Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Nintendo Switch
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
- World of Tanks - MMO
- Azonnali játékos kérdések órája
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
RubbishBin
senior tag
Rácsekkoltam az új videókra. Rég nem láttam ennyi bugot már a megjelenés előtt egy AAA játékban. Az animáció meg konkrétan indie szintű.
Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz KaitouP #2834 üzenetére
Ki beszélt grafikáról?
Azt mondtam, hogy az animáció olyan, mintha 8-an csinálták volna 2 év alatt egy garázsban, annyi költségvetésből ami pizzára meg Dr.Pepper-re elég. =indie.Az nem tetszés vagy ízlés kérdése, hogy mozdulatlanul áll az NPC karakter, aztán eszébe jut hogy "vazz, mozogni kéne, mert ez így izé", aztán szemmel láthatóan indul be az animáció. Ami kis túlzással kb GTA:SA színvonalú kéz emelgetésekből áll.
Ahogy az sem egyénenként változó tetszés/nem tetszés egy sok évig fejlesztett AAA játékban, hogy ugorjon egyet a pohár az asztalon hogy passzoljon az animációhoz amikor megmarkolja a karakter.[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz SenorGrande #5274 üzenetére
Itt fogsz majd toporzékolni, hogy miért nem mennek a szerverek.
-
RubbishBin
senior tag
Így van, pont nemrégiben mutatta meg a GTA, hogy mi történhet. Ráadásul az egy sok éves cím volt, ami már szinte mindenkinek a könyvtárában volt, akit érdekel és nem gyerek, vagy torrentbetyár. Jelen esetben itt most sokkal durvább lesz a roham szerintem. Ez a játék mindenkit érdekel. Én spec nem vagyok hype-ban, nem nézegetem a videókat, és megvárom az első teszteket (a valós gépigény miatt, mert rx570-em van), de még én is garantált vásárló vagyok. Durva eladások lesznek itt, nem tudom van-e az a szerver a világon, ami kiszolgálja ezt az első napon.
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz elite.cs11 #5412 üzenetére
Engem kb 2 héttel ezelőttig nem is érdekelt, így nem szúrtak belém kést a késéssel. Fura, mert nem néztem semmilyen promo anyagot, vagy videót. Max ebbe a topikba néztem be havonta kétszer olvasgatni. Aztán nemrég azon kaptam magam, hogy figyelmeztetnem kell magam az elvemre, miszerint nem rendelek elő semmit.
Az a pár gameplay videó amit láttam, nagyon nem győzött meg. Fikáztam is itt egyszer. Most már úgy vagyok vele, hogy ha bugos lesz, meg 30fps-t tud lowon az 570, akkor is szeretném átélni a sztorit.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
Szerintem tök egyszerű. Aki kikészül a fordításoktól, az nézzen/játsszon mindent eredeti nyelven. Ha meg nem megy az angol, örülni kell a fordításnak, nem nevetgélni rajta. Emberek angol tudással meg ne fintorogjanak, nem nekünk készül a fordítás...
-
RubbishBin
senior tag
válasz cyberkind #5656 üzenetére
Így van. Meg a chromatic aberration. Én elhiszem hogy valakinek bejön, de a sok felesleges szar szerintem elrontja az összképet. Ez a kép is tök király, de roskadásig van ezekkel az egypálcás effektekkel, és nekem keféli a szemem.
@Cifu: én is a fotómódra tippelek, csak nem mindenhol egyenletes az elválasztás, az zavar. Nem a bokeh.
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
válasz elektrotank #5672 üzenetére
"nem tudom mások hogy vannak ezzel."
Én speciel úgy, hogy örülök ha 1 végigjátszásra van időm. Vagy ha éppen van is, rosszul érzem magam, ha a szabadidőm több mint 30%-át játékkal töltöm. Nekem az az 50-70 óra is megérné a pénzét, mert fél évre beosztom.
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz FoxiestFox #5798 üzenetére
Nem te vagy az egyetlen. Nálam viszont a hype egyre jobban fokozódik, pedig a Witchert nagyon hamar meguntam. De elvből nem rendelek elő semmit, meg ennél a címnél félek a konfigomtól is.
-
RubbishBin
senior tag
válasz BoneDragon #5819 üzenetére
Már a fél világ vett ki miattuk szabadságokat, full fals dátumokra. Ahelyett, hogy lementek volna belőle Balatonaligára a nyáron.
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
Hát érdekes lesz 15 év múlva olvasni egy interjúban, hogy mik történnek most a háttérben.
-
RubbishBin
senior tag
-
RubbishBin
senior tag
válasz nubreed #5901 üzenetére
"But it doesn't mean we stop working on it and raising the quality bar. "
Ezt a dumát nekem már az első halasztás óta nem tudják letuszkolni a torkomon. Máshol is vannak patch-ek. Ez a játék nincs kiadható állapotban, nem a lécet emelik a felhők fölé.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
válasz elite.cs11 #6049 üzenetére
Pedig nagyon úgy fest, hogy minden eddigi csúszásnál igaznak bizonyult az a "nem" válasz.
-
RubbishBin
senior tag
A sok személyeskedés helyett inkább leírhatná valaki, hogy akkor kinek köszönhetik. A Télapónak?
A "maguknak köszönhetik" szerintem nem feltétlen azt jelenti, hogy jogos amit kapnak érte.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
válasz elite.cs11 #6145 üzenetére
Azt szerintem ne hozzuk ide, mert más dolog, de egyetértek.
Itt viszont a CDPR tehet a kialakul helyzetről, amit pár beteg ember nem tud értelmesen lereagálni.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
válasz FoxiestFox #6172 üzenetére
Egyre több ihletet kapok hozzá, hogy mától folyamatosan késve érjek be dolgozni. Ha ráírom egy sárga táblára hogy "bocsi", és felmutatom a főnöknek, az mentesítMehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
válasz hombre[EU] #6279 üzenetére
Az szerintem fix, hogy nem csak annyi ember fog elmenni, ahányan átlagosan szoktak egy nagy project befejeztével...
Még egy ilyen hajtás, aztán megy a feleség a gyerekekkel valami Ubisoft alkalmazotthoz.Mehetsz a bicómmal, de ne válts vele!
-
RubbishBin
senior tag
válasz VikMorroHun #6535 üzenetére
Úgy inkább ne oldja meg senki, mint a Ubisoft.
-
RubbishBin
senior tag
Angol nyelvterületen élve is kell kb 3 év, mire TUDSZ angolul. Napi 8-12 órát dolgozva angolokkal. Ráadásul nekem anno 19 évesen volt 3 év. Mondjuk egy írott szöveg értelmezése azért hamarabb megy mint a kommunikáció, mert annál még a gátlások is játszanak jódarabig, mert tudod magadról, hogy úgy beszélsz mint a Fekete Pákó.
[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
Az is teljesen igaz, tapasztaltam. A volt sógorom (most 31 éves) korábban ment ki 1 évvel mint én (2011). Tavaly decemberben még láttam nála olyat, hogy kérdeztek tőle valamit, mosolyogva válaszolt rá hogy "yes", aztán reménykedett, hogy eldöntendő kérdés volt. Nemazvót'.
-
RubbishBin
senior tag
válasz pandras83 #6643 üzenetére
Így, hogy lehet zoomolgatni, mozgatni, nekem már nem tűnik olyan kicsinek mint eddig. Nem nagy, de szerintem bőven elég, főleg ha van tartalom. Illetve szerintem az eddigi open-world játékokban sem volt ennél sokkal több kihasznált terület. Sivatagi autópályákkal, meg 5 kilóméternyi fás résszel két falu között,
könnyűkönnyebb 100 csillió négyzetkilóméteres mapot alkotni.[ Szerkesztve ]
-
RubbishBin
senior tag
válasz Fitzgerald #6672 üzenetére
Ja, 10/3 alkalommal NPC-kkel harcolok ha BP-n járok. Ha elutasítod a "nincs egy cigid sógor?" című questet, automatikusan pirosra vált rajtuk a célkereszt. Ha kiderül hogy magasabb LVL-en van a karaktered mint az NPC, a játék spawnol még pár enemy-t.
-
RubbishBin
senior tag
válasz #98320896 #6685 üzenetére
Nem vagyok marketinges, majd lehet hogy kijavít valaki, de nekem ez nem hangzik biztosítéknak. Majd hozzácsapnak még egy kis pénzt, aztán megnyújtják a promo-t. Nem hiszem hogy kuka az eddigi marketing, ha késik. Késett már párat, és most sem kuka az eddigi marketing.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Mára elég volt a reklámokból
- Gumi és felni topik
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest