Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitiris
aktív tag
Szó volt róla hogy bevezetik a RatingMM-t. Teház azon kivül hogy Tier mm lenne csak, mellette lenne WGR mm is hogy kb ugyan olyan képességű játékosok kerüljenek össze! Megoldható lenne hisz a WG vezeti a statisztikákat,
Így nem lenne tomatozás. De gyakran nem csak ez okozza hogy valakinek milyen wn8-a van sokat számit milyen vason játszik. aki 20-25 fps-sel játszik sok jóra nem tud számítani. -
Telda
addikt
A kiadó és a producer is orosz, igaz amerikai cég készíti.
Igaz én csak 3 hete játszom a wottal és igen, sajnos 600 meccs után csak 317es wn8ra voltam képes.
Mondjuk van akinek 26k meccs után is ennyi, na mindegy. Igen sokszor megy a tomatózás és a lenézés, de már megszoktam. Rengeteg videót, streamet és visszajátszás nézek, de még mindig nem érzem hogy fejlődnék. Legtöbbször az a baj, hogy nem tudom merre induljak. Aztán csak sodródom az árral.
Számomra a legnagyobb rákfenéje a játéknak az elcseszett mm, hogy t3 tannkal behív t5-6ba. Hozzá teszem nem light tankkal, amivel még talán lehetne felderíteni. Inkább várnék 5 percet, csak velem egy szintűekkel rakjon össze. Igaz ennek semmi köze az AW-hez, csak remélni tudom ott ilyenek nem lesznek.
A Wargaming-ről meg annyit, hogy amig jön a pénz addig nyugodtan elvan mindenki. Ha lesz egy kis konkurencia remélhetőleg felébrendnek. -
Vitiris
aktív tag
A wottal csak az a baj hogy bughalmaz! És nem dolgoznak rajta! Igazábol csak a porhintés megy évek óta!
az AW már az első béta körben kevésbé volt bugos mint a wot 5 év után.
Az hogy történelmi vagy nem történelmi tankok vannak. Nem gondolom hogy sokakat érdekel.
1. Mert a wotnak semmi köze a történelmességhez, a pályákon kívül. Egy igazi nagy mix ez első világháborútól a képzeletig.
Nagy baj hogy nem figyelnek arra hogy a még most is béta állapotú játékukkal közel 100millióan játszanak.
Már rég a tökéleteshez kéne tendálnia. Nem serb és Storm flegma beszólásait a soha meg-nem valósult ígéreteit hallgatni.Olyan nyitott a játék hogy akik játszanak rajta 90%-ban valamilyen cheatet használnak. Ezt sem képesek kiszűrni.
Hogy mi lesz ha a konkurencia megjelenik? Jó kérdés. De olyan rossz alapokról indulnak, hogy tényleg csak a játékosok bizalmában bízhatnak. De az meg véges.Első lépés amit megtettek az orosz fórumon hogy cenzúrázzák azokat a hozzászólásokat amikben az AW-ról van szó. És el is kezdtek bannolgatni.
Persze AW is elqurvulhat. De amerikában másképp gondolják az üzletet.
Meglátjuk mi lesz!
-
lofagi
addikt
Igazából jelen állás szerint nem találom jobbnak, mint a WoT-ot. Viszont, ami az erőssége és a gyengesége is egyben az az, hogy új, akik pedig esetleg belekóstoltak a wotba, de unják,hogy 1k meccseik után noobozzák őket akik már évek óta ezt tolják, annak ez a legjobb lehetőség most. S mivel új, abba a cipőbe lép amibe anno a wot is volt. Kezdeti nehézségek, ha ezt le tudják győzni lehet belőle jó és nagy játék, de kétlem,hogy letaszítaná a trónról a wot-ot.
A wot készítői is észlelték,hogy jön az AW, s meg is kezdték a munkálatokat a tier XI-es tankokkal, amik ugye már a modern korban játszódnak majd. Szóval ez is csak ideig óráig lesz különleges, hogy modern tankokkal lehet nyomulni.
Ami nagyon nagy erőssége lehet ennek, az a motor. A cryengine azért nem gyenge valami, hihetetlen látványos tud lenni még most is. Nagyon sok embert ismerek akik csak azért nem játszanak a wottal, mert már nem jön be az a szintű grafika. Illetve valószínűleg könnyebb átírni a magasabb szintű cryenginere míg a WoT engine egy elavult valamit, amit szerintem már csak nagy keservességgel tudnak javítani. Persze ez csak az én véleményem, lehet mérföldekre távol áll az igazságtól.
Anno beléptem a wotba, de mivel nem értettem a játék mechanikáját nagyon hamar ráuntam. Viszont 2 hónapja megint elővettem és most nagyon tetszik. Viszont jelenleg nagyon nagy hátránynak érzem azt,hogy valaki már évek óta tolja a játékot, szinte minden rezzenését érzi.
Csak ennyi röviden és tömören.
-
-
lofagi
addikt
Egy hetes helyzet jelentés a játék állapotáról. The Mighty Jingles
-
-
Angel1981
veterán
válasz
MaxxDamage #90 üzenetére
Május 27 az "early access".
Aki biztosan részt akar venni benne, az befizet az egyik csomagjukra.
-
Sziasztok,
Ez a Game mikor lesz majd elérhető? (játszható)
L
-
MinionFlasH
senior tag
Árulók!!!!!
Jó... én is meglesem majd.
Ez a trailer poén! -
Angel1981
veterán
-
Angel1981
veterán
Semmi új hír a tesztről?
-
7time
senior tag
Ez azért nem egy utolsó dolog!! Szerintem nagyon cool.
-
7time
senior tag
Az az érzésem hogy a Mantle API-t is fogja támogatni amit nagyon díjaznék mert a WOT 1 szál /CPU 2015 azért nagyon gáz.
-
7time
senior tag
válasz
Balika23hun #82 üzenetére
A magyar AW fórumon van egy srác aki kapcsolattartó a fejlesztők és a fórumozók között ő mondta.
-
Angel1981
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #79 üzenetére
Akkor fonetikusan:
WÁÓ!
-
Enzolord
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #79 üzenetére
-
7time
senior tag
válasz
Balika23hun #76 üzenetére
De ennél is jobb hogy utána nem less closed Beta hanem egyből indul a nyílt Beta teszt.
-
7time
senior tag
Végre, 15 indul az új alpha teszt és 6 napot fog tartani.
-
Enzolord
addikt
Érdekes koncepció ez a játék, itt is tier 10ig lesznek a tankok?
-
Rellind
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #68 üzenetére
Nem vágtam
Nem lepődtem volna meg rajta ha tényleg rendelhető...
-
Enzolord
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #68 üzenetére
Így van, holnaptól drágább lesz..
-
jano_77
nagyúr
Jól láttam az egyik videóban, hogy egy adott tank fejlesztésénél még a lőszereket is ki kell fejleszteni külön-külön!?
Amúgy én sem kapok semmi értesítést, pedig jelentkeztem a legelején szintén.
Most beléptem és rányomtam az Alpha jelentkezésre és kiírta, hogy már jelentkeztem minden Alpha/Beta tesztre, majd értesítenek, ha kiválasztódtam. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
egyedülülő #66 üzenetére
+ Richie146: Azért azt ugye vágjátok, hogy ez áprilisi tréfa?
-
Rellind
senior tag
válasz
egyedülülő #66 üzenetére
Ezt én is így látom.
-
Rellind
senior tag
-
Angel1981
veterán
-
villamos
őstag
Érdekes játéknak tűnik így a videók alapján, lehet hogy kipróbálom, ha lesz majd nyílt verzió. Persze kérdés, hogy a gépemnek mennyire fog tetszeni.
-
Angel1981
veterán
-
Rellind
senior tag
válasz
Balika23hun #60 üzenetére
De az írtam, tévedtem akkor nem voltam képbe ki kivel van
-
Balika23hun
aktív tag
Értem, érdekes megoldás de nekem tetszik. Így egyik ág kihúzása sem lesz unalmas mert sokféle tank lesz benne + olyan nemzetek tankjai is bekerülhetnek ahol nincs sok típus. Illetve talán nem lesz tele a játék nem létező tankokkal mint a wotban.
Feljebb nem azt írtad hogy T7-8-ig vannak tankok mint a videókban? -
Rellind
senior tag
válasz
Balika23hun #58 üzenetére
Igen, pontosan. Egy nepper kinálatában van pld. a LAV-150, M113,FV101, Lepoard 1, Swingfire,Of-40,BMD-2, T-72...
Ja és Tier5-ig van elérhető tank...
-
Balika23hun
aktív tag
Köszi a beszámolót várjuk a további info morzsákat.
Egy alphanál a low fps nem nagy meglepetés majd idővel optimalizálják, szerencsére a cryengine elég jó motor optimalizálás terén (még egy óceánt is kibír a pálya alatt).
Tehát ha jól értelmezem amit mondtál a tankok a tech tree-ben nem nemzetiség szerint vannak hanem a fegyverkereskedők szerint csoportosítva? -
Rellind
senior tag
válasz
Angel1981 #53 üzenetére
Sziasztok.
Pár gondolat a játékról.
Tegnap sikerült (nagy nehezen) menni 5 kört. Az EU szerver nem volt a helyzet magaslatán
Hol is kezdjem...
A WG sürgősen kapja össze magát mert ez le fogja mosni őket a pályáról!!!! Lehet korai ez a kijelentés és más a játék hangulata de nekem az a véleményem. Nem vagyok pro,csak sima user
A grafika ütős (CryEngine), maga a játék pedig egy az egyben wot másolatMég a billentyűparancsok is. (F8--->reload)
Egy Toshiba Qosmio laptopon játszottam vele, i5 2430M,6gb ram,GTX 560m mediumon 30-35fps,pályafüggő volt hogy lement 30 alá is.... Sokan panaszkodtak chatban hogy low fps...hát nem tudom.A tech tree más mint amit megszokhattunk. Dealerektől (fegyvernepperek)
lehet vásárolni a világ tájairól. Egyenlőre 2 ág (nepper) van , ha jól néztem T7-8-ig vannak tankok.
2db T1 tankot tudtam kipróbálni ezek a LAV-150 (T1 Cunningham feeling) és a PT-76.
Legénységet külön lehet skillezni.
Kicsit szokni kell a felhasználói felületet, nekem kicsit túl sűrű..meg kell szokni mi hol van.Van sok bug, amit ki kell javítani (pld nekimentem egy csapattársamnak fele HP ugrott), de a pár kör után én azt mondom, összeségében engem megfogott.
Hétvégén több időm is lesz és ha a szerver is menni fog többet tudok mesélni.
-
Rellind
senior tag
válasz
Balika23hun #50 üzenetére
Természetesen irok pár sort majd
-
Balika23hun
aktív tag
Én kitöltöttem de sajna én sem kaptam, majd még úgyis lesz zárt beta időpont meg a lényeg úgyis az open beta lesz.
Ha lent van és kipróbáltad leírhatnád az élményeidet. Én főleg arra lennék kíváncsi hány ág van jelenleg benne és milyen tankok. Meg hogy milyen a tankok mozgása. -
Rellind
senior tag
Holnap elindul alpha test...
"CONGRATULATIONS!
You have been invited to participate in the Alpha Test for Armored Warfare –
a next generation MMO developed by Obsidian Entertainment!The Alpha Test will begin on February 17th and end on February 23rd."
-
Rellind
senior tag
válasz
scyllarus #41 üzenetére
Hát mikor olyan küldetést kellett csinálnom TD-vel (ISU-152)hogy lőj ki egy heavy-t ami +1 szinttel van a tiedtől akkor az már eléggé feltűnő volt, hogy az ellenfél csapatában vagy csak egy heavy volt vagy csak T8-ban találtam magam.... kb.2 napon keresztül...plusz vannak azok a bizonyos jól menő sorozatok (wn8 2000 felett pár napig,majd hirtelen elfelejtek játszani és 1000 alig van meg)
De amúgy nem ááá dehogy... -
Angel1981
veterán
válasz
egyedülülő #37 üzenetére
Engem az RNG jobban felhúz, egyszerűen túl sok múlik a véletlenen - és itt nem csak az ominózus +/- 25%-ra gondolok, hanem az MM-re, a célkeresztre, a modulsérülésekre, stb.
Az eddigiek alapján az AW-ben kisebb lesz az RNG, vagyis lehet, hogy közelebb fog állni az arcade-hez, de a Te saját egyéni képességeiden több fog múlni, és elvileg a jutalmazási rendszer is teljesítményorientáltabb. -
scyllarus
veterán
válasz
egyedülülő #37 üzenetére
Ott sem azért voltam ideges. Mindenkinek szíve-joga hülyének lenni. Réges-régen 1 vs 29-ben játszom ott is, innentől csak örülhettem, ha valaki mégis az én oldalamon állt
-
Angel1981
veterán
Így van, mert egyszerűen "túl népszerűek" voltak, ezt írtam feljebb.
10 európai emberből legalább 5 a németek miatt vág bele a játékba, ha mindemellé a németek még nominálisan is erősek lennének, a csatákban résztvevő 30 tankból 20 német lenne, amit nem akar a WG - teljesen érthető módon.
Tisztán meg lehet figyelni, hogy a legnépszerűbb nemzetek között (német, orosz, amerikai) van arányaiban a legkevesebb jó tank, míg a népszerűtlenek között (francia, kínai, japán) akadnak szép számmal, főleg magasabb szinten.
Igen, időnként bedobnak egy új ágat, amiben van 1-2 olyan tank, amikről már a nyers statjaik alapján ordít, hogy OP, mint pl. anno a WTF 100, meg legutóbb a Walker Bulldog, de ezeket pár patch után meg is vágják, mert addigra már egyszerűen túl sok embernek lesz meg, az OP volta miatt.Részemről téma itt lezárva, a WoT topikban folytathatjuk majd!
A lényeg, hogy várjuk az AW-t!
-
scyllarus
veterán
válasz
egyedülülő #32 üzenetére
12,000 meccs után mondom, hogy nem létezik.
-
-
Angel1981
veterán
válasz
egyedülülő #30 üzenetére
" A játékban elég sok fajta tank lesz előre szólok, szóval ez sem igaz."
Mondtam én hogy nem? Azt mondtam, hogy annyi biztos nem lesz mint a wotban - vagyis cirka 400."Arról nem is beszélve, hogy itt nem lesz olyan, hogy kedveznek egyik vagy másik nemzetnek, akármilyen okból is."
Ez nekem új, pedig 6500 csatánál járok a wotban.
A különböző nemzetek kicsit más-más játékstílust követelnek, másképp kell játszani őket.
Olyan van, hogy egy adott ágon egy adott tanknak kedveznek, mert inspirálni akarják a játékosokat arra, hogy kihúzzák. (pl. "régi" WTF 100, vagy "régi" Foch 155, Walker Bulldog, stb. stb.)Az elvek ugyanazok lesznek itt is. Ha egy tank túl népszerű, akkor megvágják, mert nem akarják, hogy a csatában résztvevő mondjuk 30 tankból 15 folyamatosan az legyen.
Az Obsidian amúgy már valóban bizonyított, a régi játékaik máig kellemes emlékek számomra.A WG egyébként elsősorban nem azért viselkedik úgy, ahogy, mert ez az alaptermészete, hanem mert "megteheti". Ők voltak azok, akik ezt a tankos FPS-RPG-RTS hibridet kitalálták, és telitalálat lett, és máig egyeduralkodók benne - valóban kicsit elkényelmesedtek.
Majd ha kiforr a WTGF meg az AW, biztos belehúznak. -
egyedülülő
őstag
válasz
Angel1981 #29 üzenetére
Azért mert bizonyos mértékig, a készítők által is elismerten WoT klón nem, hinném, hogy ugyanazt az életutat és eseményeket érné meg ez a játék is. Most az Obsidian-ról beszélünk akik már letettek pár játékot az asztalra, nem ez a játék lesz az utolsó amit készítenek és nem is a megélhetésre fogják használni olyan módon, mint a WG, akinek nincs más amiből pénzt harácsolhatna. A játékban elég sok fajta tank lesz előre szólok, szóval ez sem igaz. Arról nem is beszélve, hogy itt nem lesz olyan, hogy kedveznek egyik vagy másik nemzetnek, akármilyen okból is.
-
Angel1981
veterán
Én a felépítésére értettem.
Nézd meg a menüt, a csataképernyőt, a garázst; szinte egy az egyben mintha wot lenne modern tankokkal - ez persze önmagában nem baj.
És a nerfek / buffok itt is fognak majd jönni rendesen - de talán mivel nem lesz annyi fajta tank a játékban, nem lesz olyan kaotikus. -
Farkas23
aktív tag
Sziasztok!
A videók alapján nagyon jó kis játéknak ígérkezik, persze várjuk ki a végét.
Engem abszolút nem zavar, hogy wotos a kinézete.
A Wot-ról meg inkább nem nyilatkozom, az egy katasztrófa, ami már ott megy... tegnapi nap folyamán le is töröltem...Bízom benne, hogy hamarosan lesz nyílt béta is és akkor legalább ki lehet próbálni
-
7time
senior tag
-
7time
senior tag
A Q1 végére ígérték a nyílt bétát ami még 2 hónap tehát nem csúsztak semmit, a haver tegnap kapott zárt béta kulcsot, megesz a sárga irigység, a játékmenetből leszűrve valami nagyon csodás a játék.
-
Angel1981
veterán
Első benyomások az FTR-en keresztül, angolul tudóknak.
-
Ryna
csendes tag
Az lehet sajnos..
Pedig már nagyon kiváncsi vagyok milyen a játék.
-
Ryna
csendes tag
nagyon húzzák az időt, kezd idegesíteni...
-
Ryna
csendes tag
Ha lejár az idő mi lesz?
Mikor játszhatunk már vele?
-
ughhh
senior tag
Indul a móka!
-
Angel1981
veterán
Inkább a PvE része miatt vagyok az érdeklődők között.
A WoT-tal az a bajom, hogy mivel kizárólag PvP, nem tudom a szó szoros értelmében véve "játék"-ként kezelni, ez sokkal inkább egyfajta folyamatos megmérettetés, és "verseny" számomra, ebből adódóan:
1. Ha előre tudom biztosan, hogy max. 1-2 órám lesz rá a nap folyamán, akkor le sem ülök vele játszani, mert egyszerűen jobban rá kell készülnöm, ezért a hétköznapok eleve kiesnek, túl későn és túl fáradtan érek haza.
2. Elég gyakran felidegelem magamat rajta, többször, mint az összes többi játékomon együttvéve (a többi kizárólag PvE)Egy Left for Dead-el pl. a mai napig szívesen gyomok 1-2 gyors menetet, mert úgy is kikapcsol, ezt a WoT-tal kapcsolatban nem mondhatom el.
Ha jól megcsinálják a PvE részét, és közelebb lesz kicsit az arcade lövöldékhez (igen igen, ezalatt főleg a max. 15%-os RNG-t is értem), akkor jó eséllyel átveszi nálam a WoT helyét - amit sokáig nagyon szerettem, de a sok-sok feszkó miatt már nem érzem olyannak, mint régen...
-
Angel1981
veterán
válasz
egyedülülő #13 üzenetére
"Kíváncsi vagyok el tud e csábítani a WoT mellől."
Akárcsak én!
-
egyedülülő
őstag
Nagyon várom már a játékot. Sokkal közelebb állnak hozzám a mai harcjárművek mint a II. világháborús gépek. Kíváncsi vagyok el tud e csábítani a WoT mellől.
-
Ryna
csendes tag
Mikor lesz béta? és mit számol? mi lesz 1 nap múlva, már nem értem, köszi a válaszokat.
-
Gaz 78
aktív tag
Jingles bemutatja :
[link] -
Angel1981
veterán
Újabb videó; Dev Diary
-
Smish
tag
Armored Warfare - M1128 Stryker Mobile Gun System:
[link] -
Smish
tag
Cold Strike Map:
[link] -
Smish
tag
Van még 2 fórum itt ami tartalmazza a játék nevét.
Én személy szerint ennek látom létjogosultságát hosszú távon, mert a többi valami cikkhez kötődik.Én személy szerint nagyon várom már. Szeretem a modern tankokat és már amúgy is beleuntam a WoT-ba.
Nem is bánom hogy a kezelőfelülete egy az egyben WoT nyúlás. Könnyen tanulható legalábbNem mai videók, de hátha van itt aki még nem látta:
[link]
[link] -
Gaz 78
aktív tag
AW fórumról gépigény:
-Minimum:
CPU: Intel Core2 Duo E6700/AMD Athlon64 X2 6000+
RAM: 2 GB
Video Card: Nvidia8800 GTX/AMD Radeon HD 2900 or equivalent 512MB DirectXc-Optimal:
CPU: Intel Core i7-2600K/AMD Bulldozer FX4150 or equivalent quad-core
RAM: 8 GB
Video Card: Nvidia GTX 670/AMD Radeon HD7970-Recommended:
CPU: Intel Core i3-530/AMD Phenom II X2 565 or equivalent quad-core
RAM: 4 GB
Video Card: Nvidia GTX 480/AMD Radeon HD 5770 or equivalent 1024MB DirectX 11 card -
Gaz 78
aktív tag
-
Máté94
addikt
Tegnap jelentette be hivatalosan is az Obsidian Games (South Park: The Stick of Truth, Fallout: New Vegas) új, Armored Warfare névre hallgató alkotásukat. A játék a Wargaming World of Tanksával és a Gaijin Entertainment War Thunder: Ground Forces-ével ellentétben a modern hadviselésbe enged betekintést.
A megjelenésre nem lehet majd panaszunk, ugyanis a grafikát a CryEngine hajtja meg, ami már az alant látható videóban is látszik. A játék első ránézésre a War Thunderhöz fog közelebb állni, pár kérdés azonban még felmerülhet. Elsőnek talán annyi, hogy mennyire lesz hiteles a játék, mennyire lesz valósághű, ugyanis a mai harckocsik legtöbb adata (például páncélzat) szigorúan titkos.
Aki kedvet érez a játék kipróbálására, az már most jelentkezhet ingyen béta tesztelésre a játék hivatalos oldalán.
Forrás: gamepod.hu
Hivatalos oldal
Announcement trailer
Shattered Wold trailer
Recon, MBT, Artillery trailerŐszintén szólva a játék így önmagában grafikailag rendben is lehetne, de az a mozgás... nagyon doboznak hat még minden, ami reméljük változik, követve a trendet a lánctalpak animációival és hiteles járműfizikával kiegészítve.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Nagyrobogósok baráti topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- Samsung Galaxy Watch4
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- REFURBISHED és ÚJ - 40AS Lenovo ThinkPad USB-C dokkoló (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest