Hirdetés
-
GAMEPOD
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Sok mindent kéne még javítani vagy átírni a játékban, az biztos. Már így is kapott sok patchet a játék de még nem vagyunk kint a vízből. Pl, hogy csak néhány mai napig létező (vagy éppenséggel új) bugot említsek:
-A nomad campből Carolnak teljesen hiányzik a lábfeje és a bokája.
-A mai napig előfordul, hogy egy random npc autó bizonyos körülmények között elkezd lebegni és szaltózni a levegőben.
-Éppen benne vagyok vmi küldetésben vagy GIG-ben és valamelyik köcsög épp akkor hív a holon, nem fogadom a hívást direkt, de a játék mégis automatikusan felveszi/fogadja nekem a hívást.
-Lehető leggrosszabbkor képesek üzenetek jönni bárkitől is, rohadtul nem veszi figyelembe itt sem a játék, hogy éppen egy GIG vagy bármi más kellős közepén vagyok.
-Az egymásban álló NPC-k mai napig előfordulnak.Most ezek csak azok amik hirtelen eszembe jutottak, lehetne még folytatni a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Újszeru HP 250 G10 - 15.6"FHD - i3-1315U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - 1év garancia - MAGYAR
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest