-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
2060-ról beszélünk.
Én személy szerint inkább szavaztam a kikapcsolt dlss-re, mert úgy messze élesebb a kép és a mozgó objektumok utánahúzása is eltűnik, ami elég illúzióromboló. Kikapcsolt dlss-sel meg abszolút nem ajánlott bekapcsolni. Főleg nálam, állandóan kifagyott tőle a gépem, úgyhogy nem teszi stabillá a játékot se, az fix.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Kobe
veterán
válasz Jinxb1rd #17797 üzenetére
Latvanyban kvasokat hozzatesz az elmenyhez az RTX, tocsakban visszatukrozodo neonfenyek stb
Nekem az elso game amiben az rtx / dlss kimondottan jol van megcsinalva, nem esik be felere a teljesitmeny (rtx ultra 4-5 fpsel ker tobbet enni mint a medium, egyeb beallitasokkal jatszogatva meg annyit sem)Mas gamenel ugy indul h - 50% drop....
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Plazmacucci #17795 üzenetére
De nem létfeltétel az RTX, úgyhogy ez nem jelent problémát.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
BOBAKILL
őstag
Sziasztok!
Azt tudja valaki hogy PC-n (steam) miért nem ad be egyetlen achievementet sem a játék? Illetve 1db van meg, bár 80 órám van a játékban... Johnny összes cucca meg van például és arra se kaptam meg az achit. és a többiből is teljesítettem már j sokat. ? -
félisten
-
zseko
veterán
Volt egy feladat, egy személyt kellett kiszabadítani kórházból. Hackelném az ellent, semmi gyorshack a listában. Hackelném a kamerán keresztül, ugyanúgy semmi a listában. Ötször töltöttem vissza mentést és kezdtem elölről, de ugyanúgy semmi. Végül megcsináltam lopakodva, észrevétlen (ez a heppem, az undetected, annyiszor kezdem újra amíg nem jön össze, Dishonoredet is pl. az egész játékot úgy vittem végig, hogy egyszer nem fedeztek fel), kivittem a személyt is (bár itt szerintem volt egy kis 'hiba a mátrixban', mindenesetre lemászott utánam a tetőről ) -
- aztán a következő feladatnál vettem észre, hogy nem a játék volt bugos, hanem cyberdeck-et cseréltem, és elfelejtettem bepakolni bele a quickhack-eket 😅
HR24.hu
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Mr.Csizmás #17792 üzenetére
2060-at szerezz be, mert az tud dlss-t.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
válasz Mr.Csizmás #17777 üzenetére
Mindenképp a VGA. Ez a proci elég jó lesz még a következő pár évben.
Esetleg ha még nem tetted érdemes legalább 3200-as memóriát tenni alá. Azt meghálálja . -
Reinhardt
őstag
94 ora volt az elso vegigjatszas. Nagyon bejott. Semmilyen game breaking bugba nem futottam bele. Most szuneteltetni fogom valoszinuleg az elso kiegig.
Viszont a Witcher 3-at ujra elovettem. -
juliensorel
senior tag
válasz megint én #17773 üzenetére
Az a küldetés nekem is bugos volt, pont nem rég írtam, én is néztem yt videót, de hiába, nálam se kelt fel a hűtőből a tag pedig mindent végig scan-eltem már elsőre. Aztán többször visszatöltöttem, végig scan-eltem a helyszínt és 5-6 próbálkozás után végre beadta és felkelt az átkozott Amúgy elvileg script szerint akkor aktiválódik, amikor Johnny megjelenik és mondja az egyik hullánál, hogy "gusztustalan" vagy vagy valami ilyesmi és aztán szól is, hogy "társaságunk van"...
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
válasz VikMorroHun #17784 üzenetére
Valószínűleg az, a kép url-je alapján, hogy nem ide tölti fel a képeket, hanem a goolge tárhelyéről linkeli, ahol nincs beállítva normálisan - az egyébként is elcseszett módon állítható - engedélyezés a képekre a külső láthatóságra. Mert alapból nem lehet látni.
HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Maelephant #17750 üzenetére
Én a lopakodós-hackelős utat válaszottam, most van olyan 400e pénzem, pedig szinte az összes fegyvert és ruhát szétszedem, alig adok el valamit. Gondolom ha mindent eladtam volna, akkor ennek a duplája is lehetne. Mondjuk még egy darab autót, meg semmit sem vettem a pár fontosabb cyberware-en kívül, amióta meglett Jackie motorja szinte csak azzal járok, így fogalmam nincs mennyi pénzben lennének összesen.
Igaz, a kép 'replicából' van vagy 1500 darab 'raktáron' mert ez túl csábító volt ahhoz, hogy kihagyjam , de semmit nem kellett még felhasználnom belőle.HR24.hu
-
megint én
őstag
válasz proci985 #17774 üzenetére
És:
#17775 Cheesus
Igen, megvan, út felől jöttem, fel is törtem a szilánkját, és onnantól egyiket se engedi szkennelni. Minden szkennelhetőt megtaláltam, és még YT- vidit is néztem, onnantól, hogy kimúlik az a vonagló maelstormos, semmit sem enged csinálni, mindegyik hullánál, hűtőnél, mindennél ott van a kis órácska a nagyító mellett. És azóta MINDEN szkennelhető hullánál, más küldikben IS. Egyik haver mondta, hogy ha sokat krafolok (márpedig sokat), akkor az is okozhat bugot. De akkor most mit lehet ezzel kezdeni? :S[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Aki kiakasztotta a játékot az egyik kaszttal és elkezdte újra egy másikkal, attól szeretném megérdeklődni, hogy van értelme, vagy nincs más mellékszál/küldetés hozzájuk?
Az életút (lifepath) nem kaszt, szomorú, hogy ennyien ennek tartják.
Az csak azt befolyásolja, hogy milyen háttérrel érkezel el a Jackie féle szálhoz. Onnantól kezdve csak a párbeszédeknél adnak egyedi lehetőségeket, de ezek nem befolyásolják érdemben a történéseket, legfeljebb kicsit más szájízt adhatnak neki.Egy példa:
Corpo-ként mikor Hanako megmutatja nekünk Saburo lélek-lenyomatát, lehetőség van illedelmes módra, japánul köszönni neki. Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Topikgazda
válasz Mr.Csizmás #17777 üzenetére
Egyértelműen a VGA-t lenne értelme fejleszteni.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
bagyulajuve
addikt
válasz megint én #17773 üzenetére
nekem is "bebuggolt" a cyberpsycho küldetés sorozat, mert meg csináltam egyet, utána vagy 2 órával később még egyet és azt kéri most Jones, hogy amit korábban megcsináltam azt csináljam meg - de hogyan hiszen már megcsináltam, még üzenetet is kaptam hogy "job done" - még ott is fetreng a csávó
a parkolóban
természetesen olyan régi mentésem nincs, amivel tudnám orvosolniamúgy azt vettem észre, hogy egyes ilyen küldetés bug-ok a más küldetések teljesítése során "kibuggolnak" - volt, hogy egy nappal később vált teljesítetté feladatom, most is ebben bízom
Resistencia eterna
-
rdt89
addikt
Nagyon jó a játék 100+ órám van benne, nekem hozta azt amit a hype ígért, mert egyszerűen nem tudom letenni. Mindig ha még ezt a mellék / fő küldetést megcsinálom és lépek elven vagyok, de valahogy sose sikerül abbahagyni az után se. Mindenhol történik valami kis apróság, valami ami eltereli a figyelmemet a küldetésekről. Bug van pár és találkoztam olyanokkal amik a küldetéseket befolyásolták, de akkora nagy élmény Night City az emberek és küldetéseik, hogy nem zavart, hogy 1-1 küldetést újra kellett indítani. Igazából ez az egyetlen játék életem során, ahol az utolsó sikátorban is elolvasom a beszélgetéseket, bár a fejek felettiek elég idegesítőek és nehezen olvashatóak de annyi baj legyen. Játék közben rengeteg film felidéződött bennem /A pusztító, Dredd Bíró, A Sziget, Én a Robot, Mad Max, Ötödik Elem, Hülyék Paradicsoma, Vissza a Jövőbe.../. Nem szeretem az FPS játékokat, de a Far Cry mellett ez a másik olyan játék ahol sikerült megbarátkozni vele. A térképet lassan teljesen kipucolom, s a következő frissítésekkel nagyon várom az alábbi dolgokat:
- Játékgépek használata /láttam, hogy más NPC-k játszottak velük, de nekem még nem lehetett pedig sok jó kis gépet láttam különböző játékokkal/
- Repülő + Repülő autó vezetése / Hajó / Wing Suit / Kerékpár / Lebegő gördeszka / Görkorcsolya /a felsoroltak fokozatos hozzáadása a játéhoz/
- Sok szórakozási lehetőség hozzáadása, Night City szerintem egy jövőbeli Las Vegas és ehhez hűen hasonló elfoglaltságokat is szívesen látnék
- Közelharc csiszolása/finomítása
- Járművek tuningolása / felfegyverzése
- Vezetés közbeni fegyverhasználat
- Okosabb NPC-k
- Falon mászás/futás lehetősége, mert a kiber eszközök biztos lehetővé tennék ezeketElső körben ennyit hiányolok a játékból, amik ha plusz DLC vagy a folyamatos bug írtás mellett bekerülnének, még rengeteg pluszt adnának az élményhez és sok-sok játékórát. Aki kiakasztotta a játékot az egyik kaszttal és elkezdte újra egy másikkal, attól szeretném megérdeklődni, hogy van értelme, vagy nincs más mellékszál/küldetés hozzájuk? Esetleg aki női karakterrel játszik, azzal nem flörtől a Keanu bácsi? Előre is köszönöm, hogy elolvastátok eme kis szösszenetet és a válaszokat is külön.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
kis hw szösszenet: adott nálam egy r5 2600 + 580/8 téma. a kettő közül melyiket lenne érdemes upgradelni a c77-hez? egy 3600-ast kapnék jó áron, vagy 1660S, 2060 vga lenne a másik opció.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
Pedig ha a játék végén esetleg megcsinálnád az 1 képességből érd el a maximum szintet acsit akkor elég sokat kell majd craftolnod.
Én a játék folyamán felértem 18-as szintre, de utána a maradék kettőt azt így kellett összehozni.
Tényés és való hogy nem a legjobb rész volt a játék során, de a többi képességben csak 13 körül jártam így ott még macerásabb lett volna megcsinálni. Az acsikaat meg mindenképp ki szerettem volna fullozni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
proci985
MODERÁTOR
van, a gyartonak a Rayfield Guinevere turalimoja, de az meg a belvarosban navigalni eleg szornyu, meg draga, meg 50es street cred kell hozza. igazabol vezetesre kb a Caliburn es egy kamion kevereke.
pl a Scoprion es a Jackie fele motorok viszont jok es majdnem hasonloan gyorsak a kulso tereken is, pl Japantownban meg foleg.
megint én: az a cyberpsycho sighting eleg bugos.
mindenkepp az ut felol kozelitsd meg, majd hagyd beszelni a maelstromot, tord fel es nyisd meg a shardot, majd nezd meg a hutot, a hullat a tarolo mogott es a verfoltokat picit hatrebb. ez igy mind kell ahhoz, hogy beadja. [ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
megint én
őstag
válasz Mr.Csizmás #17772 üzenetére
Nem, sajnos nem segít.
És még réggebit visszatöltve sem.
Van pl egy küldi ahol egy hűtőben van valami, amit nem tudok szkennelni.
Azt hittem én csinálok valamit rösszul, még YT-n is rákerestem a küldire, a gyerek egyszerüen leszkenneli és kilép onnan egy kiberpszico, nálam meg a nagyító mellett ott van egy óra. Próbáltam léptetni az időt, megcsináltam más küldiket és visszajöttem, semmi-semmi sem segít. Elszállt a mentés, teljesen? -
megint én
őstag
Sziasztok!
Sok olyan küldi van, ahol "kutatni" kell a nyomokat, mondjuk jelen esetben is a pszicho után át kéne vizsgáljam a hullákat, de nem megy, mert a nagyító piktogram mellett van egy kis ór, mintha később kéne menjek. És egy ideje minden küldiben ez van, és csak ott kell hagyjak mindent, mert nem enged szkennelni. A visszatöltés sem segít...
Mit lehet csinálni?
-
Segal
veterán
Koszi Ez nekem uj info. Persze mar mindegy mert nekem megvan, de legalabb nem fogok.legkozelebb hulyeseget irni [ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Topikgazda
Johnny's Porsche megszerzése:
Nem bukod, mindkét esetben (megölöd vagy megkíméled a fazon életét) megkapod a shardot, amit nyitja a konténert. A különbség az, hogy elmondja-e hogy merre keresd (akkor ugye a küldetés ikon visz tovább), avagy neked kell megtalálni. Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Winne
nagyúr
Na majd akkor megkeresem azt a verdát.
Elkezdtem fejleszteni az Overwatchot, de nem igazán gazdaságos, alig az valamit pluszban és elég költséges, pedig jó sok cuccot összegyűjtöttem. Craftolni csak egyesével tudok hosszan tartva, az meg unalmas nagyon.
Érték alapján válik epikussá, vagy legendássá? A tudás ki van fejlesztve hozzá.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
zkxdn
őstag
válasz bozont #17749 üzenetére
Ajj de várom már az új kontenteket...pedig az alapjátékból is van még hátra nekem
Remélem minnél hamarabb kipatchelik a bugokat, a konzolos verziókat meg gatyába rázzák január/februárban.
Bár ahogy mások is írták nem ugyanazok írtják a bugot akik a DLC questjeit csinálják, szóval történhet egymástól függetlenül a 2.
De nem kicsit nézne ki rosszul hamár jönnének a fizetős expansionök/DLCk a játék meg mindig beta állapotban van.[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz Jinxb1rd #17763 üzenetére
INkább trükkösnek mondanám az irányítását. Annyi a lényeg hogy fékezés közben ne kanyarodj mert akkor eldobja a seggét.
Viszont ha ráérzel hogy kanyar előtt fékezel és utána kanyar közben már nem akkor kezesbárány lesz a kocsi.
Nekem a fordulékonysága jött be a leginkább."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
[ Szerkesztve ]
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz CJ4567 #17760 üzenetére
Tény hogy ez is baromi jó jármű csak ez ugye azért elég drága. A Porsche meg ingyen van
-
Segal
veterán
válasz csababarca #17757 üzenetére
Ja bocs, azt nem válaszoltam meg.
Mellékküldi és a végefelé kapod."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
Szerintem a Porsche az egyik legjobb az autók közül, de én mégis motort használtam a legtöbbször mert azzal fértem át legkönnyebben 2 autó közt amikor épp siettem valahova, meg az aztán tényleg még a szeméttelepen is keresztül megy
-
Segal
veterán
válasz csababarca #17751 üzenetére
Ugyanez lesz a neve magyarul is.
Viszont nem csak a fegyverét kapod, hanem a kabátját, napszemüvegét, atlétáját is. Meg itt szerezheted meg a Porsche-t is, de ahhoz jó választ kell adni mert különben bukod. "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz Maelephant #17748 üzenetére
Eleinte nincs is értelme komolyabban fejleszteni mert ahogy nő a szinted egyre erősebb fegyvereket tudsz lootolni, de ha valamit mégis szeretnél akkor csináld a baseball ütős feladatokat meg a kék halálfejeseket. Azokból brutál szintű lootot lehet szerezni és ha átalakítod tárgyakká akkor elég sok alapanyagod lesz.
Nekem a játék végére volt olyan alapnyag amiből több mint 20k lett...
Persze ez már lvl20-as tárgykészítő szinten a végefelé erősen farmolva, de kétségtelen tény hogy a játék végefelé érdemes rámenni az alapból is erős fegyverek fejlesztésére, mert amúgy nagyon sokba fog kerülni és rá fogsz jönni hogy egy random enemy megölésével is erősebb fegyvert fogsz lootolni mint a sajátod amit mér több körben fejlesztettél csak ugye kisebb szint mellett szerezted...
KOnkrét példával élve és is elkövettem azt a hibát hogy több környi fejlesztés után volt egy 7xx dps-es legendary pisztolyom és el is voltam vele (tulajdonképpen kényelmesen elég a játékhoz), de aztán egy random enemy megölése után lootoltam tőle egy epic besorolású 1200-ast...
Szóval eleinte nagyon nem éri meg a fegyverek fejlesztésére költeni szerintem."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Jinxb1rd
addikt
Nekem ez volt a kedvenc zeném a játékban btw.
Judy theme (Főleg amikor a Voodo boyos heckelés követő loading screen alatt elkezdte játszani. 10/10) Btw, szerintem lehetett volna benne több érzelmesebb, lágyabb epikus zene. A végezenét is vártam, mert sokan dicsértétek, de szerintem nem volt az igazi.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Maelephant #17748 üzenetére
Ebben igazad van, nagyon brutális anyagköltsége van a fejlesztésnek, még akkor is, ha később kapsz egy tárgyat, vagy kivárással fejleszted, jó lenne, ha egy patch-el ezen javítanának. Ha tudod finanszírozni valahogy, akkor nagyon erős fegyvereid tudnak lenni, de amúgy brutális, amit elvárnának.
No Sana No Life
-
csababarca
őstag
válasz anubis6 #17742 üzenetére
Johnny fegyverét a Chippin’ in küldetésben lehet megszerezni?
Az main quest vagy side?
Ha side akkor gondolom nem kötelező, de biztosan meg akarom csinálni a fegyver miatt.Magyarul hogy van ennek a questnek a neve?
iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
Maelephant
aktív tag
A játék gazdasága is eléggé broken...szerintem nem lehet "legálisan" annyi pénzt összegyűjteni (respawn-grind vagy vízbontásos fegyvergyártás vagy képeladás-visszavásárlás nélkül), hogy akár csak az összes autó beszerezhető legyen, nem hogy a felszerelési tárgyak...valamint, ha egy cyberware-t lecserélsz, a korábbi verziója eladhatatlanul nálad marad, egészében bukod a köztes fejlesztési lépcsők költségét (pl. Mantis blades, oprendszerek stb.).
-
bozont
veterán
Kis (lehetséges) infó a játék jövőjét illetően: [kicsit spoileres]
[ Szerkesztve ]
-
Maelephant
aktív tag
válasz CJ4567 #17744 üzenetére
Aha...és honnan veszed az alapanyagot, hogy mondjuk egy, a játék korai szakaszában talált tárgyat mondjuk akár csak tíz lépésben fejlessz? Amikor kb. duplázódik a fejlesztési anyagigény...és az, hogy te lvl42 vagy, semmit sem jelent a tárgy itemlevelét illetően (amit a játék eltitkol).
Hacsak nem kivárásos epic/legendary-sítást alkalmazol, ami (kívánatosan lvl 50) szintre hozza a tárgyat, akkor finanszírozhatatlan az iconic/legendary tárgyak szintentartása...[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
2 féleképpen lehet öltözködni a játékban. Divat szerint meg praktikusság szerint.
Persze meg lehet találni a 2 közt az egyensúlyt is, de nekem is eleinte teljesen másképp nézett ki a karakterem, de ahogy haladsz előre úgy találsz egyre hasznosabb ruhákat, a szinteddel egyre több minden érhető el a ruhaboltokban és ahogy említették is a kiegészítők is egyre inkább elkezdenek felértékelődni így a késöbbiekben nem az lesz a legfontosabb hogy az alap páncélja mennyi a ruhának mert az úgyis fejleszthető, hanem hogy mennyi slot van rajta. Mert abból a késöbbiekben sohasem lesz elég"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Winne
nagyúr
Köszi
Szó nincs arról, hogy szükség lenne rá, gyengék és buták az ellenfelek, csak hát mégis, matek.
[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Ezt a trikót játék végéig tudod hordani, ha nagyon tetszik. Ahogy nő a szinted úgy tudsz nagyobb páncél ruhamódosítókat gyártani. Szimplán csak kicseréled a cuccost, ha már túl nagy a különbség. Azért legendary és ezért jobb mint egy sima ruha. Mert a simát nem tudod a végtelenségig fejleszteni, slot nélkül.
Egyébként srácok én egész játék alatt nem raktam plusz armorokat a ruháimba, csak cserélgettem őket, ha találtam jobbat. Szóval egy kicsit túlmisztifikáljátok a jelentőségét. Mondjuk very hardon már lehet van jelentősége, nem tudom, de sima hardon lényegtelen, még így is picsagyenge ellenfelek vannak már 50-es szintnél, nem kell 500-1000 páncélos ing, ha a 150 is elég.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
CJ4567
nagyúr
válasz Maelephant #17739 üzenetére
No Sana No Life
-
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Jinxb1rd #17737 üzenetére
Johnny cuccainál bug van. Ha kraftolsz belőlük többet, akkor azokat se tudod se eladni, se kidobni, se szétszedni... Valszeg a következő patch (talán a héten?) javítja a dolgot, mert sokan jelezték ezt a hibát.
Winne: én is láttam ilyet, valszeg legendary, de csak 1-es szintű tárgy.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Maelephant
aktív tag
válasz ratcache #17724 üzenetére
Szerintem ez nem egyszerűen nem csupán fura játékmechanika, ez így egyszerűen szar. Az upgrade-nek nem többszöröződve kellene egyre drágábbnak lennie, hanem arányosítva, valahogy súlyozva. Így ugyanis a ruhák fejlesztése teljesen, a fegyvereké nagyjából teljesen értelmetlen.
-
Jinxb1rd
addikt
Nálam külön rákérdez, hogy el akarom-e adni az ikonikusakat. Azokra is, ha olyat akarok, amit épp viselek.
Johnny fegyvere meg ruhái pedig meg se jelennek az eladható cuccok között.
Szétszerelhetőség téren nem néztem mi a helyzet, de nehéz nem észrevenni a sárga hátterét a cuccoknak.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
-
zseko
veterán
Egy lock a hátizsákban lévő cuccokra nagyon hiányzik. Tuti bedaráltam legalább egy, de inkább több összegyűjthető/ikonikus/legend tárgyat, fegyvert vagy ruhát már emiatt, pl Johnny pisztolyát
Más, cirka 20-25 órányi játékkal később véletlenül újra összefutottam a két szerzetessel,
akiknél az egyiket meg kellett menteni, nálam megköszönte ez egyik hogy megmentettem és nem öltem le senkit, a másik meg elfogadta nagyjából a sorsát HR24.hu
-
Segal
veterán
-
Kobe
veterán
Legendary fegyokra es armorra van valami fullos map, ami reszletesen mutatja mi merre van?
Talaltam ilyesmit de vagy 8 felet, mas mas reszletezettsegut
-
Segal
veterán
Nekem a legvége bugolt be amikor már csak ki kelltt volna jönni az épületből.
Panam úgy gondolta hogy belepofázik a beszélgetésünkbe Del-el.
Makacs egy csaj , de ez lett volna a kisebb probléma. A nagyobb az volt hogy felborulva töltötte be a taxi-t és így nem tudtam beszálni..."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
El kell táncolni előle időben 1 hit után és akkor visszatölt az életerőd annyira hogy kibírj akár még 1 ütést.
Annyi a lényeg hogy nem szabad kapkodni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
freeknight
őstag
Van egy rossz hírem, akármennyire is fejleszted magad az max 2 ütésből elintéz
Rakasd be a legendary gorilla kart, ha már végigvitted a játékot, vagy az epikusat, ha még nem (bár drága lesz), azzal legalább te is sebzed valamennyire. Gyakorold a dodge-ot, és szerezd be a kereznikov kibervert is, azzal le tudod lassítani az időt.
A rinocérosz-asszony is hasonlóan nehéz lesz, a főboss mégnehezebb.[ Szerkesztve ]
-
félisten
Azért a sárc Glenben akit le kell verni bunyóban 2 ütéssel lenyomott.
Szerintem majd még fejlesztek ehhez"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
addikt
válasz VikMorroHun #17725 üzenetére
Fog találni később valamilyen fájlrészletet amiből kiderül ,hogy
a Stukker Reginá-é. a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
VikMorroHun
őstag
Ez mondjuk azért érdekes,
mert az elején lekérdezi a korábbi felhasználó adatait, és csak azt látja, hogy törölték. Úgyhogy marad V-nél. De akkor vajon később honnan tudja, hogy kihez kell visszavinni? - Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
aktív tag
válasz CJ4567 #17709 üzenetére
...amivel egy szinten megreked a dolog ahogy eddig tapasztaltam - ha kicsit később, magasabb szinten ugyanúgy fejlesztem akkor más dimenzió a végeredmény.
csak ennyit hiányolok a craft rendszerből, hogy nem lehet utolérni a magasabb item leveles verziót ugyanabból, de maga az item level attól függ, milyen szintű voltam amikor találtam.
mindegy, elengedem, csak fura a mechanika. nekem. hülye mérnökök (/me)
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz csababarca #17722 üzenetére
Csak egy üzenet erejére a játék végén. Ez ilyen érdekes szomorú történet lett...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
csababarca
őstag
A Peralezes vonal folytatódik?
kaptam egy üzenetet, hogyinkább hagyjam őket, és blokkolták a válaszolás lehetőségét. iPhone 8 64GB, MacBook Air, Skoda Superb 2012, CRTDI 2.0
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Befejeztem én is, olyan 70 pár óra körüli tényleges játék idővel, 31-es szintig jutottam el. Mint játék, nagyon bejött. Láttam bugokat, de csak 2 alkalommal kellett mentést visszatölteni miattuk, szóval ki lehetett bírni.
Aztán az endingek...
Secret ending Mivel megcsináltam minden Johnny-s mellékszálat és véletlen láttam videóban a secret endinget, így joggal feltételeztem, hogy csak várni kell... Persze nem jött, mint kiderült nekem is csak 60%-on volt a barátság mérő (a középső szimbólum a karakter képernyőn a háromból), mert ott Johnny sírja fölött nem voltam vele bunkó... Hogy ne kelljen 10+ órát újrajátszani, alkalmaztam a tool-t ami 70%-ra emelte a statot, így már ment a secret ending. Na persze ahogy megcsinálták, az tömény szopás, olyan hentelés volt mint ide laccháza, csak 31-es szinten én voltam egy kardcsapás, nem az ellenség, akik mind level 50-en lehettek. Viszont mivel már annyit kínlódtam, benyomtam a tool-ban egy hp hekket is és végigvergődtem ezen az endingen, remélve valami csodát. Végül is csak annyi volt, hogy én dönthettem el, hogy maradok Alt-tal, vagy visszamegyek a testembe meghalni... Maradtam Alt-tal, nem tűnt értelmesnek az a 6 hónap haldoklás a semmiért. Így legalább Johnny kapott egy méltó lezárást, meg egy új életet. Viszont mivel női karakterem volt, így "withouht a magnificant cock" - hogy őt idézzem, azt hiszem ez a végső irónia. Johnny + Rough Ha nincs a secret ending, akkor erre megyek rá. Ez érződött helyesnek, hogy Johnny befejezhesse amit 2023-ban elkezdett. Itt V-nek nincs befolyása a sorsára, Johnny-t irányítva meg ott maradtam Alt-tal. Ezt követte az űrutazós ending, kissé szomorú voltam Judy miatt, meg h. nem lett valami gyógymód vagy ilyesmi a problémámra. Nomádos ending Nem akartam őket belekeverni mert jó arcok, de látva az előző endinget, nekimentem ennek. Ez volt a legjobb, bár nyitva hagyta a kérdést, hogy mi lesz V-vel. Másrészt Saul feje bánta a történeteket, meg őszintén szólva Johnny-t se szívesen hagytam ott Alt-tal. Johnny helyében inkább kértem volna, hogy Alt töröljön le a francba végleg... Boldog 6hónap, vagy több a szabad levegőn, Judy-val... Kíváncsian várom, hogy a DLC-k hoznak-e majd változást az endingek terén. Hanako ending Ezt nem próbáltam meg, nem kötök alkut velük. Romlottak egytől egyig. Kedvenc számom a játékban: So it goes erre volt fasza motorozni...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz CPT.Pirk #17703 üzenetére
Noh, megcsináltam. Őszintén szólva ez az ending jobban bejött, a nehézség is okés lett végre. Sokkal jobb így.
De egyébként az meg sokkal megrázóbb ha küldetés közben meghalsz, a stáblistánál mást mondanak a karakterek, Judy sír, Panam elküld a francba... Számomra ez eddig a legjobb ending, érzésileg. Tehát hogy Secret ending, és küzdelem közben meghalva [ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
-
BaLee
addikt
válasz juliensorel #17631 üzenetére
A Delamain taxis küldi egyik állomása nekem is bugos volt ahol a körforgalomban ment a taxi körbe körbe és nem tudtam vele semmit sem csinálni de egy mentés, visszatöltés megoldotta (PS4).
-
addikt
válasz havri1 #17713 üzenetére
Így viccesebb.
50 kill után lesz megint egy párbeszéd.
Már nem emlékszem pontosan ,hogy volt, de a lényeg ,hogy haStone Cold Killer lett választva az elején akkor 50 kill után bármit is válaszolsz Skippy-nek, mindenképpen átvált Puppy-ra. De ha Puppy az első választás akkor van olyan válasz amivel az marad 50 kill után is és van olyan amivel Stone Cold Killer lesz onnantól. Meg is van a párbeszéd:
After having 50 kills (or maims) in Puppy-Loving Pacifist mode, the gun will ask V a question, answering "Killing is wrong" will result in the gun agreeing with V and stay in Puppy-Loving Pacifist mode, answering "I don't know" or refusing to answer (required 8 Cool) will result in it changing into Stone Cold Killer mode.
És még egy kis csavar későbbre:After some time Skippy will ask V to return it to its owner. Doing so removes Skippy from the player's inventory. If V refused to return Skippy, it will be upset, and all of its dialogue will be replaced with "BAD USER!", so if you want to prevent that from happen, agree to return Skippy, but don't finish the quest. [ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
Winne
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #17660 üzenetére
Valahogy hozzám került vmi lmg, amit nem mutatott a leltár,de amint eladtam már tudtam váltani. Hátha valaki másnak is segít, azért beteszem.
-
havri1
félisten
válasz sixpak #17705 üzenetére
Erre én se kaptam választ, csak, hogy a light (végtag) verzióval kell indítani, és 50 kill után átáll fejre. Hogy ez miért jó, nem tudom. Mármint, hogy először miért kell végtag, majd utána fej.
1 napja lövöldözök, nem keveset gyaktam le, de még lábra lő ahogy látom. Meg lehet nézni, milyen opció van, vagy ez hogy működik?havri
-
RetepNyaraB
veterán
-
elder troll
őstag
válasz Jinxb1rd #17706 üzenetére
Nekem valamiért ez a figura ugrik be a plakát képről.
-
Jinxb1rd
addikt
válasz RetepNyaraB #17702 üzenetére
Enyém is máshogy néz ki, csak miközben játszok, egyszerűen nem úgy érzem magam, hanem úgy, mint a képen szereplő csávó. Egyszerűen túl sokat mutogatták.
We are only Stardust...
-
sixpak
nagyúr
Aloha!
Számít, hogy
Skippy melyik üzemmódját választom vagy mindegy?
Elég vicces, csak azért kérdem, jó lenne ha dumálna még.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Kiss_R
tag
válasz Jinxb1rd #17701 üzenetére
Én full custom női karaktert csináltam, és amikor játszottam, nem volt probléma elvonatkoztatni a reklámban szereplő női karaktertől. Aztán pár napja láttam, hogy már vannak egész elfogadható kreálmányok, amelyekkel igyekeznek visszaadni az első verziós női V-t... Nos, azt hiszem, amikor visszatérek a játékhoz, nem maxolom ki az első karaktert, hanem indítok újat, v1.0-s V-t készítve (amúgy is elölről kellene kezdenem már csak a secret ending miatt is).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz Jinxb1rd #17696 üzenetére
Egyszerűbb használni a tweaket, kiadni az ehhez kellő egy parancsot, majd utána törölni a tweaket. Elég aljos módon van kitalálva az a beszélgetés ott az olajmezőn, mintha semmi más nem is számítana Johnnyval kapcsolatban...
Btw, nem fog megváltást hozni az az ending, hiába a nehézsége, csak más lesz. Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
RetepNyaraB
veterán
-
Jinxb1rd
addikt
Egyébként másoknak nem volt olyan problémája, hogy férfi karaktert indítva nem tudott elvonatkoztatni attól, hogy úgy néz ki a főhősünk, mint a címlapokon meg mindenhol szereplő csávó?
Hiába nézett ki máshogy a karakterem.
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: