-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winne
nagyúr
Ez végül bekerült a játékba?
Quadra Type-66 Reaver
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Mit tudsz tenni ellene?
Amikor a saját édesapám azzal jön, hogy látott a Facebook-on ilyen teljesen bio alapanyagú értisztító kúrát, és ki akarja próbálni. Miközben nem tudom meggyőzni, hogy elmenjen orvoshoz, mert 'adnak egy marék gyógyszert, amiben azt se tudod, hogy mi van'...
Ha valaki arra vágyik, hogy mesterségesen kreált gyülöletvideókat nézzen játékokról, és eme igényére talál kielégülést, akkor hogy győzöd meg, hogy amit lát, az fals és félrevezető?
Ezen nem fog változtatni egy ilyen mod megléte vagy nemléte...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Amúgy... ilyeneket szabad?...mármint crash me mod meg stb
Miért ne?
így sose lesz jó állapotban a játék ha pár agyament letölt ilyeneket és minden egyes patch-nél elmondja (vagy kirakja youtube-ra) majd hogy neki szar meg összeomlik és közben ilyen mod-okkal van felszerelve
A mod-hoz kell egy másik MOD (CyberEngineTweak), majd be kell állítani hozzá egy hotkey-t.
Szóval csak akkor fog összeomlani, hogy ha beállítottad magadnak, aztán megnyomod a gombot. Hogy van/lesz, aki visszaél vele? Ja kérem, a Youtube hate videók 95%-ban hasonló elvűek (kikényszerített hibák).A fórumon jól vette ki magát, a többség viccesen lekezelte ("nekem nem kell hozzá mod"-tól az olyan, hogy "de jó, nekem sose omlott még össze, ideje megtapasztalni"-ig), bár volt olyan, aki értetlenkedett...
Okés tudom hogy Ápr 1, de amúgy vannak ilyenek?
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
nubreed
veterán
A moddolás saját felelősségre történik, ezért nem vehető elő a CDPR. Amúgy meg ettől függetlenül szerintem a CDPR -nak joga van bizonyos modokat eltávollítatni ha azt látja jónak. Ettől még nem állhat minden hülye gyerek mellé oda, hogy azt figyelje, hogy milyen modokkal teszik tönkre adott esetben a játékukat, az ő bajuk.
Én a Skyrimet, Fallout 3 és 4-et agyon modoltam de tisztában voltam vele, hogy ez mivel jár(hat) (pl sok kifagyás). Hiába csináltam mindent a leírásoknak és guide -oknak megfelelően, Vortexxel, elvileg minden hibát kiszűrve, mégis voltak crashek, néha elég sok. Eszembe nem jutott volna egy percre se, hogy ezért a Bethesdát hibáztassam.
Na most ha valaki letölti a direkt a crash-et előidéző modot (létezik ilyen hülye?) akkor azért csak ő saját maga felelős érte.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
zkxdn
őstag
Amúgy... ilyeneket szabad?...mármint crash me mod meg stb
így sose lesz jó állapotban a játék ha pár agyament letölt ilyeneket és minden egyes patch-nél elmondja (vagy kirakja youtube-ra) majd hogy neki szar meg összeomlik és közben ilyen mod-okkal van felszerelve
Okés tudom hogy Ápr 1, de amúgy vannak ilyenek?[ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
Nekem megoldódott a hang probléma ! Soha nem volt zene nálam. Nem szóltak a rádió-állomások, nem hallottam Hanako-t zongorázni, a koncerteken, disco-kban némán táncikáltak az emberek. De ma !! Ma beléptem és zene szólt a rádióból !!
Mindehhez az kellett, hogy előtte platformot cseréljek. Am4, 3800X helyére beraktam egy 1151-et. 9900K-val. Lap, cpu változott. És a zene ![ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ilyen egyik Creative vagy Xonar kártyámnál sem volt. De nála szerintem nem ez lenne a megoldás, a hang problémák a játékból származnak. A protondb-s reportokban is sokan panaszkodtak hang problémákra. Az alapértelmezett formátum állítás viszont már akár csinálhat is valamit.
Ez az audio enhancements dolog egyébként általában csak a tudtodon kívül rárak egy kis EQ-s kiemelést a mély meg magas hangra amitől neked jobban fog tetszeni, de pl. ez miatt értelmetlenné teszi a minőségi zenehallgatást.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Milyen hangkártya?
Van a Vezérlőpult -> Hardver és Hang -> Hang -> (megfelelő hangeszköz) -> Speciális fül alatt olyasmi, hogy hogy Jelminőség javítás? Ha igen, akkor azt pipáld be (nálam nincs (enyém az alsó kép), de egyes Creative hangkártyáknál állítólag van ilyen, a felső kép az internetről van):
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
CJ4567
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #21766 üzenetére
7200RPM-es HDD-ről már nincsenek nagyobb gondok, 1.06 körül volt nálam a legrosszabb a textúra betöltés, 1.1-el már egész jó volt, 1.2-vel nem játszottam annyit, hogy erről tudjak nyilatkozni.
Ami feltűnt 1.2-vel, hogy egyes hangok is mintha meg lettek volna változtatva, pl. a crafting, és a szétszedés hangja.
No Sana No Life
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Akit érdekel, tök faszán megy a játék Linux alatt Radeonnal. Csak legyen 21-es mesa (azaz friss nyílt driver) az adott disztrón. Pont olyan jól fut mint Windows alatt, nincs FPS különbség.
CJ4567: hűha, akkor az igen brutális sniper sebzéseket fog eredményezni egy jó buildnál!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
sixpak
nagyúr
Aloha!
Van valakinek tippje, hogyan lehetne elállítani az esőt?
Kb. 30 órája zuhog az egész mapon, a fő szál már rég befejezve, csak mászkálgatok, de esőbe nem fasza, már Eric Draven, can't rain all the time szavaiban sem hiszek.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
looser
addikt
Örülök, hogy egyikötök sem említette a vadász és a medve viccet
(#21768) ratcache: dettó (első végigjátszás, nomád) közben gemcraftozok, az a másik kedvenc, de van, hogy napokig csak olvasok, utána játszom újra. Szóval akkor az tényleg része a storyline-nak, nem opcionális.
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
aktív tag
válasz looser #21764 üzenetére
Nomád háttérrel, elejétől tech beállítottsággal tőlem ugyan soha nem kérte el Jackie a verdát A motorjánál tényleg volt egy olyan, hogy mikor megmutatta, tudtam neki tippeket adni és később, mikor megörököltem már fel volt tuningolva... talán még kommentelte is V, hogy megfogadta a tanácsokat. Összehasonlítási alapom mondjuk nincs másik háttérrel, még mindig az első végigjátszás megy.
Nem arra gondolsz véletlenül, mikor csajozás miatt kéri el? Mert az szerintem nem opcionális, a sztori fix része.[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz looser #21764 üzenetére
Igen, egy 62GB-ot foglaló játéknál az 5400-as HDD az egy komoly lassító tényező, sőt, ilyenre valszeg nem is tervezték már a játékot. Gondolom azért legalább töredezettségmentesítést szoktál csinálni.
Egyébként érdekes módon kevés dolgot tart ram-ban a játék, szóval marad a HDD ha kell valami.
[ Szerkesztve ]
-
looser
addikt
válasz proci985 #21759 üzenetére
Van egy régi 850 pro 256GB, amin a rendszer van, végül is elfér, csak eddig sem volt sohasem gond.
(#21761) Alpi.: ez simán lehet, akár töltésre, akár textúrákra vonatkozólag.
(#21762)Bakker, ez eddig fel sem tűnt, pedig sokáig használtam Jackie motorját. Ő kéri el egyébként a verdánkat és pár nap múlva visszaadja. (#21763) Puma K: jogos, de ez 8 éve megvan, hibátlanul teszi a dolgát és igazából nekem megfelelt mindig a sebessége. Amiért választottam, az a csend. Alacsony fordulatszámú ventik vannak a gépemben, pont emiatt. Ha valami beindul, az a vga hűtése, de játék közben az igazából nem számít. Hát ennyi
-
Puma K
nagyúr
válasz looser #21758 üzenetére
Én már 2006-2008-tól kezdve alapból 7200 RPM-es HDD-ket néztem-vettem-javasoltam.
Eszembe nem jutott volna hogy ránézzek az 5400 RPM-es HDD-re vagy egyáltalán megemlítsem azt bárkinek is.Aztán most így 2021-ben felbukkan valaki által említve hogy játékhoz HDD meg ráadásul 5400 RPM-es is. Nevettem egy jót
Még a legfilléresebb SSD-vel is jobban jársz amire csak játékot pakolsz.
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
looser
addikt
válasz jonnyjoker01 #21756 üzenetére
Nem Jackie kéri el és utána "felspécizve" kapod vissza? Talán gyorsabb lesz.
-
proci985
MODERÁTOR
vissza is veheted tole par udito arabol .
looser: probald atrakni SSDre, ugy gyorsabb es stabilabb toltesre a Witcher3nal is.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
looser
addikt
Elég durva textúrahibák vannak 1.2-vel nálam... Nem tudom, driver frissítés segít-e (21.2.1, januári). Vezetésnél mintha lassabban állna meg a verda, Q betűvel végigmegyek a 3 nézeten, utána egy ideig nem enged váltani plusz most is simán elkóricál, csak nézem, ahogy a 30 méterből lassan 50, 100 majd 200 lesz
A töltési idő megnőtt (5400-as HDD), gyorsutazásnál jó pár másodpercig csak fekete képernyő, de utána is lassabban tölt be. Az NPC-k a semmiből jelennek meg idpnként előttem, ez felteszem a textúragondnak köszönhető. Továbbra is gyönyörű a játék és mintha tényleg simább lenne. Lövésem sincs, milyen beállításaim voltak 1.12-ben.Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
aktív tag
picit később lesz, a főszál valamelyik része után
( talán a Clouds vagy Evelyn megtalálása után jött az üzenet a koordinátákkal . de én nem adtampontosabban a másik szálon, Rogue-al való találkozás után, mikor Panam-ot kell hívni először) [ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Nomad kezdéshez: sok helyen olvastam hogy odaadhatod a kocsidat a játék elején valakinek, ez mikor és hol történik? Mert én nem találkoztam semmi ilyen szituációval.
Üdv. Johnny
-
WATERDACA
őstag
Lehet hogy te emlékeztél rosszul, itt pl. nem szerepel ez a dialógus.
u wanted, i got it \o/
-
lo_jo
senior tag
válasz WATERDACA #21753 üzenetére
Kérdezi a faszi is, hogy ezt honnan tudja V, a válasz meg valami "always know your cyberware". Függetlenül attól, hogy neked mid van
Egyébként mire ide jutsz, már a nomád sem nomád teljesen, bent élsz a városban, Jackievel dolgozol, a cinematic alapján elég tartalmas életet élve. -
Maelephant
aktív tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz WATERDACA #21747 üzenetére
Mivel FPP a játék ezért én is törekedek a magasabb FPS számra, de mivel nem nehéz még Very Hardon sem ezért engedek egy picit a teljesítményből a jobb grafika érdekében. Ha tényleg kihívás lenne a játék, nehezebb lenne, akkor visszavennék a grafból hogy ne fogjon vissza az alacsony FPS szám.
Üdv. Johnny
-
lo_jo
senior tag
válasz WATERDACA #21732 üzenetére
Nomáddal és streetkiddel is, ráadásul férfi és női karakterként is tudja V, hogy mi az implant neve, visszahívták, mert problémás volt, de a feketepiacon továbbra is elérhető. Nincs rá külön párbeszéd opció, ha jól emlékszem, akkor már az autóban beszél róla a faszinak. -
WATERDACA
őstag
válasz jonnyjoker01 #21746 üzenetére
Egy ilyen solo játékban miért nem elég 40-50 fps? Ezt soha nem értettem. Én az Obliviont is fix 60 fps-el játszottam végig, ilyen látvány mellett pedig gyakorlatilag semmi kompromisszum egy kis fps csökkenés. Ami zavar, az már a 30 körüli fps, arra már én is azt mondom, hogy nem kellemes a szemnek.
De minden megszokás kérdése.u wanted, i got it \o/
-
jonnyjoker01
veterán
válasz #69523456 #21745 üzenetére
Mondjuk a teljes igazsághoz az is hozzátartozik, hogy egyenlőre csak a nomád prologue elejét csináltam meg, az apartment épületben és kint a pusztában + városba bevezetéskor nem volt gondom az FPS-sel, de amint kisétáltam Jackiehez az utcára beesett 40-50 közötti értékekre. Na meg az amd static fidelityFX 85%-ra van állítva.
De a lényeg az hogy igen tökéletesen játszható ezen a hardveren úgy hogy néhány beállításból nem engedek kompromisszumot (a fényekre gondolok). Screen space reflectiont ha bekapcsolom az már nagyon eszi az FPS-t, jó lenne pedig mert azzal sokkal szebbek a tükröződések, de el kell fogadnom hogy a hardver nem bírja.
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #21719 üzenetére
Nocsak-nocsak! Amikor anno arra céloztam, hogy ez a ( egyébként pofás) látvány valahogy nincs öszhangban a cserébe kért hardver teljesitménnyel, többen a torkomnak ugrottak, kinevettek, sőt lehülyéztek... Még egy-két patch és egy erős középkategóriás VGA-val stabil 60 FPS lesz magas beállitásokkal? Talán mégiscsak optimalizálatlan volt? Az én szemem lehet, hogy már öregecske, de sokat látott... Nem könnyű megtéveszteni mindenféle csicsás grafikával.
-
Alpi.
addikt
válasz CPT.Pirk #21741 üzenetére
2077-ben lehet, ennyire ostobák leszünk ! (én már nem, de aki megéri majd írja be ide Bár nem teljesen esélytelen az sem, hogy megérem, jobban belegondolva. Még ha nem is túl nagy ez az esély csak meg kéne adnom magamnak. )
Sry ! 2078-ban ![ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
válasz Fitzgerald #21728 üzenetére
3 crash egy óra alatt, korábban közel 70 óra alatt talán 2 volt összesen.
Akkor várunk még 3 hónapot szerintem... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Na az utca népének AI-ját azt még nem fejlesztették tovább. Remélem a következő patch során ilyenre is jut majd idő, hogy ne legyenek annyira ostobák.
-
Alpi.
addikt
válasz Maelephant #21739 üzenetére
Hát ezt passzolom. Nekem mindig tonnaszám volt a legkissebb két alapanyag. Én minden fegyót, ruhát szétszedek mondjuk, ami nem ér sokat. 50-100-150 €$.
-
Maelephant
aktív tag
Csak ha nem lesz elég fehér alapanyag az italokból, akkor venni kell (korábban retek sok kellett minden fajtából) és csalás nélkül elég nehéz volt normális mennyiségű pénzzel rendelkezni, így még nehezebb lesz talán. Jelentősen csökkentették a gyártás/tárgyfeljavítás alapanyagszükségletét, vagy csak tessék-lássék? A tárgyszintezés még mindig lineárisan növekvő alapanyagigényű?
Más: esetleg az Athletics (Body) skillt néztétek, normálisan fejlődik már, vagy még mindig csalni kell hozzá, hogy level 2-3-ról feljebb juthass? -
Alpi.
addikt
válasz Maelephant #21736 üzenetére
Igen ! Van erre egy perk, amivel alacsonyabb (több) alapanyagból tudsz magasabb (kevesebb) szintű alapot gyártani. Eddig is volt csak az életedet eluntad (és az egér bal gomb tönkrement ) vagy modot használtál. Most lehet adott darabszámban craftolni. Ez egyébként az alapanyagokon túl még skillezésre is jó !
-
proci985
MODERÁTOR
ez mar a megjeleneskor is igy volt, par kuldetesszal hattertol fuggoen elter.
Maelephant: passz, addig meg nem jutottam el, craftos karakternel van eleg alapanyag.
ahogy nezem updateltek a jatek resourcemanagement reszet es meg nem teljesen latszik, hogy pontosan mibol es mennyire lesz penz.
granat update eltunt, cserebe lehet tomegesen upgradelni az alapanyagot, amit vesz eseten meg lehet venni. az meg nem latszik, hogy hogyan erdemes ezt csinalni.
online guideokban nem nagyon bizok, kb ket honap alatt senki nem vette eszre, hogy a city centernel ott van a vilag osszes Nicola automataja ha farmolni kell, igaz elegge idegolo volt.
[ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
Persze, sok ilyen van ! Ezek mellett mindig ott a jelölés is, amit csak akkor kapunk és választhatunk, ha az adott életútat választottuk.
Olyan, mint amikor egy képesség birtokában kapunk alternatív opciót a dialógusban.[ Szerkesztve ]
-
WATERDACA
őstag
Nekem most tűnt fel, mert eddig csak Nomaddal játszottam, hogy egyes dialógusokat teljesen újraírtak emiatt? Nem csak a választási lehetőségeknél.
Pl. amikor van egy mellékküldetés még az elején, hogy egy fazonnak leég a f*rka és el kell vinni orvoshoz, akkor a corpo vágja hogy milyen implantátum zavart be a csókánál. Más is ezt észrevette? u wanted, i got it \o/
-
Ovisbig
tag
Az új, hogy nem lehet szétszedni az italokat?
Nem egy örömteli újítás, eddig legalább annyi hasznuk volt az italoknak, hogy alapanyagot adtak, de így már semmi. -
Fitzgerald
veterán
Na ránézek én is mindjárt az új peccsel kicsit, december vége óta csak néhány órát játszottam...
-
Alpi.
addikt
Jaja, nagyon örülök ennek a patch-nek ! A lélektani hatása miatt leginkább ! Már kezdtem kicsit lemondani bármi komolyabb rendbetételről, pedig én elfogult vagyok a stúdióval és a játékkal szemben is kicsit. Az eddigi történések kissebb-nagyobb baklövések és szöszmötölések sokasága volt, de ez most megnyugtatóan derék kis csomag ! Remélem, megtalálták az irányt és kiléptek az egyet előre egyet (kettőt ) hátra státuszból ! Egész rövid idő alatt összedobták az 1.2-es patch-et és ez már kezd hasonlítani a régi CDPR volumenre ! Így már sokkal bizakodóbb vagyok a további patch-ekkel, dlc-kkel kapcsolatban is ! Csak így tovább !
[ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
válasz WATERDACA #21722 üzenetére
A 18+ tűnt fel inkább !
Egyébként nekem is és egyik cimbinek is az a benyomása, hogy jobb az érzet. "simább", egyenletesebb a mozgás. Nem tudom, mit javítottak, de ezek szerint, mivel többen, egymástól függetlenül is éreztük, majdnem biztos, hogy így is van !
Nekem még az volt szembeötlő, hogy csomó felfestés van az úton. Sok sárgára festett rész, illetve felíratok (huligánok festései ), stb. Lehet, csak délibáb vagy pont olyan részen voltam, de nem rémlik, hogy valaha lett volna ennyiféle dolog.[ Szerkesztve ]
-
lo_jo
senior tag
válasz WATERDACA #21714 üzenetére
Ha ez megint azon az áron van, hogy a high-end grafikából elvesz, akkor az nem finomhangolás, hanem szimplán csak butítás. Az 1.12 is ezt hozta nálam, RTX3070-nel szépen be volt lőve, szép is volt és jól is futott, akkor nyertem kb 3-5 FPS-t, de könnyen kiszúrható texture pop-in és pár hasonló, alacsony grafikás bug jött elő. Ha jól rémlik, akkor a memóriahasználatot "javították". Este kiderül, mi most a helyzet.
-
válasz jonnyjoker01 #21719 üzenetére
én is hasonlóan nyomom újra, csak kézifegyverrel, egy hat lövetűvel vagy "pofozkodva", esetleg szamuráj kard és/vagy "Lüszi"
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
jonnyjoker01
veterán
Játszottam egy pár órát tegnap a frissített játékkal és zsinórból sokkal kevesebb problémával találkoztam (sőt igazából egy dolgot nem tudok mondani ami bugként feltűnt). Jóval jobban fut a játék is nálam, már csak a belvárosban esik 60 fps alá a GTX 1080-on vegyes beállításokkal 2560x1080 felbontásban (többség medium, screen space reflections kikapcsolva, fényekkel kapcsolatos beállítások mind maximumon).
Most egy új játékstílus ötletem is támadt, mindig 0 fegyver van az inventorymban és csak a környezetből adódó dolgokat, quickhackeket (csak support hackeket pl. reboot optics és társai) és lopakodást használom. Harc közben felveszek egy fegyvert amit cserélgetek ahogy ölök, késeket dobálok, folyamatosan mozgok, aztán ha vége a küldetésnek akkor mindent eladok/lebontok, az ikonikus dolgokat pedig berakom a fegyvertárba. Nagyon akciódús és kicsit úgy érzem magam mintha valami over-the-top akciófilmben lennék a főszereplő
Üdv. Johnny
-
Strezi
őstag
válasz WATERDACA #21716 üzenetére
Most hogy ezt olvasom, eszembe jutott, hogy legutóbbi lövöldözéskor az AI átment, átlátott meg átlött egy nekem átjárhatatlan, parkolt teherautón. Ilyet eddig nem láttam
Deye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
WATERDACA
őstag
válasz nubreed #21715 üzenetére
Nekem eddig nem tűnt fel, vannak szokásos beszélgetések ugyanúgy, de pl. olvastam olyat hogy az AI-knak változatosabb az életvitelük + változatosabbak a külsejük is (utóbbival eddig se volt gond, sőt).
A vezetésnél az AI sokat fejlődött, az biztos.
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
Nekem sokkal flowabb a játék 1.2 óta, nincs csúcs gépem, de érződik hogy finomhangoltak a motoron.
Érdekes hogy néhol viszont több grafikai bugot fedezek fel, mint 1.2 előtt. Egymásba nőtt NPC-kel is többször találkoztam, szék nélkül üldögélő emberke stb.
De lehet hogy már szőrszálakat hasogatok.u wanted, i got it \o/
-
Strezi
őstag
Jelentős változást tapasztalok az 1.2 peccsel! A gránátok ikonja más let a UI-on
Ennyi! Eddig sem volt semmi bajom a játékkalDeye rendszerek felügyelete, javítása - Használt 14.3 kWh LifePo akkuk eladók ... Passzív ház klímás fűtéssel, 2011 - | Napelem, 2013 - | Tesla, 2019 - ...
-
.LnB
titán
válasz jonnyjoker01 #20131 üzenetére
Eszembe jutott, és ránéztem Spotify-on a korábban említett Konrad OldMoney - GR4VES track-re. Időközben felkerült, sok más zenével egyetemben.
(bocs, ha volt már róla szó, nem kerestem tüzetesen vissza a témára)„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Nem teljesen értem a kérdést.
Csak a végkifejletek (befejezések) érdekelnek?
Ez esetben a Hanako féle beszélgetés előtti mentést betöltheted. Az adott karakterrel megnézheted azokat. Egyedül a titkos végkifejlet terén lehet gond, ott save editor segíthet.
De a második végigjátszás számomra azt jelenti, hogy új karaktert indítást, elődök...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
abéla
senior tag
hehe, az első pár héten/hónapban rendesen túltoltam, kicsit elég is volt (mindig így járok az ilyen tip. játékoknál, maximalista módon nyomatom a mellékküldiket és kb a fő szál felénél-2/3-nál elszáll a motiváltság, úgy meg "gépiesen" nem akarom a maradékot ledarálni), de akkor ezzel a peccsel itt az alkalom, megjött az étvágy is, folytatom szépen,
jöhet a CP B-side (nekem)[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Ovisbig
tag
"No, megnéztem a patch-et és azt kell mondjam, hogy azta' !! Ez komoly kis csomag lett ! Rengeteg ponton látok javulást és kifejezetten örömteli, hogy távolról sem csak hibamentesítést kaptunk, hanem egész komoly fejlesztést ! Látvány téren is, kezelés, crafting, ami így hirtelen feltűnt ! "
Akkor gondolom ez volt az a beharangozott 1.2 "nagy" patch és nem a pár nappal ezelőtti amivel csak a rendőrök és a vezetés tulajdonságain javítottak... akkor kicsit csalódott voltam mert nekem ezzel a két dologgal semmi gondom nem volt... de most ez a patch helyretesz sok problémát amibe én is belefutottam.
-
Winne
nagyúr
Köszi akkor lehet visszamegyek és megnézem mit lehet még, nem tudom hány befejezés van, bár lehet elég lenne dzsájtun megnéznem.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Alpi.
addikt
No, megnéztem a patch-et és azt kell mondjam, hogy azta' !! Ez komoly kis csomag lett ! Rengeteg ponton látok javulást és kifejezetten örömteli, hogy távolról sem csak hibamentesítést kaptunk, hanem egész komoly fejlesztést ! Látvány téren is, kezelés, crafting, ami így hirtelen feltűnt !
Előző témá(k)hoz : Sajnos a net és a jelen netes társadalom olyan, amilyen. Emiatt nagyon sokszor és sokat veszít az, aki "minőségi" eszmecserére vágyik. Jellemzően azok a sokkal hangosabbak, akiknek vajmi kevés fogalma van dolgokról. Aki meg érdemben hozzá tudna szólni az általában még a kezdeti (ha volt) lelkesedését is hamar elveszti. Én sajna laikus vagyok az igazán mély programozáshoz, ami tudok vagy inkább vélek tudni, azt mind innen-onnan szedtem össze, értő emberek hsz.-eiből pl. Ezért is szeretem olvasni ezeket, úgyhogy ezúton is próbálom erősíteni a kitartást bennük / bennetek !
Cifu : Írd csak meg amit szeretnél, lesz olyan, akinek örömet fog okozni !jonnyjoker01 : Jaja a Discord jelenleg nekem is a legszimpibb ! A Reddit viszont a másik véglet lett.... A társadalom sajna tényleg bináris manapság, bárhova is tekint az ember. Egyes vagy nulla, nincs köztes út sokszor. Valahol katasztrófa ez...
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
válasz CJ4567 #21699 üzenetére
Ez meg a másik, ma már nem szerethet semmit az ember interneten Az a baj ez a törzsiség nem nagyon fog kimenni belőlünk és az interneten (is) csak klikkesedést okoz ami megint nem tetszik. Pl. r/cyberpunk egy negatív buborék, ennek ellensúlyozására hozták létre a r/LowSodiumCyberpunk -ot, de ott megint csak eleinte a klikkesedés volt hogy mennyire idióták a fő subban az emberek, ami részben igaz () de ugyanaz a jelenség végülis, csak ellenkezője és ugyanolyan fárasztó volt számomra.
Szerintem csak meg kell próbálni megtalálni a megfelelő kisebb közösségeket, akikkel jobban szót értünk. Szerintem a legjobb erre ma a Discord, most a pandémia alatt rengeteg embert ismertem meg (magyarokat és angolul beszélő külföldieket egyaránt) akikkel szívesen játszottam együtt vagy beszélgettem és sokkal közvetlenebb mint egy több száz ezer feliratkozós subreddit/twitter oldal/youtube csatorna stb... A kultúra is teljesen más a szóbeli beszélgetések miatt és mivel kisebb közösség, ha hülyeségeket hordasz össze, nem megfelelően viselkedsz akkor megjegyzik a többiek. Közelebb van, hasonlóbb a való életben történő interakciókhoz.
Üdv. Johnny
-
proci985
MODERÁTOR
válasz CJ4567 #21699 üzenetére
nem játszottál még jó játékkal
o ezt nekem is elsutottek , kulon pikans ugy, hogy kollegakkal visszatero poen, hogy a Wolfeinstein 3d, a Doom es a Quake mennyiben befolyasolta a palyavalasztasunkat. visszatero elem, hogy engine programmerek akartunk lenni, aztan valahol a dolog "felrecsuszott". bar vegulis pont a heten lepett le egyik kollega jatekfejlesztonek a szomszedba, szoval nem lehetetlennem tudnak fejleszteni
ja, gyakorlatilag ahogy a Doom3 technologiai ujitasai a Crysisnel ertek be, ugy a Rage ujitasai a CP77nel. de most ezt magyarazd el annak, aki nem latja, hogy a 2018 E3 demo assetjei es elemei milyen formaban kerultek be a vegleges jatekba szinte kivetel nelkul, ellenben egy laikus youtuber szavait szentiraskent kezeli.Winne: OP55N1 elott van mentes. nincs nagyon mas megoldas, de megeri, meg narrativa szempontbol ez igy jo.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről: