Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
juliensorel
őstag
válasz
velizare #20030 üzenetére
Remek, nekem 1.6-ig, ~180 óra alatt egyszer se volt ez a jelenség, mindig magától megszűnt a rosszulléttel együtt.
CJ4567: a tükörben valahogy miden karakter bénán és torzan néz ki, én is nagyon meglepődtem az első karakter, első tükrös jeleneténél (corpo csaj), aztán másodszor férfi utcagyereket kreáltam, ugyanez a story...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
velizare #19208 üzenetére
igazabol jatekstilustol, buildtol es droptol fuggoen a jatek, de foleg A2 legeleje messze a legnehezebb.
. ez mondjuk jellemzoen minden RPGnel (beleertve looter shooternel, ARPGnel) igy van, altalaban van egy pont amikor mar nem a kezdeten van a jatek, mar erosebbek az ellenfelek de meg nincs mukodokepes build.beleertve a Reapert / secret endinget egyebkent van egy athidalo megoldas: a Stadium Lovenal megdobnak egy feher DR5 Novaval es csak cellovoldezni kell. annak a Novanak nincs lvl reqje, de egyebkent 18as szintu, szoval ilyen 200 dps 100+os lovesenkentivel. 8-10es szinten ezt fel lehet venni, na ott kb az elerheto legjobb tech sniper damjanak a duplaja, csak eppen a Nekomataval ellentetben el is lehet vele dolgokat talalni. bonuszkent adnak egy Divided we standet, az is nagyon gyanus nekem, hogy 18as ilevelen spawnol level req nelkul. kell hozza smart celzas, de Wakako ugye igert valamit meg a
ez valamennyire megoldja, hogy foleg A2 elejen hacker buildekkel a jatek very hardon kb atmegy Thiefbe, avagy ha meglatnak egyszerubb ujratolteni, organized crime eventeket meg kb egyszerubb hanyagolni mert ha haromnal tobben lonek rad akkor igazabol ugyis mindegy. aztan 20as szinttol elerhetove valik az SPT32 Grad, egySandra Dorsett kuldetes alatt. pl fixen spawnol Viktor / Misty klinikajanal a teton ahova a lifttel lehet felmenni. mondjuk pure stealth hacker ilyen szempontbol extrem.
-
BaLee
addikt
válasz
velizare #18608 üzenetére
Elolvasva az írásokat erről a küldiről már sajnálom, hogy
anno elfogadtam a rendőr csajszi ajánlatát, hogy 3x annyi pénzt ad nekem, ha kiszállok a dologból, pedig Johnny erősen mondta, hogy ne csináljam, mert ő kíváncsi mi lesz a dologból. Csak anyagilag mindig elég szarul álltam. Na majd egy következő végigjátszásnál...
-
-
Winne
nagyúr
válasz
velizare #18480 üzenetére
Igen ezt az upgrade-t írtam. A betett képem a jobb oldali amit használok azt sokat fejlesztettem, sok nyersanyagból és a tűzgyorsaságot leszámítva gyengébb, ha azt nézzük, hogy ezt már nem lehet fejleszteni a mostani szintemen. Ha elérem a 40-est, akkor majd megnézem, addig fejlesztem a jobb oldalit és akkor megnézem, hogy milyen értékek vannak.
Ez a fegyvertípus egyébként jellemzően egylövéses? Ezt amit használom azért tartottam meg, mert kétlövésesként jól sebzett az adott szintemen nagyon, na meg azóta sem láttam duplalövésest.
-
Winne
nagyúr
válasz
velizare #18429 üzenetére
Na ez a bajom nekem is, bár még nem csinálom nagyon a fő szálat, így nem is vagyok túl erős, lehet később jobbakat dob a gép majd.
Kérdés:
Nekiálltam úgy fejleszteni a fegyvert, ahogy beszéltük, hogy inkább amikor még kék, aztán mikor már muszáj, akkor megyek feljebb és fejlesztem lilán és így tovább. Az a baj ezzel, hogy amikor kékről most már fejlesztenék lilára, a 890dps helyett egy 370 dps-es változatot kapnék belőle, kvázi amit eddig beleöltem az menne a kukába gondolom. Mellette mikor lövök magamnak egy lilát, az meg alapból magasabb dps..
Ez a metódus nem igazán jó így. Érdemes a fejlesztésnél csak olyannak nekiállni, ami alapból legendás, vagy mi?
-
nubreed
veterán
válasz
velizare #17830 üzenetére
Keanu Reeves jó fej meg minden, tényleg nagyon szimpatikus karakter, de őszinténszólva sokkal szívesebben láttam volna Cilian Murphyt, régóta egyik kedvenc színészem, a Peaky Blinders sorozat óta meg pláne. Tökéletes választás lett volna Keanu helyett, tehetségesebb, sok oldalúbb színész. Reméljük tényleg sok kivágott contentet visszahoznak a játékna június környékére, majd akkor fogom újra elővenni és végig játszani ismét.
-
válasz
velizare #17830 üzenetére
Illetve számítunk valami büdös nagy tényfeltáró cikkre mondjuk a Kotaku vagy nemtom honnan. Pár év múlva pedig kiugrott developerek visszaemlékezéseire. Volt ilyenre példa korábban is. Mindegyik ugyanarról fog szólni: a vezetőség inkompetens döntéseiről. Mert nem a developer kúrja el a projektet. A developer teszi, ami a dolga: fejleszt. Meg a vezető is: kielégíti a részvényesek meg a befektetők igényeit, továbbegyenlő minél gyorsabban piacra dobja a terméket.
Egy ilyen címnél ezt megteheti bugosan is, akkor is megveszik ha húgyban forralt szart tesznek a dobozba, ha Cyberpunk 2077 van ráírva. Mert a marketinges is tette a dolgát.
(disclaimer: marketinges vagyok egy multinál) -
sixpak
nagyúr
válasz
velizare #17827 üzenetére
Én használtam már.
Valamelyik nagyobb javításban (dlc-ben) használható lesz (szerintem), bejártam felét szinte, az állomások is megvannak fent...Más: J.S. Porschéja megszerezhető utólag?
-
-
S e t h
nagyúr
válasz
velizare #17370 üzenetére
Tehát ha teszterek is említik a kritikáikban, akkor az is off?
Egyébként mitől off az, ha a játék bizonyos elemei más játékokhoz vannak hasonlítva?
A topikban több mint 300 találat van GTA szóra, konkrétan 2018 márciusa óta vannak összevetések vele, mikortól számít tehát offnak? -
Fred23
nagyúr
válasz
velizare #15838 üzenetére
Mesterséges agy, teljesen gépi test? Bármit hozhat a jövő.
Utcagyerek voltam, játszok így még kicsit, kipróbálom az érdekesebb fegyvereket felfejlesztve, aztán nomád karakterrel is csinálok egy végigjátszást, lassabb haladással, több mellékküldivel, a vége is tán jobb lesz majd.
A mostaninál is választhattam volna, hogy visszamegyek a Földre vegetálni és szenvedni még pár hónapot, és van ebben is némi szépség, de elcsábított a halhatatlanság és a teljes gyógyulás lehetősége. -
válasz
velizare #14883 üzenetére
Barry küldetés:
Igen, Andrew egy teknőc (tortoise), szerintem lehet, neked pont azért sikerült a küldi, mert ezzel szembesítetted. Én ugye kvázi hazudtam neki (nem akartam felhozni a témát, hogy egy teknőcöt gyászol ennyire... komolyan?!?), és a társait neveztem meg a problémájának. Aztán öngyilkok lett... -
válasz
velizare #14875 üzenetére
Barry küldetés:
Nem valami öreg ember, hanem egy teknőc volt az, akit Barry elveszített. Legalábbis ha jól értem. Aztán ez téma, hogy felhozzuk-e neki, illetve a rendőrtársaknak. Én nem hoztam fel, a rendőrtársának érzéketlenségét neveztem meg a depresszió okának. Aztán viszont elszúrtam a küldit, mert mire visszamentem volna, már az ajtó előtt sírtak a társai. Lehet, hogy adott válasz-opciók esetén nincs lehetőség megmenteni? Nem tudom... -
l.skywalker
titán
válasz
velizare #14710 üzenetére
Persze, ez egyértelmű. De a HA! - a lehetőség adott. Ha pedig valaki nem él vele, mert idő/pénz akármi... akkor nem szabad így eljárni, hogy alig mutatsz gameplayt prevgenre és kiadod úgy, mintha egy retro játék lenne. Vagy be kellett volna jelenteni, hogy inkább nem adják ki, mert okádék vagy kiadni 3ezerért (mondjuk, akkor meg ugye az ingyenesség nextgenre (vagyis actual genre) lett volna kérdés)
És amúgy van piszok jól megcsinált multiplatform játék is.
-
Alpi.
addikt
válasz
velizare #14574 üzenetére
Egy bajom van ezzel. 2 magon, a képen is és nálam is, folyamatosan és nem is kis mértékben terhelve van a logikai szál is.
Plusz ha a Bulldozerség a gond, akkor miért Intelre kell átírni. Miért nem egy újabb Amd-re ?
Ha nem kell hazudni a típust, sőt ! Még igazabb lehet, miért nem az a javítási út ?
Kettő : Mitől jön helyre a Bulldozersége, ha a biosba kikapcsolom, az amúgy Zen cpuknál megjelenő sorszámozást ?Átkerült Logout blogba : CP 2077 nyelvtörőm : BUG vagy vagy nem vagy ? - LOGOUT.hu blogbejegyzés
-
VikMorroHun
őstag
válasz
velizare #14029 üzenetére
De, azért fizeti őket a Sony/Microsoft. Ha nem vették észre, milyen állapotban van a játék, akkor nem jól végzik a munkájukat. Ha észrevették, és jelentették, akkor viszont érdekesebb a helyzet.
Valakivel beszélgettünk, hogy mikor kapjuk vissza a balesetben összetört kocsinkat. Épp most kaptam üzenetet, hogy megjavították, hívhatom a garázsból. Úgy néz ki, el kell végezni az Episztrófa (Delamain) küldetéseket hozzá. -
VikMorroHun
őstag
válasz
velizare #14005 üzenetére
Ezt az elméletet már korábban is írták itt a fórumon. Más cég meg simán megoldotta a multiplatform megjelenést úgy, hogy a korábbi konzolgenerációsat némileg elcsúsztatta.
Most meg azért fognak perelni, amiért vállalhatatlan állapotban jelentették meg. Mondjuk az az érdekes, hogy mindkét cégnek van saját tesztelő csapata; akárki nem jelentethet meg egyik konzolon sem akármit, tehát nekik is pontosan kellett tudniuk megjelenés előtt, hogy milyen állapotban van a játék.
-
Frod
addikt
válasz
velizare #13902 üzenetére
Persze vicces, vicces - mondjuk ez a template eleve nagy kedvencem - csak a "fucking fine, here it is!" sor kicsit vicces annak fényében, hogy 8 éve teaselik, és 2 éve már videókkal mutogatták a játékot.
Simán nem kellett volna anno azt a 40 perces demót a publikumnak kiadni, elengedni az alapkonzol modelleket, marketing hengert görgetni egy éven át, és még sok mást, de nyilván valakinek jobb a lelke tőle, hogy továbbra is fenntartja a "goodguy cdpr" eszmét magában. -
-
-
válasz
velizare #9702 üzenetére
Sajnálom, de a kelet-német olimpikonok kapcsán nekem ez a jelenet maradt meg (a film címe Top Secret, és igen, egy vígjáték). Szóval nem értem a hasonlatot.
-
válasz
velizare #8752 üzenetére
Ez trójai után történt, reinstallnál. Van valami gubanc a dátumokkal, többen is jelezték már Steam fórumon hogy felcserélődtek a dátumok (Amerikaiak 10-et látnak, európaiak sok helyen 9-et.)
Biztos hogy köze van az időzónához, de ez jelenleg valami bug, valószínű kijavítják.
Maga a játék ahogy írod egyszerre jelenik meg mindenhol, tehát nem érdemes belemenni már a részletekbe.
-
válasz
velizare #8729 üzenetére
Köszönjük Emese!
Az időzóna kilőve, mivel nekem tegnapelőttig december 10-et írt, és tegnap volt egy december 9. felirat. Lehet hogy a pre loaddal is volt egy kis gubanc, vagy a Steammel, de nem kell jönni az időzónával, mert elvileg mind ugyanabban az időzónában vagyunk, tehát előtte érdemes lenne gondolkodni, mielőtt ír valaki valamit.
Btw, egy kis off. Valaki leszedte-e azokat a kiszivárgott videókat, ami fenn volt neten CP2077-tel kapcsolatosan?
Tegnap jelezte a gépem, hogy elterjedt a trójai vírus, kiirtani már nem tudtam, Avastot megette reggelire, csak karanténba tudtam rakni a fertőzött fájlokat. Lett egy reinstallom, viszont ezekre a fájlokra tudok csak gondolni, mert más gyanúsat nem csináltam a gépen...
Valaki hasonló tapasztalat? -
LK
addikt
válasz
velizare #7628 üzenetére
Félig végigjátszottam, és nem találkoztam buggal. Peccsek után is bugos maradt neked?
Ja, kétszer kb. befagyott a pálya indításakor, ekkor save visszatöltéssel rendbejött.Mindenki: nem akadozik nektek is a PH ? Alig akar belépni, rettenetesen lassú munkahelyről, mobilról egyaránt.
-
válasz
velizare #7255 üzenetére
Dehogynem. Volt egy videó, amiben a lábát széttrancsírozták egy lövéssel. "Jesus God, my leg"
Lesznek táposabb ellenfelek is persze, ott már nem lesz one hit kill az is biztos.
Update: csalódott biztos nem leszek, TES-en és Fallouton nőttem fel nagyrészt. A Half Lifeot és a Doomot a lore- és FPS szálak miatt hoztam fel.
Bár én tudom hogy elsődlegesen open world RPG, de nem hiába lett FPS a játék, és ezt nagyon sokszor el is mondták többször, hogy ez mennyire fontos ebben a körítésben. -
-
bélanéni
őstag
válasz
velizare #6157 üzenetére
Pontosan, semmi nem változott. Most sokan írják, hogy lement részükről a hype meg stb... jaja, pont az nem fogja most már duzzogásból megvenni, aki 1-2 éve vágja a centit.
az az 1-2 ember, aki tényleg így tesz, annak egészségére! Minden ugyanaz marad, a 99.99% meg fogja venni, aki eddig is meg akarta, csak 3 héttel később. Az hogy ADDIG kicsit alábbhagy a felesleges hype, az nem gond, sőt.
cyberkind: a probléma az a hozzáállásoddal, hogy ezzel burkoltan azt írod le, hogy tudsz azonosulni a halállal fenyegetőkkel, és nem sajnálod a CP-t ezért. Nagyon gáz. Erre nincs mentség, és ezen arcok egy része valószínűleg kattant elmebeteg vagy arc nélküli tizenéves, aki azt hiszi mindent megtehet, persze ebben az esetben se a felső 20%-ból. Komolyan kell venni az ilyeneket, mert 100-ból 1 lehet cselekedni is fog, még ha nem pont azt amivel fenyeget.
-
cyberkind
félisten
válasz
velizare #6157 üzenetére
Mondjuk felvállalni arccal és hanggal, de minimum arccal és írással, hogy csak ő egyedül a felelős mindenért, és csak őt keressék ilyen üzenetekkel, ha már ilyenek vannak, meg változtatni a kommunikációs stratégián, vagy valami ilyesmire gondolok.
Itt nincs illeték, és nem mondtam le, majd a következő csúsztatásnál fogom csak.Egy szó mint száz, helyes kommunikációval, ez mind elkerülhető lett volna, de valszeg ilyen az újkori hype, amikor csak a termék számít.
-
cyberkind
félisten
válasz
velizare #6154 üzenetére
Kaphatok most is, elfogadom ha jogos (persze itt a CDPR górénak kéne mindenért vállalni a felelősséget), de nem a 60Eu összegről van szó felőlem, én a normális kommunikációt hiányolom, mert ahogy látjuk, másra sikerül használni a Twittert is.
De kezdem azt látni, hogy sokaknál még mindig totál rendben van a stúdió mindenestül, és mindent csak a játékosok nem értenek meg.
És ha már pénz, sokszor 60Eu azért nem kis összeg már bent a kasszában, de ez tényleg nem fontos részlet.
-
-
válasz
velizare #2951 üzenetére
Én nem akarok, de hát ez van.
Nyomorult egy eszköz szerintem olyan játékokhoz, amiknél fontos a célzás és a gyors reakcióidő.
Platformerekhez, autós játékokhoz, TBS-hez remek, nekem is van Steam kontrollerem.
Minden másra ott az MRC, azaz master race controller, bill+egér. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
velizare #2383 üzenetére
Viszont van egy ilyen is:
[8K AI] Cyberpunk 2077 Gameplay Demo | Machine Learning AI Upscale
Mondjuk sok értelmét a dolognak nem látom, de érdekességnek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- Led Zeppelin Studio Recordings Box set CD eladó Mobil: +36 30 999 6609
- CHIEFTEC iARENA 500W 80 PLUS Bronze tápegység,1x8pin Pcie csatival,hibátlan állapotban!
- Eladó HP 6710b laptop
- HP EliteBook 755 G5 Ryzen 5 Pro 3500 / 16 GB DDR4 / 256 GB NVMe / 15.6" Full HD IPS / Win 11
- Kingston HyperX FURY 8GB DDR4 2133MHz memória,hibátlan állapotban!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest