Hirdetés
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Call of Duty: Black Ops 6
- Konzol Screenshot
- Nintendo Switch
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Cyberpunk 2077
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
senior tag
válasz nesh_019 #17634 üzenetére
Ne is mondd, én már bele is haltam a szeméttelepen ugrálás közben abba, hogy beleragadt V. a textúrába és közben szépen levitte az életét...ez egyébként a város más pontjain is megtörtént néha.
Ez volt az első delamain ami útba esett egyszer miután felvettem a küldetéseket, gondoltam kipipálom de ugye nem tudtam vele semmit csinálni, percekig szórakoztam/bolyongtam ott, szét is lőttem az autót , mentést visszatöltöttem stb, aztán néztem youtube videót és akkor már láttam, hogy bugos nálam és nem én rontok el valamit. Másik delamaint azóta se csináltam, lehet az megoldaná vagy nem tudom mi lesz ezzel...(amiatt persze hívott a delamain, hogy ne rongáljam az autóit )
Egyébként ezekkel az esetekkel tudjátok mi a legnagyobb baj? Az, hogy néha már akarva-akaratlanul is arra gondolok elsőre, hogy na megint bugos a játék, ha valamit nem találok/én rontok el egy küldetés során és nem tudok továbbjutni. Pl tegnap volt egy cyberpsychosis eset, ahol két holttest jobban el volt dugva én meg nem scan-eltem be őket, pedig már minden szilánkot elolvastam stb, de nem tudtam üzenni a fixernek, hogy mi történt...ezért kb 3szor visszatöltöttem, mire én hülye megtaláltam a maradék "bizonyítékot". Mindez azért van mert többször megszívatott a játék, lásd pl voltegy rituálés cyberpsychosis, ahol a jeges kádból kellene felébrednie a tébolyultnak, na az szintnén nem aktiválódott nekem, hiába scanneltem be mindent (már végül YT videó alapján), aztán jó pár játék óra múlva visszamentem és akkor már működött.
Jelenleg 100 órám van benne és mostanában egyre több a bug, amiket kb 70 órán keresztül egyáltalán nem tapasztaltam. (beragadt autók, vezetés közben néha állva megjelenik a karakterem kopaszon a kocsin kívül, felvett tárgyak adatlapja a képernyőn marad, ruha váltást baromi lassan dolgozza fel stb)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest