Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Frod
addikt
Igazából amennyire látom nincs köpködés.
Ugyan platformfüggetlen a topic, de a panaszkodó konzolosok az első napokban ki lettek utálva, szinte csak pc-s bejegyzés van.(az, hogy a Doom milyen extrém drága vason, milyen felbontásban futott nem igazán értem hogy jön ide, de lényegtelen is részemről. Én konzolon akartam játszani, ezt nem tették lehetővé, részemről történet vége. Nem igazán érdekel, hogy ki meg miért érte ezt el így.
EZ viszont két héttel a start előtt nem ferdítés, nem kiszínezés, hanem nettó hazugság volt.) -
Frod
addikt
"Elcsépelt és profán lesz, kéretik nem nagyon mélyen utálni miatta: 7 éves hardver. Mégis miben reménykedtek?"
Jaj könyörgöm, hagyjuk már ezt a masterrace-refrént.
A Pro csak 3,5 éves, és a tavalyi - szintén multiplatform - Doom-ot vajsimán viszi 60 fps-sel, teljesen korrekt látvány mellett.
Biztosan csak jobb fejlesztők a fiúk/lányok az [id]-nél.(Nem azzal van a baj, ha nem bírja az alapkonzol, azzal van a baj, hogy előtte még le is közlik, hogy "meglepően jól mennek az alapkonzolos verziók", aztán jön a 20fps-es élmény, ocsmány felbontás mellett. Ez nem bug, ez a leendő vásárlók nettó pofánhazudása volt a megjelenés előtti héten.
És én teljesen megértem, hogy egy többszázezres pc-n jól fut, egészségetekre tényleg, élvezze mindenki a játékot. De ebből a húzásból nem mosdassuk már ki őket plz.)
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #18555 üzenetére
Sajnos mivel a topic nagyrésze pc-n tolja, és ott hűde patent minden IS, így ez megint csak olaj a tűzre, ahogy már olvashatjuk fentebb.
-
Frod
addikt
válasz
velizare #13902 üzenetére
Persze vicces, vicces - mondjuk ez a template eleve nagy kedvencem - csak a "fucking fine, here it is!" sor kicsit vicces annak fényében, hogy 8 éve teaselik, és 2 éve már videókkal mutogatták a játékot.
Simán nem kellett volna anno azt a 40 perces demót a publikumnak kiadni, elengedni az alapkonzol modelleket, marketing hengert görgetni egy éven át, és még sok mást, de nyilván valakinek jobb a lelke tőle, hogy továbbra is fenntartja a "goodguy cdpr" eszmét magában. -
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #13658 üzenetére
Hát azért már feltalálták azt az opciót, amikor a buyback pontosan ugyanannyi, amennyiért megvette az árus. Sok játékban így van.
-
Frod
addikt
válasz
Mr.Csizmás #12797 üzenetére
Anno ha jól emlékszem az Alan Wake-nél nem az volt, hogy amúgy ki sem jött pc-re hanem valami orosz garázsbrigád csinált pc portot? Aztán persze később lett normális port. Vagy az egy másik játék volt?
szerk: hm, lehet keverem ezzel.
-
Frod
addikt
válasz
freeknight #12782 üzenetére
A refund lehetőségről nem tudtam itt, köszi az infót!
A monitor elég régi darab, szóval még 1080p-t sem tud (1680*1050), viszont cserébe high beállításokat hozhat, és akkor úgy rendben is vagyok.
De mindenképp várok még pár patch-et kezdés előtt, anno a Witchert is 1.14-nél kezdtem, és rá is fért ahogy hallottam. Ismerve a bugok mennyiségét az 1.10-et kb alig 2 hónap el is érik. -
Frod
addikt
válasz
[Newman] #12775 üzenetére
Low és medium között?
Azt hittem, hogy teljesen patent módon fut, max a felbontás van maximalizálva 1080p-ben.
El bírnám viselni ha High beállítások lennének alatta.#12777 MikeWazowski
Ez jól hangzik köszi!
Felbontás, grafikát milyennek érzed? (most a 720p-től függetlenül, a részletesség, stb) -
Frod
addikt
válasz
MikeWazowski #12749 üzenetére
"stadia-n nyomom és valami hihetetlen ez a játék. Grafika nálam nem valami jó tekintve hogy egy 5 éves 720p-s laptopon nyomom"
A Stadia-nak nem az a lényege, hogy teljesen mindegy min nyomod, mert a látványért a távoli szerver felel, ergo pazarul néz ki mindenen?
Lehet rosszul értem, javítsatok ki nyugodtan.
Egyébként nyugodtan jöhet bővebb Stadia beszámoló, én is arra tervezem.#12765 freeknight
Te is nyugodtan írj meg minden tapasztalatot majd! (milyen net mellett mennyi a lag, stb)
Köszi! -
Frod
addikt
válasz
FіkuszKukіsz #12394 üzenetére
Bármilyen bővebb véleményt nagyon szívesen veszek a GFN-ról, mivel én is ezzel a megoldással tervezek. Input lag, teljesítmény, minden érdekelne milyen
-
Frod
addikt
válasz
Hódító Hód #11990 üzenetére
Hogy MIIIIII????
Fizet az ember egy szolgáltatást, és a GFN az olyan, hogy csak akkor megy, ha van szabad szerver???? Ez most komoly?
Nem akkor játszok amikor akarok?Akkor azt hiszem ezt az opciót is kilőhetem....
-
Frod
addikt
válasz
daninet #11640 üzenetére
PS lemezest pl el tudom adni utána, én fogalmaztam meg rosszul, bocs.
Szóval a lényeg, hogy a Stadia-s az rajtam maradna.Egyébként nem rossz a gondolat, de oda sajnálnám elsőre a full árat, akcióban esetleg.
De tény, hogy most ez nagyon szöget ütött nálam, lehet hagyom a Ps-t.#11641 Mr.Csizmás
Köszönöm a pontosítást, ez jó hír! -
Frod
addikt
válasz
daninet #11624 üzenetére
Annak még nem néztem utána, csak most gyorsan, az már most látszik, hogy a havidíj a duplája, mint a NOW-nak, viszont ide ha jól tudom meg kell vennem a játékot...
Mármint nyilván a GFN-nál is meg kell legyen, de ott átemeli a Steam/GOG könyvtárból, itt meg ha jól értem magára a Stadia-ra kell megvennem, és akkor ez csak itt van meg, mindenhol máshol használhatatlan... Így meg nem hiszem, hogy ez opció lenne.#11605 Krisz0418
köszi az infót, akkor marad a fog összeszorítása, és a low textúrás Pro-n való játék. -
Frod
addikt
Hát én most nagyon elbizonytalanodtam, hogy van-e értelme átvenni a Ps4-es dobozost...
Lehet jobban járnék inkább egy PC-s verzióval + GeForce Now.
Van hasonló kombóval tolja? Mennyire megy jól? Lag mennyire érezhető?
A kettő együtt viszont nem fér bele... -
Frod
addikt
válasz
Laraxior #11121 üzenetére
Szerintem előbb nézd meg virágboltival.
Amennyire tudom a CoD-os csoportban vagy oszlopos tag, ez a játék pedig távolabb nem is állhat tőle. Rpg, nem akció, pl. van küldetés, ami ~1 óra tömény párbeszéd.
Ezek fényében mérlegeld, hogy beütöd-e a kódod, mert onnan már nincs visszaút. -
-
Frod
addikt
Kajaszünet alatt volt 15 percem, mondom felnézek milyen az eleje, de mindenki még a karakterrel szöszmötöl.
Úgyhogy nekem mára ez ennyi. ¯\_(ツ)_/¯Majd sima alap Ps4 + Pro videókat linkeljetek ha vannak, köszi!
-
Frod
addikt
Aki személyesen kérte KV-nál (ha van még ilyen rajtam kívül), azok nem kapnak ilyen értesítő levelet, mint a többiek
Legalább egy megerősítés, hogy igen, lesz, lehet jönni nyitástól, stb. -
Frod
addikt
válasz
Fitzgerald #9707 üzenetére
Most elképzeltem, hogy 70 órát át ezt a tagot kellett volna bámulnom.Én a MEA-t is alap, férfi Ryder-rel csináltam.
Hiába na, általában magasról teszek a karakterkészítőkre
(egyedül ahol még én is keveselltem az opciókat, az a Division 1 volt, pedig mint látható, nem vagyok egy nagy make-up mester)#9713 bélanéni
Ha már extrém kinézetű female, nem tudom ez a csaj ki lesz a játékban, de full crush nálam, 10/10. Remélem össze lehet jönni vele. -
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #9180 üzenetére
Ja, úgy pláne
(Bár talán előrendelést ha jól emlékszem nem is engedett kifizetni a rendszer előre) -
Frod
addikt
válasz
gyantaszuz #9173 üzenetére
Nem tudom a KV-nál mi a tapasztalat, én általában nem szoktam day-1 játékot venni, tavaly szerettem volna egy ilyen vásárlást tartani a Diablo3 után először(!!!!!):
nem a KV-tól, másik cégtől, de nem érkezett meg este 6-ig a játék. Hétfőn hozták, megmondtam a futárnak, hogy vigye ahova akarja (érdekes mert a cégnél még pénteken este lemondtam, hogy ezt akkor kenjék a hajukra)Ezért én most személyes átvételt kértem, szépen bebattyogok aznap!
#9176 l.skywalker
Pontosan. Benne a dobozban (legalábbis a PC verzióban).
Nem fogják felbontani egyesével, és kifotózni, majd a kedves vevőknek egyesével emailen elküldeni. Amennyire látom digitális pc-s verziót most nem árulnak, az lenne olyan, hogy emailes a kód. -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #9167 üzenetére
Meglepett volna, ha emailben jön meg a kód...
Digitális vásárlásnál még oké, de dobozosnál? Nyilván nem. -
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #9057 üzenetére
Ha még a most szeptember is okés, akkor a tavaly nyári rendeléssel nem aggódom, hogy jut-e
-
Frod
addikt
válasz
bélanéni #9011 üzenetére
"Vagyis úgy játszod a játékot, ahogy azt eleve megtervezték."
Ezt abszolút aláírom.
Nekem az első ilyen ahol ez kijött a God of War 3 Remaster-e - amivel kezdtem a PS4-es pályafutásomat.
Normál szinten egy buttonpush-fest az egész, nyomod a négyzetet, aztán figyeled ahogy mindenkit bedarál a kombó. Titan nehézségen ha nem tanulod ki a parry-t, akkor viszontlátásra. De mondhatnám akár az új God of Wart, ugyanez. Fallen Order szintén.
Bár tény, hogy azóta túl vagyok egy Nioh / Surge pároson, így ez mezei tps már nem tud megizzasztani - vagyis inkább úgy mondom, hogy komolyan venni nehéz már amikor pl egy harc bukása utána pontosan ugyanoda tesz vissza rögtön.A normál nehézség számomra is olyan, hogyha valami ennyire "saját magát játssza" akkor én minek kellek hozzá
-
Frod
addikt
válasz
l.skywalker #8705 üzenetére
A lore könyv kapható magyarul, ez guide.
(Mondjuk sosem értettem, hogy ilyen könyvek miért léteznek. Vagy ez nem ilyen tippek-trükkök + walkthrough leírás? Én ezeket mindig így képzeltem el)
-
Frod
addikt
válasz
sittes79 #8575 üzenetére
Persze, nyilván. Csak azért mégiscsak ott van az emberben.
Az április launchkor pont nem érdekelt volna, talán a szeptemberinél sem, hogy Ps4-re jön.
Most viszont már belenyúlva a következő érába én ezt így nem akarom, amikor minden kommunikáció szerint - ha nem lenne kint 100M eladott gép - nextgennek készült cím akar lenni.
(lásd még a GTA5 esetét, ami ugyan megjelent még Ps3/X360-ra is, de minek; vagy a Black Ops 3-at, amit úgy adtak ki crossgen-ként, hogy jóval fapadosabb volt, és a komplett kampányt is kihagyták belőle)#8573 mettek
"A series x-es (tehát playstation 5-ös) verzió minőségével bőven elégedett leszek."
Azzal nyilván már én is kibékülnék. De most Pro-m van. ¯\_(ツ)_/¯ -
Frod
addikt
Megnézve a PS-es videót, szerintem tartom az előrendelést, de csak azért, mert:
1, free upgrade nextgen-re
2, minden földi jóval megszórt dobozos verzió + fémtok
3, támogatni a CDPR-t....de ettől függetlenül megy a polcra a nextgen patchig, mert amikor évek óta nézed a nyálcsorgató trailereket akkor ez így elég arculcsapás volt.
-
Frod
addikt
Most kicsit megkavarodtam, hogy az elején azt írod nem sima BT adapter, nem váltható ki mással, majd utána, hogy az S megjelenése óta egyébként már bármilyen BT-tal megy az összes
Most akkor melyik?
Vagy lehet még ennyire reggel van....szerk: látom első körben nem én kavarodtam meg, akkor jólvan
-
Frod
addikt
Nyilván nem az, bár megmondom őszintén tavaly már szerintem október közepe óta BF volt itthon (mindig is nevetséges volt, ahogy itthon kezelik) de idén hatalmas kuss van eddig. Legalábbis én egyik cégtől sem láttam még semmilyen hype-ot.
Egyébként mivel új kiegészítő (konkrétan most jelent/jelenik meg) elképzelhető, hogy nem lesz rá akció, de a One-os kontrollek biztosan kapnak akciót.
Akkor pedig már itt ez a dög CP-os.#6872 Peace
Nem tudom mennyire néztél összehasonlító videókat, de alig változott a One -> X kontroller.
Optikailag másabb, mert nincs már az a mélyítés a tetején, ahol van a logó, de inkább egy ráncfelvarrott típusnak érződik, nem olyan nagy váltás, mint a másik oldalon. -
Frod
addikt
válasz
bélanéni #6859 üzenetére
Volt már belőle nagy blama, amikor rpg-ket megpróbálnak atomdurva akciójátéknak eladni, lásd az új Prey, és a Deus Ex részek.
Szuper játékok lettek, de a valódi játékmenet - bár lehet akció orientáltan is játszani - közelében nincs annak amit a trélereik mutattak#6867 Chalez
W3-at én is pc-n toltam, 360-as kontrollerrel. Billentyűzettel már nem játszom ilyesmit ha tehetem. Teljes szívemből tudom javasolni!
Van is belőle olyan verzió, amihez gyárilag van egy bt-adapter pc-s játék miatt. -
Frod
addikt
válasz
[Prolixus] #5646 üzenetére
Borzasztóan tartok tőle, hogy fog futni PS4-en, de sajnos nekem csak az a platform opció.
(Pc-n a 660Ti szerintem leolvad tőle)
-
Frod
addikt
válasz
bulikavagyok #5036 üzenetére
Szerintem kevered ezt azzal a funkcióval, hogy a régi és új típusú konzolok között lehet továbbvinni a játékot (és meg sem kell venni újra), cross-save-ről nem volt szó.
Destiny-n kívül nem is tudok nagyobb címről, ahol ez egy létező dolog lenne.
CoD még talán ilyen, mert ott az Activision fiók fogja össze minden platformon?! -
Frod
addikt
válasz
BoneDragon #5014 üzenetére
Le sem esett elsőre
Szenzációs.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- ÚJ LENOVO ThinkPad P16s Gen 2 - 16" WUXGA IPS Érintő - Ryzen 7 PRO 7840U - 32GB - 1TB -3 év garancia
- Dell 27" U2722D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI USB-C 1 év gari több db!
- Eladó Lenovo G70-80 17.3" HD+ (1600x900) i3-5005U GeForce 920M 8GB 128GB+1TB magyar bill 1 hét gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest