Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Erről vannak videók és részletes elemzések is, elég jól be tudod lőni, mire számíthatsz.
Performance módban, mikor a 60 fps-t tartja, városban vezetés, vagy nagyobb akciók közepette lemegy a felbontás 720p alá is, akkor nem túl szép, de ez a legnagyobb baj. Lockolt 1080p vagy 4k-ban ilyen gond nincs, de többen is megjegyezték, hogy ilyenkor 30 fps-en jobban érzékelhető az input lag.
Azt nem tudom, pc ultrához képest milyen a grafika, de az biztos, hogy ps4-hez képest ég és föld
Van a stadiának prémium előfizuja, trial hónappal, így meg tudod nézni pár játékkal, mire is számíthatsz. Én tegnap este hitman 2-vel teszteltem, néha-néha mintha becsúszott volna egy kis input lag, de csak azt tudom mondani, ha nem akarsz gyorsan összerakni egy high-end pc-t, inkább ez, mint a konzolos hulladék.
Illetve stadián is 2 óra játékidőig tudsz refundot kérni, ha nem jönne be az élmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest