Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pluhi
tag
Ahogy nézem ez a játék egyre rosszabb állapotba kerül minden javítással. Teljesen feleslegesen tolták be a T9-et, inkább a bugokat javitanák meg pár új map se ártana PVPbe. HE még mindig túl sokat sebez, kismillió bug a tankok modelljein, pályákon. MM még a classokat se birja elosztani rendesen, bár magasabb tierben mindegy is, MBT-k olyan statokat kapnak, hogy a többi classnak sok szerepe nem marad. Commander skill bug még mindig benn van. Tracket eddig alig lehetett lelőni, most a szél lefújja. Átlag FPS jóval kisebb, mint volt.
-
pluhi
tag
válasz
Angel1981 #5683 üzenetére
Teljesen érthetetlen. Nem hinném, hogy nagy kaland kitolni a verziókövető rendszerükből a fixed bug listát. Már tegnap kinn kellett volna legyen. Preload hiánya szintén nonszensz. Arról már nem is beszélve, hogy képtelenek tartani az általuk megadott időket. Most épp a 14:00-ás (már eltolt) időpontot bukják be. Helyükben kiirnám, hogy 10 óra downtime azt mindenki örülne, hogy 6 óra után visszajött a szerver
-
pluhi
tag
Sok értelmét nem láttam ezeknek, mert nem számosíthatóak rendesen, vagy túl sok mindentől függenek. Nehézség főleg a kompozíciótól függ, ha egy top tank van és az is papír, akkor lehet számítani rá, hogy gond lesz. Volt pl. 5 papír (3 ebből Swingfire) kombóm valamelyik nap, hát nem is lett meg. Pályák közül talán a Rolling Thunder, ami kilóg felfelé picit, amiatt a bozótos miatt a végén. Ha beállnak foglalni nem is látod őket, ha közel mész meg nincs cover. Ide kell némi koordináció. Kodiakon nagyon szoros a secondary időkorlátja, de amúgy sima.
Sok tanulsága nincs amúgy a cuccnak, Perseus OP, és pár darab van, amit érdemes átugrani egy PVP-vel.
Arty-ra gondoltam, hogy bejelölöm. Szerintem Onyx, Phalanx, Wildfire, Umbrella, ahol érdemes tolni, de volt jó köröm Kodiakon is, ez is nagyban függ attól, hogy hányan halnak el közben a csapatból. És persze Perseus, mert mindegy mennyit sebzel, az obj. bónusz feltolja. -
pluhi
tag
Összeirtam a küldik Objective bónuszát, meg az időt, ami kell hozzájuk(kb). Mivel a mission bónusz fix, ez határozza meg nagyban, hogy mennyi reput ad a végén.
Annyi látszik, hogy Perseus teljesen broken, jobban megéri letolni mediumon, mint mást hardon.
Ha meghalsz, időarányosan levon ebből is és a mission pontból is, attól függetlenül, hogy már kész volt akkor a másodlagos, vagy nem.
A fika küldik közül Scorpio és Spearhead éri még meg, mert hármat is le lehet nyomni 12 perc alatt. -
pluhi
tag
válasz
Kisokka #5363 üzenetére
A piros ATGM úgy viselkedik, mint a HEAT. Mindenféle spaced armor könnyen beeszi. Lánc detto. ERA/cage gyak. erre van kitalálva. APS meg kilövi a rakétát mire odaéne (Sheridan ilyennel nemigen találkozik). Mivel az ágyúcsőből jön ki a rakéta, érdemes az égre célozva indítani majd 1-2mp után kezdeni a vezetést. Így fentről találod el a tankot, ahol nincsenek ilyen védő cuccok meg eleve gyengébb is az armor.
Én nem nagyon használtam ATGM-et olyan tankoknál, ahol nincs külön vetőcső. Lassan tölt, eleve kérdéses a mechanika hasznossága (állni kell, LOS kell, lassú). Ahol külön vető van, mint pl. a Bejgli, ott más, mert amíg az ágyú betölt, ellövök egy rakétát, amíg a rakéta tölt, az ágyúval dolgozom. Váltani csak pár mp. -
pluhi
tag
válasz
Kisokka #5361 üzenetére
Volt, hogy havernak 8-10 tankja volt így beragadva egyszerre. Logban megnéztük, gyak. nem tudott a kliens kapcsolatot teremteni az instaszerverrel és kidobta minden játék elején. De a megadott IP pingelhető volt. Aztán hirtelen megjavul és nem csinálja többet pár napig. Sticky thread van róla a Bug Report forumban:
[link] -
pluhi
tag
Nem, overmatch=nincs autoricochet, mert az ágyúd kalibere többszöröse a páncélnak (valszeg 3x), amire rálősz. Gyak. bármilyen szögből pen van. (Ez így nem teljesen pontos, de ne bonyolítsuk).
Az téveszt meg sokakat, hogy bizonyos helyeken fele sebzésed van (unmanned module) és sokszor ezek pont overmatchelhetőek is, mert gyenge pontok. -
pluhi
tag
-
pluhi
tag
WoTban Type59 ma már önmagában nem lenne nagy szám, a T-54 mod 1 sok tekintetben jobb. De nem szabad elfelejteni, hogy a Type 59 speciális MM-et kap(max +1), ami sokat dob az élvezeti faktoron. Emellett mára már nagyon exkluzív is lett, régen nem lehet hozzájutni.
-
pluhi
tag
Csak én nem látom sosem, hogy mettől-meddig van a downtime tervezve?
Ja és ha valakinek legközelebb ilyen monster köre van, az fényképezze ki plz a detailst, mert nekem tök homály hogy miért kapok egyszer 10k rep felett utána meg hasonló meccsre 4k-t (nem, nem a napi szorzó.) -
pluhi
tag
Azért 5 óra downtime egy hotfixre kemény. Ha 3-5 bugot fixálnak per patch elég sok leállás lesz...
PVE-n lenne mit reszelni, pl. ha kilépsz a vége előtt mert kilőttek, akkor lószar reput kapsz. Elég idegesitő.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓS!!!GARISS! R5 5600G/RX 6700XT/16 GB/1000 GB SSD/700 W
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- ThinkPad T480s 14" FHD IPS i7-8650U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- AM 5 lapok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest