Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Rendíthetetlen
Unbroken4/10
Nem jött be. Szerintem ez a projekt túl nagy falat volt Angelina Jolienak. Sok "hihetetlen" és hiteltelen dolog volt a filmben. Az igazság az, hogy nem is nagyon érintett meg ez az egész dolog, hiába is igaz történet az alapja és hiába is minden elismerésem Louis Zamperini felé. Unalmas volt és nem éreztem azt a lelki feszültséget, mint amit mondjuk a Híd a Kwai folyó c. filmnél.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
james001
veterán
A sztori jól össze van rakva,csavaros is azért,bár a mutánsokat nem tudom hova tenni (mármint minek kellettek bele),de király film volt. Állítólag ez egy trilógia lett volna,de szerintem jobb is így lezárni a dolgot,a folytatás lehet "erőltetés" lett volna csak.
A poszter amúgy mit ábrázol? Nem jövök rá9/10
https://psnprofiles.com/kazama001
-
diablo1984
veterán
válasz ígyvanferi #64995 üzenetére
b@szki, tényleg, kevertem a 2 filmet.....
-
ígyvanferi
addikt
válasz diablo1984 #64994 üzenetére
Nem tudom mire gondolsz, de nem.
Én a Köpök a sírodra c. filmre gondoltam, köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz ígyvanferi #64989 üzenetére
csak abban Lohan kisasszony domborított és
ikrek voltak -
marilllyo
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
ígyvanferi
addikt
válasz radi8tor #64988 üzenetére
Jó csaj lett Abigailből. Már kicsinek is cuki volt.
Ehhez eléggé hasonló ötleten alapuló film volt már az elmúlt években. Megkínoztak, megerőszakoltak egy csajt, aki később bosszút állt. Nem jut eszembe a címe. Zsaru volt a fő erőszakoló, és a tipikus tirpák redneck közösség tagjai voltak a többiek.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Final Girl-ről nem írtatok még?
Nem rossz kis thriller.⭐ Stella
-
aizen92
addikt
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
pohár
félisten
válasz callmeakos #64853 üzenetére
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vj0c1
aktív tag
válasz spiky03 #64977 üzenetére
Most kérdeztem telefonon, az imax-es verzióból a csütörtöki már fent van 5 időpontban, de a péntektől vasárnapig lévőt meg csak azon a héten hétfőn, vagy kedden teszik fel...
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
varsam
őstag
Hali
ajánljatok légyszi így estére pár tucat filmet amik közül tudnék válogatni. Jöhet akció, vígjáték, háborús, sport, thriller bármi, csak nézhető legyen.
-
BITBOYS
addikt
-
vj0c1
aktív tag
Vásárolni már lehet rá, foglalni majd csak később hétfőtől.. gondolom mert a foglalók egy része nem megy el rá, és így az utolsó fél órában nem biztos, hogy az üresedett helyek elkelnek.
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
gyuromoj
veterán
Mindenki elkezdi valahol
**
*
Matthew Mcconaughey's reaction to Star Wars teaser #2 - Celebrity reactions[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
De basszus ezek olyan nem normálisak. Kiírják hogy mikortól lehet foglalni, de CC oldalán ott az Avengers 2, rá lehet menni hogy a Duna Plaza-ban 6-án negyed 8ra már lehet foglalni. (3d Szinkronos) Erre mikor rámegyek meg kiírja hogy nem lehet foglalni.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Premier előtt látható május 6-án a Bosszúállók: Ultron kora! Sőt! Most maratoni vetítés keretében egyszerre nézheted a két Bosszúállók filmet!
Jegyelővételre fel, érdemes figyelni ezekben az órákban a weboldalunkat! (Jegyfoglalásra csak május 4-től van lehetőség)
Kivel találkozhatunk?"Live-Die-Respawn
-
gyuromoj
veterán
STAR WARS INFOÁRADAT ÉS TRAILERANALÍZIS!
Így néz ki Jared Leto Joker-ként!
Ryan Gosling lehet a Szárnyas fejvadász 2 főhőse
Megérkezett a Hateful Eight előzetese
La La Land – A Whiplash rendezője musicalt készít[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Jó lesz ez a Batman vs Szupcsimen, a trailer nagyon dark, a denevér ruci viszont nagyon nem jön be, a játékbeli ruhát nem értem miért nem használják fel sehol se, az a legjobb.
Aki pedig kivi hogy hogyan is győzi majd le Batman Szupcsiment, nézze meg a Dark Knight Returns Part 2-t, igaz egy kicsit máshogy van ott, de ez a ruha szintén ott van, enélkül esélye se lenne szegénynek.Ezer éve várok egy ilyen párosításra és most végre össze is jön, elbújhat a Marvel.
-
br.rak
őstag
Ahhoz képest hogy a Mad Max sosem volt a zsánerem, ez az új "kisfilm" 1000x jobban elkapta a hangulatot, mint a tegnapi SW (link) (indavideós)
-
marilllyo
veterán
PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com
-
brownus
veterán
na, ha már én végigszenvedtem, szenvedjetek ti is!!!
David Hasselhoff - True Survivor
pitsába, (#64951) atike, megelőztél
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Szintetizál.
A Dark Knight Returns-ben nem volt Nap, az kapásból gyengítette Supermant, plusz minden trükköt bevetett, ami csak volt (rákötötte magát az egész város elektromos hálózatára és agyonrzta meg ugye az exoskeleton páncél. gif)[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Pearce
aktív tag
-
atike
nagyúr
Szinte film, de a biztonság kedvéért off...
-
gyuromoj
veterán
-
pohár
félisten
-
brownus
veterán
kép aláírásnak: too much meth, már várom, hogy anyám hívjon, hogy kisfiam már megint? ugye nem?
[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Ismét Batman vs Superman leaked teaser (ha az előzőleg postolt link nem menne...
-
pohár
félisten
válasz FoxiestFox #64937 üzenetére
wow
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
.LnB
titán
"kedvencke" lettem ezzel a kommentel [link]
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
félisten
-
pohár
félisten
válasz ígyvanferi #64935 üzenetére
jó, de honnan van kriptonitja?
-
.LnB
titán
válasz ígyvanferi #64932 üzenetére
Ja, nem mutat sokat az a videó sem. De tulajdonképpen exoskeleton-ként is funkcionál az armor, és a szokásos Batman kütyük biztos megtalálhatóak lesznek benne a filmben is.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #64925 üzenetére
kryptonit gyűrűvel, és olyan fegyverekkel, amikben vagy amiken kryptonit bevonat van mint az egész estés animációs filmben is volt. plusz ott még a nyilas emberünk, asszem arrow,ő is kapott egykét nyílvesszőt ahol a nyílvesszőhegyek kryptonittal voltak bevonva! ezt még zupaman adta neki, hogy ha szükséges, akkor batman állítsa meg. mert benne megbízik
(#64930) genndy , jaja, no sunshine, no energy
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Batman hogyan gyűzi le SP-t (nem tények, csak találgatás, félig-meddig a rajzfilm alapján):
Teletömi a zsebét kriptonittal aztán csókolom. És/vagy az (új) SP a Napból meríti az erejét, nem véletlenül volt a plakáton is sötét borongós az ég. Az elsötétítést Batman meg megoldja. [ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
.LnB
titán
A képregények világában a Marvel volt a komolyabb, földhöz ragadtabb. Nem azt mondom, hogy komorabb, de komolyabb. Stan Lee ezzel emelte fel a Marvel-t oda ahol most van, (fontos hogy ez a Marvel képregények felemelkedésének időpontjára értendő!).
"Amikor a DC az időtájt újra divatba hozta a szuperhősöket, és megbízást kapott a kiadójától (a cég ekkor már Marvel néven futott), hogy új karakterekkel lovagolja meg a siker hullámait, már fél lábbal kívül volt az ajtón, így nem volt veszítenivalója. A sztorik kidolgozásában is szerepet vállaló rajzolótársaival (főleg Jack Kirbyvel) Lee problematikus, komplex, esendő hősök egész sorát teremtette, az X-Men és a Fantasztikus Négyes tagjaitól kezdve Hulkon, Doktor Strange-en és Vasemberen át Fenegyerekig és Pókemberig, és mindannyiukat ugyanabba az univerzumba helyezte.
Legendás státuszához hozzájárult, hogy fiataloknak szóló, a komoly, érettebb témáktól mégsem visszariadó történeteibe társadalmi-szociális kommentárt csöpögtetett"
Ezért piszkálom én mindig a Marvel filmeket (de nem kell komolyan venni sose engem, ez csak hülyülés a részemről) , mert a képregények után az ember pont nem ezt várná. A Winter Soldier szerintem az első ami hű Stan Lee örökségéhez a sztorija alapján. Persze ebben nagyon közrejátszik a Disney. Üzletileg pedig megkérdőjelezhetetlen, hogy melyik a sikeresebb.
Van annak a páncélnak egy két trükkje: [link]
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
Kicsit olyan, mint a Hulk vs Ironman. Bár Ironmam "regenerálódását" egész jól kitalálták, szerintem Batmannek is lesz 1-2 trükk a tarsolyában, viszont kriptonit nélkül nem fogja tudni megsebesíteni, legyengíteni. De ezt inkábbmásra bízom.
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
gyuromoj
veterán
Pedig Batman legyőzi a képregényben. szerintem itt sem lesz másképp. Abban a ruhában, aminél világít a szeme Batman-nek.
ígyvanferi
Pontosan nem tudom, de talán van belőle rajzfilm. Esetleg keress utána, hátha van róla írva valahol.[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
de mindig is ez volt.. a Marvel világa volt a színesebb, a DC meg a sötét, komor. és ez lesz a jellemző a nagyfilmjeikre is, ez így teljesen rendben van/lesz. szerintem
mindezek mellett, bár hangulatos a tréler, nem bírom ezidáig sem felfogni , mi lesz egy összecsapásból, superman ellen hogyan lehetne bármiféle esélye is az ember batman-nek... atomfegyverekkel??
-
emiki6
veterán
A John Carter valamiért nem tetszett, ahogy a PoP se, elég középszerűek.
Madgie: A Tront majd meg kell néznem, a wall-e, up nem volt rossz, de azért más kategória, mint az sw.
Orichalcos: Avangers? Az is disney? lol
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.LnB
titán
válasz gyuromoj #64919 üzenetére
Igen! Úgy néz ki itt nem a csillámpónis-csilli-villis zúzásra kell számítani mint a Marvel filmeknél. A DC jól felmérte, hogy más stílusban kell támadniuk ha el akarnak valamit érni. És én ennek nagyon örülök, remélem kapunk egy kemény, sötét, tökös filmet.
Superman előtt, hogy meghajlanak az emberek.. "False God"
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
Batman v Superman
Leaked trailer: [link] (valószínűleg törölve lesz hamar a videó)
-
.LnB
titán
Látva ezt a Batman v Superman trailert, ez iszonyat dark lesz!
"Tell me..do you bleed?"
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz FoxiestFox #64904 üzenetére
Az Iron Sky nagyon jo film volt, legfokepp azert mert egy mocskos nagy tarsadalomkritika.
Live-Die-Respawn
-
brownus
veterán
-
gyuromoj
veterán
-
emiki6
veterán
Én nem emlékszem olyan disney filmre, ami úgy igazán jó lett volna. igaz, nem láttam az összeset, de amit láttam az mind középkategória.
-
-
félisten
-
Tibiajax
nagyúr
The Imitation Game
hd,dts
rendben volt ez a film. élveztem, tetszett.
8/10 -
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #64904 üzenetére
-
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #64902 üzenetére
Viccelsz velem?
Imádtam azt a filmet, nagyon jó, megvagyok veszve a folytatásért, rég röhögtem annyit mint azon a filmen.(én se tudom mit jelent, csak honosítom az ifjú titánok szavait, swagenda)
-
félisten
-
cyberkind
félisten
válasz FoxiestFox #64900 üzenetére
Iron Sky is pocsékul sikerült.
Swaggerkedünk, swaggerkedünk?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest