Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
válasz
nubreed #22298 üzenetére
És ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a perkek/skillek több, mint fele, köztük majdnem az összes ultimate, nem megfelelően vagy inkább egyáltalán nem működik. Ld. még Athletics fejlődéssel kapcsolatos sirámaim is, ahol a glitchet, amivel legalább fejleszthető volt, kipatchelték, de az alapvető hibát nem.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nubreed #22293 üzenetére
van par fegyver amit csak kraftolni lehet. commrade's hammer, a mark v es a ba xing chong is csak legendary.
fenrir is eleg vad upgrade utan. illetve ha nincs upgrade akkor picit okosnak kell lenni milyen sorrendben veszi fel az ember a kuldeteseket, pl O'Five azert kifejezetten jol jon hacker buildekkel egy ponton, bar igazabol az egy Buryaval is megoldhato.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
nubreed #22228 üzenetére
Ezt valószínűtlennek tartom, mert a játékkal nagy terveik vannak hosszabb távra.
Az inkább valószínű, hogy a jelenleg a patchelésen dolgozók idejéből eddig még nem futotta a quality of life fejlesztésekre, mert annyira sok bug és engine design probléma volt, ami pl. fontosabb mint a nem zoomoló minimap.
Most pl. tuti arra gyúrnak, hogy visszakerüljön a játék a PS store-ba, így jó lenne ha nem omlana össze. -
Fitzgerald
veterán
válasz
nubreed #22217 üzenetére
Igen, a tény hogy Keanu miatt gyakorlatilag át kellett írni a játékot megmagyarázhat bizonyos dolgokat, de van egy rakás egyéb dolog, amihez ennek nincs köze.
Ha már QOL, a gear rendszernek vagy egy totál revamp kéne, vagy legalább egy transmog lehetőség, mert a ruhák legtöbbje borzasztóan pronyón néz ki. Külön is szarul néznek ki, és általában még csak nem is illenek össze egymással a különféle ruhadarabok.
A skill/perkrendszer teljesen random módon lett összerakva, azt is azonnal át kell dolgozni.Nem igazán tudnak prioritizálni a javításokkal ahogy látom, egyelőre olyan érzést keltenek ezek az update-ek, mintha azt a hatást akarnák velük kelteni, hogy "látjátok, azért foglalkozunk a játékkal".
De valójában nem sok minden történt eddig...Aztán lehet, hogy készül a háttérben valami mega-patch, ami a valódi problémákat próbálja majd orvosolni. Én titokban még kicsit reménykedem ebben.
Csak hát nem 1 év múlva szeretném...ha egyáltalán lesz ilyen. -
Alpi.
addikt
válasz
nubreed #22217 üzenetére
Nem tudom, nekem inkább Johnny és V kapcsolata adja a játék gerincét. Végig ível az egészen a benned cívódó majd (többé kevésbé) megbékélő, adtt esetben végül vállt vállnak vetve, együtt kűzdő két én. Az endingek egy részének is ez ad töltést.
Ovisbig : 1000+ óra ?
Az nem semmi !
-
-
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nubreed #22127 üzenetére
Realistic Combat: [link]
Kerenzikov Dodge visszaállító mod: [link].Ezek vannak fent nekem most, csak a realistic combat önmagában visszahozta a játékhoz a kedvemet, az első végigjátszás után belefáradtam abba hogy túl OP vagyok. Ezzel a moddal szinttől függetlenül kiegyensúlyozottabb és élvezhetőbb a combat. Szerintem. Plusz pont hogy ha találsz egy jó kinézetű fegyvert, minőségtől függetlenül megtarthatod, mert nem fontos a fejlesztés. A Kerenzikov dodge-ot pedig szerettem használni és zavart hogy kipatchelték
-
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nubreed #19997 üzenetére
nagyon remélem, hogy hamarosan a modderek egy új szintre emelik a játékot (a CDPR helyett is).
aprobb design dolgokat egyszeru javitani, pl rakotni egy gombot a 10esevel craftolasra vagy mondjuk utolag allitani V fizikai megjelenesen.ennel bonyolultabb dolgokra en nagyon nem szamitanek, foleg a game engine (render / ai / fizika) tekinteteben.
-
válasz
nubreed #19645 üzenetére
Én meg attól hányok be, hogyha valaki egy kis pozitívumot ír a játékról már azonnal "hype fan" vagy "CDPR fanboy" üzeneteket kell olvasnom. Ezek bezzeg nem személyeskedők.
Én sem kezdem el egyébként a második és harmadik végigjátszást, de tény hogy lenne benne potenciál, ha a játék technikailag erősebb lenne. Más kérdés, hogy az ow része bárhogy nézem, idejétmúlt (tegnapi értékelésemet érdemes elolvasni ez ügyben).
-
-
BaLee
addikt
válasz
nubreed #18336 üzenetére
Igazából legyen így, szerintem a bugok kijavítgatásán kívül nem nagyon fognak másra koncentrálni így, hogy levették a játékot a PS Store-ból is például, mivel az neki hatalmas bevételkiesés. Mivel abból viszont nem sok pénz fognak látni, hogy azután fejlesztgetik a játékot, hogy már ki van adva és akit igazán érdekelt az megvette/végigjátszotta, szerintem a management nem is enged nekik túl sok munkát beletenni. Esetleg fizetős kiegészítő formájában.
-
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz
nubreed #16474 üzenetére
Van erről bármi hivatalos állásfoglalás, hogy kivett dolgokat visszatesznek, új feature-ök kerülnek bele? Mert szerintem örülnek ha sikerül nekik valaha minden platformon simára polírozni. Nem lesz kevés munkaóra, ki finanszírozná még ezen felül a plusz dolgokat?
#16493 VikMorroHun :
Soha egyetlen telefonhívást nem vettem fel, mindet automatikusan tette. Ami azért elég idegesítő megoldás... -
Fitzgerald
veterán
-
RudY
addikt
válasz
nubreed #15679 üzenetére
Bő 79 óra és 30/15/10%, mondjuk én minden fa***ággal foglalkozom.
Azért az aktív motorosok hiányoznak nekem a forgalomból, örülnék egy-egy elsuhanó motorosbandának.Megértem azokat, akik kicsit hiányolják az NPC-k AI/MI képességét, a már említett járműgyűjtő akció pl. teljesen érdektelen számukra, legalább a zsaruk megkergethettek volna pár méteren ilyen után. [link]
-
Silverboy
aktív tag
válasz
nubreed #15623 üzenetére
Hozza a tipikus mentalitást,
Puzsér, Phelan vagy OW Zoli nem tudom pontossan már ki nagyon jól megmondta: LEGYEN SAJÁT VÉLEMÉNYED, ne böfögd vissza más véleményét, mert az nem a tied, próbáld ki, alkoss véleményt, és utána lehet vitatkozni róla, a valóságot akarta, de ahhoz minek játék?
Engedd el nem éri meg
-
Marky18
aktív tag
válasz
nubreed #15401 üzenetére
A fejlesztok megkaptak a beruket, megkapjak a bonuszaikat, senki nem baszik ki a fejlesztokkel. Ok csodat muvelnek, meg most is ezeken a hulye bugokon dolgoznak.
Viszont a managerekkel es a felsovezetokkel inkabb ki kene baszni. Lehazudtak az eget, olyan feature listat allitottak fel, amire a csapataik egyaltalan nem voltak kepesek es ezert rengeteget kukaztak. Mar elore kihuztak a marketingbol az RPG cimket, mert rajottek, hogy az RPG elemek egy fostos evente megjeleno AC-val egyenloek.
A fejleszto csak azt csinalja, ami felulrol jon, mint requirement. Kapnak egy sornyi featuret, amit priorizalnak es szepen sorban megoldjak. Ha tul sok a munka, vagy nem kepes valaminek a megoldasara a csapat, az a management hibaja, mert nem biztositja a munka elvegzesenek a felteteleit, ezert a bashinget a vezetoknek kell kapnia. -
csababarca
őstag
válasz
nubreed #15302 üzenetére
nekem is kb ezek.
plusz:
embereken átmenő emberek, köztük én is áthaladok embereken.
autóba puskát fogó ember beülése, majd úgy vezet hogy a puskát tartja, közben ahogy mozog a puska hol "belemegy" a karosszériába, műszerfalba, hol kijön onnan.
néha nem lehet felvenni elemeket.
volt olyan hogy felvettem embert, leraktam, a fegyverem meg eldobta a karakter, és lógott a levegőben, de aztán újra a kezembe került.hirtelen ilyenek jutnak eszembe.
idegesítőek a bugok, de javítani fogják őket, én élvezem így is a játékot, csak óvatosabb vagyok mióta nem tudtam egy küldetést megcsinálni egy bug miatt. (szerintem erre utaltál Jackienél.)ja ami nekem idegesítő bug: az npc-k felett megjelenő szövegek kb olvashatatlanok.
illetve inventoryban amikor szétszerelnék, akkor általában legörgetek az aljára, és azokat szedem szét többségében. na de minden szétszerelés után visszaugrik az elejére, görgethetek megint le, minden egyes itemnél. -
mettek
addikt
válasz
nubreed #15039 üzenetére
Én most 31 óránál járok valahol q sztori közepén de folyamat csinálgatom a mellék küldetéseket és egyéb feladatokat. Sokat vagyok karakter menüben, fejlesztgetek, lootolok mindent amiket betörök nyersanyag érdekében. Szóval lassan de kiélvezve haladok.
Ma pl sétálgattam az egyik nyomornegyedben ahol van egy kidőlt óriáskerék...mondom korulnézek, lövök egy screeshotot és óriaskerékaz alatt találtam egy ládikát benne egy gold epic ruhával. -
-
l.skywalker
titán
válasz
nubreed #13502 üzenetére
Konkrét eladási mutatókat nem láttunk. Amit láttunk, hogy a kifizetett előrendelések száma meghaladta a 8 milliót - és az ebből számolt bevétel teljes egészében fedezte:
- a játék fejlesztésének minden költségét
- a teljes marketing és promóciós kiadásokat, amik eddig voltak és még lesznek 2020-banCurrent report no. 65/2020 - cdprojekt.com
-
-
Komplikato
veterán
-
VikMorroHun
őstag
válasz
nubreed #11965 üzenetére
Nem tudom, volt-e már válasz. Szóval arra, amerre a játék mutatja, nem lehet eljutni odáig.
Vagy elindulsz jobbra, át az épület alatt a túloldalra, aztán balra, fel az üdítőautomaták tetejére, majd tovább fel a háztetőkön, és egy idő után eljutsz odáig. Vagy balra indulsz, fel a lépcsőn, eltávolodva a céltól, majd jobbra fordulsz, és keresel egy sárga színű létrát. Azon felmászol, és tovább a cél felé (én csak az első változatot próbáltam). Amúgy elég kemény a csata, kezdő karakterrel nem érdemes oda menni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nubreed #12504 üzenetére
Erről csak ennyit, amit egyébként írtam korábban:
"De az semmiképpen sem lehet mentség, hogy a PS4 hardvere így meg úgy. Nem, ezt erre a gépre, ha komolyabb megjelenési korlátokkal is egy PC-hez vagy next-gen konzolhoz képest, de korrekt állapotban kellett volna megjelentetniük. Ez, ahogy ezt megkaptuk, minden, csak nem az. Ez hanyagság, lustaság, szakmaiatlanság, bármi, de azt biztos, hogy hülyének nézés felénk."
Amikor meg a játékot beharangozták és készítették, a PS4/XONE volt az aktuális csúcs konzolfronton. A játék továbbá nem azért fut ilyen szarul, mert 7 éves hardver van benne, hanem, azért, mert szar munkát végeztek a CDPR-nél. Senki nem vár csodákat prev-gen konzolon a CP 2077-től, de amilyen állapotban kimerték ezt adni, az hanyag, kókler szar munkáról tesz tanúbizonyságot. Ennyi. -
válasz
nubreed #12476 üzenetére
Van az úgy néha!
Egyébként ezt a korábbi cikket olvassa fel, szval akár ki is hagyhatod a videót.
-
bélanéni
őstag
válasz
nubreed #12239 üzenetére
Ha PC-n tolod: "i" (mondjuk). Napló (Jorney vagy Log) mouse-over / 2 menü nyílik: Üzenetek és Szilánkok (meg Tarot az nekem inaktív még).
Egyébként nekem 5,5 óra alatt 2 nagyobb bug volt, de mindkettő csak megmosolyogtató: 1) pincérnő eltűnt, tálca maradt a levegőben 2) a frizkóm megváltozott egy másik fajtára,ami lehet hogy azért van és nem bug mert "fél évvel később a japán negyedben" vágás volt a sztoriban, eleve a nadrágom is nagyon toprongyból sima occsó szar lett a beavatkozásom nélkül -
válasz
nubreed #12222 üzenetére
Majd kipróbálom, köszönöm, de vicc, hogy én keressem a hibát, más játékoknál meg állítsam vissza, mert ott a jó, nem nekem kéne ezzel küzdenem, hanem nekik, én vettem valamit ami az érzésem szerint, gyorsan adjuk ki, itt a karácsony, most többen megveszik, csak, és kizárólag a a pénz számít, ha most nem szakítunk, év első felében biztosan nem, a vírus helyzet, plusz elmúlik a nem számít mennyit költök év vége karácsonyi hangulat, nem baj ha nincs kész, de dőljön a lé. És még a serious sam 4-re sajnáltam 15 ezret, hát ez ahhoz képest, egy forintot nem ér. de nyilván az én hibám, kellett nekem megvenni már a megjelenés napján... na peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Ukrajnai háború
- Kályha, kazán, kandalló stb. fűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-book olvasók
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad 40AF + Lenovo 135W + Lenovo USB-C kábel (hybrid) DISPLAYLINK
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest