-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
elder troll
őstag
Van valahol infó arról, hogy a nextgen patch után tényleg csak 30 fps lesz vagy sem XSX-en?
Alapvetően megvárnám a nextgen patch utáni első jó pár javítást, hogy befejezzem a kimaradt szálakat. De valahol olvastam, hogy csak 30 fps lesz, aminél a jelenlegi majdnem 60 is jobb a bughalmaztól függetlenül. -
elder troll
őstag
válasz sixpak #19425 üzenetére
50-60-70 óránál járok, abból legalább 10 óra volt a bugos quest-ekkel való küzdelem. Miután az utolsó négyzetcentimétert is átnéztem, akkor vettem segítségül a youtube-ot. Aztán jött a feketeleves, hogy ez is bugos volt, úgyhogy kereshetek egy régi mentést...
Aztán bele is untam, úgyhogy várom a nextgen frissítést, ha lesz benne 60 fps mód, mert mintha azt olvastam volna, hogy xsx-en is csak 30 fps lesz a nextgen patch... Ha ez igaz, akkor még a frissítés előtt kellene végigtolni.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
-
elder troll
őstag
válasz Jinxb1rd #17706 üzenetére
Nekem valamiért ez a figura ugrik be a plakát képről.
-
elder troll
őstag
Melyik két ending maradt ki nálam?
2 arasaka, öngyi és 2 Rogue-on vagyok túl. Judy szálat most viszem férfi karakterrel, így ehhez újra kell kezdenem női karakterrel, vagyis ezt szűrtem le spoiler-ekbe belekukkantva. Ezen kívül még a Panam szál maradt ki.
Jól sejtem, hogy akkor csak ezek maradtak ki?#17659 Winne
Ahogy írták előttem, valami történés van az adott pillanatban, meg kell várni a jelenet végét.[ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
Azt hittem, hogy az a befejezése a Jeff küldiknek. Az asszony írt talán sms-t, hogy nagy ívben kerüljem őket. Azóta a "híradóban" láttam, hogy megválasztották talán 70% feletti eredménnyel. Ha van még folytatása, arra én is kíváncsi lennék, de valamiért nálam fejben lezárult a történet. Azt hittem, hogy itt kell párhuzamot vonni a lengyel (fejlesztők) vagy kis hazánkban történő agymosással. [ Szerkesztve ]
-
elder troll
őstag
válasz bozont #16858 üzenetére
Ezt biztosan szívatásnak rakták bele a figyelmetlenebbik rétegnek.
Nálam is az volt, hogy válasszak 2 név közül, és az angel csajosabbnak tűnt... De párbeszéddel ki tudtam hátrálni. Úgyhogy szerencsémre nem kellett megtudnom, hogy mit csináltak a szájer bácsival 24-en...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
Állásajánlatok