Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Megcsináltam hétvégén ezt az Edgerunners "valamit". Mert ezt side quest-nek is sértő nevezni.
Ennél jobban is megerőltethették volna magukat azért.
-
.LnB
titán
válasz
Aventador91 #27561 üzenetére
6. résznél tartok, és nagyon tetszik. Kicsit vicces, hogy ez az anime, sokkal jobban átadja számomra Night City romlottságát, valóságát, mint maga a játék.
Akartam is kérdezni, hogy az EdgeRunners küldetés ami bekerült a játékba, az milyen? Hol lehet felvenni? Mert lehet letolnám.
-
-
.LnB
titán
válasz
Bazsi1987 #27437 üzenetére
A trailer utolsó jelenetében, balra a karakter érdekes módon nem Johnny, inkább tűnik V-nek. Szóval ha a alap sztori után fog játszódni, akkor lehetséges, hogy szerepcsere fog történni, a játék végi választásunktól függően. És V-lesz a "szellem".
De simán el tudom képzelni, hogy az egész DLC, a játék vége előtt fog játszódni. -
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #20131 üzenetére
Eszembe jutott, és ránéztem Spotify-on a korábban említett Konrad OldMoney - GR4VES track-re. Időközben felkerült, sok más zenével egyetemben.
(bocs, ha volt már róla szó, nem kerestem tüzetesen vissza a témára) -
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #20879 üzenetére
Twitteren.
Ezen most jót nevettem. De ja, legalább próbálkoznak. Ezt szokták úgy mondani, hogy "mint halotnak a csók".
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #20875 üzenetére
És ezt te hogy képzeled? Ez hogy működik? Mert én nem látom magam előtt, hogy bármit is tehetnének.
-
.LnB
titán
A héten patch? Vagy már volt a februári, csak én maradtam le róla?
További tervek? Van valami roadmap február utánra? -
.LnB
titán
válasz
Lacielvtárs #20502 üzenetére
Gratula!
De, csak mondom, hogy Playstation exkluzív játékok is magyar feliratosak ám. Manapság már majdnem mind, kivétel nélkül. Javaslom, egy PS4 Pro beszerzését. -
.LnB
titán
válasz
BoneDragon #20462 üzenetére
Tegnap, amikor először olvastam a hírt. Minden rosszindulat nélkül, ez volt az első gondolatom:
"Na, akkor egy hobbi modder lehet, hogy majd hamarabb rendnbe teszi a játékot, mint a CDPR" -
.LnB
titán
válasz
freeknight #20126 üzenetére
Biztos. De ennek a Konrad-nak vannak fent zenéi, van profilja is.
-
.LnB
titán
válasz
Carlos Padre #20120 üzenetére
Így is van ott annyi szar, most ez az egy mit számítana már?
-
.LnB
titán
Játék zene téma:
Nem tudjátok esetleg, hogy Konrad OldMoney - GR4VES c. száma, miért nem került még a mai napig se fel hivatalosan a Spotify-ra?
Most van egy felhasználó, aki podcast-ek közé rejtette, úgy hallgatható, de törölve lesz az is hamar. -
.LnB
titán
Atyaúristen!
-
.LnB
titán
Baromi fárasztó az a Schreier
Ezt valaki kurvára megbántotta a gamer iparban, vagy kiskorában. (Látszik is rajta)
Az ilyen hülyegyerekeket, ducktape-ezték fel a plafonra a koleszos LAN party-kon.És most kezdődik az egész elölről. Pedig már kezdett nyugi lenni.
Annyira egyedi sztorinak akarják bemutatni, hogy ez a fejlesztés félrement, mint ha nem lett volna ez így, egy rakás játéknál. Csak itt a túl nagy elvárás, ami megelőzte a játékot, felnagyítja ezt az egészet.
Hányni tudnék már ettől. -
.LnB
titán
válasz
VikMorroHun #18964 üzenetére
Bruce Wayne kocsija.
(Olvasd el a szilánkot)
-
.LnB
titán
válasz
tomazin #18892 üzenetére
Az nem kimondottan koncert. De benne van, az egy küldetés, nem a tv-ben megy. Egy sima küldetés, el kell menni beszélni Kerry-vel. Pont az után következik, amit választottál, hogy ott marad a csajokkal. Szerintem nem vártad meg a következő küldetést. Kerry szál vége pedig a
küldetés.yacht-os -
.LnB
titán
Egy ízléses háttérkép: [link]
-
.LnB
titán
Ezt vártam tőlük. Viszont az is beigazolódni látszik, hogy nagy tartalmi frissítés idén nem lesz. Ezektől a kis DLC-ktől tartok, szerintem apróságokról beszélünk.
Sajna sokkal okosabbak nem lettünk. Jan, Feb updatekről már eddig is beszéltek. Viszont a további tervek homályosak még mindig. Annyival lettünk okosabbak, hogy a Nextgen update-et még idénre ígérik.
Bár szerintem ebbe az egészbe már benne van, hogy nem mernek nagyot ígérni. Szeretnének végre nyugodtan dolgozni, és úgy kijavítani a játékot. -
.LnB
titán
Nagy a csönd valóban. De én megértem őket. Remélem csendben teszik a dolgukat, dolgoznak. Ha valamit tanulhattak az eset(ek)ből, akkor az egyik pont az, hogy kevesebbet kellene "dumálni".
Úgy nehezebben fogjuk őket újabb hazugságon kapni.Egyébként a PS Store-ban még mindig nincs fent a játék? Mert az elég ciki. Az lenne az első, amit el kellene érniük.
Előbb olvastam, hogy összeszedett a CP77 18 Év játéka díjat?!
Az érdekes. És köztük van a HVG.hu is [link] .
-
.LnB
titán
válasz
bagyulajuve #18329 üzenetére
Persze, azért kaptad meg. Most úgy értettem, hogy ha neki is mind felkiáltójeles, de nem kapta meg az acsit, akkor az valami bug.
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Bakker spoiler mögött említesz meg? És ha nem veszem észre?
Nekem nagyon bejött ez a secret ending. De sajnos túltoltam a vitamint, és túl táposan kezdtem bele, meg nem normal-on kellett volna.
Elvileg van mentésem, lehet átállítom hard-ra, és megnézem, hogy úgy mit ér a karim. -
.LnB
titán
Akkor igazad lehet. Én itt hibáztam, hogy másodjára is normálon játszottam.
Sima fegyver loot-ból bármit meg lehet oldani. Amint látható volt a képemen nem is Legendary pisztojjal fejeztem be a secret ending-et. Egy sima epic volt a befutó. Sima fizikai sebzés, semmi állapothatás. Pure (fizikai) dmg . -
.LnB
titán
Te milyen nehézségi szinten játszottál Cufi?
(direkt vó't)
Mert normál-on nincs az a szituáció amikor rá vagy kényszerülve a vendor-nál vásárlásra, vagy bármilyen tárgyfejlesztésre.Egyedül a kiberver dokik számítanak. De ők nélkülözhetetlenek.
Én második végigjátszáskor semmi ilyesmit nem vettem igénybe. Csak a végén, amikor a secret ending miatt felkutattam pár legenary ruha és fegyver modot a vendorok-nál. De az se kell, csak próbáltam nagyon rákészülni.
-
.LnB
titán
Az Arasaka ending szerintem is jó. Attól még mert nem boldog befejezés, igényes és kidolgozott.
Panam-Nomád endig:Abszolút nincs igaza oriic-nak. Pont azért amit írsz nem illik a játékba. Sőt! Ugyan ez tényleg csak az én véleményem, de megengedem magamnak, hogy leírjam. Számomra ez az egész Nomád dolog nem illik a képbe. NIGHT CITY! Az a lényeg, nem a préri... Hanem a város! Nem elhagyni a várost!
Johnny enging:Nem hiszem el, hogy te (is) elfogadod azt a befejezést. Nonszensz Johnny-hoz. "De az is biztos, hogy az utóbbi idők egyik legmeghatározóbb játéka." Lesz egyszer.
-
.LnB
titán
válasz
CPT.Pirk #18086 üzenetére
De nem jót írtál neki. Mert azzal a válasszal
. De szerkesztetted, szóval mindegy.nem vagy bunkó, félrevezető volt A befejezésekről:
Nincs happy ending. Ez a lényeg. Nekem a secret tetszett legjobban mert Rogue se hal meg. De valamilyen szinten mind jó. Leszámítva Johnny-ét. Én azt nem tudom elfogadni.
De mindenkinek más az ízlése, véleménye. -
.LnB
titán
válasz
CPT.Pirk #18082 üzenetére
Szerk: Látom átírtad a kommentet.
Én pont azon gondolkodom, hogy lehet már az első végigjátszásnál is lett volna secret ending-em. 50%, hogy már akkor is azt válaszoltam. De sose néztem meg, hogy aktív e az az ending, mert mindenképp akartam még egy végigjátszást. És ez volt az egyik motivációm rá.
-
.LnB
titán
válasz
jonnyjoker01 #18080 üzenetére
Chippin' In küldetés elején ments egyet. Aztán később onnan újrajátszod az egészet, ha elsőre nem sikerül. Válaszolni kell Johnny-nak, szóval rajtad múlik, hogy mit válaszolsz. Az esélyed négy az egyhez, hogy eltalálod az amelyik kell hozzá.
-
.LnB
titán
Ez érdekes. Én minden kerületet achira kipucoltam. Még is jelentek meg bűntények egy idő után újra. Próbáld az idő ugrást. Én úgy vettem észre, hogy van ami respawnol.
Sőt, volt olyan, hogy már semmi feladat nem volt meg egy kerületben, még sem kaptam meg az achit érte. Használtam az idő ugrást, és akkor jelent meg bűntény. Amint azt is megcsináltam, utána lett meg az adott kerülethez az achi. -
.LnB
titán
válasz
CJ4567 #17924 üzenetére
Aztán lehet, hogy bugos az a mentés idő is.
Nem tudom, csináltam csak a dolgokat szépen. Elsőre végigjátszáskor teljesen nyugiban. Másodjára már a utolsó harmadba nagyon siettem a szintezéssel. Skippeltem a párbeszédeket, rengeteg gyorsutazás. Ott csak a vége volt a lényeg, a secret ending. Ahogy "beteljesült" a Judy románc, onnantól a szintezés, tápolás volt csak a célom. Rohantam végig. Be akartam fejezni tegnap mindenképp, mert ma már jöttem melózni, elkezdődött az év.
Más:
Achivement-ek. Bakker, teljesen abba voltam, hogy nem sikerül megcsinálnom mindet két végigjátszásból sem. És úgy is voltam vele, hogy elengedem a dolgot. A három Legendary tárgy készítése miatt. Én nem akartam barkács karit csinálni.És! Akkor vettem észre, hogy lehet Legendary hack-eket is csinálni, simán az Int -> Quickhack ágon. Nagyon megörültem, bár féltem, hogy így nem adja meg az achit, de megadta.
-
.LnB
titán
Dec 10 óta nem sokat aludtam.
Szerintem alig volt nap, hogy ne játszottam volna vele. 90%-ban csak este tudok játszani, volt olyan, hogy hajnali 4 ig nyomtam. De hajnali 2 az alap volt. Aztán a gyerkőc random 8-10 körül keltett mindig.Én az első végigjátszáskor direkt tekertem az időt, hogy nem dob e még valamilyen küldetést a végén. Csak amikor már nem adott, akkor kezdtem bele a végjátékba. Így a második végigjátszáskor két új küldetésre figyeltem csak fel, az egyik a különleges Arch motor. A másik viszont egy igazi "ínyencség" spoiler nélkül nem is tudok írni róla, csak egy nevet írok a spoiler tag mögé, akiről szól:
^^Rache Bartmoss -
.LnB
titán
Végeztem a játékkal, a további tartalmak érkezéséig. Kész van két végigjátszás:
1. végigjátszás ~81 óra + befejezések, Corpo. 50&50
2. végigjátszás ~51 óra + két befejezés, Street Kid. 50&50
Nagyjából 135-140 órám lehet a játékban.Az első végigjátszás csak mozi szinte. Beledob a lecsóba a játék, aztán boldogulj. Másodjára viszont már tudod, hogy mi merre..
Megcsináltam mindent, amit szerettem volna. És amit lehetett. Xbox-on megcsináltam az összes achivement-tet.A második végigjátszást a secret ending, achivement-tek, és Judy miatt csináltam. És tegnap elégedetten kapcsoltam ki a konzolt miután lepörgött újra a stáblista. Ugyan nincs ilyen, de a secret ending nálam a true ending. Ez fasza volt. Méltó a játékhoz, és Johnny-hoz.
Tetszik, hogy néhány döntésünk milyen szinten befolyásolja a későbbi történéseket. Nem lesz igazán spoileres. A játék elején összetűzésbe keveredhetünk a Maelstrom-mal a sztori küldetés alkalmából. Én első végigjátszáskor azt se tudtam mi van, lőttem ott mindenkit, megöltem Royce-t, rohantam ki, és próbáltam túlélni.
Másodjára viszont ugyan megint megöltem Royce-t, de kiszabadítottam Brick-ket. Akkor ennek nem volt jelentősége, de jóval később a Chippin' In küldetés egyik része így jelentősen máshogy alakult, kimondottan békésen. És ezek a dolgok nagyon tetszettek.
Secret Ending harc:Erre nagyon rákészültem. Elég fullos Handguns + Quick Hack karit raktam össze a végére. Mindenképp a Handguns-t akartam fullozni, aztán a végére majdnem a Quickhack is lvl20 lett. (Végül lvl18). Szóval Reflex: 20, Body: 20, Int: 20 és a maradék. Handguns: 20, Quickhack: 18. Azt terveztem, hogy majd Quickhack-kel sebzem, blokkolom az ellenség mozgását, megvakítom vagy ilyesmi. Rengeteg Crit chance + Crit dmg mod, sok páncél, mindenféle ellenállás mod, második szív.. stb stb. Tökre féltem tőle, próbáltam minél erősebb karival nekiállni.
Nos a valóság sajnos az lett, hogy mindenki onehit volt... A nagy mecha-k meg egy "rövidzárlat" hack..
Ezt nem normál nehézségi szinten kellett volna végigjátszani. Alap sebzésem volt sokszor a pisztollyal 13k, a Crit valahol 30k-40k körül. Annyi volt talán a nehézség benne, hogy nagyobbat sebeztek az ellenfelek, de halál közelében sem voltam.. Mit mondhatnék, igazi legendaként harcoltam.Secret Ending sztori szempontból:
Ez így volt tökéletes. És méltó a játékhoz szerintem.Sikerült Judy mellett ébredni. És ez az öngyilkos küldetés a méltó szerintem mind V-hez, mind Johnny-hoz. Sokkal jobb mint ha elbuszozna... Az első végigjátszáshoz képest sikerült 20 órát faragnom. De rusholtam is a vége fele már a szintezéssel. Érdekes módon, az első végigjátszás során hamar 50-50 lettem, és mivel kipucoltam minden városrészt teljesen achivement-re, és megcsináltam az összes mellékküldetést ami volt. De a végén már elég sokat max szinten csináltam. Második végigjátszásra meg (érzésre) kín-keservesen lett meg az 50-50. És így se maradt sok feladat.
Szóval ez jó volt na. Várom a patch-eket, DLC-ket, bármit.
A végére pár kép, spoileresek lehetnek esetleg:
-
.LnB
titán
Hmm ez érdekes. Az első végigjátszáskor megcsináltam az összes cyberpsycho-t. Meg is kaptam az achit érte. Most másodjára Street Kid-del, pedig bementem egy ruha boltba. Bejött egy psycho rabolni. Legyőztem, jött a MaxTak, kihallgattak, és vége lett a questnek. De nekem ilyen nem volt, az első végigjátszás során..
Tök jó!
-
.LnB
titán
Tegnap (a második végigjátszás alatt) sikerült aktiválnom a secret ending-et. És befejeztem Judy történetét románccal. Így csináltam egy mentést, és most felkészülök a végső harcra. LVL50&50 és cuccokkal.
Kipróbáltam tegnap, és beadja alehetőséget az öngyilkos Arasaka küldetésre.
Aztán visszatöltöttem az állást.
Viszont kell még csinálnom majd egy Arasaka ending-et is, mert legutóbb nem Így nem lett meg az The Devil ending, hiába csináltam már meg nélküle.mentettem meg Takemura-t. -
.LnB
titán
válasz
proci985 #17147 üzenetére
Hát én nem Katana-val fogok az tuti. Max Reflex. Magas Body a HP miatt, és Int. A többi nem érdekel. A Tech jó lenne a visszanyerhető modok miatt. De azt elengedem.
16 Body kell a második szívhez. Azt majd beszerzem. Úgy is van achivement is rá. Szóval 20 Reflex, 16 Body, maradék 14 meg int lesz akkor. És megnéztem 14 int-tel pont meglesz a Pestis perk is.
Hát majd meglátjuk. Még messze vagyok, nemrég kezdtem a második végigjátszást. De akkor ez lesz a build.Időlassítást se használtam az első végigjátszás alkalmával. Most majd akarok. De még nem néztem, hogy mi kell hozzá. Esetleg tanács?
-
.LnB
titán
válasz
proci985 #17143 üzenetére
Volt egy Legendary OS-em az első végigjátszás alatt. És elég sokat használtam a hack-eket. Nekem leginkább a "Fertőzés" vált be. Rájuk nyomtam, folyamatosan terjedt a tömegben. És mellé osztottam őket Johnny fegyverével. Pillanatok alatt pusztult el mindenki. A legtöbbet, már maga a fertőzés megölte. Volt pár perk téve erre. Például, hogy több emberre, nagyobb területre terjedjen.
De -nél csak az volt a cél, hogy ne mozogjon. Mire lejárt a hack, meghalt.Smasher -
.LnB
titán
válasz
proci985 #17137 üzenetére
Hát ezek a választások pont azt eredményezik, hogy Johnny-val a kapcsolatod nem lesz 60-70%. Hanem 50%-on megáll.
Úgyan ezt néztem én is, de videót. Abba is pontosan ugyan ezek a lépések vannak benne.
A
-re én azt használtam, hogy mozgásképtelenné tettem mindig hack-kel. Aztán szórtam alá a gránátokat, közbe meg szúrtam a fejét a critekkel. Nem igazán tudott megmozdulni.Smasher quest-nél nem csak a tech megoldás. Az is jó, haDelamaine . Johnny mondja is.szétlövöd a magot -
.LnB
titán
Kerestem a topikba, de nem igazán volt róla szó.
A secret ending-et lenyomta valaki? Nekem esélyem se volt, mert végig jóban voltam Johnny-val. És ahhoz pedig 50%-on kell állnia a Johnny százalékának. Egyébként ezt a Johnnny (Samurai), és Pirula statokat lehet maxolni? Mert nekem 70% és 60% volt a max, amit ki tudtam hozni belőlük.
Szóval visszatérve a Secret Ending-re, érdekelne, hogy milyen nehéz? Kell e hozzá az lvl50 megint? Mert az első végig játszáskor ugye mindent megcsináltam a játékban, amit lehetett, így a végére brutál erős lettem. És most tudatosabban fogok fejlődni, még erősebb leszek. Bár mivel a Kézifegyvereket maxolni akarom lvl20-ra, az lehet, hogy így is - úgy is el fog tartani lvl50-ig. -
.LnB
titán
Johhny ending.
Áhh nekem nagy csalódás. Konkrétan a Rouge endinget is megcsináltam direkt még egyszer miatta. Úgy, hogy Johnny maradjon életben. Azt hittem akkor ő veszi át az Afterlife-ot, de nem. Úgyan úgy buszozik.. Arasaka ending
Na meg azok a rémálmok. Amikor próbálod kitenni a kockát. Frankó. Mivel bad ending, gondoltam, hogy nem gyógyulok meg.
-
.LnB
titán
Megvolt 4 ending. Vagyis elvileg csak három, de a végkifejlet szempontjából négy.
Az első ugye az lett nekem, hogy
Rogue meghal, és én leszek az Afterlife legendája. Szerintem ez egy baromi jó ending lett elsőre. Bár Rogue-ot nagyon sajnáltam. Aztán kipróbáltam mást is, Panam ending
se rossz. Főleg a harc, meg minden. Bár a végét nem értettem. Erről később. Megcsináltam az Arasaka ending-et is.
Na az durva. Kellően sötét. Ahhoz képest, hogy bad ending, elég jól kivitelezett. Megcsináltam mindkét kifejletet itt is, az életet és a halált választva.
Aztán ott van szerintem a leggyengébb kimenetel, haJohhny marad életben. Szerintem ez borzasztó "gyér" a karaktert nézve. Elbuszozik?!?!? Mii? Értem én, hogy Johhny változását akarták bemutatni. De ez gáz. Minden karakterét elvesztette a figura szerintem. Ráadásul ő csak simán elbuszozik a városból, akkor Panam-nek miért is kell annyira menekülnie? Én azt hittem, hogy legalább újra összeáll a banda, vagy valami Rocker legendás befejezés lesz. De ez így....pff Szóval ez négy. Maradt még kettő. Bár abból az egyik nem érdekel. A második viszont jóóÓnak tűnik. Azt meg kellene csinálnom a második végigjátszás során. Most kicsit csalódott vagyok, hogy utána olvastam a befejezéseknek.
Azért akarom újrakezdeni, hogy vele fejezzem be a sztorit.Judy-val nincs egy se? Ő mindenképp lelép a városból? -
.LnB
titán
válasz
st3v3np3t3r #16791 üzenetére
WoW
Akkor kell ütni, amikor ugrik feléd amúgy, akkor védtelen a hasa. De szerintem nagyobb ütés erő kellene még nekem hozzá. A bunyóra én meg egyáltalán nem tettem képesség pontot. Nem is érdekel nagyon.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #16781 üzenetére
Kerry-é jó még. És van a tag, aki megszökött a börtönből, és egy BD-t akar kiadni, az is érdekes. Brenndon-os poénos. Chippin' In volt a kedvencem a Samurai miatt. Én bírtam Johhny-t végig.
-
.LnB
titán
82 óra után, én is végigjátszottam a játékot. És válltam, az
. Vagyis Corpo + Rogue ending. A végén nagyon sajnálAfterlife legendájává tam Rogue-ot. , nem tudom, hogy el lehet e kerülni a halálát ha Johnny-val játszok a végén, de érte kár volt.
Az elejétől fogva Judy románcra készültem, ezért még Panam-et is visszautasítottam egy alkalommal. De aztán sajnos rá kellett jönnöm, hogy Judy-val nem lehet. Így maradt Panam.-Minden autó meglett 36 db.
-Minden kerület achivement-ig kipucolva.
-lvl50/50 és sl50/50
-Minden mellékküldetés megcsinálva. Brendon-ostúl, az őrült prófétán át, minden. Kivéve! Az utolsó boxmeccs. Ahhoz nincs hangulatom, és nem is érdekelt. Lenyomtam az a questet is, de visszatöltöttem az állást inkább, nehéz leverni azt a csávót.
-Megvan Johhny minden cucca (azokat is hordtam végig)
-Ami nem jött össze, az az egy képességfa maxolása. Mert kb a játék felénél respec-eltem (100k ED) sunnyogós netrunner-ről, solo pisztolyhőssé. Így a Handguns ág, 20 helyett csak 17 lett. Ezt bánom. De a második végigjátszáskor kifullozom.Szóval én úgy álltam neki a befejező quest(lánc)-nak, hogy előbb mindent megcsináltam, amit lehetett. Nagyon tetszett az a questlánc, amiben újra lehet
egyesíteni a Samurai-t. És nyomni velük egy koncertet. Most, mentésből dolgozva megnézem, hogy milyen ending-eket lehet még kihozni ebből a karakteremből. Nem olvastam utána semminek, szóval majd megnézem.
Aztán kezdek egy female Street Kid karaktert.
-
.LnB
titán
Jól sikerült az 1.06-os hotfix, a memóriakezelésre. Eddig nekem semmi ilyen bajom nem volt, de a patch óta harmadszor csuklik össze a játék Series X-en. Bezáródik, és Xbox főmenübe dob. Másnál nem jelentkezik a probléma Series X-en?
-
.LnB
titán
Poi feladatok közül melyik az ami újra "termelődik"? Amik kipucolásával kár fáradozni?
-
.LnB
titán
A BD-ket amiket meg lehet venni, azokat hogy lehet megnézni? Nem találok a neten semmit, gondolom akkor sehogy.
-
.LnB
titán
válasz
gyantaszuz #14755 üzenetére
Leírtam. Szövegértést viszont nem én fogom nektek megtanítani.
-
.LnB
titán
válasz
l.skywalker #14744 üzenetére
Ez óriási blama így.
Sajnálom CDPR-t, pedig kurvára nem érdemelnék meg. -
.LnB
titán
A (következő) patch mikorra várható? Azt írták a közleményben, hogy az elkövetkező napokban.. Tudni erről már valamit?
-
.LnB
titán
Egyébként, abban maradéktalanul igaza lett a CDPR-nek, hogy a döntésinknek nagyon komoly következménye lesz a játéknak. Történt ugyan is pár napja, hogy hívtam a mocimat (motor), mire oda ért elém, karambolozott, és a földön feküdt. Odamente, és felszáltam rá.
Ez azt eredményezte, hogy a motor, fejjel lefelé belesüppedt az aszfaltba. A két kereke épp, hogy kilógott az aszfaltból felfele, a többi része lefele, velem együtt, az útburkolat mélyén. Moccanni se tudtam a járművel. Mondjuk ezt nem is értem, hogy akkor má' mé' nem?? Na mindegy, nem mozdult. -> Mentés (újra) betöltése.Tegnap hívom a megint a járgányt. Ahol álltam, előttem megint ütközik egy autóval, lassított felvételben repül el az orrom előtt, pörög a levegőben a motor. Majd 3m-re tőlem földet ér. Odasétáltam, és csak néztem.. a földön heverő járművet. És döntöttem. Nem szálltam fel. Mentem inkább gyalog, hogy ott ba*%!+"/%% meg az an%+"/!+/53-t.....
Fontos döntés volt.
-
.LnB
titán
válasz
Reaper #14182 üzenetére
Tegnap én is megnéztem az eladó autókat. Gondolkodtam, hogy megveszem valamelyiket. 4 járművem van most, 2 motor - 2 autó. Mindegyiket kaptam. Ma meglesz az ötödik is.
Szóval én a Quadra Type 66 Avenger-t nézegettem (persze félig a földbe állt a verda). De valahogy nincs ok amiért megvegyem. Pedig már egy utcai versenyt is nyomta, és nyertem a meglévő verdával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lemezes Playstation 5 Slim , Ajándék letőlthető játékkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest