Hirdetés
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 5
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Marathon (2025)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz
Adam_Shepard #16456 üzenetére
Nekem is volt a panamos szálban gamebreaking bug (nem ez, ami nálad). Szerencsém volt, mert kb a nyolcadik mentés visszatöltés megoldotta a gondot. Mást nem nagyon lehet mondani, sok sikert, max pihentesd pár napig, nekem is azután javult meg, hogy 2 napra félretettem.
-
shotika
őstag
válasz
Adam_Shepard #16315 üzenetére
Mikor az üres motor beért, ahova menni kellett, elfogadta a játék
-
hszilard666
veterán
válasz
Adam_Shepard #16305 üzenetére
A stone cold killer módot! 50kill után meg beoltott a pisztoly, hogy keressek fel egy mentálhigéniás szakembert
Meghaltam. De a puppy loving pacifist móddal is lehet gyilkolni, csak ritkán adja be a headshotot. De így is a kedvenc fegyverem kb, az apró nüanszok miatt!
-
mettek
addikt
válasz
Adam_Shepard #16318 üzenetére
Hogy ad 20ezret? A pénz hekk maximum 100%-al növeli a mennyiséget és egy hekkelés alapból 500-1200 dolcsi között az attól függőben mennyire jól sikerül a hekkelés, tehát a pénz hekkel max 2500 körül adhat...nem nagyon értem.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #16318 üzenetére
Nade pont ez a baj h kiskaput használva is sok idő
teéjesen unbaéanced a pénzszerzés, na nem mintha a skillek a szintezés az eléenfelek szinteződése vagy a craftolás balanced lenne, iszonyat mennyire félkész ebből a szempontból is...
-
Triathlete
senior tag
válasz
Adam_Shepard #16315 üzenetére
De, a motor mögött "repül" 20-30méterrel.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #16307 üzenetére
A platinához nem kell 7x végigvinni (eleve csak 4 befejezés ad trophyt) mert a point of no return elötti mentéssel megoldható
[link]
a közel 2millió ed kocsokra már neccesebb -
shotika
őstag
válasz
Adam_Shepard #16305 üzenetére
-
ImACeltic
őstag
válasz
Adam_Shepard #16307 üzenetére
Én tuti nem platinázom.
Az túl hosszú lenne. De még egy végigjátszást simán megér a nextgen patchel. Amúgy igen, a secret ending sem rossz.
-
batai15
félisten
válasz
Adam_Shepard #14506 üzenetére
Nem találom,csak azt a hozzászólást amibe már meg van ,meg remegett a térded ,de azt hogy hogy azt nem.
-
Zoleee83
addikt
válasz
Adam_Shepard #13934 üzenetére
Nem, nem láttam a végét, de akkora a világ, meg annyi féle mellékszálon lehet egy új sztorit belecsempészni, hogy kb végtelen történet, akár egy mellékszereplővel is.
Még most szereztem meg a robotot (Royce kinyírása után, mert provokált ) aminek nem jut hirtelen eszembe a neve, és megyek DEX-hez a bárba. Ez még gondolom nagyon az eleje? 6,5 óra ment eddig bele.
@Imilenni - Nem, sőt! Most gondoltam írni egy pozitív hangvételű emailt a CDPR-nek, hogy a rengeteg hiba ellenére, egy ilyen zseniális játékott tettek le elém.
Közvetlen környezetemben is rengetegen játszák a játékot, egyöntetűen szereti mindenki, bár a bukok miatt mindannyian panaszkodnak, de nem gamebreaker egyikőjüknél sem.
Nextgen konzolosok + PC-sek. -
válasz
Nem kell csoda, én például tök jól elvagyok vele jelen állapotában is. A bugok zavaróak, de nem játéktörő módon zavaróak. A küldetések rohadt jól vannak megcsinálva, változatosak, a grafika nagyon szép, a zenék pokoli jók lettek, a hangulat pedig elviszi a hátán az egészet.
Azt már hónapokkal ezelőtt is beszéltük, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan itt is várhatóan a második DLC-re fog teljesen kerek lenni a játék. Nem örülök neki én sem, hogy a játék jelen állapotában került ki, de ugye minden áron 2020-ban akarták kiadni (Cyberpunk 2020 ugye).
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
POnt ezen agyaltam, hogy ide milyen sztori dlc-ket terveznek? Mert kb. sehogy nem lehet beleszőni a sztoriba egy kiegészítőt. (Kivéve talán ha nem V lesz ott a főszereplő, ami megint hülyeség lenne) -
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #13927 üzenetére
Én nem is mondtam, hogy várd, vagy érdekeljen.
Én fogom. Majd figyelem, hogy bekerül e valami ezek közül. -
zkxdn
őstag
válasz
Ha érdekel a világ és a story, akkor az expansion-ökre érdemes visszatérni.
Blood and Wine-ba is raktak be új kisebb feature-öket, szóval fer a felvetése. -
m0h0senator
őstag
válasz
Adam_Shepard #13922 üzenetére
Night City történelmében az Arasaka a meghatározó giga Cég ezért is csak ez lett benne.
-
Dyingsoul
veterán
válasz
A sok dátum csúsztatás után én sem vagyok ám elégedett a játék jelenlegi állapotával...
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #13922 üzenetére
Kíváncsi leszek, hogy ezek közül mit patchelnek majd bele a játékba később.
-
.LnB
titán
válasz
Adam_Shepard #13916 üzenetére
Mik maradtak ki belőle egyébként?
Mivel nem igazán sietek, nem tudok még mindent nem láttam. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Adam_Shepard #13883 üzenetére
Vincent a nevünk, de V azt mondja, hogy csak a nagyon közeli embereknek engedi meg hogy így hívják. És ezzel le is van ez rendezve. -
l.skywalker
titán
válasz
Adam_Shepard #13883 üzenetére
Szerintem a "gender" miatt, mert a teljes nevünk:
, nemtől függően és így a párbeszédeket nem kellett kétszer felvenniVincent/Valerie -
hszilard666
veterán
válasz
Adam_Shepard #13720 üzenetére
Venném azonnal!
-
cyberkind
félisten
válasz
Adam_Shepard #13709 üzenetére
Igen, de majd megveszem mindet idővel.
-
almalé
tag
válasz
Adam_Shepard #13720 üzenetére
A switch verziót már kiadták PS4-re és Xbone-ra
-
l.skywalker
titán
válasz
Adam_Shepard #13554 üzenetére
Itt nem írnak korlátot. Meg kell próbálni. Én arra lennék kíváncsi mi van azokkal a Cyberpunk One X gépekkel amiket tavaly Digital Direct kódokkal árultak
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #13557 üzenetére
Ez most kivételes helyzet. De aki végigjátsza az tuti nem fogja visszakapni a pénzt...
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #13554 üzenetére
Tuti nem. A Sony látja mennyit játszottál vele.
-
batai15
félisten
válasz
Adam_Shepard #13450 üzenetére
Jut eszembe ezeknél mit kell csinálni ? 2 helyszínre mentem oda , de nem jöttem rá mit kell csinálni .
-
Madwe
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #13381 üzenetére
Engem a trophyhoz kötött maxos craftolás jobban zavar, mert azt csak a 3. Nomad karakteremmel terveztem... s a második netrunner nekifutásommal várnék nextgen patchig, ami fene se tudja mikor lesz
-
Madwe
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #13375 üzenetére
Egyébként a grafika tényleg nagyon ugrál ps5ön de gyanítom máshol is. belső helyek többsége ahol iszonyatosan jó a fény megvilágítás minden, de van egy csomó ilyen iszonyat gagyi. Kültéren a gagyi a gyakoribb.
s ezen a kamu hdr csak ront, valszeg egy normálisan kikevert fényérték sokat dobna rajta.de ez egyébként az elhelyezett elemekre is igaz - nagyon sok (főleg belső) térem érződik h időt nem kímélve kidolgozták mi hol hogyan legyen, egy csomó helyen viszont csak így odahányták a dolgokat random módon, igénytelenül...
-
Madwe
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #13371 üzenetére
Mesterséges block bizonyos dolgok eléréséhez, azzal nincs bajom, bár ennél mélyebb lehetne, az kétségtelen... sőt.
-
bozont
veterán
válasz
Adam_Shepard #13284 üzenetére
Vagy fejlődni kell egy kicsit. Én már lvl6 voltam mikor eszembe jutott, hogy nem csináltam meg még azt a küldit. Aztán mondom f**sza lesz hogy egyszerre kell 2 ellen bokszolni. A másik meglepetés az volt hogy mindkettő feküdt 1-1 strong punch-tól.
Mindezt hard fokozaton.
-
Madwe
nagyúr
válasz
Adam_Shepard #13275 üzenetére
Itt minden rajta van, szűrhető stb. [link]
-
BoneDragon
veterán
válasz
Adam_Shepard #12371 üzenetére
Magyar forumon egy ideje mar nem nagyon talalsz ilyet.
Csak a hudeszar a grafika, hudeszar nem lehet durrogtatni egybol, hudeszarrrr nem megy a 10 eves konzolomon 4k max grafikan stb... ezt nem csak erre a topikra ertem, hanem az osszes jatek ami megjelenik.
Par nap nulva lemorzsolodik az a par elegedetlen ember, aztan olvashatobb lesz a topic. -
válasz
Adam_Shepard #11259 üzenetére
Itt most mit is kellene látni?
PS4
cyberpunk
Www.pegi.info
cd projekt redEgyik se török
-
nubreed
veterán
válasz
Adam_Shepard #11259 üzenetére
Te a török változatot kaptad, kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Adobe Lightroom topic
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest