Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
Hello!
Tegnap tettem fel, kipróbáltam, nagyon tetszik.
Kérdés: itt van olyan, mint a WoT-ban az "accelerate crew training"? -
sith7
félisten
Erre az állandó fagyásra van valami tippetek ?
5 meccsből 3 kifagy -
lofagi
addikt
Hétvégén már játszhatók lesznek az új pályák.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Bingisz #1793 üzenetére
Az oroszoknak jobb gépei vannak mint nekünk, kivéve tatárföld
Az átlag fizetések duplája a magyarokénak. Szvl egyenlőre a mi abakuszaink szintjére kéne levinni.
És a legjobb úton vannak efelé! Másfél hónap alatt a leírt tapasztalatok alapján 15-25% jobb a teljesítmény. A wotnak 4 év alatt a fordítottját sikerült elérni.
A skálázhatóság még csak nincs is teljes fordulaton. Mert egyszerűen nem a grafikával foglalkoznak. Amit most látunk azok még csak a fejlesztőkörnyezet alapjai, texturák effektek stb. Mi lenne ha akkora pályák lennének lemodellezve mint mondjuk a crysis 3-banSoha az életbe nem találkoznának a tankok egymással.
Szvl óriási a potenciál a teljesítményben. Csak még nem ez az elsődleges...
-
Angel1981
veterán
válasz
Bingisz #1771 üzenetére
A CryEngine sokkal modernebb, optimalizáltabb, ebből adódóan jobban skálázható, ugyanolyan grafika mellett kisebb gépigénnyel, úgyhogy ez nem kifogás.
Az Strom meg SerB maszatolása, hogy a BigWorld nagy előnye, hogy alacsony beállításokkal a gyenge gépeken is jól fut.
Igen, persze, 800x600-ban meg még jobban futna, HAHAHA!
Ha a CryEngine-t butítanánk le arra szintre, ahol a BigWorld van low beállításokban, lenyelné keresztbe - csak hát gyakorlatilag a Cry a "lowest settings"-ben is szebb, mint a Big "low"-on, ebből adódóan lehet, hogy nominálisan kicsit tényleg magasabb a gépigénye, de relatív mértékben tuti nem.Pont, hogy a leggyengébb gépek tudnának jól profitálni a többmagos támogatásból, nem egyetlen (elavult) magnak kéne izzadnia ezerrel.
Hogy az oroszoknál még mindig főleg egymagosak vannak?
Egy ember aki mondja ezt, egy pedig aki elhiszi - 10 éve vannak többmagos procik, egymagosat meg már vagy 4-5 éve gyakorlatilag nem is lehet kapni. Oroszországról beszélünk könyörgöm, nem Kongóról!Vitiris, Te is foglalj állást légyszi, programozóként meggyőzőbb tudsz lenni!
-
sith7
félisten
válasz
Kean_Sorbo #1790 üzenetére
értem, köszi a választ
-
Kean_Sorbo
őstag
Bármire ami kemény és például tornyozik, ha meg elém jön közben egy pihe puha akkor annak nincs kegyelem. Itt úgy vettem észre, hogy ha nem üt át, akkor is átlagban 100-150 között sebez, ami ilyen 1000 körüli HP-val rendelkező tankoknál szerintem nagyon jó. Nagyobb tier-ben még nem próbáltam, de ide elég.
-
Farkas23
aktív tag
Szia!
Van 3 féle pack, abból ha az egyiket megveszed, akkor máris játszhatsz. Egyébként szoktak a teszt fázisok kezdetekor kódokat osztogatni, de az már elfogyott, ha csak még itt a fórumon nincs valakinek 1 fölösleges.
Egyébként igen a későbbiekben lesz majd open beta is. Azt még pontosan nem tudom, h mikortól. -
sith7
félisten
válasz
Kean_Sorbo #1784 üzenetére
köszi a választ, HE - t mire lősz ?
itt mi számít "puhának" ? -
Flayer
senior tag
Sziasztok!
Ezzel most,hogy tudok játszani csak meghívásos alapon megy a dolog!?
Lesz open beta vagy esetleg egy ajándék meghívó kulcsa nincs valakinek!? -
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat mindenkinek
Akkor 90% - ban mindenki a legjobb kék lőszert használja, pl. egy T-62 - ben ?
-
scyllarus
veterán
Tegnap elértem a T-62-őt, az első "igazi" tankom a játékban.
Ami az eddigi csatákból leszűrődött, és ami miatt nem fogok már wotozni:
1. ha lövök, oda megy. Lehet, hogy lepattan, lehet, hogy nem találom el a fürge ellenfelet, de nem megy a Holdra meg a becélzott tank előtt 20m-rel szántani a lövedék.
2. spot: Ha leesik a spot valakiről, előregurulok - visszajön, hátrálok - leesik, nagyon kis hibaszázalékkal így működik. Nem válik köddé egy felém száguldó tank (legalábbis nem láttam még ilyet)Ez az a két fontos dolog, ami miatt sokkal jobbnak tartom ezt a játékot, itt is vannak lemmingek, anyázók, lagok, de az összkép az hogy: szórakoztat!. És nekem ez fontos, ezért játszom.
-
Farkas23
aktív tag
Elsősorban a gépágyút használom rajta, mert igen erős, átlagban 60-80 között sebez, ami szerintem nagyon jó. Elég hamar szét lehet vele szedni egy tankot.
A rakétát is kipróbáltam, ha betalálsz vele, akkor igen hatékony, volt, hogy 500-at is sebeztem vele.A tank maga elég jól kezelhető, fürge és jó kezelni, de sajnos a BMP 1 rossz tulajdonságát ez is érezteti, mivel a test közepén elhelyezett toronnyal nem valami jó az ágyúsülyedése, de ha megszokod a BMP 1-nél, akkor nem fogsz csalódni a BMP 2-nél, mert én úgy érzem, hogy picivel jobb a gépágyú miatt.
Összességében nekem nagyon tetszik fürge pontos és nagyon jól sebez a gépágyúval is és a rakétával is.
Hátránya:
Rossz ágyúsülyedése, de ha megszokod, akkor nincs gond.
Gyenge páncél és a kevés HP. -
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
Lőszerek
Ahogy látom van egy alap, abból van 1-2 jobb; aztán van 1-2 HE, illetve van egy 3. fajta, neve nem ugrik be, piros színű.
Ez lenne a "gold" lőszer ?Sebzésre a legnagyobbnak látom, de átütésre nem ...
szerk.:
Farkas23
BMP2 - n a rakétát használod ?
Mennyire hatékony/macerás a kezelése ? -
Farkas23
aktív tag
válasz
#40993792 #1776 üzenetére
Ezt még észre se vettem, hogy a parancsnokot át lehet rakni más tankba, pedig már van 5-ös tankom is
Egyébként a LAV-300 nekem is nagyon bejön, mozgékony és igen jó csatákat lehet vele menni.
De nekem még igen tetszik a BMP 2 is, még nincs kifejlesztve rá a top ágyú és lőszer, de már így is iszonyat jó tank.Engem is beírhatsz az aktív játékosok közé.
Játék my.com PH
Farkas23 Farkas23 Farkas23 -
lofagi
addikt
Illetve azért érdemes megnézni azokat a commandereket, mert különböző képességeik vannak, így bár jelenleg még elég korlátozott, hogy kiből tudunk választani, de a későbbiekben - legalábbis gondolom én - majd lehet filózni, hogy melyiket tegyük be egy tankba.
Gondolom nem véletlen adnak majd egyedi commandert a pack-ekhez.
-
sith7
félisten
-
Bingisz
addikt
-
Telda
addikt
válasz
#40993792 #1747 üzenetére
"Roppant dinamikusan nő a WoT játékosállománya."
És csökken is egyben.
Kis tierben rengeteg türelem és elszántság kell, mert azon a szinten szó szerint szopás az egész...
Magamból kiindulva 3x fogtam bele, aztán 3.-ra tudtam csak eljutni magasabb tierbe, de az élvezeti faktor addig is kb. 0 volt. -
sith7
félisten
Itt melyik tankok a TD -k ?
-
lofagi
addikt
Elkelt.
- más -
Az artyval így t6.ban annyira nem fun t8at lövöldözni, kb minden lövésem betalált, s így szereztem olyan 3k dmg-et, viszont az elsőnek TD-vel igaz t8, volt 11k. Azért ez elég óriási különbség szerintem. Remélem azért valamit buffolnak az artyn egy kicsit. :] De az is lehet,hogy t8al nekem is jobb lenne a dmgem.
-
lofagi
addikt
Akiben esetleg volt kétség,hogy lesz EA4 - bennem volt - az megnyugodhat, biztosan lesz. :]
Ebben a hírben fellelhető, az említett 4. :]
Ja igen, még 1. A haverom úgy döntött, hogy egyelőre kihagyja az AW-t, így van még egy kódom akinek esetleg kell, a leggyorsabb privát kapja megint.
-
Bébá
tag
válasz
TESCO-Zsömle #1739 üzenetére
"How terrible..." Igen ez mindent elmond.
-
TESCO-Zsömle
titán
Bár hallottam olyan összeesküvés elméletet hogy a Wot keze benne van ebben a játékban is, csak nem az ő nevük alatt fut.De az ő kirugott fejlesztő gárdája csinálja.A Wot pedig nem lesz változtatva marad ilyen amilyen, mert csak a pénzröl szól az egész.
Nem hiszem, hogy van bárki is, akinek újdonságként hatna, hogy a WoT csak a pénzről szól. Aki nem így vélekedik, az naiv. Minden csak a pénzről szól. Ez üzlet. Senki sem a főnöke két szép szeméért dolgozik nap mint nap, az alkalmazottakat a részvényeseket mind-mind ki kell fizetni.
Azt, hogy az AW-t kiugrott WoT-osok csinálják, nem lehetetlen elképzelni. A játékipar piacán is ugyanúgy áramlik a munkaerő, mint bárhol máshol, és aki éveket húzott le egy tankos játék fejlesztésén, azt jobb eséllyel veszik fel egy másik tankos játék fejlesztésére, mint mondjuk egy RPG-ére, és így tovább. Például a leépített Crytek dolgozók legjavát a CIG szippantotta be a CryEngine-es Star Citizen fejlesztésére.
A hozzáállásbéli különbséget pedig még a vak is látja. A közösségnek nem tetszett az eredeti arti-rendszer. Átalakították a felvetések alapján. Ugyanez WarGaming-nél? "How terrible..."
-
Bébá
tag
Nos én csak megosztottam azt az infót amit hallottam.Volt aki azt mondta élből hogy baromság, és volt aki szintén azt mondta hogy semmi sem lehetetlen.Hatalmas pénz van benne, és erröl szól egész.Ha engem átvert a klán társam, és belehazudott a szemembe, akkor elnézést de én is hazudok nektek.
-
Bébá
tag
válasz
BR-Steel #1733 üzenetére
Igen kipróbáltam a hajóst,de nem az én világomAz AW-ben eljutottam a 3-as szintü jármüvekig.Sokszor szétkaptak mint majom a zsebórát, de mégsem idegesitett fel.Mert az én bénaságom volt.A játék grafikailag nagyon tetszik, bár az ős régi konfigomon mindent vissza vettem teljessen.Így van 45-60 fps-em.Viszont még így is nagyon szép a játék.A WoT-ban medium beállitásokat használtam, és ez a játék Low grafikán szebb.
-
BR-Steel
tag
Ebben egyet értek veled
én végleg befejeztem a wot ezek véget. AW nekem 1000x jobban tetszik minden téren és ennél a játéknál fogok maradni. Nem beszélve arról, hogy az RGN a másik játékukban vizen úszó tankok
Elkezdtem azt is ugyan ez tapasztalható, hiába süllyesztesz el 6 hajót mégis bukó a meccs.
akármit teszel nem nyerhetsz és ez már most az elején is unalmas.
-
Bébá
tag
Nos én személy szerint nem untam meg a WoT-ot,csak azt ahogy ott müködnek a dolgok.Az elöre eldöntött 5 perces csatákban semmi élvezet nincs.Plusz ha megkapod a -25% RNG-t és jóformán semmit értékelhetöt nem tudsz csinálni az adott csatában az nagyon flusztráló tud lenniAdjuk hozzá a pontosság nerfet, és a kijavítatlan hibákat.És persze a szeretett vagy épp utált artykat, amikor 3-5 van egy csatában. Engem ezek a dolgok nagyon idegesitenek, olyan nagyon hogy sokszor képes vagyok hangossan káromkodni.Biztos nagy gondok vannak velem, de egy játéknak nem ilyen reakciót kéne kiváltani egy emberből.Az én véleményem az hogy ha nem száll el velük a ló akkor ez a játék igen is lehet konkurenciája a WoT-nak.Bár hallottam olyan összeesküvés elméletet hogy a Wot keze benne van ebben a játékban is, csak nem az ő nevük alatt fut.De az ő kirugott fejlesztő gárdája csinálja.A Wot pedig nem lesz változtatva marad ilyen amilyen, mert csak a pénzröl szól az egész.Ezt aki elhiszi, elhiszi aki nem az nem.Konkrét bizonyíték nincs rá, csak olyan mondta aki kicsit közelebb ül a tűzhöz.
-
L4mie
veterán
válasz
#40993792 #1730 üzenetére
Na engem az értékelési rendszer nagyon frusztrál... pedig állítólag átlag feletti és jó a játékom, de akkor is.
ha nem úgy zárom a napot, hogy +ba vannak a mutatók akkor kb. szarnak érzem, és frusztrál, tudom személyes probléma, de engem könnyű ilyennel ösztönözni és so-so sikerorientált vagyok.
siker = élmény
már nem elékszem meg, hogy húú belelövök 1-2-t az enemybe és fuuu sebeztem 400 at -
h1mpi
félisten
Nekem mind a kettő játék tetszik, szerintem teljesen más feeling. Az AW-ba addig nem teszek bele nagy energiát, ameddig reset lesz. Utána viszont párhuzamosan nyomom, csak az AW után fura a WoT 4 mp-es célzása
-
sith7
félisten
Értem, köszönöm a válaszokat, akkor tolom még, aztán meglátom
-
lofagi
addikt
Nagyobb tierben sem fogja megváltani a világot a játék. :] A játék azoknak lesz jók akik:
1. Unják a wot-ot.
2. A modern harci rendszert szeretik.
3. Egy olyan játékba akarnak csatlakozni ahol az elejétől lehet kezdeni.
4. Pörgősebb, arcadehez jobban hajazó játék élményt szeretnének.Azt mondjuk azért hozzá tenném,hogy magasabb tierben már érdekesebb kiegészítőket is lehet egy-egy tankhoz kifejleszteni, mint a rakéta, a füst vagy épp az aktív protection. Sajnos még egyiket se volt szerencsém kipróbálni, így csak az ellenfélnél látottakból kiindulva azért lehet ott már szépen taktikázni is majd.
Illetve van egy olyan oldala is a játéknak, hogy nem igazán láttam még olyat, hogy mondjuk egy ember el tudná dönteni a csatát. Tehát hiába volt ott egy t8-as tank a csatában a többiek pedig csak 6osak vagy kisebbek, még a t8 is kilőhető volt, még ha lassan is. Ez lehet pozitívum is és negatívum is. Aki szeretne hőst játszani, annak sajnos nem ez lesz a játéka, legalábbis nem egyelőre.
-
sith7
félisten
áh .. értem
Más
Tegnap mentem pár kört, tier 2 - esek megvannak, lassan meglesz a T62 is.Mit mondjak ... egyelőre nem jött át ez a húbammeg érzés ... szép, a csaták pörgősebbek, modern harckocsik, volt pár jó kör, a PVE se rossz de kb. egyelőre ennyi ... 1 órát toltam, aztán mentem vissza hajózni /wows/ ... magasabb tierben más a helyzet ?
-
lofagi
addikt
válasz
jano_77 #1720 üzenetére
Hétfőtől - Csütörtökig 17-23ig. Hétvégén pedig, péntekkel kezdődően vasárnapig bezárólag non-stop. Azaz, péntek 17:00 kezdet és vasárnap 23:00 a vége. Így okés? :]
Egyébként ez a hétvégi non-stop téma, okés, hogy van, de eddig az volt a tapasztalat, hogy csak a várakozási időt növelte meg, főleg a délelőtti, kora délutáni órákban.
Hátha ezen a hétvégén már másképp lesz, elvileg most nagyon sok kulcsot szétszórtak. :]
Viszont volt egy dupla xp-s pénzesős hétvége is, na azt megléphetnék most is szerintem nyugodtan! :]
Sőt a törlés előtt valami brutál arany, xp, mindent feloldunk, csak, hogy próbáld ki típusú kezdeményezésnek is nagyon örülne mindenki szerintem.
-
Simi37
őstag
Hétköznap: 17:00-23:00-ig
Hétvégén: Péntek 17:00- Vasárnap 23:00-ig (nonstop) -
sith7
félisten
23:00 után már soha nem talál ellenfelet ?
-
h1mpi
félisten
mindenhol h1mpi a nickem, kérek én is egy feliratkozást. köszi
-
TESCO-Zsömle
titán
Na, ma találkoztam DögHús úrral és Bélabával is.
Nagyon jó ez a PvE. Alig várom, hogy összeálljon a klán és tolhassuk.
Összességében vegyesek a tapasztalatim. Megvan az első MBT, az első csatában éltem 1 percet. Szétszedtek a bokorból láthatatlan Sheridan-ek.
-
L4mie
veterán
továbbra se tudok t5 mbt-t effektíven sebezni t4 mbt-vel :S kb 2% esély...
-
Stirlitz
senior tag
Játékban Kutyaszaki My izét kihagynám.
-
DeadMeat
nagyúr
Btw engem is lesz szives beirni a blogba. DeadMeatH a jatekban es a my izen is.Koszi.
-
scyllarus
veterán
Nem kell hozzá bivaly gép, csak ha nagy felbontásban, sok effektel akartok játszani. Lowon 50+ fps-em van egy G1620-szal, 512MB-os videókártyával, és így is szebb, mint a wot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 2024 - SpaceBlack (3év garancia)
- Macbook Air M2 15,3 512GB SSD Ezüst
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest