Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
sixpak #30898 üzenetére
"Több mint 400 órát beleraktam és teljesen elkerültek az ilyen és hasonló szarságok, nem örülök ennek most."
De szerencsés vagy. Én már úgy játszom hogy rajta van a kezem a load gombon fél szemmel meg folyton azt figyelem, milyen bug ragadhatott be
.
Ebben a végigjátszásban most az volt, hogy beragadt a minimap a jobb felső sarokba.
Három eddigi végigjátszás során volt eddig:
Beragadt küldetésleírás, a jobb sarokban.
Bereagadt időjárás.
Beragadt zene.A második a legalattomosabb, egyszer 2 óra telt el, mire észrevettem, hogy örökre esik az eső, az ominózus küldi előtt kb 1 órával volt mentésem, ez a playtime kuka, de még jó, hogy feltűnt. Azóta ha bármi más időjárás van szikrázó napsütésnél, már remegve várom a küldi végét, és azonnal pörgetem is az időt előre 24 órával
. Jobb biztosra menni.
A beragadt zene meg azért volt jó, mert mindhárom végigjátszásom során előfordult random ncpd scanner melóknál, tehát éveken át fennált a hiba. Mikor először találkoztam ezzel, kicsit fura volt, hogy az egyik panam küldinél is kint a pusztában beszélgetve halkan szól a valentino zene. Ezt most úgy tűnik, végre valahára javították, a combat zenék teljesen máshogy viselkednek, gyakran még küldi közben is elhallgatnak, ha nincs a pár méteres körzetedben ellenség.
Mondjuk modokkal szerencsére szokott lenni megoldás, nálam ez sajnos nem játszik, mert geforce now-n tolom, úgyhogy nagyon odafigyelek minden ilyen gyanús beragadó szarra mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Windows 10
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Exkluzív órák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Last Epoch
- További aktív témák...
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest