Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
weres78
senior tag
válasz
Tyukki. #5951 üzenetére
"Ugyanaz, mint a wot. Az artyk szerte szét lőnek minden csatában. Én asszem kiszálltam egy ideig ebből a wot copyból.."
A sok negatív komment a hozzáállásod miatt ment. Én értem miért. Szerintem Te is érted, ha akarod. Ha segítséget kértél volna, biztosan megkapod. Ha minősíted, akkor is megkapod, de nem pont azt amire szükséged van.Arty ellen itt is az kell, ami a másik játékban. Ha például elől mészm és Téged spotolnak fel elsőnek, ráadásul olyan helyen ahol szabad préda vagy, akkor Téged fognak lőni. Ahány értelmes arty van (ami itt ugye hál' Istennek 2), annyi.
Mozogj, menj fedezékbe. A másik általad is említett játékban sokkal rosszabbul járhatsz az artyk miatt, mint itt.A bunkó hozzállásról pedig csak annyit, hogy ide nagyrészt értelemszerűen azok írnak - járnak, akik szeretik ezt a játékot. Ne fikázd, mert nem fognak szeretni. Legalábbis ne várd, hogy szeressenek.
-
scyllarus
veterán
-
zozyk
addikt
válasz
Tyukki. #5906 üzenetére
Javítócsomagot ismered?
5ezer kreditbe kerül és alapértelmezésben a hatos gomb.
Esetleg tanuld meg a használatát.
Na jólvan, segítek mert jófej vagyok. Amikor lőnek,akkor a mutatóujjaddal nyomd meg a hatos gombot,majd utána megint a hatos jön,akkor felrakja a láncot,a hármas gomb pedig megjavítja löveget. -
nemeth989
senior tag
válasz
Tyukki. #5906 üzenetére
Nekem sokkal kevesebb gondom van az artyval, mint a wotban. Óriási segítségnek tartom azt, hogy jelzi a rendszer, ha éppen téged lő az egyik, így mindig van esély arra, hogy kivédd a találatot elmozdulj, fedezékbe mozogj. Minden pályán lehet olyan pozíciót találni, ahol védve vagy ellenük, de még, ha eltalál is, legalább nem bontja le a hp-d felét. Ha jól rémlik kb. 12-14 msp-enként lőnek az artyk, ez alatt simán felrakják a láncot a legények, ha az első találat miatt ledobta volna. Sokkal jobban együtt tudok élni velük, mint a másik játékban.
MÁS
Felraktam tegnap az új amd drivert, semmi változást nem vettem észre, hacsaknem azt, hogy tegnap este a lőszerváltásnál így villódzik a lőszerjelző ikonja, ha egyik típusról a másikra váltok. Ez bug lenne, vagy driver okozhatja? -
kócos87
tag
válasz
Tyukki. #4496 üzenetére
Nekem van MBT-70em és nagyon megérte megvenni. Jól termel, jó vele játszani. A Chieft.-ról pedig addig hogy nekem semmi bajom nincs vele. A win rátám kb 80% lehet vele és nem túlzok. Imádom a csőlehajlását
, persze tudni kell róla hogy a testét dugd el!!. Nem tudom, hogy csinálom, de a 2000 dmg 80%-ban megvan vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Politika
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- További aktív témák...
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest