Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
válasz
Kean_Sorbo #5898 üzenetére
Nem kell a feszültséget kelteni, nincs semmi gond az új driver-rel. Se nem lett jobb, se nem lett rosszabb, mint az előző, az Armored Warfare játékkal kapcsolatban.
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #5898 üzenetére
Nekem az van fent, nem lett se jobb, se rosszabb, igaz, régi a kártyám.
-
Kean_Sorbo
őstag
Info a új AMD "driverről". Ne telepítsétek, mert egy bughalmaz. Áradnak a a panaszos jelentések az AMD felé. Én is úgy raktam vissza a régit, hogy füstölt az SSD.
-
myckey
veterán
na a commander képesség bug még mindig jelen van
egyik csatában örömködök, hogy 9.52 ről sikerült 8.28 ra letornászni a töltési időt, mivel a kis viking pinya bekapta a 4. képességét, mint a legyet.
erre következő pályán megint 9.52 aa reload idő.
veregessem a homlokotokra a pöccsöléseteket már.
Kean
akkor a mindenható nem engedte leszedni 4x egymás utánra sem a csuda drájvert.
-
yodamester10
őstag
A tier 8-ast ki kell maxolni,hogy tier 9-est választhassak?
-
z0l1ka
aktív tag
PvE-vel mi a fene van ?! Illetve a mapok , egész nap kodiak / onyx ..Hol a Rolling meg Persus ? Ilyenkor cseszik el ezt is nehogy több XP-hez jussak
-
Tyukki.
újonc
Csak szerintem túl OP-k az arty-k? 2 másodpercenként lövi rám a 100-150-200 as sebzéseket, közben láncol, + elvisz minden modult.
-
gubabela
senior tag
Beruháztam erre az amx 10p 90 prém td-re. Ez valami beteg egy cucc, nagyon jókat lehet vele menni. Igaz páncél nem sok van, de a löveg és a mozgékonyság nagyon jó. Amivel eddig találkoztam azt majdnem mindet átvitte heattel, amit meg nem azt az ap simán. Szóval ennyi pénzért jó kis gép.
-
Motyi
senior tag
Nem úgy volt, hogy a legutóbbi nagy patchben kikapcsolták pve-ben a csapattárs sebzést? (nekem ez rémlik) Csak mert a mai "hibajavítást" követően simán belevágtam 700-at a csapattársba aki véletlen belegurult a lövésembe...
-
L4mie
veterán
Van valakinek tapasztalata? O.o
-
nemeth989
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #5882 üzenetére
-
Kean_Sorbo
őstag
Majd veszünk jó sok aranyat, meg prémiumot.
Már most is annyi sárkány van, hogy kihúzni mindet nem egyszerű lesz. Azért a Chell.1-be is kell az XP rendesen hogy fullos legyen, és oda elég könnyen vezetett az út. A T-80-at is ki kell még fejlesztenem majd megvennem, gondolom ott sem 1000XP egy modul. A csajszihoz meg be sem néztem, nemhogy pénzt költöttem volna el nála.
Egyetlen egy dolog azért nagyon jó ebben a játékban. Még soha nem éreztem a farmolási kényszert, ugyanis T2-es tankoktól kezdve is mindegyikkel élvezet játszani. Nincs bennem egyik tanknál sem "a csak túl legyek rajta" érzés. Talán a bojlipancer az első amit nem tudok hová tenni. Elég sunyi módon kell használni, mert ez a megerőszakoljuk az MBT-t hátulról, kicsit kilógatja a sorból. Bár azaz anyázás mindent megér, mikor egy T-72 megkapja az 1500-as beöntését, és mehet a garázsba.
-
gubabela
senior tag
Elindult az update! (csak 340 mb)
Mennek a szerók! -
Angel1981
veterán
Nyugi srácok, jön majd minden, meg még annál több is, csak türelem!
-
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #5875 üzenetére
van választék, de ennyi tier. 5 + gépre a világmindenség kredithozama se lenne elég
mer gondolom ezek nem low TR gépek lennének
-
CsonkaImo
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #5876 üzenetére
Nem tudom mi ez a GIF, de szerintem erre gondoltál.
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Kean_Sorbo #5875 üzenetére
Ha jól tudom egy ázsiai dealer lesz a 3., éppen ezért erősen bízok benne, hogy lesz Type-10 is a kínálatban majd.
-
gubabela
senior tag
off topicba tettem még pár képet, jó nézelődést.
-
-
scyllarus
veterán
Mi van ma? Mára ígérték ugye a 0.11.1616-os verziót 8-tól, de most reggel elindítva letöltött valami pár kB-os frissítést, és 0.11.1594-es lett. Ez mi volt?
-
-
myckey
veterán
válasz
tocsek18 #5850 üzenetére
a memoár bug jó lesz , ha kikerül...mostanság rendre keveselte a memóriát. mintha C64 lenne a rendszer
aztán remélem a HE lőszert nem kúrják el, mer a másik tankos játékban elég használhatatlan volt, itt van értelme.
a részletesebb tulajdonság/paraméter listát meg továbbra is várom.
egyébként meg berendelek pár thai kurvát, mivel késő délután előtt ebből nem lesz játék.
-
villamos
őstag
Hogyaszondja: "kard matricánál a fekete kocka eltávolításra került"... micsoda fwp...
-
tocsek18
senior tag
HE fixre kíváncsi leszek
, nah meg mostmár T-90MS szemből nem lesz immortál
-
DeadMeat
nagyúr
Jaja, ez mar a .11es pecs után készvolt 1 nappal, de nem csak a HE a baj azzal a tankal. Szemből a gyűrű, a driver hatch, es még 2 darab 1 pixel méretű gyenge pont "van" rajta, amit a leo 606mm penje nem visz át, vagy at is vinné talán, de a shot delay miatt nem oda megy ahova célzok. Az oldala detto 90 fokos szogben nem megy át, csak az elso kérek és a hátsó harmadnal, ami meg 50-50 szazalekban csak lánc sebzest ad be. Vagy en vagyok nagyon szerencsétlen
Minden esetre a HE nerfnek nagyon örülök.
-
DeadMeat
nagyúr
Nem fog, me ott vannak az MS-ek a tieredben. Jön a faceroll izibe, meg az 500 dmg-es HE. Nem is mentem pvp-t a leoval miota megvan csak összesen 4-et. 3 0 dmg környéke (értsd 1000 alatt) a negyedikben meg több 8-as volt mint 9 és egy t90ms sem. Ez az új xm1 csak ez odaver akkorát 1 lövéssel mint 3 amabbol
-
myckey
veterán
PvE-ben, lehetne a fejlesztőktől olyat "kérni", hogy a küldetésekben legyen variáció?
kibaszottul agyfasz, mikor van sok bot, xp,kredit...a gyökér analfabéta, iq fighter meg befoglal mer az milyen geci jó már hogy befoglalunk
-
lofagi
addikt
válasz
mr.saint #5822 üzenetére
Még sok időm nem volt tolni vele. Egyelőre alap tank így a T8-as Abrams-el simán megelőztem dmgben. Míg a t8assal simán hoztam 20k-s köröket addig ezzel a 10k is épp meg volt. De tény,h alap a crew és nincsenek retrofitjeim se. Összességében azt tudom mondani,h nem nagy a változás. Remélem miután kifejlesztettem mindent változik a dolog. Nincs APS amit nagyon nem értek.
-
hitman77
senior tag
-
Zolee_70
senior tag
Sziasztok!
Alt+Tab-ra csak időnként működik, nem tudok kilépni az asztalra. Elég idegesítő, pl. ha jön egy üzenet vagy valami, csak úgy tudom megnézni, ha leállítom a játékot (win7)
Másnál van ilyen?
-
edari
őstag
Sziasztok
Kinél mennyit foglal a játék? -
lofagi
addikt
Bugos volt a patch előtt az Abrams. Ha felraktad az upgraded armorokat akkor crit lövéseket kaptál be a kupola találatkor. De szinte 100%,hogy crit volt. S azért egy crit heat eléggé tud fájni. Ezért aki követte a híreket és pvpzni akart azoknak tanácsos volt a stock armort használni. Viszont elméletileg a utolsó patchben ezt javították. Sajnos nem tudom megerősíteni, mert megvettem a 9est.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
#40993792 #5818 üzenetére
---> igazán nem akarlak zavarni de válaszonál erre ?
csak mert én is ilyen tankkal nyomulok ,és érdekel
köszönöm
-
weres78
senior tag
Akinek van nagy (7+) MBT-je, és jönne gyakorlóba szétlövetni magát, azt szívesen látom! :-)
-
Kisokka
tag
Nemrég Reactor Encounteren négyen maradtunk és úgy foglaltuk a bázist, hogy 4-500 méter távolságban volt a legközelebbi világoskék...
PitLee: Olyan már a patch előtt is volt velem, hogy a legelső körnél(!) egyedül maradtam, mert mind a 4 jólelkű elment az A9-be megölni két tankot. Igaz, hogy jókat lőttem, de attól még elég cudarul festett a dolog
-
PitLee
őstag
Ez az új pecs sajnos sokaknál elérte a küszöbhatárt PvE hardon, több a vereség nem annyira enemy miatt sajnos hanem a játékos állomány taktikai szintje fölé csúszott a léc és nem képesek értelmes döntést hozni adott szituációkra . . . Dire Wolf-ot úgy elveszteni az első bázison, hogy 3 MBT marad védeni és 2 puhatestű felszalad kilőni a kapu őrző két enemyt és már nem érünk vissza lelőni a foglalót, vagy Onyx-on elindul 4 mbt előre miközben hátul a bázisra megérkezik 3-4 enemy és vége, vagy ennek a fordítottja az utolsó pont védelme a beszáguldozó BMP-3 horda ellen vs hátul puttyogtató mbt-k akiknek hiányzik 200-300hp-juk ők óvatosba nyomják inkább egy vereség, mint egy karc a fényezésen. . . a sok mmo miatt a mai fiatalok kevés stratégiai játékot nyomnak és nagyon rossza a stratégiai érzékük ? régen sokkal több stratégiai játék volt a gyengébb vga-k miatt gondolom
-
gubabela
senior tag
Jól elpöcslték, most sokkal többet bugzik a játék mint előtte. Nálam a következők voltak: random kilépked, minimap nem látható, tankok nem láthatóak a garázsban. Előtte ezek nem voltak.
-
Angel1981
veterán
válasz
Kean_Sorbo #5805 üzenetére
-
myckey
veterán
na hogy tegyem a fülébe!
most meg befoglalt az ellenfél, azt kanyarban sem volt senki a körben........veregessem a pöccsötökbe
remélem széjjel postolom az egész topikot
-
Angel1981
veterán
Üdv!
Másnál van ilyen hiba, mint nálam a képen?
Minden második pályán jelentkezik cirka, van hogy fekete, van hogy szürke, van hogy drapp (utóbbi a sivatagos pályákon).
Mintha egy hatalmas "lepedő" ereszkedne a pályára, van, hogy szinte az egészet elfoglalja, folyamatosan váltogatja a magasságát, és a pozícióját, és persze "átfolyik" mindenen, akár "alá" is be lehet menni - akkor különösen zavaró, amikor olyan magasságban van, mint a harmadik nézet, mert ha kicsit is "fölötte" van a kamera, akkor nem látok semmit - vagy be át kell váltanom FPS nézetbe, vagy úgy pozicionálni a kamerát, hogy alatta legyen - akkor persze meg az eget nem látom, de az nem zavar.A képen még egy viszonylag diszkrét változat látható - 5 másodperccel előtte sokkal nagyobb volt, csak akkor még a csatára figyeltem - gyorsan haladt északnyugati irányba.
-
myckey
veterán
halló!
ha az van, hogy unlock mit tudom én mennyi jármű, és én már többet kifejlesztettem, akkor mi a halálért nem adja be a kreditet érte?
unlock nálam azt jelenti, hogy ki kell "húzni" , nem pedig megvenni.
erre mégse megy az acsi....
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- 150db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest