Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
csababarca
őstag
válasz
nubreed #15302 üzenetére
nekem is kb ezek.
plusz:
embereken átmenő emberek, köztük én is áthaladok embereken.
autóba puskát fogó ember beülése, majd úgy vezet hogy a puskát tartja, közben ahogy mozog a puska hol "belemegy" a karosszériába, műszerfalba, hol kijön onnan.
néha nem lehet felvenni elemeket.
volt olyan hogy felvettem embert, leraktam, a fegyverem meg eldobta a karakter, és lógott a levegőben, de aztán újra a kezembe került.hirtelen ilyenek jutnak eszembe.
idegesítőek a bugok, de javítani fogják őket, én élvezem így is a játékot, csak óvatosabb vagyok mióta nem tudtam egy küldetést megcsinálni egy bug miatt. (szerintem erre utaltál Jackienél.)ja ami nekem idegesítő bug: az npc-k felett megjelenő szövegek kb olvashatatlanok.
illetve inventoryban amikor szétszerelnék, akkor általában legörgetek az aljára, és azokat szedem szét többségében. na de minden szétszerelés után visszaugrik az elejére, görgethetek megint le, minden egyes itemnél.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G5: i7-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest