Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Angel1981 #6698 üzenetére
"...hiszen itt a nulláról kéne kezdenie mindent - leszámítva azokat, akiket nagyon frusztráltak a WoT hibái, de nominálisan ez nem sok ember."
Értelmeztem az egész irományod még mielőtt írtam volna, ezért is került bele az enyémbe az, hogy:
"Én 11k után jöttem át és még annak ellenére is, hogy a 2.vh-s gépek közelebb állnak hozzám, a WoT (ahogyan írtad is) frusztráló játékmechanikai fogásai miatt az AW minden gond nélkül átvette a helyét."
Tehát tisztában vagyok vele, hogy számszerűleg, ahhoz az elhanyagolható statisztikai kisebbséghez tartozom, akiknél a WoT-al kapcsolatos általános elégedetlenség teljes cserét eredményezett.
Egyébként sem belekötés akart lenni, mindössze egy összefoglaló iromány, arról, hogy én személy szerint mit tartottam jónak vagy fontosnak ezzel kapcsolatban a játék jelenlegi állapotában.
Végezetül osztom a véleményed, nyilván nem fog mindenki átjönni játszani a már elhangzott dolgok miatt, részemről is peace.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ/Újszerű APPLE MACBOOK AIR 13 - M2 (MLY13MG/A) Csillagfény - 8GB/256GB SSD- 9 Ciklus - 2+ év gari
- Yoga Slim 7 Pro - 5800H/16GB/1TB, 2.8K OLED 90Hz
- Panasonic Toughbook CF-54-3 i5 2,6 GHz 8 GB RAM 256GB SSD
- Getac UX10 G2 i5-10210U 8GB RAM 256GB SSD Win 10 Pro
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest