Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Francia91
veterán
válasz
diablo1984 #99686 üzenetére
Akkor nincs más alternatíva, némelyikünknek szerencsénk volt, hogy még nyár vége fele töltött le friss térképet a program, az okát nem tudjuk, hogy miért volt ez pár embernél.
Van program pakkom 8.1 Denim rendszerre, délután igyekszem meglesni, abban milyen navi alkalmazások vannak -
Francia91
veterán
válasz
diablo1984 #99684 üzenetére
Szia
Nekem a Lumia 1020-asomon 8.1 rendszer van, augusztusban még szedett le a "Térképek" alkalmazás friss térképet, és tényleg friss utakkal. De ez nem túl gyakori lehet, másnál nem jelez évek óta frissítést. Az anno WP-re megvásárolt Sygic-om sem frissül kb 2018 óta.
Sajnos teljes mértékben kirántották alóla a rendszert, nemtudok olyan navi alkalmazást, amihez lennének frissíthető térképekLessetek rá a gyári Térképek alkalmazásra, hátha dob fel frissítést, más ötletem nincs. De nem fűzök ahhoz sem sok reményt
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
Sziasztok! Windows mobile 8.1re létezik még valami működő, akár offline navigációs program? Vagy a gyári beépítekhez offline térképet honnan lehetne szerezni?
Van egy kőkorszaki Nokia lumia 630asom, a gyereknek jó lenne első telefonnak ami már nem túl okos, de nem is kellene, viszont egy navi azért jó lenne ha működne rajta... -
ledgeri
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #99678 üzenetére
Csak ahhoz be kéne lépni telegramra... olyan accountom meg már nincs. (De nem annyira lényeges.... amkor másfél havona egyszem valaki megkeres, hogy felmérés, csak azért venném fel, hogy tudjam kinek kellene utánanézni... majd-majd rákeresek magam!)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Sztyepadzso #99676 üzenetére
Ha használod a programjukat, meg tudnád nézni hogy van-e hívásfelvevőjük az elérhető pakkban?
Valahol le van szedve -ha tényleg, talán- nekem is, de most annyira káoszban vagyok, hogy nem találom. -
zorzy4
addikt
Sziasztok. Lumia 640-et, hogy lehetne win 10re frissíteni?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Lumia 628-os, denim, hogy lehet egyszerre kitörölni a névjegyeket?
-
Gyok2
senior tag
Csináltam egy visszaállítást, de ez csak a 10-est nullázta, hogy tudok visszatérni a 8.1-re?
-
havasil
csendes tag
válasz
bluemirage #99659 üzenetére
Nálam MS fiók nincs (kb. 1 éve reseteltem, és már nem tudtam belépni semmilyen, se privát, se céges o365 account-tal), friss térkép van (L920, WP8.1)
-
Francia91
veterán
válasz
bluemirage #99659 üzenetére
Meglestem most, a 1020-ason 1 fiókkal sem vagyok bejelentkezve (bár fogalmam sincs, hogy szinkronizálta le a teljes névjegyzékemet ennek ellenére)
A 950-esen be vagyok jelentkezve, ott fiók hibát ír ki, ellenben térképet sem enged letölteni sem, frissítést meg nem is jelez...
Sőt, a 950-esen azt írja, hogy az Offline térképekkel probléma van, és hiába törlöm az összeset, ahogy ajánlja a hiba megoldásának érdekében, nem változik semmi[ Szerkesztve ]
-
Még néhány hete az itt olvasottak alapján én is bepróbálkoztam egy W8.1-es Lumia 925-el. Az a gond szerintem, hogy amíg nem tud MS fiókot felcsatolni, addig nem mennek az ilyen szolgáltatások,mint pl. térkép frissítés.
Nekem pedig már nem engedte a régi, de napi szinten most is használt MS fiókomat a L925-re ismét felrakni.
Francia91-nél aktív még az MS fiók a telefonon?
-
Francia91
veterán
Túrára vittem magammal a 1020-ast fotózni, szálláson felengedtem WIFi-re, a Térképek megint jelzett, hogy van elérhető frissítés. Leszedtem, pár újabb utat meglestem rajta, + lekaptam Szlovákiát, mert ott is jártunk a motorral.
És szépen le is szedte, telepítette
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
bluemirage #99655 üzenetére
Ja, hát nem egy alpesi alagút, az tény
.
Amúgy minden táblán 06.30 van, mint Sopron elkerülő kiírva, most is meg is vettem a kocsira a megyei matricát, hogy kikerülhessem Sopront, de azóta se csodáltam meg belülről, most kb ugyanannyit kell mennem, igaz, nem dugóban. -
válasz
Sztyepadzso #99653 üzenetére
"alagút..."
Láttam....
Ez is olyan magyar féle alagút. Azaz még ennek a tetejére sem hordták rá a földet. Amint az megvan, akkor ki fogják rá írni, hogy mától alagút a neve és megnyitják.[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz
Sztyepadzso #99653 üzenetére
Akkor elég frissnek mondható, remek
-
Francia91
veterán
válasz
Sztyepadzso #99651 üzenetére
Akkor Nálad is működik, úgy néz ki
Ha tudsz kb egy éves utat, nézz már rá, rajta van-e, kíváncsi vagyok. Amit nekem leszedett, aránylag friss térkép -
Francia91
veterán
válasz
btudos #99649 üzenetére
A 1020-as Windows Phone 8-assal beengedett W10M-ről downgrade után.... Nemtudom hogyan, eleve ezen a térképfrissítésen is nagyot pislogtam, arra sem számítottam, hogy lesz.
A Lumia 950-es Windows Mobile 10-essel meg hibákat dobálgat, nem tudja kezelni a korábban bejelentkeztetett MS fiókot, csak a Google-t[ Szerkesztve ]
-
havasil
csendes tag
nekem (920, Cyan) letölti a térképet, frissnek is tűnik. Viszont sem a privát MS fiókba, sem a céges O365 fiókba nem tud már bejelentkezni, így használhatatlan szegény
-
Gyok2
senior tag
válasz
eladohardver #99639 üzenetére
Nekem odáig eljut, hogy azt mondja van frissítés, aztán telepítéskor hibaüzenettel leáll.
-
-
Francia91
veterán
Lumia 1020-ast bekapcsolta tegnap este, és jelzett, hogy van elérhető térképfrissítés
Engedtem neki, leszedte, és tényleg friss, rajta van a szűk 1 éves körforgalom és elkerülő a környékünkön. Meglepett. A 1020-ason az eredeti 8.1 Denim rendszer van
-
ugabor66
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Van három lumia 930-asom de mindegyiknek kipotyogtak a gombjai.
Sorban szépen..
Ismeretek olyan szervízt itt Budapesten aki ezen tudna segíteni?
Előre is köszönöm!Gábor
-
Gyok2
senior tag
válasz
Sztyepadzso #99624 üzenetére
Jó kérdés, viszont a telefonon frissült.
-
Sztyepadzso
őstag
Hát, a Viber Backup google play-es letöltésnél a google drive-ba ment.
Ha appgallery-s a letöltés, akkor huawei cloudba.
apple esetén, gondolom, Valami Icloudba (vagy hogy hívják) ment,
itt meg, gondolom, Onedrivera.
Lehet, hogy ott is be kell lépni.
De ugye mókolt a Viber aktiválás, ki tudja, hogy működik-e. -
Gyok2
senior tag
Adott egy Lumia 930 a rajta lévő Viberrel, meg az asztali gép, amin újratelepítés volt, és most nem tudja szinkronizálni az előzményeket. Van erre valami megoldás?
Köszi. -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy van egy Lumia 640 LTE telefonom win 8.1-el és a kérdésem az, hogy hogyan tudom felfrissíteni 10-re? -
Brucehun
aktív tag
Sziasztok!
Előre is kellemes ünnepeket mindenkinek!
Egy olyan kérdéssel fordulok, hogy hozzátok, hogy van egy Lumia 640 LTE telefonom win 8.1-el és a kérdésem az, hogy hogyan tudom felfrissíteni 10-re? -
ugabor66
csendes tag
Sziasztok.
Bár nem teljesen top böngésző a winpone-ra de az áruházban kutatva találtam rá
a Maxthon browserre
Lumia 930-asom van win10-el.
Gábor -
germinator66
aktív tag
Egyébiránt sajnos ahogy látom, sokakon csak az segített, ha csinált egy új fiókot immár 365-ös szerveren, azaz régebbi címmel (pl. hotmail) nem megy sehogy sem.:/ Amennyiben csak az email a probléma, úgy meg lehet próbálni IMAP-on beállítani esetleg.
-
germinator66
aktív tag
Új fiók felvétele -> Speciális beállítás -> Exchange ActiveSync -> , itt lesz Tartomány meg Kiszolgáló.
-
ledgeri
nagyúr
Kiváncsi vagyok, hogy az ilyen telóknak még növekedik-e a "nem net alapú használatból adódó rizikója"...
-
janeszgol
félisten
Én is egy Lumia 550-et használtam otthoni telónak, de le keleltt cserélnem egy androisodra már. Sem böngészni, sem levelezni nem lehetett már vele. Sajnálom, mert kamerában még használható volt.
Na meg amit imádok, az a mikrofon és a hangszóró (mindkettő, beszéd és külső) minősége. -
ugabor66
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy másnak is van-e ilyen problémája, mint nekem.
Lumia 930-asom van win10-el.
A böngésző egyes lapokat nem jelenít meg. Van úgy, hogy csak a sütit kéne le okézni, de azt sem engedi. Van, hogy azt írja ki, hogy a böngésző elavult.
Van ennek megoldása?
Gábor -
Isti2
aktív tag
válasz
bluemirage #99608 üzenetére
"port: 443
titkosítás: SSL/TLS"ilyen mezők sehol sincsenek, akármilyen fiókként akarom beállítani a telefonon az outlookos fiókot...
-
-
Isti2
aktív tag
Hello. W10 mobil posta beállításnál mi az Outlook fiók kiszolgáló címe? A telefonon levő ms fiókommal használnám de fiók javítása üzenet jön fel mindig amit először sikeresnek mond de a hiba jelző háromszög ottmaradt és nem sikerül a levelek szinkronja. Mi lehet a baj?
köszönöm -
zorzy4
addikt
válasz
Sztyepadzso #99604 üzenetére
Köszönöm! csak gyűjteménybe van, de sokszor javította, és észrevételem szerint frissítette is a program. Csak néha befogom, telefonálni, meg rádiózni a lumiákat, és zavar ha rezeg a gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
Sztyepadzso #99604 üzenetére
Elnézést !
A wdrt-t patchelni kell. Ezt itt nem tudom neked megosztani, szóval azt javaslom, csatlakozz ehhez a Telegram csoporthoz:
https://t.me/Windows10Phone
És keress rá a patch szóra, ott pár találat.visszafelé, és ott a leírás. -
Sztyepadzso
őstag
válasz
zorzy4 #99603 üzenetére
A WDRT néha nem megy, de eddig mindig helyreállt. De az aktív telegram csoport szerint épp megy(most kérdeztem meg)
De a WDRT nem fog neked újabb rendszert felrakni, mert -ahogy ez a nevében is áll-recovery program, azaz egy régi rendszert pakol vissza, ez esetben azt, amivel a Lumia a dobozban jött.
Ezután kell neked felinstallálnod,- igen, egyesével -az összes nagy frissítést.
Ha 8.0-val jött, akkor az lesz rajta. A telefon pedig általában megtalálja a frissítéseket (még). Ha nem tenné, akkor itt:https://www.youtube.com/@w10mgroup találsz videós útmutatót arra, hogyan flasheld a megfelelő appokkal a telefont az elérhető utolsó szoftverrre.
Ugyanakkor lehet, hogy azok az appok, amik most még működnek, nem fognak már beengedni, vagy a szerverre csatlakozni, ha most újrahúzod a telót. Ez van, rendszer nem támogatott kb 5 éve már... -
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Egy lumia 925re szeretném, az újabb 8.1 rendszert fellrakini, mert nem jelenik meg a gombok rezgésének kikacsolása. Ez több lumiánál segített mostanában. De mintha Lelőtték volna a win recoveri programot?! Létezik más megoldás? Egy hónapja még használtam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!