Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #27846 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Orion kódnév alatt készül az új Cyberpunk játék a CD Projekt Red-től:
CD PROJEKT RED on Twitter:
"Orion is a codename for our next Cyberpunk game, which will take the Cyberpunk franchise further and continue harnessing the potential of this dark future universe." -
l.skywalker
titán
Milyen konzolon? Mert Xbox-on most éppen akciós:
A(z) Cyberpunk 2077 megvásárlása | Xbox -
l.skywalker
titán
Srácok. Warez téma nem megengedett, semmilyen kontextusban. Thx
-
l.skywalker
titán
válasz
#42308056 #20868 üzenetére
Nekem akkor vol teljesen "smooth". Azóta vannak mikro laggok és több a gltich is. Ugyanazokon a helyszíneken, ahol korábban minden okés volt.
A vezetés nekem az elején nagyon kézre állt, simán tudtam jól haladni. Aztán ahogy jöttek a patchek lettem "részeg" sofőr.
És a patchek óta előjött gond a ruháimmal is, kilógó textúra darabok és furcsak torzulások formájában.
Pedig 30 órát tettem bele az első pár napban...
-
l.skywalker
titán
Details: https://cp2077.ly/hotfix1.11
-
l.skywalker
titán
* These estimates do include digital refunds, but our data shows that refunds did not substantially affect the game's aggregate sales.
https://t.co/sw8CF6GQt2 -
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #18569 üzenetére
Maradnak a Witchernél
-
l.skywalker
titán
Ami lényeges ehhez, hogy a CDPR sok állami támogatást is igényelt és megkapott. Azon túl, hogy egy versenyfelügyeleti hivatalnak is kötelessége lenne ezt alapból megtennie még az általad említett cégek esetében is (habár országokban/államokban is eltérő lehet a gyakorlat), a CDPR-nél biztos, hogy közrejátszik ez az állami "szerepvállalás" is, ami miatt egy hivatali figyelem alá kerülhetett a dolog.
Kettős mérce akkor lenne, ha a többi cég is lengyel lenne vagy a CDPR is azon országok felügyelete alá tartozna.
-
l.skywalker
titán
A készülő tartalmat ez nem tudom mennyire érinti, ez kifejezetten a már megjelent és megvásárolt tartalomra fókuszál, amit ki kell javítania az érintett cégnek. A DLC megemlítése annyit tesz, hogy "emellett a vállalatnak esetleg kártérítést kell fizetnie a fogyasztóknak DLC-k, valós kütyük formájában, vagy teljes visszatérítés felajánlásával" és legrosszabb esetben büntethetik őket akár a tavalyi év bevételnének X%-ával.
-
l.skywalker
titán
A Lengyel Versenyügyi és Fogyasztóvédelmi hivatal is rászáll a CP2077 ügyre és mind a javítási mind a kommunikációs folyamatokat felügyelni fogja és abban az esetben, ha a CDPR elmulasztaná ezeket részlegesen vagy teljesen akár a teljes tavalyi bevételük 10%-ára is megbüntetheti a céget.
CD Projekt Red Will Be Penalized Upon Failure to Fix Cyberpunk 2077 -
-
l.skywalker
titán
Olvasom, hogy Steam-en 80%-ot esett a játékosok száma.
Nekem 10 ismerősömből 8 már 2x befejezte
-
l.skywalker
titán
27 óra után eljutottam a prológ végéig
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
RDR2 esetében az első 12 napon értékesített 17 millió sell-in adat volt, ez a 13-14 millió viszont sell-trough. Azaz az RDR-nél beleszámolták azokat a kópiákat is, amiket leszállítottak viszonteladóknak, de még nem vásárolták meg őket a játékosok/vevők.
Itt pedig bele van már számolva az a refund mennyiség, ami közvetlenül a CDPR-hez érkezett be.
-
l.skywalker
titán
Cyberpunk 2077 has sold more than 13 million copies, despite launch disaster and refunds
14 millió eladott példány
8 millió preorderGyanítom a negyedéves pénzügyi eredmények után a befektetők sem fognak már sírni.
-
l.skywalker
titán
válasz
csababarca #15668 üzenetére
Szerintem félreértetted. Azért dob vissza, hogy befejezshed a mellék és egyéb küldetéseket. Szerintem. Habár én nem vittem még végig, de a KDC esetében így volt, ahogy írják mások a Withcernél is. -
l.skywalker
titán
OFF-olást és a személyeskedést kérlek, privátban folytassátok. Köszi!
-
l.skywalker
titán
válasz
csababarca #15642 üzenetére
Kingdom Come Deliverance is így ér véget. Konkrétan azért, mert így vissza tudsz menni és kipucolni az open world-öt. Elég furcsa megoldás, a KCD-nél 4 ending után fogtam fel, hogy ez emiatt van... -
l.skywalker
titán
válasz
South Velen #15540 üzenetére
Azért a Witcher könyvek mögötti univerzum nekem sokkal kifirrottabb, mint a Cyberpunk 2020. Az utóbbiban inkább a nem túl távoli jövő, ami vonzó, de mint fantázia világ nem jó alap egy Witcher féle világhoz.
-
l.skywalker
titán
válasz
jonnyjoker01 #15483 üzenetére
Főleg, hogy PS5-re és Xbox Series-re direktben meg sem jelent...
De ugyanakkor ez innentől pont különlegesen érdekes, mert ha nem next gen akkor miért nem fut jól Xbox One-on és PS4-en?
-
l.skywalker
titán
Ne itt essetek már pls. egymásnak! Miért nem lehet ezt az elnyújtott veszekedést privátban lefolytatni?
-
l.skywalker
titán
válasz
Chris1983107 #14761 üzenetére
Március óta meg 5 milliárdal többet értek a részvények
-
l.skywalker
titán
válasz
gyantaszuz #14749 üzenetére
Hidd el, hogy tesztelték és tudták. Csak egyik oldalon van a felhasználói igény a másikon pedig a befektetői igény és a különböző szerződések. Ők ezt a fiaskót választották az üzleti partnerekkel szemben. Mondhatni: corpo végigjátszást tolnak
-
l.skywalker
titán
válasz
l.skywalker #14744 üzenetére
Részvények el is kezdtek zuhanni -16%-is nyitás
-
l.skywalker
titán
válasz
#04441088 #14734 üzenetére
Eddig mi is csak ennyit tudunk: https://www.playstation.com/hu-hu/cyberpunk-2077-refunds/
Valszeg a PS4 topikban jobban jársz
-
l.skywalker
titán
válasz
Plazmacucci #14720 üzenetére
Amikor márciusban bejelentették, hogy eltolják év végére, akkor nagyobbat zuhantak a részvények mint most. Ha csak ezt nézzük, akkor így jobban jártak.
-
l.skywalker
titán
válasz
velizare #14710 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. De a HA! - a lehetőség adott. Ha pedig valaki nem él vele, mert idő/pénz akármi... akkor nem szabad így eljárni, hogy alig mutatsz gameplayt prevgenre és kiadod úgy, mintha egy retro játék lenne. Vagy be kellett volna jelenteni, hogy inkább nem adják ki, mert okádék vagy kiadni 3ezerért (mondjuk, akkor meg ugye az ingyenesség nextgenre (vagyis actual genre) lett volna kérdés)
És amúgy van piszok jól megcsinált multiplatform játék is.
-
l.skywalker
titán
Viszont egészen más a konzolokra való fejlesztés. Amíg a Sony belsős stúdiói képesek egy minőséget megütni vagy ahogy a Gears5-öt megcsinálták One X-re én mindig azt mondom, hogy ez mindig fejlesztő kérdése, hogy mi a prioritás. Rengeteg pozitív példa van, hogy prevgenre mit és milyen szinten meg lehetett volna csinálni, de az optimalizálás mindig egy másodlagos folyamat volt - jellemző, hogy megjelenés utáni 1-2 hónapban vagy 1 év múlva érték el a kívánt minőséget egyes címek. Én láttam játékot kijönni még Xbox360-ra is 2 éve és nem kellett tőle kardba dölni. Csak le kellett ülni és megcsinálni rendesen.
-
l.skywalker
titán
Ráadásul a cég részvényei a dec 14-ei mélyrepülés óta mára már ~17%-al emelkedtek. Nem lesz semmilyen csőd, sőt még nyereséges is marad - csak ahogy mondod, el lett cseszve ez az idei megjelenés és a prevgen minőség.
Tegyük hozzá, nem ez az első játék ami PS4-en/Xbox One-on játszhatatlan, mert már volt pár ilyen az elmúlt 1 évben, de egyiknek sem volt ekkora lángja és azokat így fű alatt tudták javítgatni.
-
l.skywalker
titán
köszi a választ mindenkinek
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #14545 üzenetére
Igen ide már rakott be valaki erről vicces képet, hogy mi van ha nem a játék bugos, hanem V oprendszere a fertőzés miatt
-
l.skywalker
titán
Pár órája volt egy konferencia hívás a CDPR-en belül, aminek a kivonatát nyilvánosságra hozták, nagy vonalakban azt magyarázzák, hogy hibát követtek el, hogy így adták ki az Xbox One - PS4 portokat
https://www.cdprojekt.com/en/wp-content/uploads-en/2020/12/call-transcript_en.pdf -
l.skywalker
titán
OpenCritic méltányosságot vár el azoktól akik véleményt írnak
-
l.skywalker
titán
válasz
Adam_Shepard #13883 üzenetére
Szerintem a "gender" miatt, mert a teljes nevünk:
, nemtől függően és így a párbeszédeket nem kellett kétszer felvenniVincent/Valerie -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #13788 üzenetére
-
l.skywalker
titán
Az ilyen 4-5 éves kornak megfelelő értelmi szintű válaszokat ha már mindenképp ide rakjátok és nem privátba, akkor legalább OFF-ba tegyétek. Köszi
-
l.skywalker
titán
válasz
Hauptmann #13663 üzenetére
Amire te gondolsz az a teljes nyitottság és igazad is van. Itt minden 12. ajtó nyitható, ott meg szinte ennyi volt tudatosan zárva. Fel lehetett jetpackezni az épületek tetejére stb. stb. stb.
De nagyon más a két játék. Ez egy open world akció kaland rpg, ahol a fő lényegi része inkább a sztori, a lore, a fantázia - mint az open world.
A GTA esetében nálam pont fordítva van. Nem érdekel a sztori, ott azért jó, mert mész és őrültködsz. Egy valós világot jelenít meg virtuálisan, ahol a reálistól nem túlságosan eltérő környezetben tudsz olyan dolgokat csinálni, amiket más játékban - a terület korlátozottsága miatt - nem nagyon.
Az más kérdés, hogy én ezt csinálom a Cyberpunk-ban is, de a két játék ebből a szempontbol számomra nem összehasonlítható.
-
l.skywalker
titán
válasz
BoneDragon #13637 üzenetére
ez sokmindenre jó
-
l.skywalker
titán
válasz
nanorambo #13626 üzenetére
Magunk között legyen mondva, nem tudom Lengyelországban mi az átlag, de nekem a játékbeli nagy is kicsinek tűnik
Amúgy egyetértek, de ugye ez előre tudott volt, hogy tele lesz ilyenekkel. Ha úgy lenne benne ennyi 18+os dolog, hogy ez előre nem ismert, akkor én is fenntartásokkal kezelném, de mivel számítottam rá, így elfogadható.
-
l.skywalker
titán
válasz
Plazmacucci #13620 üzenetére
Minden automatából lehet kaját venni. Mondjuk nekem nem hiányzik, ezért mindig meglepődök mikor dobja ki a cuccot az automata és vonja le a pénzem
-
l.skywalker
titán
válasz
st3v3np3t3r #13613 üzenetére
https://twitter.com/Creativ3Form/status/1338139866874392578
de ahogy olvasom ez valami fanmade dolog...
-
l.skywalker
titán
Ez valid?
18+
-
l.skywalker
titán
válasz
Adam_Shepard #13554 üzenetére
Itt nem írnak korlátot. Meg kell próbálni. Én arra lennék kíváncsi mi van azokkal a Cyberpunk One X gépekkel amiket tavaly Digital Direct kódokkal árultak
-
l.skywalker
titán
válasz
WATERDACA #13533 üzenetére
Én béna voltam és csak most vettem észre, hogy minden skill-en belül még van felül is választható rész, szóval szerintem mindegy milyen szinten játszol baromi sok pont fog esni. Csak a hozzájuk tartozó tevékenységek eltérőek. Pl. kraftolásért jár a pont, nem csak harcért meg küldetésekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 16TB 0 nap Seagate Exos X16 Enterprise HDD több db.
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest