Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raymond
titán
válasz
nesh_019 #34589 üzenetére
"Csak a 128 bites busz ami lehetne több benne."
Ezeket az XY bit berogzodeseket el kene felejteni mar. Nem az a lenyeg hanem a savszel tehat kell meg hozza az is hogy milyen RAM van rajta. Ezeknel GDDR7 lesz hasznalva, eddig 28GT/s volt mindegyik kartyan es azzal a 128bit bus 448GB/s savszelt ad. Oszehasonlitaskepp, ennyi volt a 2080-nal es 3070-nel is, a 4070/4070S pedig 504GB/s. Raadasul a 40-es es 50-es GPU-knal a cache is sokkal nagyobb mint a 20/30-asoknal.
-
-
4264adam
veterán
válasz
nesh_019 #34589 üzenetére
Nagyon jól elleszel a 128 biten.
Emlékszem ahol az RTX3070 FPS földbe állt CP2077-en mert megfejeltem a 8GB Vramot addig az RTX4060Ti 16GB magas FPS-el futott tovább, arra jött még az FG.
128 bit elegendő, amit észre tudsz majd venni, hogy nem nagyon fog skálázódni a memória OC-ra.
128 bit + PCI-E 5.0
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nesh_019 #34266 üzenetére
Ezek a fizetos-pantheonos ultrarealistic LOD modok felejtosek. Kinyirjak a jatek sajat art directionjat es valtozatossagat.
Igen, lesz egyetlen helyzet, amikor nagyon jol tudnak kinezni, de ha megnezed, valahogy az osszes ezekkel keszitett videon csak szort feny van, a nap sose sut.
Dreampunk mod ugyanez, nincsenek arnyekok. Ha youtube video alatt az elso hozzaszolas patreon link, akkor lepj tovabb, cash grab az osszes.
[link] HD reworked mod nagyon jo, de vigyazz vele, mert a full verzio 12-16GB Vramot is megeszik 2Kban. Elvileg van belole balanced.
-
-
válasz
nesh_019 #30113 üzenetére
A CDPR kiadott tavasszal egy diagrammot, hogy melyik projektre mennyi erőforrást fordított, lehet látni, hogy a Witcher 3 Next-Gen is relatíve kevés erőforrást vitt el:
A fő gond az ilyen játék-családokkal, hogy egymásra épülnek. Aki a The Witcher 3-al kezdte a játéksorozatot, az okkal lehet kíváncsi az első és a második részre, hiszen valójában nagyban épülnek egymásra, és bár a játék igyekszik elmagyarázni mi történt a korábbi részekben, esélyesen a játékosok nagy része nem olvassa el a Lore részt.
Szóval ha valaki fiatal, frissen esik rá a játék világára, annak logikus lenne előszőr kezdeni a The Witcher 4 előtt. Viszont az első két rész még az eddigi felújítás után is finoman szólva nem egy nagy játékélmény - a történet jó, a játékmenet, főleg a harcrendszer viszont kevésbé... -
PuMbA
titán
válasz
nesh_019 #25480 üzenetére
Ray tracing gépigénye nőtt, ezért kevesebb fps:
"Ray traced shadows have been tweaked. Previously they only worked for the light from the sun, which was only outdoors. Now it works for all light sources everywhere, which is why the performance has gone down."
Úgy látom, hogy másfél év után akkor ma tényleg kiadták rendes állapotban a gémet. Egy csekély 1,5 évnyi fejlesztés hiányzott. Lehet nekiállok.
-
válasz
nesh_019 #25480 üzenetére
A plusz grafikai beállításokkal még jobban be lehet lőni a grafikát, akinek FPS kell, az is megtalálja a számításait, akinek szebb grafika, az is. Az ilyen videóknak meg ezer és egy okból nem volt, nincs és nem lesz létjogosultsága. De nyugodtan lehet kattingatni rájuk, azért készítik és keresik betegre rajta magukat az ilyenek...
Eddig nagyon tetszik a patch, nálam eddig semmi bug nincs... csak a nem működő MOD-okat siratom...
-
nubreed
veterán
válasz
nesh_019 #19648 üzenetére
Idén év végére talán jó lesz. Addig én is jegelem, kb hasonlaón látom mint Te. Bár nekem a gun play kifejezetten tetszett, néhány fps-t is megszégyenített. Azóta nagyon sok mindent kderült már, hogy miért nem azt a játékot kaptuk ami meg lett ígérve, és ezek alapján 2021 év vége - 2022 előtt nem lett volna szabad kiadni a játékot. De a CDPR rettenetesen elrontotta a teljesen alaptalan megjelenési dátumok (és többször halasztott) bedobásával a közösbe, annyit kellett volna csak mondaniuk, hogy "when it's done".
És csak, hogy fokozzuk a hangulatot: [Cyberpunk 2077 - The "Big Update" Is A Total Disaster! Graphics Downgrades and New Bugs!]
-
nubreed
veterán
válasz
nesh_019 #19016 üzenetére
Nagyon nem tartom jó ötletnek a multiról beszélni, mármint a CDPR -nak rohadtul hanyagolnia kéne a multis témát addig amíg magát az alapjátékot nem rázzák gatyába, javítják ki a hibákat és legalább részben szállítják azt a kontentet amit beígértek és nem lett belőle semmi. Amíg ez nincs meg én hallani sem akarok a multiról. Talán 2-3 év múlva esetleg beszélhetünk róla, addig meg foglalkozzon csak a CDPR az alapjátékkal és a DLC-k szállításával, nekem ez a véleményem. Mert ha elkezdenek idő előtt erőforrásokat adni a multinak, abból megint csak baj lesz. Én már nem hiszek nekik, iszonyúan kell dolgozniuk ahhoz, hogy visszaállítsák a megtépázott renoméjukat.
-
válasz
nesh_019 #19016 üzenetére
Szó szerint semmit sem tudni a multi részről. Az is meglehet, hogy egy teljesen különálló játékként fog kijönni. Ezzel együtt a CDPR eddigi AAA játékainál egy jó ideje van választható Magyar nyelv (a nem AAA cím Gwent esetén például nincs), ez alapján tehát esélyesen lesz benne.
-
törölt tag
-
Puma K
nagyúr
válasz
nesh_019 #18641 üzenetére
Kemény sorok ezek és csak pislogok hogy van ilyen is?
verziómmal semmiféle futtatásbéli hibát nem tapasztaltam és még jól is fut a magas grafikai beállításokhoz képest (igaz én azért nem estem hanyatt): [link1] , [link2]Én a virágbolti 1.06-ra felfrissített Egyszer volt hogy egy NPC nem volt a helyén, de egy mentés visszatöltés megoldotta a problémát.
Tegnap havernak -akinek most pár éve csak egy Mcbook Air-je van- 2 órán át folyamatosan stream-eltem ahogy játszok a játékkal és közben beszéltünk.
Ez a pajtás azt vette észre hogy mintha adott animációk hiányoznának a játékból. Néha meg furcsa a mozgásuk az NPC-knek. De ilyen jellegű furcsaságokat ritkán vett észre. Amúgy véleménye szerint a nálam látottak alapján ez egy 10/7-es játék.
Még amit mondott a komám azaz, hogy ha hozták volna azt amit 2012-2013-tól kezdve mutogattak és felvázoltak akkor az év játéka is lehetett... volna...
-
zkxdn
őstag
-
juliensorel
őstag
válasz
nesh_019 #17634 üzenetére
Ne is mondd, én már bele is haltam a szeméttelepen ugrálás közben abba, hogy beleragadt V. a textúrába és közben szépen levitte az életét...ez egyébként a város más pontjain is megtörtént néha.
Ez volt az első delamain ami útba esett egyszer miután felvettem a küldetéseket, gondoltam kipipálom de ugye nem tudtam vele semmit csinálni, percekig szórakoztam/bolyongtam ott, szét is lőttem az autót , mentést visszatöltöttem stb, aztán néztem youtube videót és akkor már láttam, hogy bugos nálam és nem én rontok el valamit. Másik delamaint azóta se csináltam, lehet az megoldaná vagy nem tudom mi lesz ezzel...(amiatt persze hívott a delamain, hogy ne rongáljam az autóit )
Egyébként ezekkel az esetekkel tudjátok mi a legnagyobb baj? Az, hogy néha már akarva-akaratlanul is arra gondolok elsőre, hogy na megint bugos a játék, ha valamit nem találok/én rontok el egy küldetés során és nem tudok továbbjutni. Pl tegnap volt egy cyberpsychosis eset, ahol két holttest jobban el volt dugva én meg nem scan-eltem be őket, pedig már minden szilánkot elolvastam stb, de nem tudtam üzenni a fixernek, hogy mi történt...ezért kb 3szor visszatöltöttem, mire én hülye megtaláltam a maradék "bizonyítékot". Mindez azért van mert többször megszívatott a játék, lásd pl voltegy rituálés cyberpsychosis, ahol a jeges kádból kellene felébrednie a tébolyultnak, na az szintnén nem aktiválódott nekem, hiába scanneltem be mindent (már végül YT videó alapján), aztán jó pár játék óra múlva visszamentem és akkor már működött.
Jelenleg 100 órám van benne és mostanában egyre több a bug, amiket kb 70 órán keresztül egyáltalán nem tapasztaltam. (beragadt autók, vezetés közben néha állva megjelenik a karakterem kopaszon a kocsin kívül, felvett tárgyak adatlapja a képernyőn marad, ruha váltást baromi lassan dolgozza fel stb) -
Fitzgerald
veterán
válasz
nesh_019 #17088 üzenetére
"Max Boost" -ot próbáltam tegnap 5700 XT-vel, kb. 5%-ot gyorsult 1440p-ben, bármiféle minőségbeli veszteség nélkül. Viszont ha be van kapcsolva, akkor után hiába állítgatsz bizonyos grafikai beállításokon, nem történik semmi. Screen space reflections-t próbáltam pl. állítani miközben futott a progi, az zabálja a VGA-t az összes beállítás közül a legjobban (RTX kivételével nyilván, de az engem nem érint), és off-ról high-ra téve ugyanolyan volt a teljesítmény, illetve nem vettem észre különbséget a tükröződések minőségén sem...
Ha mondjuk 1060-ad, vagy hasonló kaliberű kártyád van és 1080p-ben játszol, akkor hasznos lehet. -
Madwe
nagyúr
válasz
nesh_019 #15961 üzenetére
Szia, fps viszonylag stabil 60fps néha beesik de nem vészes. Textúrák mediumon vannak kb, elmegy de nem az igazi. Felbontás 1200-1440p között ugrál, elég mosottas nem éles. A népsűrűség elmegy.
ugye itt nincs quality mode mint xsx-en ami ugyan fix 30fps de cserébe 1800p sűrűbb népességgel, kicsit jobb textúrákkal.
a hdr úgy szar a játékban ahogy van, sdr tartalmat tone mappol, bukod a feketéket, normális tévén rögtön kibukik h ez valami félkész belehackelt vacak.
bugok glitchek elég gyakran vannak benne ahogy elég sok quest is bugos tud lenni, újra kell tölteni mentéseket h be tudd fejezni, de néha az se segít
2-3 óránként kifagy a játék a legfrisebb patchel is (sőt azok rontottak is a dolgon)
szvsz kerülendő, várnék vele ha tudsz ha nem is feltétlen a ps5 nextgen patchig de legalább a januári esetleg a februári nagy patchig - bár elnézve h eddig a patchek csak szarabb stabilitást hoztak, fene se tudja.
ja legutolsó 1.0.5 újabb featuret is hozott, ha a játék közben belépsz a settingsbe nem tudsz kilépni belőle - csak a főmenüből állítgasd amit akarsz. Játék nehézséget viszont a legelső karakterkreáláson túl csak játék közbeni menüben tudsz állítani, uh jól fontold meg mire teszed mert jelenleg nem tudod a bug miatt változtatni -
Jinxb1rd
addikt
válasz
nesh_019 #15988 üzenetére
Figyu nem tudom, azt állítják hogy az NPC sem reagálnak a kinézetünkre, de tisztán és kamu nélkül mondom, hogy egyszer az egyik random NPC megdicsérte a kinézetem. Nem, nem a Lizzy bár pultosa.
De a legtöbb időmet nem az NPC-k bámulásával töltöm, úgyhogy ennek jobban nem jártam utána és nem is fogok.
Illetve azt is feltételezem, hogy nem állsz meg minden NPC mellett kocsival, hogy mond-e rá valamit.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
nesh_019 #15970 üzenetére
Nem azért, de a legtöbbjébe bele lehet kötni, csak ahogy elkezdi felsorolni:
1) Épp nemrég ecsetelte valaki, hogy elkezdte követni az egyik NPC-t mit csinál. Nem ugyanazt, full random dolgokat, éli az életét. Olvass vissza.
2) Van körözési rendszer. A lefizethető rendőrség meg akár érthető valamelyik mellékküldetésre is, ahol lefizetsz egy rendőrt.
3) Ez így is van, van ahol nincs rendőrség.
4) Vannak egészségügyi csapatok, pl a trauma team. Szoros összekötettést sokféleképp lehet érteni.
5) Erős rpg elemek. Vannak, nem? sokféleképp lehet alakítani a karaktert.
6) Vannak döntések.Van küldi, amiben kamatyolhatsz Angellel. Vagy kimenekítheted Bricket. Vagy megölheted. Vagy feltörheted a kártyát, amit átadsz
7) Prologban mit irányítasz már rögtön kamerán keresztül, amikor bementek jól öltözötten a lakosztályotokba? Pamutzoknit?+1) Nem tudom ki ez a cybergyerek és nem is érdekel. És nyilván nem véletlenül nem ismerem. Már ott elvágta magát a koma hogy élettelennek és sivárnak tituálja a világát a játéknak.
Leírjam mi itt a probléma?
1) Cyberpunk állít valamit
2) Cikkíró felfújja a dolgot, hogy többen olvassák a clickbaites cikkjét
3) Az egyszerű kocaplayer elkezdi magának elképzelni a tökéletes világot, mert túl sok baromságot olvas egy játékról. -
zseko
veterán
válasz
nesh_019 #15283 üzenetére
Huszonnégy órám van a játékban. Eddig amivel találkoztam, hogy néha 'ugranak egyet' a tárgyak, pár centit, felfelé. Ritkán egy-két járókelő is csinálja, valamint még azt láttam, hogy teleportálódnak, vagyis egyszer csak megjelennek. Találkoztam egy olyannal, hogy a leadóállomáson egy tárgynál (szemét) nem volt ikon, nem volt felirat, nem volt semmi, csak az ár a fekete rublikában. Ha csak simán kerestem a tárgyaim között, akkor ilyet nem találtam. A legújabb pedig az volt, hogy az Intelligence és a Cool között megjelent egy semmire nem jó új ág...
[kép1] [kép2] Bár nem tudom hogy ez a Johnny miatt lett-e.
Ja, volt egy motor ami félig kilógott az aszfaltból (vagy félig besüllyedt, nézőpont kérdése), de ráültem és utána mentem vele. Valamint mellkastól fölfelé kilógott egy ember egy lépcsőből, és egy olyan, hogy fotómódban fotót készítve, és visszatérve rendes nézetbe alig vánszorgott a karakterem, mint aki guggolva túlsúllyal menne.
-
nubreed
veterán
válasz
nesh_019 #15275 üzenetére
Én is pc-n játszom és nekem alig voltak bugok és ami volt az sem volt olyan mértékű, hogy ne tudtam volna folytatni a játékot. Nálam ezek a bugok voltak:
-Néhány "lebegő" NPC a standok előtt.
-A játék random lecseréli a quick accessben a Maxdoc -ot mk2 -ről az mk1 -es változatra (és igen, ezt pl. az 1.05 -ös sem oldotta meg, most is van).
-Ha el van rakva a fegyverem néha akkor is ott marad a célkereszt a képernyőn (bár ezt most az 1.05 elvileg javította).
-Jackie eltünt az egyik misszió közben aztán a vége felé megjelent.
-A Nekomata sniper rifle -nél teljesen hektikus módon működik a falon átlövés, ha úgy akarja működik, ha meg épp amúgy akkor nem.Nálam kb. össz. vissz ennyi bug volt. Egyiket sem nevezném olyan nagyon komolynak. Szóval számomra a játék közel tökéletes és nagyon jól játszható, már az első naptól kezdve. És nekem nem jöjjön senki azzal, hogy biztos szarul játszok, mert én pont az a típusú játékos vagyok aki minden kő alá benéz, lassan haladok és kb. mindent kihasználok/megnézek/teljesítek/összegyűjtök a játékban, tehát ha valahol elő kellene, hogy jöjjenek a bugok az pont én vagyok.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
Hardware, driver, framerate. Nem észrevétel kérdése, szimplán sokunknál egyszerűen látványosan kevésbé bugos a játék. Vannak bugok de abszolút elenyésző PC-n. A netes compilation videók messze nem fedik a valóságot a játék állapotáról a pc verzióval kapcsolatban, míg ott azt látod hogy bnugtenger van sőt sok videóban egyértelmű hogy a user direkt vadászik a bugokra és olyan dolgokat csinál amiket normál esetben a játékos nem is csinálna (például a város széli köveken ugrabugrál meg oszlopokra akar felugrani), addig rakhatok fel simán akár 1-2 óra megszakítás mentes gameplay-t, bugszámolgatásban nem nagyon fogsz tízig eljutni,azok is ilyen kisebb textúra bugok például néha hiányzó tárgy,stb.
Engem a bugoknál sokkal jobban zavar hogy egy dolog a konzolos verziók állapotának lehazudása az égből. De a játékból konkrét dolgok hiányoznak vagy félkészek amik be lettek ígérve és amig porig tudják rombolni az amúgy zseniális atmoszférát. Ilyen például a szexualitás a játékban. A készítők 1-2 éve szajkózták külön büszkék rá hogy ebben a játékban fedetlenül cenzúrázatlanul bemutatnak mindent mert ez bizony egy cyberpunk beteg világának a szerves része. Valóban, minden sarkon van valami szexualitással kapcsolatos reklám vagy neontábla. Csak éppen az egész városra jut 2 prosti és ha beölnél egy szaros sztrip bárba no az nincs illetve mindenki felöltözve flangál még a táncosok is. Néznéd a műsort hallgatnád a zenét és innál valamit? Nesze a csapos kivág neked egy szokásos shopping felületet ahol megveheted üvegre a piát. Gyakorlatilag csináltak egy CP világot mellveregetve hogy milyen durván be fogják mutatni a CP valóságot, és aztán agyoncenzúrázták. Egy cenzúrázott CP világ amit ráadásul cenzúrázatlanként reklámoztak éveken át? Komolyan?
És még számos dolog van ami be lett igérve mégis sehol vagy félig értelmetlenül van a játékban.
De még erre is szemet tudnék hunyni. Viszont arra hogy a GoG fórumon elkezdték törölni moderálni azokat a topikokat és hozzászólásokat amik rávilágítanak a beigért dolgokra mi minden lett összehazudva, és ha kérdőre vonod a moderátort még banolnak is. Na az egyenesen a legalja mindennek, gyakorlatilag a vásárlók jogos panaszainak elnémítása.
40 óra van mögöttem a játékban, Collector változatot rendeltem. Maga a sztori a küldetések nagyon bejönnek akárcsak a világ atmoszférája. De mint openworld ez egy nagy üres város alibi életekkel ami még ráadásul a Cyberpunkokra jellemző világ sajátosságaitól is meg lett fosztva az igéretekkel ellentétben.
-
törölt tag
válasz
Kérlekszépen, az úgy lehetséges, hogy ha szépen visszaolvasol azoknak van gondja a játékkal akiknek ryzen és nvidia kártyája van.
Az olyanok, mint én is akiknek "régi" gépe van érdekes modon nem találkozunk az itteni hibákkal.
DLSS, RT, freesync stb minket nem érint, de ezek hozzák a hibákat, csak ezt nem akarják meglátni az emberek.Én élvezem a magam 100K -s fostalicska gépén fix 30fps el a játékot hull hd -n. A többimeg? IGY JÁRT!
-
cyberkind
félisten
válasz
nesh_019 #15277 üzenetére
Nem tudom, én az alapverzióba tettem több mint 60 órát, és akkor jó volt, imádtam, de nálam valamiért a játékok közel se annyira bugosak mint az átlagnak, ugyanez volt a Batman is.
Bep
Mindenki elfelejti, hogy a TW széria is honnan meg miként indult, és hol tart most, itt is ez lesz, ha meg stabil az anyagi háttér, akkor meg pláne. -
VikMorroHun
őstag
válasz
nesh_019 #11667 üzenetére
Én először férfit akartam indítani, aztán kipróbáltam pár beállítási lehetőséget nővel, aztán addig alakítgattam, amíg egész csinos lett. Nem rajongok a tetoválásokért, viszont találtam egy olyat, amitől úgy néz ki, mintha zöld színű trikó lenne rajta. A hangja is tetszik. Úgyhogy ez maradt.
-
bélanéni
őstag
válasz
Nekem anno a Tomb Raider reboot-nál (ami szerintem kiemelkedően sikerült), vagy csapat alapú RPG-nél ahol van női karakter is vagy pl. Aloy-al a HZD-ban kb fel sem tűnt, hogy csajt irányítok, teljesen rendben volt. Viszont ha lehet választani / kreálni, valahogy nagyon nem áll kézre, hogy Female-t készítsek.
-
Lajmund
őstag
válasz
Tetszik nekik hogy egy számukra fullos csajt csináljanak és poén egy szép nővel apritani. Több nézőpont is van nem csak az hogy olyat csinálsz amilyen te vagy, vagy szeretnél lenni. Én Férfival kezdem majd de a második vagy harmadik végigjátszára én is fogok egy fullos killer csajszit csinálni.
-
Sonja
nagyúr
válasz
nesh_019 #10705 üzenetére
Állílag azért, mert másfajta tömörítést használ a PS, azért annyi.
Szerk.: RTX On/Off összehasonlító képek
-
cyberkind
félisten
válasz
nesh_019 #10500 üzenetére
Nem, nincsenek, meghalt mind, nekem a barátom csak a virtuális világ.
Egyébként minden nagy nevű rogben rettenet rövid a csak a sztori szál, a Mass Effect részei is kb csak pár mondat, úgyhogy csak legyen tele a világ minden jóval, és lesz hosszú-hosszú móka barátok nélkül.
-
-
Segal
veterán
válasz
nesh_019 #10055 üzenetére
Semmi értelme nem lett volna denuvo-t rakni rá.
Egyrészt manapság a többségét a játékoknak még ezzel a védelemmel is simán törik, másrészt meg úgysem vette volna meg aki a warez verzióra vár hanem kiseggelte volna amíg sikerül feltörni.
Cserébe mi szívtunk volna mert erőforrást viszont igényel a denuvo futása.
Szóval felőlem kerüljön fel a megjelenés napján ha ez valakit boldogít, én nem sajnáltam rá a pénzt.
Pedig nagyon sok játéknál inkább várok az első vagy második leakciózásig (szituációfüggő hogy mekkorát kap elsőre és mennyire érdekel) de itt azt mondtam hogy oké ez a kivétel -
bélanéni
őstag
válasz
nesh_019 #10055 üzenetére
ELVILEG bűnt az sem követ el, aki nem veszi meg, csak a virágboltos verzió van meg neki, ugyanis a CDPR maga kínálja tálcán ezt a lehetőséget. Azt viszont nem gondolom hogy az előtöltés játszható lesz, nem nagy kaland kihagyni belőle párszáz megabájtnyi, az indításhoz legfontosabb fájlokat. Ha mégis jatszható lesz, az akkor szándékos lesz
Ezzel NEM promotálni vagy ajánlani akarom a virágbolti verziót, de ezek tények. A CDPR így gondolkozik, később a ma még virágboltba járkálókból lesznek az újabb vásárlók.
-
stuka20
senior tag
válasz
nesh_019 #10018 üzenetére
Amennyi pénzbe került ez a játék csak raknak rá valami védelmet. Valaki megveszi drága pénzért, a haverja meg előbb játszhat vele ingyen. Egy ekkora címnél, ha ilyen előfordul, akkor meg is érdemlik.
Amugy oriic eléggé el van tűnve. Azt hittem hoz valami meglepit a 10 ezredik hozzászólás után.
-
zkxdn
őstag
válasz
nesh_019 #10018 üzenetére
Nemhiszem, ha van kis ész a CDPRnál nem a teljes játékot fogjátok letölteni, pár giga maradni fog szerdára vagy csütörtökre. (Kritikus része a játéknak) Bár nem tudom, sokat nem preloadoltam még.
Remélem holnap leírja majd valaki hány GBos lesz a letöltés
Remélem maradunk 100 alatt csütörtökre....
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF F17 FX707VV 17.3" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest