Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz velizare #2383 üzenetére
Viszont van egy ilyen is:
[8K AI] Cyberpunk 2077 Gameplay Demo | Machine Learning AI Upscale
Mondjuk sok értelmét a dolognak nem látom, de érdekességnek jó.
Live-Die-Respawn
-
félisten
válasz velizare #2951 üzenetére
Én nem akarok, de hát ez van.
Nyomorult egy eszköz szerintem olyan játékokhoz, amiknél fontos a célzás és a gyors reakcióidő.
Platformerekhez, autós játékokhoz, TBS-hez remek, nekem is van Steam kontrollerem.
Minden másra ott az MRC, azaz master race controller, bill+egér. -
félisten
-
Wesder
félisten
válasz velizare #4253 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert erre az utolsó hat hétre kötelező túlóràt rendeltek el nàluk, hogy kész legyen startra a jàték.
Esetlegesen a dolgozók egészségének érdekében lehet betolnak még egy halasztàst.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
cyberkind
félisten
válasz velizare #6154 üzenetére
Kaphatok most is, elfogadom ha jogos (persze itt a CDPR górénak kéne mindenért vállalni a felelősséget), de nem a 60Eu összegről van szó felőlem, én a normális kommunikációt hiányolom, mert ahogy látjuk, másra sikerül használni a Twittert is.
De kezdem azt látni, hogy sokaknál még mindig totál rendben van a stúdió mindenestül, és mindent csak a játékosok nem értenek meg.
És ha már pénz, sokszor 60Eu azért nem kis összeg már bent a kasszában, de ez tényleg nem fontos részlet.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
válasz velizare #6157 üzenetére
Mondjuk felvállalni arccal és hanggal, de minimum arccal és írással, hogy csak ő egyedül a felelős mindenért, és csak őt keressék ilyen üzenetekkel, ha már ilyenek vannak, meg változtatni a kommunikációs stratégián, vagy valami ilyesmire gondolok.
Itt nincs illeték, és nem mondtam le, majd a következő csúsztatásnál fogom csak.Egy szó mint száz, helyes kommunikációval, ez mind elkerülhető lett volna, de valszeg ilyen az újkori hype, amikor csak a termék számít.
[ Szerkesztve ]
-
bélanéni
őstag
válasz velizare #6157 üzenetére
Pontosan, semmi nem változott. Most sokan írják, hogy lement részükről a hype meg stb... jaja, pont az nem fogja most már duzzogásból megvenni, aki 1-2 éve vágja a centit. az az 1-2 ember, aki tényleg így tesz, annak egészségére! Minden ugyanaz marad, a 99.99% meg fogja venni, aki eddig is meg akarta, csak 3 héttel később. Az hogy ADDIG kicsit alábbhagy a felesleges hype, az nem gond, sőt.
cyberkind: a probléma az a hozzáállásoddal, hogy ezzel burkoltan azt írod le, hogy tudsz azonosulni a halállal fenyegetőkkel, és nem sajnálod a CP-t ezért. Nagyon gáz. Erre nincs mentség, és ezen arcok egy része valószínűleg kattant elmebeteg vagy arc nélküli tizenéves, aki azt hiszi mindent megtehet, persze ebben az esetben se a felső 20%-ból. Komolyan kell venni az ilyeneket, mert 100-ból 1 lehet cselekedni is fog, még ha nem pont azt amivel fenyeget.
[ Szerkesztve ]
Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned.
-
WATERDACA
őstag
válasz velizare #7255 üzenetére
Dehogynem. Volt egy videó, amiben a lábát széttrancsírozták egy lövéssel. "Jesus God, my leg"
Lesznek táposabb ellenfelek is persze, ott már nem lesz one hit kill az is biztos.
Update: csalódott biztos nem leszek, TES-en és Fallouton nőttem fel nagyrészt. A Half Lifeot és a Doomot a lore- és FPS szálak miatt hoztam fel.
Bár én tudom hogy elsődlegesen open world RPG, de nem hiába lett FPS a játék, és ezt nagyon sokszor el is mondták többször, hogy ez mennyire fontos ebben a körítésben.[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
LK
addikt
válasz velizare #7628 üzenetére
Félig végigjátszottam, és nem találkoztam buggal. Peccsek után is bugos maradt neked?
Ja, kétszer kb. befagyott a pálya indításakor, ekkor save visszatöltéssel rendbejött.Mindenki: nem akadozik nektek is a PH ? Alig akar belépni, rettenetesen lassú munkahelyről, mobilról egyaránt.
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
WATERDACA
őstag
válasz velizare #8729 üzenetére
Köszönjük Emese!
Az időzóna kilőve, mivel nekem tegnapelőttig december 10-et írt, és tegnap volt egy december 9. felirat. Lehet hogy a pre loaddal is volt egy kis gubanc, vagy a Steammel, de nem kell jönni az időzónával, mert elvileg mind ugyanabban az időzónában vagyunk, tehát előtte érdemes lenne gondolkodni, mielőtt ír valaki valamit.
Btw, egy kis off. Valaki leszedte-e azokat a kiszivárgott videókat, ami fenn volt neten CP2077-tel kapcsolatosan?
Tegnap jelezte a gépem, hogy elterjedt a trójai vírus, kiirtani már nem tudtam, Avastot megette reggelire, csak karanténba tudtam rakni a fertőzött fájlokat. Lett egy reinstallom, viszont ezekre a fájlokra tudok csak gondolni, mert más gyanúsat nem csináltam a gépen...
Valaki hasonló tapasztalat?u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
válasz velizare #8752 üzenetére
Ez trójai után történt, reinstallnál. Van valami gubanc a dátumokkal, többen is jelezték már Steam fórumon hogy felcserélődtek a dátumok (Amerikaiak 10-et látnak, európaiak sok helyen 9-et.)
Biztos hogy köze van az időzónához, de ez jelenleg valami bug, valószínű kijavítják.
Maga a játék ahogy írod egyszerre jelenik meg mindenhol, tehát nem érdemes belemenni már a részletekbe.
u wanted, i got it \o/
-
VikMorroHun
senior tag
válasz velizare #8752 üzenetére
Ha kötözködni akarnék, megjegyezném, hogy a London 12:00 AM és a Brusseles 1:00 AM között van vagy 11 óra különbség...
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Topikgazda
válasz velizare #9702 üzenetére
Sajnálom, de a kelet-német olimpikonok kapcsán nekem ez a jelenet maradt meg (a film címe Top Secret, és igen, egy vígjáték). Szóval nem értem a hasonlatot.
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
LK
addikt
válasz velizare #10628 üzenetére
Régebben írta valaki, hogy konzolon lesz day 0 és day 1 peccs is. Ezért kérdeztem csak. Egyáltalán nem vagy vicces, sőt
Cifu: köszönöm az értelmes választ, mondjuk ez tőled ez természetes
[ Szerkesztve ]
"óóóóó istenem.. boldogok a lelki szegények, mert övék a trollok és fanboyok országa, ámen" by PUG
-
Segal
veterán
válasz velizare #11380 üzenetére
Van olyan lehetőség a beállításokban hogy a problémás zeneszámokat ne játsza le.
Így nem kell az összeset kikapcsolni."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Krisz0418
őstag
válasz velizare #11506 üzenetére
1440p maxon mennyire probaljam be egy 1080ti-vel? Januarban erkezik a 3080 addig el kell docognie valahogy. (1440p 165hz a monitor)
AMD RYZEN 5900X || GIGABYTE AORUS LIQUID 280MM || MSI TOMAHAWK B550 || CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 3600cl15 || CM V1200 PLATINUM || XFX MERC 6800XT ||
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Anime filmek és sorozatok
- Programozás topic
- Kipróbáltuk az Anbernic RG40XXV kézikonzolt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Windows 11
- Mesterséges intelligencia topik
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest