Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #34695 üzenetére
Dehogy dobod!
Nekem meg SW+Ferrari nyomtatott, keretezett, üvegezett képek vannak a falon....Sőt, van rendes olajfestményem is. -
válasz
nincsnév007 #34407 üzenetére
Ott is tolom természetesen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nincsnév007 #34396 üzenetére
DLCnél megnézted a másik befejezést is? gyakorlatilag az utolsó két óra eltér attól függetlenül merre mész tovább
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #34396 üzenetére
Egyetértek! Annyival egészíteném ki, hogy és a W1 remake-et is várom!
-
freeknight
őstag
válasz
nincsnév007 #34367 üzenetére
Ja, értem. Sajnos van egy pár küldetés a játékban, amiről le lehet maradni.
-
freeknight
őstag
válasz
nincsnév007 #34365 üzenetére
Miért, hol akadsz el pontosan?
Az biztos, hogy missable, tehát ha Hansen halott, nem tudod már felvenni. A legjobb endinghez meg vagy Panam, vagy River barátjának kell lenni. De ezen kívül eléggé straightforward. -
Vesa
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #34147 üzenetére
Link?
Egyébként indítottak egy Photo Mode Challenge-t. -
mvkly
senior tag
válasz
nincsnév007 #34118 üzenetére
Tán egy vérdíj rendszer?
Soha véget nem érő kergetőzés 1 vagy több bumburnyákkal, chiptuningolt motrokon... Azt tudnám élni. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Igazi meglepetés, érkezhet bátran!
-
sixpak
nagyúr
válasz
Pont most akartam berakni....hihetetlen amúgy, nem véletlen a világlegjobbjátéka.
-
válasz
Ez jól hangzik.
-
válasz
nincsnév007 #33507 üzenetére
Nekem ne mond, ugyanazon a hullámvasúton ültem.
Ezzel együtt számomra picit döbbenetes volt, hogy tényleg egy éles váltással Holdon játszódó DLC lett volna. Merész és kemény. Így egy pár dolog megmagyarázásra kerül, hiszen a játék kijövetelekor nem értettem miért áldoztak ennyi energiát a súlytalanság vagy az űrbéli mozgás megjelenítésére. Így már hirtelen teljesen más lesz az értelmezése ennek: erre készültek rá... -
pandras83
őstag
válasz
nincsnév007 #32947 üzenetére
Van bizony. Néha már untat a gondolat is, hogy indítsam a játékot, aztán persze elindítom. Felülök a motorra, kedvenc modolt synthwave rádióm bekapcs, és ahogy gyorsulok és suhan el mellettem ez a mesteri atmoszférával megalkotott város, még mindig bever az a bizonyos " aztak*rva mi ez a játék" érzés.
Kártya csere után a path tracing meg csak pakolgatja rá, de rendesen. A napokban jártam újra éjszaka Pacificától nyugatra(?), annál az óriási üvegháztelepnél és pt-vel látszik igazán, hogyan kell egy belülről megvilágított üvegháznak kinéznie a sötétben. Vagy metrózni délutáni napsütésben, vagy naplementéhez közel és látni, ahogy a kocsiba beáramlik a napfény és nyúlnak az árnyékok a padlón, ahogy kanyargunk. Beszarás tényleg. -
Mart10000
aktív tag
válasz
nincsnév007 #32932 üzenetére
Kipróbáltam a metrózást nem volt rossz, de vele nem tudtam eljutni oda, ahova akartam így maradt a közlekedés és gyorsutazási pont.
A románcokban lehetett volna egy olyan bővítés is, mint a "beteljesüléskor" vagy olyan animáció, mint az egyik örömbabával töltött idő.#32939 Lacielvtárs: Nekem a 2.0 frissítése után beadta teljesítettnek a játék a nagy utazósat és a rázós landolást, ami kiderült, hogy egy bug, amit később javítottak is így teljesítettnek könyvelte el.
Másik esetben viszont nem ismerte el teljesítményként a részét.mentsd meg Myers elnököt -
heavygrip
senior tag
válasz
nincsnév007 #32435 üzenetére
Köszi, megnézem.
tibaimp
én is le töltöttem egyből.
-
SaGa59
őstag
válasz
nincsnév007 #32427 üzenetére
Igen, a játék hangja, nem a box zajong, az végig csendes. Ez tényleg olyan, mintha egy félrehangolt, közép vagy rövidhullámú rádió, vagy egy begerjedni készülő, már kissé torzító, de zenét még nem játszó erősítő alapzaját hallgatnám a háttérzene/-zajok helyett. És csak akkor, amikor a megjelenő magyarázatokat olvasom, vagy a menüben megnyitom valaminek a leírását, oktató tanácsokat. Mindenhol máshol zene, beszélgetések, reklámok, stb, ahogy kell. Lehet, hogy ott tényleg ez a háttér"zene", csak engem kicsit bosszant, ha így van. Kölyökkoromban, a szabadeurópát keresve/hallgatva sokszor hallottam, ilyen volt a zavaróadók zaja is.
-
válasz
nincsnév007 #32422 üzenetére
Witcher 3-at is cross-progression-nel tolom, ott is kéri mindig a PS5 a QR-t, szal nem CP-spec a probléma.
-
válasz
nincsnév007 #32416 üzenetére
PC-n nem, de PS5-ön nekem is így van, mindig kéri a QR-t.
-
Raymond
titán
válasz
nincsnév007 #32409 üzenetére
Ne is idegesits ilyenekkel!
Egy bizonyos kor utan elersz arra a szintre hogy "oh, ezt mar lattam, jo film, par eve jott ki" aztan par masodperc gondolkodas vagy guglizas utan kiderul hogy "par eve = 12 vagy 15"
-
mvkly
senior tag
válasz
nincsnév007 #32409 üzenetére
F'sza lehetett ott ülni 19 nyarán. Aztán 1,5 évvel később monitor/tv előtt is egy "pár" embernek
-
válasz
nincsnév007 #32388 üzenetére
Nekem csak PC-n és PS5-ön van meg minden, mivel más eszközöm nincs.
-
Boonen007
őstag
válasz
nincsnév007 #32313 üzenetére
Akkor nem a kontroller a hibas.
-
mvkly
senior tag
válasz
nincsnév007 #31955 üzenetére
-
Aventador91
őstag
válasz
nincsnév007 #31602 üzenetére
nagyon jó már az ai hang generálás
ez egy poén ai cover, de full olyan a hangja mint magyarul
[link] -
válasz
nincsnév007 #31570 üzenetére
Én PC-n (Steam) és PS5-ön játszom cross progressionnel, előbb PS5-re vettem meg, aztán pár nappal később PC-re is, közben kipróbáltam, hogy a DLC-s PS5 mentést megpróbáltam betölteni PC-n, de kiírta, hogy nem lehetséges, DLC-s mentés nem tölthető be. És persze nem a DLC területén voltam, a játék legelején volt a mentés, Dorsett kisasszony megmentésekor. Szal a cross progressionhöz minden platformra meg kell venni a DLC-t.
-
sixpak
nagyúr
válasz
nincsnév007 #31568 üzenetére
Spoiler, de mondom:
Night City spaceport. -
PuMbA
titán
válasz
nincsnév007 #31502 üzenetére
55-60fps-t tud, ha jól emlékszem az NVIDIA marketing videókra. Egyikben 4K Performance DLSS-sel mutatták, ami pontosan 1080p-t jelent
-
válasz
nincsnév007 #31347 üzenetére
Az lehetett, mert elmúlt.
Pedig nekem kifejezetten tetszett.
-
F_Peter
őstag
válasz
nincsnév007 #31297 üzenetére
És úgy lett jó, hogy már megkaptad a missiont vagy úgy hogy már eleve 2.0.1 - ben vetted fel?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nincsnév007 #31231 üzenetére
Legkésőbb amikor elindítod frissíti, de be lehet állítani a tulajdonságokban hogy előbb szedje ha kijön vmi, alapból elcsúsztatva tölti a világ körül, hogy ne egyszerre terhelje le x millió játékos a rendszert.
-
PuMbA
titán
válasz
nincsnév007 #31229 üzenetére
Szerintem kikapcsoltad vagy az általános vagy a játékhoz tartozó beállításokban, mert egyébként automatikusan elkezdi szedni
Emiatt sosem kell Steam-en a frissítésekkel foglalkozni alapértelmezetten.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #31226 üzenetére
Ja, OK.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #31214 üzenetére
Végeztess file ellenőrzést a klienssel!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #31212 üzenetére
Nekem jól írja! Most nézem.
-
Peace
nagyúr
válasz
nincsnév007 #31153 üzenetére
Enegem se visz rá a lélek, hogy visszatérjek gig-eket csinálni. Minden más melót már letudtam, mire az uccsó küldetésre mentem.
-
Peace
nagyúr
válasz
nincsnév007 #31147 üzenetére
Én is megnéztem az összes lehetséges befejezést és választást. Én is majdnem szipogtam. Iszonyat komoly érzelmi hullámvasút az egész. És mindegyik ending kicsit szomorkás valahol, de ugyanakkor lélekmelengető is picit. Az tuti, hogy én megint hatalmas ürességet érzek vasárnap óta. Nem találom a helyem a világban és főleg nem találok olyan címet, ami elé szívesen leülnék. Annyira megszerettem ezt a világot basszus!!! Elolvastam a Cyberpunk RED szerepjáték Wolrd book részét meg a játékhoz kiadott könyvet is, hogy minél többet megtudjak a háttérről. Az összes képregény is megvolt és a regényt is előrendeltem. Ki vagyok éhezve rá, hogy többet kapjak belőle!
-
Peace
nagyúr
válasz
nincsnév007 #31130 üzenetére
Igen, az az új befejezés. Érdemes megnézni!
-
F_Peter
őstag
válasz
nincsnév007 #31120 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor csak miután Mr. Hands feladataival végeztél.
-
freeknight
őstag
válasz
nincsnév007 #31056 üzenetére
Annyi hatása nálam biztos volt, hogy most már mániákusan nézem az órát is folyamatosan
. De tényleg, nálam annyi permanensen beakadó dolog volt már (időjárás, zene, óra, minimap), hogy nagyon figyelek minden ilyen fosra játék közben. Ugye ezekben az a rossz főleg, hogy simán el tudod menteni, és akkor veled marad...
Szerencsére auto save elég gyakran van, és viszonylag sokat is őriz meg, szóval van esély javítani a dolgokat. -
wolf13
őstag
válasz
nincsnév007 #30989 üzenetére
Nos , nekem meglett a bonus verda is és a kulcs keresős gépfegyverrel felszerelt is. Utóbbi a sztori előre haladtával. A DLC -s viszont másképp. Ugyanis mindig rest módba rakom a pst , s nem megyek a főmenübe , mind a mai napig. Ugyanis bebugolt a controller , folyamatosan rezgett. Így kiléptem a főmenübe. Akkor látom , hogy le kell töltenem a PHL DLC-t. Holott a ps app azt jelezte , hogy màr a gépen van. Így letöltöttem , s ahogy beléptem , írta is , hogy megvan a Vigilante.
-
Ellia
addikt
válasz
nincsnév007 #30995 üzenetére
Remek, az enyémmel csak az a probléma, hogy papíron anno ezt már patchelték. Moddal megoldottam de akkor is bosszantó (nagyobb hiba ne legyen...).
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #30959 üzenetére
Esetleg kapcsold ki az automatikus felhő mentést, nálam ki van, nem is csinál semmi ilyen hibát.
-
wolf13
őstag
válasz
nincsnév007 #30971 üzenetére
Én sem kaptam meg, gondoltam talán mert már nem előrendelésben vásároltam meg a DLC-t.
De megnéztem a mailjaimat , s ott írja : 'Pre-Order Purchase Confirmation'A storbeba is látszik, hogy járna a bonus :
És bőven előrébb vagyok a sztoriban , mint az említett küldetés.
Nem tudom, ezt esetleg jelezni kellene ?
-
sixpak
nagyúr
válasz
nincsnév007 #30966 üzenetére
Ha új játékot indítottál, akkor az Arasaka tower quest után jön egy üzenet, hogy nyertél egy kocsit, onnantól benne lesz a listádba, V gomb hosszan és kiválaszt.
-
Semin
őstag
válasz
nincsnév007 #30955 üzenetére
Ha bekapcsolod a sima youtube feliratot (fordítással) már érthető a lényeg, de szívesen segítek ha van kérdésed.
-
Semin
őstag
válasz
nincsnév007 #30947 üzenetére
Itt egy build kezdésnek .. [link] egész jó így kezdetnek, megérteni, hogy mit is kell csinálni.
-
freeknight
őstag
válasz
nincsnév007 #30947 üzenetére
Ezt épp fentebb tárgyaltuk, borzasztóan gyengék jelenleg a netrunner/intelligencia alapú buildek very hardra. Akkor ezek szerint hardon sem túl acélosak. Úgyhogy a hiba valószínűleg nem benned lesz
-
sixpak
nagyúr
válasz
nincsnév007 #30897 üzenetére
Köszi, ránézek.
Mondjuk fészbukom nincs, de talán valahol írnak róla...ja és eddig az összes mentésem overwrite, úgyhogy nem tudom mi lesz.
Több mint 400 órát beleraktam és teljesen elkerültek az ilyen és hasonló szarságok, nem örülök ennek most. -
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007 #30864 üzenetére
most át raktam könnyűre igy sikerült át jutnom, de elég bosszantó. lehet maga a nehéz fokozat bugos.
-
válasz
nincsnév007 #30862 üzenetére
Konkrétan elkezdted a DLC-s küldiket, DLC-s területen vagy, vagy még csak telepítve van, de máshol jársz a játékban? PS5-ön eddig nem tapasztaltam problémát, de még csak telepítve / aktiválva van a DLC, a játékban még csak Watsonban gyűjtöm az XP-t.
-
törölt tag
válasz
nincsnév007 #30851 üzenetére
Az nálam sem, nem tudok közel menni. Volt pár levegőben lebegő rádió, meg ami egyszerűen nem található csak szól ki a semmiből, talán a föld alatt van vagy nem tudom.
Clipping (npc vs tárgy bounding detect) bugbol mint ha több lenne, elég sokkal találkoztam most a fősztori mentén is a rendezett átvezetőkben, azért ezeket alaposabban tesztelhették volna.
-
Vesa
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #30851 üzenetére
Akkor Te jobban jártál. Nekem a Chippin' in-t kell hallgatnom 0-24-ben. Reméltem, hogy bugos lesz a fegyver is és kivételesen elő tudom venni, hogy véletlenül rommá szétlőjem a rádiót, de sajnos itt nincs bug, a lakásban továbbra sem lehet fegyvert elővenni.
-
freeknight
őstag
válasz
nincsnév007 #30816 üzenetére
De, borzasztóan halk. A rádió közben beordibáló faszi is bugos, néha elhallgat a zene, kiírja a feliratot, de nem szólal meg, pár másodperc csend aztán folytatódik a zene. Ez mondjuk nem baj, mert rühelltem én is a két mondatával együtt, amit legalább 100-szor hallottam egy végigjátszás alatt, de a híradó is bugos, azt sem játsza be.
-
nesh_019
senior tag
válasz
nincsnév007 #30683 üzenetére
Egyetértek veled...
Kb most semmi más játék nem érdekel csak hogy játszak ezzel, de várnom kell és holnap se lesz sok időm -
wolf13
őstag
válasz
nincsnév007 #30686 üzenetére
De neki van neve, veled ellentétben.
-
Aventador91
őstag
válasz
nincsnév007 #30683 üzenetére
és miért bosszantó? akik már most játszhatnak van influenszük, valamit tettek már érte hogy legyen reklám értékük. te mit tettél érte hogy előbb játszhass?
-
omfgk
veterán
válasz
nincsnév007 #30637 üzenetére
Szerintem Hard-on nem is fejlődött az enemy.
Ugye bedobták többször is ,hogy improved AI.
Szóval fel kell tápolni kicsit a karaktert, rámenni arra ,hogy több hit beleférjen és úgy Very Hard-on menni. Ott legalább néha úgy érzi az ember ,hogy megpróbálják beszorítani meg körbevenni...
-
creedszl
senior tag
válasz
nincsnév007 #30662 üzenetére
Teljesen elölről kezdtem...
sixpak
Ki van kapcsolva.Alapból nekem nagyon kitűnik hogy felskáláz a játék...nem tudom...nem adja egyszerűen... -
válasz
nincsnév007 #30653 üzenetére
A menü alatt ott van a PL, ha erre gondolsz, de az inkább csak reklám, nem a menü része.
-
válasz
nincsnév007 #30650 üzenetére
Igen, előrendeltem, le is töltötte a PS-re, és azt írja 26-án 0000-kor lesz játszható.
-
freeknight
őstag
válasz
nincsnév007 #30632 üzenetére
A fő sztoriszál. Ha viszed a mellékküldiket, gigeket, minimum 50 óra.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
nincsnév007 #30600 üzenetére
Látványban összességében szerintem előnyére változott a játék, de van egyfajta nosztalgia bennem is, nem tudom miért...talán mert a 2018-as demó és a deep dive videó még a "vihar" előtt jöttek ki, amikor még óriási volt a hájp...
Én is megpróbáltam rekreálni a 2018-as demóban látott hangulatot modokkal, reshade-el, illetve van egy olyan mod is, ami visszarakja azokat a fontokat/ikonokat a játékba, amelyeket az első gameplay demóban láttunk.
De mivel a látványon és a zenén kívül szinte minden egyéb területen erősen foghíjas volt a játék nagyon sokáig, így ezek a dolgok önmagukban nekem nem segítettek sokat.
Mostanra viszont már eljutottunk oda, hogy szinte minden smakkol, és bizonyos dolgokban nem csak szimplán megugorja, hanem magasan ugorja meg a lécet.
Kb. 15 órát nyomtam eddig 2.0-val, de folyamatosan veszek észre én is új dolgokat, rá-rácsodálkozva ezekre, hogy "Jé, ehhez is hozzányúltak? Nem hittem volna...".
Ez még 1.63-hoz képest is egy teljesen más játék szinte minden aspektusában (nyilván a sztori kivételével), nemhogy a megjelenés körüli állapothoz képest...és ez tökjól van így.
Úgyhogy örülök, hogy a Cyberpunk 2-t is Gabe Amatangelo dirigálja majd. -
Peace
nagyúr
válasz
Azzal ugye tisztában vagy, hogy az egy parasztvakítás volt konkrétan. A megjelenés után nyilatkozta egy fejlesztő, hogy a csapat egy jó része a 2018-as "kamu" demon dolgozott és ezzel jelentős erőforrást vontak el a tényleges fejlesztéstől. Egy ütős bemutatót készítettek velük, amiről tudták jól a fejlesztők, hogy semmi köze nincs ahhoz, amit ők készítettek akkoriban.
-
válasz
nincsnév007 #30604 üzenetére
Van [crowd overhaul] , azért ez is javít a vanilla állapotokon.
Én most már nem látok random "zöld" NPC-ket a radaron. Ugye anno az volt a mondás, hogy minden egyes NPC-nek saját "életritmusa" van, tehát reggel kilép a lakásából, elmegy a munkahelyére vagy bandázni, aztán este a kocsmába, stb. Ez nyilván több millió NPC-nél irreális volt, de valami ilyesmin kezdtek el dolgozni.
Ehhez képest ugye a játékban lévő némileg butább, de pl. pont a most kijött Starfield-hez képest még a vanilla CP2077 NPC-i is jobbak voltak. Itt mintha ezen egy fokkal csavartak volna, de nem annyival, hogy eléjük a 2018 demo szintjét... -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Nekem a színpaletta az ami igazán tetszik '18-as demóból, jobban stilizált. Kicsit fakó alapból, de a neon fények szaturáltak. Egy érdekes párhuzamot kelt a város kinézete és szociológiai, gazdasági állapota között. Valahogy nekem jobban visszaadja a város feelingjét.
-
válasz
nincsnév007 #30580 üzenetére
Jaja, nálam is ugyanezt adja be PS5-ön, és nem lép be a profilba, és így nem érhető el a PC (Steam) mentései. PC-n működik rendben, de az önmagában nem sokat ér.
Mindkét platformon be van kapcsolva menüben a Cross Progression természetesen. -
válasz
nincsnév007 #30574 üzenetére
Eddig úgy működött, hogy rákattintottál az egyik platformon arra, hogy platformközi vagymi előrehaladás engedélyezése, feladott egy URL-t és egy QR kódot, az elvitt a GoG-ra, ahol beléptél a user/pass-szal és a játék menüjében már aktív is volt a funkció. Most a user/pass belépés után nem történik semmi.
-
válasz
nincsnév007 #30555 üzenetére
Én PS5 és Steam között nyomtam eddig cross platformmal, de a GoG oldalon, ahova eddig is vitt a QR-kód most belépés után sem aktiválódnak a crossplatform mentések.
-
sgfool
tag
válasz
nincsnév007 #30521 üzenetére
A decky recording által tudsz visszamenőleg videót rögzíteni . Fél perctől kezdve egészen 5 percig. Ezt külön kell letölteni, alapesetben ez a funkció nincs benne.
-
sgfool
tag
válasz
nincsnév007 #30512 üzenetére
Igen, gyári belső SSD-re van telepítve. Aztán most belegondoltam, hogy könnyen lehet hogy plusz terhelést csináltam neki a háttérben, a decky recording be volt kapcsolva (nem tudatosan) a háttérben
-
sgfool
tag
válasz
nincsnév007 #30508 üzenetére
Én is steam decken kezdtem bele
Megmondom őszintén én rosszabbra számítottam, ahhoz képest abszolút kellemes meglepetés. A tárhelyen tartós élettartalma lesz
Fejhallgatón keresztül nem hallom, de mégis bennem bennem van a tudat, hogy süvít a deck , ezért a beállításokat levittem közepesre, egy-kettőt meg alacsonyabbra. Monitorra én még nem kötöttem rá, viszont így olvasva sajnálom hogy ott fixen nem tartja a 30fps-t, lehet hogy időközben fog jönni még valami korrigálás.
-
Keresztpipi
csendes tag
válasz
nincsnév007 #30461 üzenetére
Most már megjelent XBOX-ra is, 48,98 GB. Szépen jön is lefelé.
-
Peace
nagyúr
válasz
nincsnév007 #30428 üzenetére
Fogalmam sincs mit kapott le, ha csak délután 4 után lesz elérhető.
-
Peace
nagyúr
válasz
nincsnév007 #30419 üzenetére
Nem tudom, mert GOG nem írta milyen verzión áll a játék. De majd 39 gigát kapott le ma reggel. Szerintem a 2.0-t. Gondolom, ha Phantom Liberty kedden hajnali 1-kor elérhető, akkor 21-én szintén hajnaltól tölthető a 2.0. De ez csak egy sejtés. És este 7-ig meg se tudom mondani mit szedett le.
-
lo_jo
senior tag
válasz
nincsnév007 #30383 üzenetére
A múltkori nagyobb patch is úgy indult, hogy egy streamben bemutatták, aminek a végén elmondták, hogy mostantól tölthető. Nem kell ide sejtelmes tweet, megmondták, hogy 4PM CEST a stream, ott minden kiderül.
-
ImACeltic
őstag
válasz
nincsnév007 #30383 üzenetére
Holnap 16:00 órakor lesz a stream. A tippem, hogy vagy ekkor dobják ki a patch-et vagy a stream végén.
-
ImACeltic
őstag
válasz
nincsnév007 #30381 üzenetére
Nem mondtak eddig pontos időt, de egy fejlesztő sejtelmesen annyit tweetelt, hogy aznap lesz egy REDstream...
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #30305 üzenetére
Persze: [link]
-
pandras83
őstag
válasz
nincsnév007 #30252 üzenetére
mármint mi mit jelent?
-
nesh_019
senior tag
válasz
nincsnév007 #30248 üzenetére
Sajnos nincs ilyen. De már nagyon várom én is.
-
válasz
nincsnév007 #29953 üzenetére
De nem indult el, majd augusztusban, most csak regisztrálni lehet rá.
Egyébként továbbra is azt mondom, hogy a CDPR-nek ha van olyan céges osztálya, amit nem érhet súlyos kritika, az a marketing osztály. Értenek ahhoz, hogy hype-ot csináljanak, értenek ahhoz, hogy róluk beszéljen mindenki.
Augusztusban és szeptember elején tele lesz minden youtuber, streamer és játékoldal a Phantom Liberty preview játékmenetek elemzésével, és ezt megfejelik a nagyobb országokban ismét offline reklámokkal is (lásd buszhirdetések és plakát-reklámok) szóval kb. csak az nem fog találkozni a DLC-vel, aki bebújik egy barlangba. -
CJ4567
nagyúr
válasz
nincsnév007 #29925 üzenetére
Series S-en performance módban nem 1440p-n ment a játék, hanem 1344x756 és 1080p között.
Quality módban pedig 1080p, és 1440p között fut a játék.
-
PuMbA
titán
válasz
nincsnév007 #29925 üzenetére
Minimális erre az esély, hiszen ha PS5-ön és Series X-en is csökkenteni kellett a felbontást, akkor Series S-en is
-
válasz
nincsnév007 #29922 üzenetére
A konzoloknál a HW adott, tehát ha szebb grafikai megoldásokkal akarnak operálni, akkor ilyen render-felbontás csökkentéssel tudnak csak reagálni. Meg persze mélyebb szintű kódolással, de esélyesen az már egyre kevésbé játszik...
-
looser
addikt
válasz
nincsnév007 #29874 üzenetére
3 hónapig??
-
cyberkind
félisten
válasz
nincsnév007 #29872 üzenetére
Ezért se van értelme most beleugrani a játékba.
-
PuMbA
titán
válasz
nincsnév007 #29828 üzenetére
Most felesleges újat kezdeni szerintem, hiszen 95%-ban ugyanazt fogod kapni, mint a megjelenés napján
A Phantom Liberty-s újrakezdéssel sokkal többet kapsz.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
nincsnév007 #29233 üzenetére
Jah, akkor tavasszal nem lesz semmi... Szerintem kora ősz lesz belőle, a starfield talán túl nagy kompetíció lenne (mivel RPG és scifi, bár a stílus azért más persze).
Beszarás amúgy hogy 3 évet kellett várnunk rá
... Még nagyobb nyakleves, hogy az elmúlt 3 év olyan mint ha pár nap lett volna számomra, nagyon elröpült...
-
Rony949
őstag
válasz
nincsnév007 #29210 üzenetére
Szóval amivel te nem találkoztál, az nem is létezik...
-
Vesa
Topikgazda
válasz
nincsnév007 #29060 üzenetére
Én még mindig találok valami extrát a városban, amit eddig nem vettem észre. Apróságok, de poénos a legtöbb és nincs jelezve a térképen sem (ezekből elég sok van egyébként). Tegnap egy robotot találtam
Sokadik végigjátszás ellenére most láttam ezt először. Ezt egyébként nagyon szeretem a játékban, hogy vannak ilyen eldugott, érdekes vagy poénos dolgok és nem csak a konkrét küldetésekkel van megpakolva a térkép, aztán ha azzal kész az ember, akkor tényleg semmi értelme tovább mászkálni.valami szeméttelepen, vagy csatornában, már nem emlékszem, amit inaktív volt és be lehetett indítani. Utána elkezdett táncolni. -
PuMbA
titán
válasz
nincsnév007 #29060 üzenetére
Nekem már másodjára is unalmas volt a sztori, szóval ja... a város és a mellékküldik, egyes gigek a jók. Több mellékküldi vagy gig jobb, mint egyes fősztori missziók. Még kell pár hét, mire lenyomom az összeset, mert keveset játszok, de a DLC-re biztosan meglesz
Holnap meg jön a HD Reworked textúra mod.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #29056 üzenetére
Ja, akkor úgy OK. Azt hittem már beadta, csak nem mentél még el hozzá a partra búvárkodni.
-
nincsnév007
addikt
válasz
nincsnév007 #29056 üzenetére
csak le kellett írnom
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #29054 üzenetére
Nem, az Akiért a harang szól küldi után visszadob a városba, akkor nyugodtan befejezheted.
-
heavygrip
senior tag
válasz
nincsnév007 #28157 üzenetére
Vibráló fényhatás különféle nem oda illő színekkel kombinálva. Kb így tudom leírni.
#28158 Vesa. Így most hogy watsonba vagyok még haggyán, de a belvárosban, este az már nekem is zavaró. Kicsit illúzió romboló.
Bár le a kalappal az fsr 2.1 előtt, azért a belvárosban szeretett le esni az FPS (nem is csodálom, boxon nem férsz a járdán annyi ember van) most meg észre sem veszi azt az ember és kocsi tömeget, főleg a halacskáknál.
-
nubreed
veterán
válasz
nincsnév007 #27169 üzenetére
Hááát, nem sietik el az biztos.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #27169 üzenetére
OK, köszi
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #27165 üzenetére
Van erről valami hivatalos infó, vagy lapítanak, mint az a fűben?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
nincsnév007 #27026 üzenetére
kelet Badlands. Wraith campben jellemzoen harom legendary crafting spec is szokott craftolni, amibol altalaban legalabb egy armadillo. ha Panam kuldetesszal meg nem aktiv akkor kicsit maceras bejutni, de megoldhato. ha Panam kuldetesszalal vegeztel akkor vissza lehet menni.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
nincsnév007 #27026 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Az összes karakteremmel kb. 100x beadta egy-egy lootba az armadillo-t, sokszor már mérgelődtem is, már megint ez...sajnálom, pedig jó cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Bundle topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külpolitika
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- További aktív témák...
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- AM 5 lapok
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest