Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #11306 üzenetére
Mindig akkor van értelme valaminek, ha te attól jobban érzed magad. Valaki rajzol, valaki utazik, valaki játszik és van aki videókat készít, mert az teszi boldoggá. Nem feltétlenül kell,hogy te legyél a legjobb rajzoló, vagy te barangold be az egész világos stb, sőt videó készítő is létezik másik, de ettől még ha valakit a készítés tesz boldoggá akkor igen is csinálja. Fejlődik, tudása gyarapszik s azt már senki nem veszi el tőle. :]
-
lofagi
addikt
válasz
PoczyAW #11289 üzenetére
Egy meglátás, videós szemmel. Amikor felveszed a tankokat és a környezetet, nagyon távol van a tank, kicsit jobban közelíts rá, hogy jobban "telítse" a képet, mert ez így annyira nem figyelem felkeltő. A betűtípuson is kéne változtatni, mert hát na, ez ilyen nagyon alap és semmit mondó. Próbálj meg valami pluszt is beletenni a betűkhöz és ezalatt nem a beúszó napfényt gondolom, mert az inkább gagyi hatást kelt, mint inkább jót. A végén a robbanást pedig úgy kellene bejátszani,hogy a fekete részt megcsinálni alphanak így fölé tudnád rakni a videóknak és mintha ott robbanna, jobb hatást keltene. Így hirtelen ennyi. After Effect és Premier használata nagyon ajánlott. :]
-
lofagi
addikt
Ez egy új dolog, ami az 1.3-al jött be. Sajnálatos módon ezt azok is sz*vják akik normálisan játszanának, de valamilyen anomália miatt kidobja őket a játék. Viszont valamit kellett azok ellen is tenni akik csak úgy beléptek a játékba és nem csináltak semmit, sőt kiafkoltak már az elején. Ez a rendszer ellenük van, de sajnos azt nem tudják megoldani, hogy kiderüljön, hogy ki és miért lett dc, valós a bünti vagy nem. Ezt sajnos el kell fogadni. Ami való igaz,hogy tud nagyon idegesítő lenni, ha saját magad hibáján kívül történik ez.
- más -
The developers recognize the "pixel hunting" high tier PvP gameplay as a problem, first corrections to remedy the situation will be introduced in Update 0.14
Smoke grenades for the M8 Thunderbolt will be added in Update 0.14
Erre a kettőre biztos nagyon sokan várnak!! :]
-
lofagi
addikt
Semmi támadó jelleg, de miért vesznek az emberek T5-ös prém tankot? Amikor van 6-os is? 1 ok van csak, az,hogy nem olyan drága vagy ha megrögzött gyűjtögető az ember. Nem értem,hogy egy kis szintű tank miért jó farmolni? Nem jobb egy nagyobb? Vagy T5-ben még mindig annyian játszanak,hogy sose gond az MM?
-
lofagi
addikt
Azért azt se felejtsük el,hogy 3 fordulós. Azért nem lennék meglepve, ha az elsőt megnyerné A és a másodikat B, aztán majd csak a 3. döntené el.
-
lofagi
addikt
Szintén egyetértek. Ez pont olyan kb, mint mikor a wowban a pro játékosok, mind a hordát választották (persze volt ott is azért kivétel) és a többiek, meg az allyt. A jó és a rossz küzdelme. Szerintem allyból mindig kétszer vagy többször annyian voltak. Itt is ez van. Amit írtál te is, az az első, azokok a jók a gyerekek kedvencei. Azért biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan vannak akik csak hétvégén tudnak odaülni elé, s annyira nem is érdekli őket,hogy hova menjen és bemegy az elsőbe. Ettől függetlenül for the horde!
-
lofagi
addikt
Én úgy szoktam csinálni,hogy elindítom a launchert, ha nem ír ki semmit akkor rámegyek a "my games" menüre, ott open warfare és akkor általában megjavul, elindítom a játékot és kitabolok. Ha megint nem mutatja rendesen akkor ugyanezt megcsinálom még1x. Ekkorra már tuti,hogy működik.
-
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #8006 üzenetére
Yoda nem is tudtam,hogy a Mighty csinált rólad videót!
-
lofagi
addikt
Szerintem a 0.13as patchben 3 dolog van amit igazán vár az ember, de ebből is 1 amit aztán már réges-rég. Az pedig az MM2.0 , sajnálatos módon, pont ez nem működik. Valószínű, hogy ha előbb utóbb nem tudják ezt kijavítani akkor kiveszik belőle. Viszont szerintem pont ezt várják az emberek a legjobban, mert elég volt a furcsa MM-ekből. Talán az egyik legjobban elkeserítő dolog amikor 5ös tankokat betesz egy t9es csatába. Bár ezt biztosan orvosolná egy nagyobb közösség. Na mind1. Annyira nem bánom,hogy tolják a patch, csak úgy jöjjön ki ahogy annak ki kell jönnie és ne az legyen,hogy utána 2-3 héten jönnek a hotfixek.
De értem a nézőpontot és lehet,hogy inkább azt kellene nekik,hogy későbbi időpont, de ha hamarabb elkészülnek akkor kiadják és mindenki boldog. Azt tudom,hogy volt nekik egy ígéretük,hogy minden hónapban kiadnak valami javítást, gondolom azért ez is közrejátszik a dologban.
-
lofagi
addikt
Azt hiszem ez volt talán életem legjobb köre. :] 4vs1 volt a végére. 1 cent120 és 3 mbt. Szerencsémre a centet ki tudtam szedni így 3 mbtvel kellett "játszani". 15 mp maradt a végére és elfogyott az AP. Szóval 1v1et már csak HE-vel hoztam le. Iszonyatosan jó kör volt.
Persze közben a cseten fel akartak jelenteni, mert mikor 4v1 volt még full hpn voltam.
-
lofagi
addikt
Nos, teljesen egyetértek veled. A tank modellek valóban jobban néznek ki a WoT-ban. Egyelőre. Remélem ez nem marad így. Viszont a pályák, hiába vannak már a WoT-ban is jól kidolgozva, de azért az AW-ben szebbek. Viszont az AW egyelőre még nem hajt a kinézetre. Rengeteg vizuális megoldást ígértek ( remélem nem marad az ) amiket be akarnak majd vezetni. Jelenleg elégedettek a készítők a kinézettel , ahogy szerintem sokan akik játszanak a játékkal. Ez nem prioritás most. S a WoT-ban is jó pár évet kellett várni a HD modellek megjelenésére. Nyilván, mert kezdetben elég volt az is ahogy anno kinézett. Ez most így van az AW-ban is. Amikor már meg lesz a balansz, lesz elég pálya, már nem tudnak milyen újítást kitalálni akkor jönnek az eyecandy-k. Azért egy durván fél éves játékot akarunk hasonlítani egy több éve jól futóhoz. Egyelőre szerintem még nem ér fel az AW a WoT-al. De jó úton halad.
(#7908) irhejja: Ez elég komoly ahogy kinéz. :]
-
lofagi
addikt
válasz
irhejja #7810 üzenetére
Én nem értelek titeket amúgy, semmit, az ég adta világon nem kell ezért csinálni, csak 1x belogolni. Nehogy már heti 300e creditet adjanak a semmire. Másik, meg ingyé van! Ne panaszkodjunk már azért, mert valamit ingyen kapunk. De most komolyan. Sokkal inkább lehetne azért panaszkodni, hogy mi volt az az ikon amit először kiraktak. Valószínűleg az az Oroszoknak szólt. Szóval akkor hogy van ez az egyenlőség emberek között? Inkább ezért lehetne panaszkodni. De még ezért is csak halkan. Kaptunk ingyéééé valamit, örüljünk neki.
-
lofagi
addikt
válasz
Drenadar #7745 üzenetére
Úgy látom én is, hogy igen, kell az ösztönzés, mert kevesen vagyunk és habár jönnek havonta az újítások, javítások azért csak-csak unja az ember, mert nincs igazi cél azontúl,hogy kihúzzon minden tankot.
- más -
Illetve nem tudom,hogy néztétek,hogy a hírben azt írják,hogy 3. napon 10000 creditet ír, viszont a login képernyőn vagy az ikon amit belinkeltek az pl 20000 credit. Ugyanez az 5. napra is vonatkozik. A hír 20000 creditet ír az ikon pedig 2x napi szorzót. Remélem az az igaz amit az ikon mutat. :]
-
lofagi
addikt
válasz
vaakuum #7682 üzenetére
A lakat mindössze annyit jelent,hogy MK1-es verzió nem létezik belőle. Illetve az MK3-ast pedig még nem fejlesztetted ki. Az egyik a Ramka a másik pedig az Ariete kihúzásától függ.
Ha az elsővel már leláncolnak akkor az nagy mák. Ha valakinek sárga a lánctalpa akkor már nagyon könnyű utána leláncolni, amíg meg nem javítja. Persze csak egyszer. Aztán utána már lehet megint próbálkozni.
-
lofagi
addikt
Ez érdekes kérdés amúgy. Nekem kimondottan nagyon tetszett a járgány. T8ban, irtó jó tank. Viszont T9ben már eléggé háttérbe szorul, ahogy maga a nagy testvére is az M8, sőt az még talán rosszabb helyzetben van. Ez egyébként játék stílus függő is. Nekem bejött, de én a VFM-et is nagyon szerettem. Kisprém tankká is változtattam. Igazi troll tank. Csak szurkálni kell vele és máris nyert helyzetben vagy. Igazából egy helyben nem érdemes vele maradni. Megmutatod magad az egyik oldalon, lősz 1-2t aztán átmész a másikra és ennyi a taktika. Minél több flankelés a dolog nyitja, szvsz.
-
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #7421 üzenetére
Igen, szerintem is ez a legnagyobb baja a játéknak,hogy kevesen vagyunk, ezért vannak a furcsa mm-ek is. Egészen más lenne az élmény, ha mindenki a maga tierjében játszhatna, de nem. Viszont az orosz szervereken rengetegen játszanak, 300as sorok vannak, nem úgy, mint itt,hogy 50-70. Remélem azért ez változni fog, mert nagyon bejön a játék.
-
lofagi
addikt
válasz
Kean_Sorbo #7384 üzenetére
Amúgy megmondom őszintén én sem gondolnám,hogy csalna. Egy dolgot csinál, mást se, csak a T90MS-el játszik. Míg másnak van 2000 csatája az egész játékban az összes tankkal, addig neki csak az MS-el van annyi. Jelenleg pedig T9-esként azért nagyon sokszor kap olyan csapatokat ahol vagy 5-5 T9 a többi meg kisebb. Az MS amúgy is brutál jelenleg (szerencsére visszanerfelik hamarost) és ő tudja használni. 24 tankot húzott ki a játékban, csak azokra ment amikből kellett neki a retrofit. Most meg élvezi a top tierben. Mellesleg még egyedül sosem láttam játszani és nagyon menni se láttam egyedül. Így lehet azért jókat aratni.
-
lofagi
addikt
Néhány komolyabb nerf jön, az elmúlt időszakra jellemző reload time kihasználásra.
- Air Conditioner technology upgrades have been lowered to a 2% crew statistic bonus on all vehicles that have this upgrade
- The Commander skill "Leadership" has been lowered to a 4% bonus to crew statistics
- The Commander passive skills "Fire When Ready" and "Fire at Will" have both been reduced to a 6% bonus to reload speed
- The Commander active skills "Strength in Numbers", "Giant Killer", "Fired Up", "Fire at Will", "Brawler", "Determination", and "Watch It Burn" have all been cut in half, resulting in a reload speed bonus of 6 - 10%
- The Commander active skill "Feed the Flames" has been reduced to a 20% reload speed bonus
- The Loader crew skill "Rapid Fire" has been reduced to a 2.5% bonus to reload speed
- Consumables related to crew statistics (Protein Bars and Energy Drinks) are now mutually exclusive, and will not be able to stack with each other -
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #7358 üzenetére
Amúgy ha jobban megnézed a képet akkor látható ,h a kiválasztott az a egy tankra vonatkozó,de örök festés. Viszont előtte 3 zöld is van, 7,30 és egy tankra való. Itt is úgy fog működni,mint a matricás dolog,h játékbeli pénzért is megveheted majd a festést. Annyi a különbség,h itt nem tudsz venni egy festést az összes tankra. De senkinek nem kell lemondania a festésről csak mert nem szán rá aranyat.
A festés ára pedig független a tiertől szerintem. Ugyan annyi lesz mindre.
-
lofagi
addikt
válasz
Kisokka #7325 üzenetére
Amúgy a teljes hír így szól:
Not counting alternative garages such as the recent Holiday edition, customizable garages will not be coming soon, but it is something they are looking into. However, the developers are considering introducing slots to garages where players could put their Trophies
Szóval ebből az jön le,hogy egyelőre nem lesz változtatható garázs és sajnos nem jön a közeljövőben, DE nincs elvetve az ötlet. És a trófeás részt már írtam. :]
-
lofagi
addikt
A pénteki kérdezz - felelekben azért vannak érdekes információk.
- Amint végeznek a játék optimalizálásával dolgozni fognak a tárgyak és a tankok rombolhatóságán. Valószínű ebbe beletartozik majd a bizonyos helyen eltalált tank robbanás, mint pl ha ammo racket lőnek el.
- A 0.13-as patchben bevezetésre kerül a MM 2.0 szóval bizakodhatunk, hogy lesz valami változás.
- Vizsgálják,hogy az AFK játékosok vagy akik hajlamosak a vesztükbe rohanni hogyan kapják majd a jutalmaikat.
- Terveznek egy hangjelzést betenni ha felspottoltak.
- Tervben van egy dinamikus armor készítése, ami annyit jelentene, hogy ha már egy tankot többször egy helyen eltaláltak ott képződik egy gyenge pont. Ezzel lehetne orvosolni a balance problémát a nagyobb tierben. De egyelőre ez még csak nagyon nagyon tervben van.
- Platoon statisztika a jövőben.
- Szerver oldali célzás tesztelve lett a következő pacthben már benne is lehet
- A garázsban lehet lesz egy a trófeáknak. :] -
lofagi
addikt
Most járok kb a 10. t9es meccsemnél ma, 1 db volt amikor nem 6 perc alatt lett vége az egésznek. Ez így aztán élvezetes...
-
lofagi
addikt
Neked az a játék,hogy van 6 t9 mbt és elmegy az egyik oldalon és letarol mindent, mert éppen a másik csapat próbál felállni vagy épp a másik irányba mennek és akkor meg megy a kergetőzés?! Komolyan neked ez a játék? A t9 jelen állapotban úgy szar ahogy van. Egy normálisat nem játszottam még benne, mert az egész kb lemegy 5 perc alatt. Ez neked a jó játék?! De most komolyan? Ja mert ha nem lehet egy MBT-t belőni elölről akkor attól az jó. Ahha értem. Ezzel még nem is lenne baj, de ehhez társul az iszonyatosan erős lövések és a jó manőverezési képessége. Azaz, képtelenség megflenkelni, ha csak nem lövöd be a lánctalpát, amit még 1v1ben talán meg is csinálsz, de hogy ha már ott áll mellette egy másik akkor már nem. Márpedig a mapok egyáltalán nem olyan nagyok,hogy csak úgy hébe-hóba te találkozzál 1-1 elkószált MBT-vel.
Vegyük a tanokat sorra.
T90MS mindenki ismeri egy brutál tank, nem ritka a 10k plusz sebzés vele, míg a többi tank a közelébe sincs, ja hogy ez így jó?!
Le2a6 óriási páncéllal rendelkezik, számomra egy brutál tank, képtelen vagyok vele mit csinálni, ha szemből jön velem, de ez lehet az én hibám, sőt.
Chal2Egy bunker, bár mégis könnyen meg lehet szívatni, mert óriási weakspotja van elől, bárki belövi,ezért nem is látni annyi chalit.
AbramsAmióta a spotra építettem vele, kimondottan szeretem, de mégse gondolnám egy akkora opnak.
Mind a 4 tank jól manőverezhető, ha 1v1ben jön rád egy nem mbt azokat simán lepattintod és utánuk fordulsz. Kérdem én, hogy akkor hol itt a fair play. Értem én azt,hogy kurvára nem kell minden tanknak leölnie mindet, de azért jelenleg óriási az mbtk előnye.
Jelenleg van másik 4 class.
Crab az egy no comment járgány, nehéz eltalálni, lepattansz róla és iszonyatosan nagyon sebez, arról nem is beszélve, hogy messzire lát. Ebben a játékban ez a legnagyobb előny, aki lát az nyer. Kész ezen nincs mit vitatkozni.
Draco szerintem aki tud vele játszani az most is szét tud kapni, mert gyors, messzire lát és 8at lő, na akkor ez most buffolják, tuti még jobb lesz. De ezzel se szaladgálnak annyian.
M8 iszonyatos jó tank lenne, ha nem herélték volna le róla a füstöt. Kb van mindenkinek csak épp ennek nincs.
Terminator 2 jelenleg elég használhatatlan, de ezt változtatják majd a közeljövőben.
Itt a probléma, t9ben van 8 tank, abból használható mondjuk 6. De ha megnézed akkor a csaták legnagyobb részében crab és mbtk találhatók. Szóval akkor ez így rendben is van?! Nincs egy TD aki le tudná osztani a tankokat. Így megállítani se nagyon lehet egy 3as hullámot.
Egy t9es platton eldöntheti a csatát. Ez a kisebb szinteken azért nincs, ne mondjuk már,hogy 15v15ben 3 ember megváltoztat egy csatát. Azért ennek szerintem nem kéne, hogy így működjön.
Kisebb tierben is tele van a csata 15-0ás meccsekkel, de nagy tierben szinte csak az van. Lemming módjára végig mennek a pályán, ja hogy neked akkor ez játék?! Értem.
A t9 jelenlegi állapotában játszhatatlan. Ha neked ez megfelelő akkor szerintem te azon kis százalékhoz tartozol akinek annyi elég,hogy berongyolsz yoloba és megölsz mindenkit. Ebben mi a kihívás?
Ui.: Ja és igen, az MBT-ket oké, hogy nem lövöd be elölről, de hogy oldalról és nem ritka, hogy hátulról se lövöd be azért az úgy nem gyere be.
-
lofagi
addikt
válasz
Kean_Sorbo #7259 üzenetére
Sajnos abszolút egyet kell,hogy értsek.
7-ig lehet jól játszani, de akkor is csak akkor, ha nem dob be full t8 közé vagy ne adj Isten még t9esekhez.
-
lofagi
addikt
Néhány fontosabb változás a következő kis patchben:
Official: Vehicle Changes in 0.12.1758
The list of changes that will appear in 0.12.1758
B1 Draco
- amount of shells in autoloader increased from 8 to 12
- ammo carried increased from 160 to 240
- stock AP shell penetration increased from 293 to 331
- elite AP shell penetration inceased from 308 to 348BMPT-72
- hitpoints increased from 1760 to 2000
- ATGM reload time decreased from 24 to 20 secs
- AP shell penetration increased from 177 to 201
- accuracy penalty from movement reduced from 0.25 to 0.2
- accuracy penalty from turning reduced from 0.75 to 0.6M2 Bradley
- stock AP shell damage increased from 41 to 45
- middle AP shell damage inceased from 46 to 48
- elite AP shell damage increased from 48 to 51
- stock HE shell damage increased from 31 to 33
- elite HE shell damage increased from 34 to 37
- stock ATGM damage increased from 371 to 420
- elite ATGM damage inceased from 389 to 441
- ATGM reload time reduced from 24 to 18 secs
- stock ATGM penetration increased from 668 to 702
- elite ATGM penetration inceased from 699 to 734LAV 600
- aiming time reduced from 3,4 to 3 secs
- maximum accuracy (circle smallest) improved from 0.122 to 0.099
- minimum accuracy (circle largest) improved from 1,47 to 1,191
- reload time reduced from 6,4 to 5,82 secsT-64
- hitpoints improved from 1220 to 1310
- stock viewrange improved from 320 to 330 metersT-72
- hitpoints improved from 1415 to 1555
- stock viewrange improved from 320 to 330 metersT-72A
- hitpoints improved from 1510 to 1705
- stock viewrange improved from 320 to 330 meters
- reload time of stock AP shell reduced from 9,52 to 9,09 secs
- ATGM reload time reduced from 16,67 to 13,33 secsT-80
- hitpoints improved from 1875 to 1995
- reload time of stock AP shell reduced from 8,7 to 8,4 secs
- ATGM reload time reduced from 12,9 to 12,12 secsT-90
- hitpoints improved from 2195 to 2290
- ATGM reload time reduced from 11,76 to 11,11 secsLeopard 2A6
- hitpoints improved from 2635 to 2770
- ATGM reload time reduced from 20 to 10,53 secs
- aimtime reduced from 3,5 to 3,1 secs
- accuracy penalty from movement reduced from 0.35 to 0.25
- accuracy penalty from turning reduced from 1.5 to 1
- accuracy penalty from traversing the turret reduced from 0.19 to 0,15M48 Patton
- stock AP shell of the improved gun penetration increased from 165 to 174
- stock AP shell of the improved gun damage increased from 194 to 213
- first upgraded AP shell of the improved gun penetration increased from 169 to 178
- first upgraded AP shell of the improved gun damage increased from 199 to 219
- elite AP shell of the improved gun penetration increased from 177 to 186
- elite AP shell of the improved gun damage increased from 208 to 229
- HE shell damage of the improved gun increased from 146 to 164
- stock HEAT shell damage of the improved gun increased from 230 to 248
- improved HEAT shell damage of the improved gun increased from 235 to 254Akatsiya
- reload time reduced from 20 to 18 secs
- aimtime reduced from 7 to 6,5 secsType 59 Legend
- fixed the bug where it was possible to shoot through its destroyed hull
Zhalo-S MERC
- fixed the bug where the red silhouette didn't appear when aiming at this vehicle
-
lofagi
addikt
Bár biztos nem mindenkinek volt zavaró, de nekem az volt, mikor nem egyszer rákattintottam már az arany vásárlásra és kidobott az asztalra. Ezt is javították!
-
lofagi
addikt
válasz
SpongyaBob #6794 üzenetére
Sajnos én is ezzel a problémával küzdök, persze én ultrán szeretném játszatni a játékot, de gondolom te is, s a 0.12es patch óta több pályán is beesik az fps.em 25 alá. Ez abszolút pálya függő jelenleg, mert van ahol 100+ -on megy. Nagyon-nagyon remélem,hogy javítanak az optimalizáción, mert az,hogy egy csúcs graf kártyán így menjen azért az szégyenletes.
-
lofagi
addikt
On the 18th of December 2015, starting from 8:00 AM CET (EU server) and 00:01 PST (NA server), the Open Beta servers will not be available for five hours (until approximately 13:00 CET – 05:00 AM PST) due to the application of Update 0.12.1680. The content of this major update will be disclosed in a separate post.
-
lofagi
addikt
Véleményem szerint artyba attól függ,hogy :
1. milyen játékstílust használsz? minden lövés után mozogsz vagy ellövöd a 3at, persze ha van.
2. összefügg, egy lövéses az arty vagy többAmennyiben mozogsz a pasi jobb, mert 10% gyorsítást ad minden lövés után, ha ez nem fontos, akkor a csajszi.
-
lofagi
addikt
Megnéztem már én is,hogy mit hoz ki vagy inkább mit hoztam ki magamból, az eredmény elég elkeserítő.
-
lofagi
addikt
T10-es tankok vajon? Néhány biztosan, de a többi?
-
lofagi
addikt
Szerintem igyekszik itt mindenki,hogy ne vitatkozás egymás bántása legyen a hangsúly, hanem a segítség, egy esetleges egészséges vita. :]
Azt kell,hogy mondjam igen csak van létjogosultságuk a light tankoknak. :]
Azért az hozzátartozik az igazsághoz, nem egy full t6os csatában volt ez. De azért én elégedett vagyok. :]
-
lofagi
addikt
válasz
scyllarus #6163 üzenetére
Amúgy pontosan ez az egyik legnagyobb előnye az AW-nak, hogy amikor felidegesít a PVP, de húznád tovább a tankodat, akkor ott egy alternatív megoldás a PVE. Egyelőre MBT-vel nem nagy kihívás egy Hard se, még ha a csapatod gyenge is, bár az elmúlt időszakban volt,hogy el-el haltam miattuk. A PVE alatt viszont mégis húzod a tankodat és nem idegeled magad, majd mikor már készen állsz, csapatsz pár PVP meccset és mehet a körforgás.
A későbbiekben még több tartalom érkezik, lootok a PVE-be ami iszonyatosan fel fogja dobni a játékot, legalábbis ebben reménykedem, hogy ez óriási csavart ad majd neki. Nekem nagyon tetszik az irány, tetszik, hogy "mini" játékokat akarnak belecsempészni. Ilyen a Bázis építgetése is. Ami nyilván egyelőre eléggé másodlagos, de az is egy nagyon jó ötlet volt.
-
lofagi
addikt
Néhány kérdést feltennék én is vagy reagálnék az említett dolgokra.
1. Mi a baj az artykkal? Szerintem sokkal kevésbé zavaróak, mint a WoT-ban, itt nincs egy lövéses kill, jeleznek, hogy ha lőnek rád. Igazából akikre leginkább ártalmasak azok maximum az MBT-k, mert lassúak. S akkor azok akik szeretnek játszani az artyval, az a réteg akkor maradjon ki ebből a játékból?
2. Tény és való,hogy túl erősek lettek a felderítők. Nekem azonban sokkal jobban zavaró, hogy nincs balance az mmben velük kapcsolatban, sokszor van az,hogy az egyik oldalon van vagy 3 a másikon meg egy se. Tehetnének egy limitet, mint az artyknál,hogy vagy betesz 1-1 2-2 vagy nem tesz be egyet sem. Viszont ezek a gépek nerfelve lesznek a jövőben.
3. Azért a light tankoknak még mindig erősebb a páncéljuk, sőt magasabb szinten elég komoly fronttal rendelkeznek. Ezért,még mindig van létjogosultságuk. Ja arról nem is beszélve, hogy a menet közbeni kapás lövések királyai.
4. Ezzel igazából nem tudok vitázni, sajnos ezt vettem észre én is. Ezt azért nem tartom annyira vészes problémának, főleg, hogy azért az mm amíg van kiből válogatni azonos tiert próbál összedobni, de hát sajnos még mindig kevesen vagyunk.
5. Ez szerintem csak szubjektív probléma lehet.
6. Nekem a TD-k eléggé komoly szerepet játszanak, szerintem kimondottan jók. Sőt hamarabb mondanám ezeket opnak, mint egy recont. De szerintem ez is olyan,hogy ki melyikkel szeret jobban játszani azoknak meg van a maga ellenfele.
7. Ezt úgy érted,hogy a prémiumok között vannak OP-k?
S úgy általában szerintem a játék még csak a közelében sincs annak,hogy nyugodtan hátra tudjanak dőlni a készítők és élvezni a terméküket. Nagyon-nagyon sok javítanivaló van még hátra a játékból. Ennek ellenére én azt látom,hogy még figyelnek ránk és igyekeznek a kedvünkben járni. Reméljük ez sokáig így is marad. A járművek/kasztok/fegyverek/akármik egyensúlyának megtalálása egy multi játékban sose volt egyszerű, de dolgoznak a fejlesztők. Bízzunk benne,hogy javítva lesz és minden kérés meghallgatásra talál.
-
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #6084 üzenetére
5 pvpt kell nyerni.
-
lofagi
addikt
válasz
mr.saint #5822 üzenetére
Még sok időm nem volt tolni vele. Egyelőre alap tank így a T8-as Abrams-el simán megelőztem dmgben. Míg a t8assal simán hoztam 20k-s köröket addig ezzel a 10k is épp meg volt. De tény,h alap a crew és nincsenek retrofitjeim se. Összességében azt tudom mondani,h nem nagy a változás. Remélem miután kifejlesztettem mindent változik a dolog. Nincs APS amit nagyon nem értek.
-
lofagi
addikt
Bugos volt a patch előtt az Abrams. Ha felraktad az upgraded armorokat akkor crit lövéseket kaptál be a kupola találatkor. De szinte 100%,hogy crit volt. S azért egy crit heat eléggé tud fájni. Ezért aki követte a híreket és pvpzni akart azoknak tanácsos volt a stock armort használni. Viszont elméletileg a utolsó patchben ezt javították. Sajnos nem tudom megerősíteni, mert megvettem a 9est.
-
lofagi
addikt
válasz
Kean_Sorbo #5674 üzenetére
XM1-nek már be lehet lőni az alját is. Sajnos már nem olyan OP, mint volt az elején. :] Nem lehet Yo-lo-ba nyomni ahogy Meat mondaná.
Mondjuk a patch-et nem lenne hátrány ha már lehetne tölteni.
-
lofagi
addikt
válasz
DeadMeat #5667 üzenetére
Már meg van a token, (át van váltva vagy 180k) de ez mondjuk nem rossz,hogy nem kell 500k-t megmenteni. Viszont azért most már megvárom a holnapot,hogy mi lesz. :]
(#5669) zolee0307: Egyelőre még nincs tervben a statisztika piszkálása. Szerintem nagyon nem is lesz, erre elviekben nem akarnak akkora hangsúlyt fektetni, mint a konkurencia. Az, hogy belőnek azért az nagyon sok mindentől függ. Először is,hogy mivel mész, mivel lőnek rád, milyen tank lő rád, milyen messze van az a tank, s valójában hányan lőnek rád egyszerre. Van, hogy nem veszed észre a találatokat csak látod,hogy lemegy a HP-d, ezért jó bekapcsolni a logot ami mutatja,hogy kaptál lövést. Én személy szerint az M1A1-el képtelen vagyok belőni a LeoA5-t vagy melyik a t8as tankjuk. Holnap remélem majd valakivel össze tudunk hozni egy custom meccset és gyakorolni.
Ma is volt egy meccsem ahol egyszerűen képtelen voltam szemből sebezni. Pedig állt egy helyben.
-
lofagi
addikt
Technikai problémák miatt eltolták a holnapi 0.11-es patch megjelenését 19-ére.
-
lofagi
addikt
Jaj!
Nagyon tetszenek a tervek!!! :]
-
lofagi
addikt
válasz
bypass|HUN #5537 üzenetére
Így se mernek előremenni az emberek, hogy látják a fullhpt és ha kérdésese, hogy bekapnak 1-2 lövést. A többség már akkor nyomul csak előre, amikor mondjuk 1 valaki beáldozta magát. Persze akkor is már csak akkor indulnak meg, amikor az az egy hősi halált halt. Ahelyett, hogy követnék és együttes erővel még az is túlélné.
- más -
Azért nem gyenge, hogy 240 órára írják a fejlesztés!
-
lofagi
addikt
Nyilván mivel nem láttam,hogy hogy játszottál így csak a leírásból tudok következtetni.
Ha te állsz egy bokorban 4x lősz ugyan onnan, valószínűleg már rég rád volt állva: 1 biztos akit próbáltál megsebezni, de még minimum néhány aki rád ugyan rád láthatott, de te őket nem. Szóval azért annyira ez nem meglepő, hogy a 4. bokor mögüli lövésed után kaptál egy fókuszt. :]
Én kimondottan szeretek TD-zni, de az esetek többségébe inkább használom rambó+scout keverékének, mint az A sorból egy szikla mögül való campelésre. Nem mondom,hogy mindig eredményes a vége, de sajnos az én stílusomba a lassú víz partot mos csak ritkán figyel be.
Az pedig mert TD a neve nem jelenti azt,hogy neked csak MBT-ra kellene, hogy rámenjél. Szerintem mindenki jobban preferálja a gyönge célpontok kiiktatását, s majd amikor már nincs más rámenni a nehezebbekre.
A kis ERC meg kimondottan egy iszonyatosan durva járgány. Az egyik ha nem a legjobb gép a T5ben. A véleményem szerint.
-
lofagi
addikt
Ja, csak azt ne felejtsük el,hogy kb sokszorosa a látótávolsága, jobb a mozgása és gyorsabban is tölt újra. Most akkor mégis mit szeretnél? Ha MBTvel vagyok engem egy jó TD simán ki tud szedni úgy,hogy azt sem tudom,hogy hol van kb. Azt akkor tehetem a polcra,hogy én jobbat lövök, mint ő.
Amúgy no offence, de nem vagy egyedül aki azt gondolja,hogy van egy tank és azzal mindenkit ki lehet nyírni. A játék a kő-papír-olló elvén működik. Illetve az,hogy ez egy csapat alapú játék. Nem rakhatnak és remélem,hogy nem is raknak be olyan tankot ami mindenben jó. Valami gyengének kell,hogy legyen.
-
lofagi
addikt
válasz
Angel1981 #5511 üzenetére
Sajnos nem prém tank. Igazából nem is értem,hogy miért így oldották meg. Simán megfelelt volna egy camo a T-72nek, vagy akinek nincs meg az a tank akkor annak a feloldásával. Most kaptunk egy szép camot, ami nekem tetszik, kimondottan. De egy stock tankot, ami még a dealerekhez sincs besorolva. Szóval a gesztus nagyon tetszik, csak a kivitelezést nem értem. Ettől én örülök a tanknak! :]
-
lofagi
addikt
"Apa kezdődik!"
-
lofagi
addikt
Én most töltöttem le 268 MB-át, de sajnos továbbra se megy a join. :\
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
Még mindig nem mennek a szerverek?
-
lofagi
addikt
A Lost Island kivételével szerintem mindegyik pálya játszható Artyval. De mivel ebben is működik a kő papír olló elmélet, így nem lehet minden alkalommal minden jó.
Én személy szerint nem voltam valami nagy artys a wotban, de itt kimondottan élvezem. Sőt azt gondolom az itteni artyról,hogy sokkal hasznosabb tagja a csapatnak. Füst, felderítő lövés. Iszonyatosan jó. Főleg a második. Szerintem azzal nagyon sok mindent lehet segíteni.
Egy dolgot hiányolok,hogy teljesen végtelenek az artyk amikor rájuk mennek. A wotban azért még ott is volt esélyed kilőni aki rád rontott.
-
lofagi
addikt
Egy kis gameplay az új MBT-kkel.
-
lofagi
addikt
Érdemes amúgy megtartani a tankokat, lehet,hogy káosz lesz a garázsban, de hát erre való a szűrő. Viszont minél több tankod van annál több pénzt kapsz 1-1 kör végén.
Itt egy nagyon jó kis iromány, hogy miként és hogy érdemes pénzt gyűjteni. Mindenképp szánjatok rá egy kis időt, mert szerintem vannak benne jó dolgok.
- más -
Szerencsére a Reactor pályán fixálják a kempelős helyet, nem lehet felmenni többet a hegyre. Még most használjátok ki, vagy inkább ne. :]
-
lofagi
addikt
válasz
#40993792 #5266 üzenetére
Hogyne, persze,hogy múlik rajta, de csak azért mert nekem nincs Mercedes-em, az nem jelenti azt,hogy nem egy jó autó.
De mind1 is. :]
Amúgy ahogy elnézem a Ghost Shell festés is egy ilyen WoT fricska.
-
lofagi
addikt
válasz
PR0JECTNR56 #5260 üzenetére
(#5260) SHiZUOKA és (#5259) Furkoo : Így már értem, köszi a válaszokat.
Ebben az esetben valóban fityiszt mutatnak a WG-nek. Ami nem is baj, kell a versengés, hogy mi is húzzunk egy kis hasznot belőle. :] Remélhetőleg a továbbiakban is így marad. :]
-
lofagi
addikt
Sajna én nem értem amiről beszéltek, ez valami durva cucc volt a WoT-ban? Vagy prémium tank volt? Gondolom ezen poénkodtok. :]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest