Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
Mellékküldetés:
kemény volt ez a keresztrefeszítéses dolog. Nem hittem volna, hogy ez lesz a vége. Aztán, még azt akarta én csináljam... -
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13671 üzenetére
Full komolyan gondoltam. Ha valaki panaszkodik csak és mindenbe beleköt de persze úgy, hogy egy másik játékot emleget amibe persze van, akkor játszon azzal és a probléma megoldva.
Pl az NFS-eket is mindenki sza*ozza, de persze a régiek a jók, akkor a megoldás hogy nem kell megvenni az újat, hanem a régiekkel kell játszani. -
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13622 üzenetére
Sőt, örömlány is van.
-
Deck
titán
Ne akard megmagyarázni és védeni őket, hogy miért így néz ki.
Homályos, életlen textúrák. Ilyeneket még nem is láttam bár játszom egy ideje. Az ezeréves kotor-ba is élesek a textúrák... Olyan mint egy játék hd patch nélkül és a hd patch-re várnánk. Ha a Witcher 2-t, Kotor-t kirakom tv-re és csak fhd-ba is játszok (pc) ott is élesek és nem homályos. -
Deck
titán
Tudjátok minek örülnék? Egy csak éjszaka opciónak. Mindig átnyomom a nappalt. Sokkal hangulatosabb este Night City. Más is így van vele?
-
Deck
titán
válasz
WATERDACA #13558 üzenetére
PC-s streamet nézve is ugyanazok fordulnak elő pl mint nálam. A legtöbbön csak nevetek...
- hívtam a motort erre mint a meteor úgy csapódott be az üzletre, ablakokat kitörte, minden npc megijedt
- hívtam a motort jön felém, elmegy mellettem majd önálló életre kelt és folyamatosan távolodott tőlem, magától ment kitudja hova
- 0hp-s halhatatlanság
- volt, hogy párbeszédekkor nem működött a le-fel
-mikor ki kellett jutni az Arasaka toronyból, vagy a babaházas küldetés volt ahol ugye lekellett adni a cuccaid... Nem engedett fegyvert felvenni. Semmilyet. Puszta ököllel kellett csinálnom az egészet.
-az első adandó alkalommal kinyírtam a a Favágót.. Puszta kézzel ugye az előző bug miatt. De később Judy-val mentünk és megint megöltem...
-volt egy mellékküldi mikor az ex bandagot kellett kimenekíteni... Na ő nem szállt be a kocsiba hanem össze vissza sétált az utcán, mindenfele csak arra nem amerre keleltt volna -
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #13557 üzenetére
Ez most kivételes helyzet. De aki végigjátsza az tuti nem fogja visszakapni a pénzt...
-
Deck
titán
válasz
Adam_Shepard #13554 üzenetére
Tuti nem. A Sony látja mennyit játszottál vele.
-
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13530 üzenetére
Na meg azok is...
-
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13516 üzenetére
Most, hogy bele gondolok úgy érzem megint túlvállalják magukat. Jövőre amiket igértek: patch minden platformra, patch-ek a prevgen-hez (nem engedték el), netxgen patch, jön az online rész (ami elvileg külön is lesz?) és a W3 netxgen patch. Hogy, ebből mi lesz...
-
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13506 üzenetére
Fogják azt tovább is...
Elvileg kiküldték már a tesztgépeket tavasszal, szóval én bizakodó vagyok. Nem hinném, hogy most állnak neki. Remélem...
Te XSX-et játszol? -
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13500 üzenetére
Igen, nagy fejetlenség ez az egész.
Nagyon remélem nem lesz igazad és nem kell 1 évet várni a nextgen patch-re. Reménykedem benne, hogy már dolgoznak rajta egy ideje és nem sok van vissza. -
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13494 üzenetére
Igen! Nagyon kíváncsi leszek a nextgen patch-ekre, de egy ilyen után ott nem hibázhatnak. Kérdés mikor jön.
A játékélmény és hangulat most is elveszi az egészet amúgy PS5-ön (PS4 verzióval ugye). Letenni se tudom -
Deck
titán
válasz
l.skywalker #13477 üzenetére
"ünnepekig kisebb javítások lesznek de januárban es februárban lesz egy-egy nagyobb patch ami után a játék sokkal jobb lesz, persze nem PC-hez vagy nextgen konzolhoz mérve"
-
Deck
titán
válasz
gyantaszuz #12744 üzenetére
Nálam szebb lett PS5-ön. Továbbra sincs gond a futással se semmi hiba.
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon #12420 üzenetére
Ott meg sírna, hogy mindenki lelövi.
-
Deck
titán
válasz
ChoppR #12405 üzenetére
Amúgy nagyon nem az ő világa a játék. A beszéd, szöveg, sztori a lényeg. Ő meg átnyomogatja. Ott van neki a FC akkor.
Tegnap többször visszatöltöttem a játékot, mást döntéseket hoztam inkább... Sok időt eltudok ezzel elszórakozni... Megfontoltan kell csinálni a dolgokat...
-
Deck
titán
válasz
pecccccccca #12402 üzenetére
De hát magyar feliratos a játék...
-
Deck
titán
válasz
jonnyjoker01 #12331 üzenetére
Neked meg mi bajod? A személyeskedés/sértegetés amit írt és mellé az elvakult fan szöveg, hogy nem érdeklik őt mások véleményei, a nyomi degenerációnk stb... arra céloztam. Ami kb egyedül neked nem esett le.
Semmi baj a játék sztorijával, hangulatával írtam már, hogy 10/10. Nálam is. A PC-s verzióba csak bugok vannak semmi probléma. A konzolos verzióról írtunk, hogy mekkora átverés, hazugság volt amit a CDPR művelt. Botrányos PS3 szintű grafika 15-22fps mellett. Játszhatatlan. PS5-ön 60fps de patch nélkül ugyanúgy néz ki mint PS4-en.
-
Deck
titán
válasz
birorichard #12299 üzenetére
Nem vagy egyedül vele. Próbáltam finom lenni, de legalább valaki érti...
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon #12235 üzenetére
Jaja... Kb az
-
Deck
titán
válasz
Tatyla #12182 üzenetére
Teljesítményileg és grafikailag hulladék a játék az előző generáción. (ezen nincs mit szépíteni) 15fps-22fps között mozog legtöbbször, crashek, PS3 szintű grafika.
PS5-ön csak a grafika a probléma.
Ezt így kiadni? Mi lett volna ha tavasszal jön? És a CDPR feje meg azt nyilatkozta, hogy remekül és meglepően jól fut a játék az előző generáción... 7-8 éve fejlesztik tehát nincs mentség arra ahogy fut a korábbi generáción.
Csak mert ők a CDPR nem kell elnézni nekik a dolgot. Nem hiába nem mutogattak konzol gameplayt és nem küldtek ki olyan kódokat a fejlesztőknek. Kb hazudtak és leszarták a konzolos vásárlókat. -
Deck
titán
Lehet majd a karakter kinézetém módosítani később? Mert, nem sok időt töltöttem vele az elején...
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
Deck
titán
válasz
BoneDragon #8248 üzenetére
VC a kedvenc GTA nálam is
-
Deck
titán
XSX-en és PS5-ön egyből 60fps lesz? Hivatalos infó van erről? Csak annyit találtam, hogy lesz különbség és a nextgen patch jövőre jön. Szebb grafika, rt, stb.. De a normális fps remélem nem ezek közé fog tartozni. Nem hiszem..
-
Deck
titán
Nem kellett volna kiadni erre a generációra. Csak emiatt akartam egyből PS5-öt mert, gondoltam valami borzalom lesz PS4-en a grafika, + fps dropok stb miatt eléggé játszhatatlan lesz. A 30 se lesz meg itt. (bár belső nézetes lövöldözős játékba az is szörnyű) W3-ba sincs meg a mai napig fixen, több helyen dropol is még mindig.
Miért, adták ki mégis? Az eladott 100+ millió gép miatt. Ugyanez az xboxal. Sőt, ott az alapgép még gyengébb. -
Deck
titán
Nehézségi fokozatokról tudni valamit?
-
Deck
titán
Egyből a Kiadó-tól vegyétek inkább ha tudjátok
(Fumax)
-
Deck
titán
Rajtam kívül más is megkapta már a könyvet?
-
Deck
titán
Most jött a Fumax-tól az email, hogy szállítás alatt van A Cyberpunk 2077 Világa könyv amit rendeltem!
-
Deck
titán
válasz
jonnyjoker01 #4417 üzenetére
Megnézte a cinematic-okat az elején aztán törölte..
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- ASUS ROG Ally
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tesla topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest