetére
A dlc2 boss egyáltalán nem nehéz, mert ellene életben maradni a világ legegyszerűbb dolga, csak ugye mi már tudjuk hogy miért szívás. Neked nem volt annyira, nekem viszont taknyosra sz*pós feladat volt. A dlc 1 boss meg nem könnyű, de folyamatosan lehet benne fejlődni és mint láthatod végül ő is hamar letolta. Szerintem a ketteskével sz*pni fog, de majd meglátjuk neki mi lesz a véleménye. Van 1 olyan érzésem hogy az enyémhez fog közelebb állni
-
heavygrip
senior tag
Nekem fordítva.
Kb ha egy évig nem játszanék vele,akkor is a DLC 2 lenne a könnyebb..
Kinek mi.
Hidd el spleenszuru, jóval kedvezőbb a DLC 2 (direkt nem írtam"könnyebbet").
Nehéz,de nem.... nincs annyi szop*t*s rész mint a DLC 1 ben, gondolom halgattak a többségre...[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3009 üzenetére
Majd az utso boss. Na az fog felcseszni...
Nekem a part1 vegen levo csak kicsit volt bosszanto, a part2 viszont egyenesen frusztralo..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
spleenszuru
őstag
Valóban elkezdtem egyből utána, lol.
Ma már tiszta fejjel nem volt vészes, de azért 1x meghaltam, ami be is adta, hogy hé noob, kell a sentinel armor?
Na mindegy, nem fogadtam el.Amúgy ezek az újítások már tényleg kezdenek out of controlok lenni, értem ezalatt az új impet, és baront pl.
Valahogy nem illenek nekem a "környezetbe".Malaka!
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3007 üzenetére
En szoptam elore hogy a spirit fog meg kellemetlen perceket okozni csak nem akartam spoilerezni.
Ha megolod a boss-t az utana kovetkezo video vegett ugyis instant kezded a kettes dlc-t..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
spleenszuru
őstag
Hát, nálam az ancient egyszer végigtolós lesz, az tuti.
Ez nekem már nem szórakozás, hanem idegevés.
Nemtom final boss-e, amit épp ölnék, ha nem halnék meg állandóan, de ez a spiritezés beteges sz*r, nem fun. Hozzá a kaptárból koppintott lézer, csak épp nem kék.
Túlkapták ezt nekem akrobatikával is.Ezelőtt volt slayer gateben spirit+marauder, ott is azt hittem lehajítom a monitorom a hetedikről.
Szóval igazából alig várom, hogy befejezzem, le is teszem szerintem a gamet.
Malaka!
-
heavygrip
senior tag
válasz spleenszuru #3004 üzenetére
Amúgy melyik 3 rúnát használjátok sztoriban?
Én a glory utáni gyorsítás, hosszabb stagger idő, és amikor használod a blood punchot adjon életet.
A nagy távolságos gloryt nem aktiváltam sosem (csak a 2016os doomban), mert iszonyat gyors slayer. A dasht meg mindig használom, tehát ott vagyok egyből a glorynál#3002 Segal
Az empovered revenant fel volt tápolva rendesen, már olyan erős volt,hogy 4ballista illetve 4 dupla shoti kelett neki.... szóval elég sok játékosnak megkeserítette a játékban levő "kalandozását ".They are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
-
Segal
veterán
válasz spleenszuru #3004 üzenetére
Na igen a 2 marauder után hogy még sz*rásig tölti újra az arénát az fájó tud lenni
A spiritet kifejezetten utáni fogod[ Szerkesztve ]
-
spleenszuru
őstag
Második stagen vagyok a gods 1-ben, első stage olyan hosszú volt, hogy 3 napig azt csináltam, nem volt kedvem befejezni egyszerre.
A spiritet máris nem kedvelem, az biztos.Azt viszont élem, hogy itt nincsenek missionos challengek, mint az alap sztoriban.
Amúgy melyik 3 rúnát használjátok sztoriban?
Nálam a nagy távolságos glory kill, a hosszabb stagger idő, és a glory utáni gyorsítás aktív, még csak ki sem próbáltam mást.
A levegőben itt elég hatékony a rúnája nélkül is.Malaka!
-
Segal
veterán
válasz heavygrip #3001 üzenetére
kikapcsolható ha noob vagy
-
heavygrip
senior tag
Igen, a DLC1 fő boss az hagy kívánnivalót maga után, még majdnem feladta a leckét a mocsok(no azért nem sikerült neki leszedni egy extra lifeot sem), igaz már rég toltam le a DLC ket is, szóval egy kicsit ki estem a ritmusból,de már így a DLC 2 végére vissza rázódtam
Azt vettem észre,hogy piszok sok az empovered démon...sokkal több mint ezelőtt fél éve, van hogy egy pályán 3at is bead. Lehet sok az újoncThey are rage,brutal, without mercy,but you,you will be worse, Rip and Tear until it is done.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ózongenerátor a háztartásban
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Milyen processzort vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM