Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inc.corp.
tag
válasz
Angel1981 #13635 üzenetére
Hát persze hogy csak a pénzhez van köze,mint mindennek.Az AW sem lesz soha 1.xxx verziójú(nyílt beta marad örökre),ennek pl.adózási vonzatai vannak.Jobban megnézve, problémás grafikai és logikai megoldásokat tapasztalhatunk,a játékmenettől elkezdve a kezelésen át a járművek leírásáig bezárólag.Az angol nyelvű szöveget pl.nem is angolszász emberke írta(hányta össze),Ezt a kivitelezési eljárást hívják -költséghatékonynak-.Minél kevesebb befektetéssel minél nagyobb netto valós bevétel elérése a cél,Minimum azért,hogy a fedezet is legalább nullára jöjjön ki.Ha pedig valójában hasznot is hoz,annál jobb.A többit pedig lepapírozzák.A háttér nem nagyon érdekel (a fél világ így működik),amíg úgy értékelem,hogy a pénzemért megkapom a nekem megfelelő szolgáltatást.
-
yodamester10
őstag
-
Hajtos
csendes tag
válasz
Angel1981 #13450 üzenetére
Jajj semmi képen nem a pve-t vettem számításban amikor írtam a számokat az a rész csak egy kiegészítő rész, ugyan a játékhoz tartozik de ennek a játéknak nem az lenne a fő része hanem a pvp és tisztelet a kivételnek azokra a játékosokra egyáltalán nem lehet számítani pvp-n Ők nem ezt a játék formát képviselik.
-
myckey
veterán
válasz
Angel1981 #13434 üzenetére
Igazad van sok dologban.
De ez nem csak "grindelős" játék.
A WOT sem csak a tankhúzásról szól.Persze így is fel lehet fogni, mindenkinek más és más a prioritás.
Viszont így sztm gyorsan unalomba fullad és valóban nem lesz benne semmi cél egy idő után.
(#13435) Hajtos
Ez viszont , no-no.
Bár ha te biztos vagy ebben, akkor elhiszem.
Inkább mégsem.
-
Hajtos
csendes tag
válasz
Angel1981 #13434 üzenetére
Sziasztok !!!
Tökéletesen igazad van de egyben azért nincs vagy el írtad "pár ezren játszanak" ha ez így lenne akkor nem lenne gond de sajnos nem így van max 100 játékos játszik napi szinten de ez a nagyon max, nem lesz ebből a játékból már semmi ezt régebb is meg írtam azóta sajna még vagy két szintet süllyedt amikor ez a "100" játékos is meg unja na akkor a kapuk záródni fognak , a wotra -rá térve ott a fejlesztők meg a vezetés röhögnek a markukba, hogy mennyi ..... (ide mindenki az gondol amit akar) van , hogy fizetnek a játékért és itt mindenki tudja aki wotozott , hogy mire gondolok.
-
PadaVaJ
tag
válasz
Angel1981 #13412 üzenetére
Hibásan vannak beállítva szerintem a ládák (lehet pont így akarták) szerintem.
Nagyon kevés esik és semmi sincs benne.Nekem 2 ezüst láda esett 0.19 elején, egyik challi1 el arra emlékszem.
Gyorsan kibontottam őket, hát semmi nem volt bennük! Utána már nem figyeltem mi esik.
Ha esett is bele keveredett a küldetés ért kapott tömkelegbe... kb 100 láda van most is bontatlanul és csak gyűlik.
Haverom is kapott 1-et még 0.19 elején. Hát abba sem volt semmi. Utána többet nem hallottam a felkiáltását, ezüst láda!más
PVE-ben se dobál már hatalmas különbségekkel max +1tier. Bár azt nagyon szereti.megint más
Ezt a 5 hónapos küldetést meglehet valahogy tudni hol tartok?
Hiába keresgéltem nem találom sehol
Gondoltam profilnál majd bent lesz. Ezért nem kezdtem el számolni. Meg hát mi van ha a szerver másképp számol -
Vitiris
aktív tag
válasz
Angel1981 #13332 üzenetére
Ne add fel a reményt! Az EU tényleg játszhatatlan! Na jó most az orosz is a bugok miatt!
Viszont bármikor lehet ott PVP-zni, és még 1x sem volt hogy 5vs5. vagy 4vs4 lett volna. Simán dobálgat 15vs15-be.Nem kell megvárnom az esti órákat. Nem kell figyelnem hogy most melyik tierben vannak többen. Ha a két szerver játékos állományát összevonnák meg lenne mentve a dolog. De így sajna elég halottnak tűnik az EU szerver.
Szvl ha élményre vársz akkor kezd el az oroszon. -
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Angel1981 #13315 üzenetére
Örülj neki, hogy nem mi vagyunk a tesztnyulak, hanem az oroszok. Megint kibukott ott egy-két jelentős hiba pl. csataösszesítő nem működik, ezért gondolom a szart nem akarják az amúgy is gyér társaság torkán lenyomni. Lehet így is játszani, a táras TD-kre, meg tudunk várni. Lesz ebből is nyígás, mikor a Cent egy sorozatból lebombáz valakiről 3000HP-t, majd ugyanezt megteszi 20 másodperccel később megint.
Ui. Akinek AMD kártyája van, nyugodtan tegye fel a 17.5.1-es drivert, mert nagyon jól sikerült. Ez a játék különösen jól profitál belőle, legalábbis az én kártyámon. -
vernux
tag
válasz
Angel1981 #13173 üzenetére
Van. Olyan mint a T90A vagy micsoda a 8as ruszki. Kb no armor az ágyu se valami nagy durranás. Közel nem ér meg 9k goldot kivéve ha a mostani resetnél sok termett a garázsodban. Jobb T8-as tankok is vannak, de ha azt nézzük hogy skines tank akkor akár még sokat is érhet ha a játék tuléli ezt az időszakot.
#kean_Sorbo: Amit a pontosággal kapcsolatban irtál az meh. Nagy a kör és lehet hogy többségben a kör közepére megy a golyo, De ha T10-ben az uj pályán (front line), 2 csapat 2 hegyen campel és nem fogyatékos senki hogy kinézzen és meghaljon AKKOR te ott nem ölsz meg senkit. De még át sem ütöd. Az hogy a találati arány 100% (mivel a kör nem nagyobb mint a tank) ez okés, de a pen az már más. Szegény kis leót kiszeded mindenhonnan de ha 1 armata néz veled szembe annak te ugyan elnem lövöd a weakspotját a másik hegyről. Vannak kifejezetten pontos ágyúk mint pl a PL-01,meg talán a leo (1 csatát mentem vele, az ágyú jó volt csak a vas volt felejtős), de pl az armata meg az abroncs nagyon?! pontatlan (ugyan azok a statok). Mellesleg a retrók nem működnek. Legalábbis a min acc az tuti nem de van több is ami nem jó. 3 Napnyi kockulás után nem ez jött le kb (erről)
-
-
Hajtos
csendes tag
válasz
Angel1981 #12967 üzenetére
Tökéletesen egyet értek veled, mióta mondogattam, hogy nem lesz jó vége ennek a pve-be való burkolózás ahogy írtad, hogy ki égnek egyszer az emberek és unalmas lesz, ja és vajon miért frusztráló a pvp ? hát csak azért mert 90% pve ben húzta ki a tankokat és egyszer csak elő jöttek ki ezzel ki azzal a tankkal és elkezdtek pvp-zni, hogy aztán Ök most meg mutatják, hogy hogy-is kell ezt játszani majd mindent, meg mindenkit szétcsapunk
alapon és hirtelen azzal szembesültek, hogy ez egy sza.... játék mindenki csal mert ilyen nincs nem volna szabad, hogy legyen hisz pve-n ilyen nem volt mi történt vajon ?
és szépen ezek az emberek meg unták a pvp-t mert csak kikapnak meg mindig vesztes köröket mennek sajnos ez van tetszik nem tetszik, a másik meg, hogy tir 7-ben igaz lehet menni de ez változó ha 4 ember arra gondol , hogy most tir-10 akar menni akkor a többinek is oda kell menni ha tetszik ha nem vagy esetleg tir 5 mindegy a lényeg az h lépni kell utánuk mert nincs akivel menni és ez a mókus kerék van minden nap
-
scyllarus
veterán
válasz
Angel1981 #12943 üzenetére
Ne is menj. Én most az elmúlt két hétben masszívan toltam, inkább nem részletezném, mi van ott. Maradjunk annyiban, ott is rossz irányba változtak a dolgok. Csak ott az irdatlan méretű játékosállomány miatt kevésbé érzik meg.
Minden szempontból felüdülés volt az első itteni csatám utána.
Sajnos sok mindenben igazad van, én még reménykedem, hogy megmenekülünk. -
bullseye
addikt
válasz
Angel1981 #12860 üzenetére
Igazán meglepett én sem vagyok, csak kicsit szomorú. Bár mostanában már alig játszom, szóval a fade-out sem lenne akkor csapás, a beletett pénzt sem bánom annyira (kivéve az utsó 5500 aranyat...). De kár lenne érte. Talán csoda történik, és összerakják élvezhetőre valahogy.
-
bullseye
addikt
válasz
Angel1981 #11359 üzenetére
Az lehet, de nem hiszem hogy ez a két tank annyival jobb, mint sima prémium T7, meg T8 amikor majd lesz. + ha visszanézed a régi CE-k mennyivel jobb ajánlatok voltak (és alapból megfizethetőbbek) + akkor még valahogy jobban bíztam a cégben/játékban.
60k 3 órára mondjuk még ma is durva szerintem, ha nem ad valami egészen extrát – ami ráadásul kitart 3 órán át...
-
aginor
veterán
válasz
Angel1981 #11229 üzenetére
MMO soha nincs kész, és nem is lehet tökéletesre megcsinálni. Én speciel örülök neki, hogy ilyen gyorsan reagálnak a felmerülő problémákra. Azt mondom, legyen kétnaponta tapasz, ha attól jobb lesz a játék.
Szerintem nagyobb baj, hogy nem jön tartalom a játékba. Ugyan a konkurencia sem jobb ebben most, de ott legalább volt egy olyan időszak, amikor pár havonta teljes ágak kerültek be. Számomra ott is az a korszak volt a csúcs.
Itt viszont nincs ami motiváljon a komolyabb játékra. Minden ágon ami érdekelt elértem a nyolcas szintet, két kilences a garázsban, egy további token feloldva, de mivel nem tetszik magas szinten játék, nem bírok csak 1-2 csatát menni velük Pvp-ben, amikor belépek és ráveszem magam. Ugyan ott van a Pve, de az nagyon monoton és már kiégtem benne, nem találom izgalmasnak, hogy ugyanazon a három pályán játsszak órákon keresztül, az ugyanonnan támadó ellenfelekre.. -
Vitiris
aktív tag
válasz
Angel1981 #11229 üzenetére
Hát igen! Sajnos én is ezt látom! A leges-leges legnagyobb gond a support, és sajnos ez áll a fejlesztők és a felhasználók között. A stílusuk olyan mintha oroszok lennének, mert nem fogják fel hogy ők értünk vannak és nem fordítva. Ez nem amerikai mentalitás. Az összeset ki kéne vágniuk a francba. Amit a forumokon is megengednek maguknak, és amilyen cenzura megy hihetetlen. :S
Én még reménykedek, kitartok. Mert az a hal ami mindig utoljára marad az a remény! -
bullseye
addikt
válasz
Angel1981 #11178 üzenetére
Én is, ráadásul 4/5-re állt vissza, szóval óránként bemegyek easy-n Merkavával, 6 perc alatt hoz 100k körül, meg 150k a daily, és egy kis halom szemét a dobozokból (1-2 tűzoltó vagy ilyesmi szett, majd csak jó lesz.)
Ez is eg ymódszer, hogy javítsák az elszúrt grindet.
-
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Angel1981 #6698 üzenetére
"...hiszen itt a nulláról kéne kezdenie mindent - leszámítva azokat, akiket nagyon frusztráltak a WoT hibái, de nominálisan ez nem sok ember."
Értelmeztem az egész irományod még mielőtt írtam volna, ezért is került bele az enyémbe az, hogy:
"Én 11k után jöttem át és még annak ellenére is, hogy a 2.vh-s gépek közelebb állnak hozzám, a WoT (ahogyan írtad is) frusztráló játékmechanikai fogásai miatt az AW minden gond nélkül átvette a helyét."
Tehát tisztában vagyok vele, hogy számszerűleg, ahhoz az elhanyagolható statisztikai kisebbséghez tartozom, akiknél a WoT-al kapcsolatos általános elégedetlenség teljes cserét eredményezett.
Egyébként sem belekötés akart lenni, mindössze egy összefoglaló iromány, arról, hogy én személy szerint mit tartottam jónak vagy fontosnak ezzel kapcsolatban a játék jelenlegi állapotában.
Végezetül osztom a véleményed, nyilván nem fog mindenki átjönni játszani a már elhangzott dolgok miatt, részemről is peace. -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Angel1981 #6665 üzenetére
Én 11k után jöttem át és még annak ellenére is, hogy a 2.vh-s gépek közelebb állnak hozzám, a WoT (ahogyan írtad is) frusztráló játékmechanikai fogásai miatt az AW minden gond nélkül átvette a helyét.
A szimpla szórakoztatóértéke nagyobb, pont ez az oka annak is, hogy a 10+ éves rFactor 1 még mindig a kedvenc autós játékom, pedig idén is jelentek meg kihívói bőven (Assetto Corsa, Project CARS, rFactor 2), amelyek mindegyikét végigpróbálva jutottam arra, hogy mindennemű nosztalgikus bájt félretéve is az rF a legsokoldalúbb alkotás ebben a kategóriában.
De az AW-ra visszatérve, a normalizált RNG és matchmaking, az artyk helyretétele, a korrekt játékbeli jelzőrendszer, a legénységi rendszer, PvE mód, jóval kevésbé pay to win és kiegyensúlyozottabb játékmenet érzése, az egységesebb (és nálam részleteiben szebb) grafikai fellépés (a WoT színeit viszont jobban tartom, tank modellekben viszont az AW könyörtelenül elhúz).
Az értelmes szintkiosztást is megemlíteném (értem ezalatt, hogy alacsony tierben is érdekes tankok vannak, amiket magamtól is előveszek és nem azért, mert a nagyok viszik a pénzt és nem olyan "DW2 grind" jellegű vért izzadós fejlesztések mint a WoT-ban, hogy az adott soron 10 tankból, 4 teljesen vállalhatatlan 3 szódával elmegy, 1 jó és a sor végén lévő 2 kiválóért kínlódsz).Továbbá részletkérdés, de jobb ügyfélszolgálatos tapasztalatok és nem ez a fehér-orosz balkán hozzáállás a fejlesztők részéről, mint ami a WoT-ban: "ha nem tetszik akkor kussolj" még a teljesen jogosan felmerülő komolyabb játékmechnikai gondok esetén is.
Nyilván itt a saját érdekük, hogy haladjanak rendesen és figyeljenek a visszajelzésekre, de úgy érzem, hogy már rengeteg olyan nagyon bosszantó hibát javítottak, ami a WoT-ban bármikor megtalálható és ez éppen elég volt ahhoz, hogy egyértelműen ez legyen számomra a tankos játék. -
belaazallat
addikt
válasz
"Akinek van már 10-20 ezer csatája a WoT-ban, 3-4 db T-10es vassal, annak esetében teljesen érthető, hogy nem jön át ide"
Dehogynem! Én teljesen ott hagytam a Wot-ot. 19000 csata felett, több 10-es a garázsban. (belaazallat)
Meguntam teljesen, zárt béta óta játszottam pedig.
Szimpatikusabb az AW gépigénye, optimalizálása. Játékmenet. PVE,
-
myckey
veterán
válasz
hát izé....
volt már asszem 20k csatám, vagy 30-40 gépem a garázsban ( tr8 prém gépek, tr 10 több is ésatöbbi ) egészen tűrhető statom.de úgy leadtam az accomat, mint a huzat.
jóformán már nem élveztem a gamet, csak Light gépekkel randomban és klán csatákban ( az is külföldi )abszolút nem tudtam vele kikapcsolódni....
itt elvagyok, mint hal a vízben.
ja, szintén fő állásban
-
zozyk
addikt
válasz
Akinek van már 10-20 ezer csatája a WoT-ban, 3-4 db T-10es vassal, annak esetében teljesen érthető, hogy nem jön át ide, hiszen itt nulláról kéne kezdenie mindent
15k csata/8 db T10 után jöttem át...
szerk után
*(legalább is nem azonnal, vagy nem "főállásban")
főállásban... -
myckey
veterán
válasz
Angel1981 #6553 üzenetére
nem fut böngésző!
rádijó nélkül én nem bírom ki
Zsóti
minke prémium?
skillből kihozom a fatal error hibákat is ....én gondolatban, gép nélkül is irányítom a játékban maradt tankotHelyzetjelentés!
Zárja be a programokat, és indítsa újra a Winfost...
a gépben kevés a memóriaKevés a kurvaanyádazakevés -
scyllarus
veterán
válasz
Angel1981 #6209 üzenetére
Emlékeztet az egyetlen vidám pillanatomra a másik játékból a B1-gyel
Ketten maradtunk a végére én meg egy másik B1. Ugye annak is durva páncélja van a szintjén (bár nagy weakspotokkal) és rém gyenge és pontatlan ágyúja. 40x lőttünk egymásra, mire kiszedtem, ő kb 15-20% HP-ról indult, én közel fullról és nem sebzett egyszer sem. Komolyan attól féltem, hogy elfogy a lőszerünk és rammolgatva kell döntésre vinnünk a dolgot
-
myckey
veterán
válasz
Angel1981 #5935 üzenetére
első körben felraktam rá a rate of fire képességet. faszán lement a töltés több mint egy másodperccel, örültem mint majom a farkának
utána megbokrosodott, és azóta is maradt minden a régiben
gondoltam egy laza újraképzés megoldhatja, mer olvastam hogy a géppityusoknál jó a rate of fire. így dobtam rá a reload -10% skillt.
most szembesültem vele, hogy ez is kuka. és még újra is húztam a skilleket
én 5 különböző PK-t használok.
bízunk már vagy 2 hónapja.
értem én, hogy így meg úgy, de ilyen alapvető dolgokat ne vegyenek már könnyedén, orbitális hibák -
nemeth989
senior tag
-
-
pluhi
tag
válasz
Angel1981 #5683 üzenetére
Teljesen érthetetlen. Nem hinném, hogy nagy kaland kitolni a verziókövető rendszerükből a fixed bug listát. Már tegnap kinn kellett volna legyen. Preload hiánya szintén nonszensz. Arról már nem is beszélve, hogy képtelenek tartani az általuk megadott időket. Most épp a 14:00-ás (már eltolt) időpontot bukják be. Helyükben kiirnám, hogy 10 óra downtime azt mindenki örülne, hogy 6 óra után visszajött a szerver
-
Dewri
aktív tag
válasz
Angel1981 #5645 üzenetére
Aha, csak a leírásnál kissé benéztem a szöveget...
Ettől függetlenül továbbra is gyanús, hogy valami nem stimmel, mert Challenger ellen 1v1-ben 3x lőttem semmit rajta, ebből 1x direkt optikára, amire kapott egy critical module hitet (gondolom berepedt az üveg...), ő meg elsőre pattant, aztán 507 szemből... Mozgás közben voltunk épp, ő tolatott, én igyekeztem mellé kerülni, mert ellenfél Challengert szemből nem lehet lőni Challengerrel. Szerintem ugyanez lenne a Bradley-vel is, oldalról nem lehet átlőni néha, nemhogy szemből, de ha nekem lenne, biztos annyit érne, mint egy lovaskocsi... Szóval vannak anomáliák, csak néha elég idegesítő, mert ilyeneken múlik a győzelem vagy az életben maradás...
Az MM továbbra is egy gané időnként: full tier5 csata, Onyx hard, a harmadik pont előtt már csak ketten élünk (ez mondjuk a csapat szégyene...), egy T72 meg én az M6A3-al. Mi vár a domb tetején? MBT-70 Boss, 2700+hp. 500-600 sebzések, spotol, messziről lő a tüzér és foglalnak. Köszi... Másik: tier5 BMD-2 legelső kör, stock, hard, Quaterback, 2 db tier6 és 2 db tier7 csapattárs. Ennek megfelelően első 2 enemy Abrams, aztán egy T80, géppuskázzál hülyegyerek...
-
lofagi
addikt
válasz
Angel1981 #5511 üzenetére
Sajnos nem prém tank. Igazából nem is értem,hogy miért így oldották meg. Simán megfelelt volna egy camo a T-72nek, vagy akinek nincs meg az a tank akkor annak a feloldásával. Most kaptunk egy szép camot, ami nekem tetszik, kimondottan. De egy stock tankot, ami még a dealerekhez sincs besorolva. Szóval a gesztus nagyon tetszik, csak a kivitelezést nem értem. Ettől én örülök a tanknak! :]
-
tocsek18
senior tag
-
-
ughhh
senior tag
válasz
Angel1981 #5440 üzenetére
Azért hagyták így mert valamiért népszerűtlen volt már béta alatt is, illetve a másik tankos játékban sem túl népszerű.
De a számolgatósok többek közt én és te is látnak benne erőforrás megtakarítást.
Ha nem lehetett volna itt jelentős xp-t és kreditet korlátozott ideig megtakarítani akkor LEO vonalat húztam volna végig.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest