Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Magyar Discord Szerver
Új hozzászólás Aktív témák
-
South Velen
addikt
úgy emlékszem azt mondták a fele lesz, ami nem tűnik igaznak
én egyébként szinte bármelyik ponton jobban élveztem azt a sztorit, mint ezt, hiába volt 4x hosszabb, dehát ez gondolom szubjektív, itt egyhuzamban max 3 órát tudok játszani, egyszerűen elunom magam. Ott voltak 15 órás etapok is
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
Ezzel a síró szájú "6 óra alatt végig tolom a COD -t" droidoknak akartak kedvezni. El kéne felejteni már ezt a mindenkinek meg akarunk felelni hozzáállást, mert azt gondolták így majd még többet kaszálnak. Ami részben bejött, csak közben most ezerrel mennek a refundok... meg a sárban van a CDPR reputációja. Megérte?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
South Velen
addikt
Nem is ezt mondta, hanem, hogy elmentek abba az irányba, ezért lett az előző játékuk kb 65-80 órájából kb. 20-25 a main story. És ez rossz irány szerintem is, nyilván minél több kontentet akarok kapni a pénzemért, ez evidens. Főleg, ha jó a sztori és érdekel.
A melléksztorik azért kevésbé ingerelik játékra az embert még akkoris ha CDPR kidolgozottságúak.Vajon itt lesz olyan szintű mellékszál mint a w3-ban a carnal sins? Bármelyik CP main quest szálat veri például nálam..
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Peralez történet:
Szvsz nem ért még véget, nekem kb. 2 játékórával később küldött üzenetett Mr. Peralez, amire válaszoltam, de a válasz után a másik fél nem elérhető üzenetet kaptam. Aztán Ms. Peralez írt, hogy köszön mindent, de innentől hagyjam békén őket. Szerintem ennek még lehet folytatása (akár úgy, hogy Peralez meghal vagy visszalép a választástól és csak a hírekből értesülünk majd erről?), nem tudom... Egyébként most egy másik csodás szálba is belebotlottam, Stefan-szál (erős spoiler, ne olvassa, aki még nem találkozott vele!!!!):
Egy amatőr nagyszájú nagyonmocskosübermenőritkazseniális BD-t akart rám sózni egy vagyonért (16000 e$), majd kiderült, hogy a saját BD lejátszómmal meg sem tudom nézni, az Ő spéciübermegaszuper lejátszója kell hozzá (+4000 e$). Mivel ha nem megyek bele a játékba nem történik semmi volt, ezért gondoltam oké, állás visszatölt, belemegyek a játékba. Hátőizé... Szó szerint egy szál f@szban ébredek a Scav bújóhelyen, amit a játék elején kitakarítottunk, csak most bentről kifelé kell haladni. Mint említettem, az eddigi cuccaink nélkül, szó szerint semmi nincs nálunk (csak a kiberverjeink). Egyfelől , másfelől Johnny zseniálisan leolt minket (megint), viszont az sehol sem találom a cuccaimat, szóval egy melltartóban, egy rövidgatyában és egy bakancsban, a kezemben pedig egy zöld (uncommon) géppisztollyal visszaslattyogtam Stefanhoz, viszont belőle se sikerült kivernem, hol vannak a cuccaim (konkrétan nincs erre mód). Most vakarom a fejem, mert marha éles húzás volt ez a küldetéstervezőktől, de közben haladnék lassan a fő szállal is, de a csaknem full legendary felszerelésem hiánya "picit" megvisel azért... [ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Turist
tag
Nekem teljesen mást mondott a végén:
Polgármester lett és visszahívott, hogy legyek a biztonsági főnöke. @Malibutomi "De sztem ez mar pont azt mutatja hogy a jatekok jok annyira hogy a user mar azt varna hogy MINDEN reszuk full ki legyen dolgozva."
Én például ezt vártam
[ Szerkesztve ]
-
hszilard666
veterán
-
FіkuszKukіsz
őstag
nem feltétlen . Az űrben is van választásod. Vagy maradsz és lementenek, vagy vissza mész a Földre és van 6 honapod. Egyebkent újra kezdtem, most már alaposabban körbe járom a területet és ekkor vettem észre, hogy amikor Dex-szel az Afterlife-ban lezajlott a megbeszélés utána megjelenik Panam és egy tagbaszakadt pacakkal beszél meg egy melót. Utána meg elkezd egy nagy üveg piát vedelni. Romanes eunt domus
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Előfordult már ilyen, pl. az ME3 befejezése is kapott egy kis updatet a kapitális shitstorm miatt amitől ugyan jobb nem lett, de legalább kicsit részletezték a dolgokat. Azt az endinget mondjuk csak a MEHEM mod tudta helyrehozni...
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Mr.Csizmás
titán
-
nagyúr
Köszi szépen az infót, így már elindul rendben. Mondjuk elég durván bezuhant az FPS, jelenleg kb diavetítés, ami eddig 60 FPS-en volt. Benchmark 2 FPS-sel megy. Minden erőforrás közben kb alapon ketyeg, kivéve a GPU által használt memória értékét, mert az 100%-ra ki van terhelve, mind a 10 GB használatban van a benchmark alatt. Ilyet se láttam még eddig nagyon...
Asszem várok én még pár napot, amíg ezt kireszelik.[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
- = Zk = -
félisten
igen, így elindul....
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Topikgazda
LoL, dehogy, az nálam a fő szál, hiszen a végkifejlethez tartoznak...
Garry, the Prophet szál; Delamain küldetéssorozat, Peralez szál; utóbbiból jön ugye a River Ward szál, ami szintén nagyon jó.
Ezek mellett pedig a kismillió zseniális mini-küldetések, először is természetesen Skippy (alias Machine Gun), de a különböző GiG küldiszálak is, mint a Burning Desire vagy a CyberPsycho küldisorozat részeként külön kiemelkedő Zaria Hughes eset. Ez pedig csak ami most hirtelen eszembe jutott.
Ezek mind nagyon jól sikerültek, látszik, hogy dolgoztak rajtuk rendesen, nincsenek összecsapva, ráadásul látványosan jól vannak a mellék szállak össze kötve, amiket feltehetően sokan meg se látnak vagy találnak. A The Witcher 3 ehhez képest kevesebb mellékküldit tartalmaz, amelyek többsége minőségben sem feltétlen ér fel ezekhez.
Ettől nem lesz a Witcher 3 rossz, csak lehet látni, hogy a CDPR hol fejlődött a leglátványosabban - pont a küldetésekben, amelyekben amúgy is erősek...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
-
Topikgazda
Banyek, ez önmagában is durva.
Komplett pár plusz küldetés, durva rebalance, nerfelték a Tech Rifle-ket és a sniper ágat, ikonikus fegyvereknél új / módosult hatások, wardrobe, [RedMOD támogatás], vagyis lassacskán rend lesz vágva a MOD-ok között is, és talán custom küldik is jönnek...Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Szoszo94
őstag
Szintén, anno elővételben megvettem, kijátszottam teljesen (összes ending, mellékszálak, város kipucolva, szóval ahogy illik) és félretettem. Pontosabban elkezdtem újra, másik karakterrel, de annyi minden jött időközben, hogy mindig vártam valamire - de a héten megvettem a DLC-t és már lent van a játék, viszont picikét még várok 1-2 patchre és nosza neki újra
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
Topikgazda
Hát ez is egy jó kérdés... Az eredeti történetben az Arasaka nem tudta megmenteni V-t, holott az ő technolgóiájuk volt a fejében.
Számomra innentől kezdve egyértelmű volt, hogy V-nek nincs esélye, hiú ábrándokat kerget, de valahol dícsérendő, hogy nem adja fel.Ez a DLC-ig volt igaz, ahol a NUSA végül (ha kötöttségek mellett is), de sikeresen megmentette V-t. Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hivatalos oldal:
Cyberpunk.net
Hivatalos fórum:
forums.cdprojektred.com
Hivatalos Twitter fiók:
@CyberpunkGame
Hivatalos Youtube csatorna:
@CyberpunkGame
Összefoglaló a világról és a háttérről:
Cyberpunk, Chippin In
- Asus Vivobook Pro 15.6 4K UHD
- Xfx Quick 308 Dobozos újszerű 3 hó Garancia!!!!!!!!!!!
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest