Hirdetés
- Overwatch 2
- Last Epoch
- Monster Hunter (gyűjtő topik) - PC/PS/XBOX/SWITCH
- Xbox Series X|S
- Gran Turismo
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- EA Sports WRC '23
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
R9DEON #12434 üzenetére
A go egy gyors játék mód, lassú tankkal egyaltalan nem okos dolog bemenni.. Mert mindenrol lemaradsz vele. Belonek, igen... Nem sebezhetetlen, mint ahogy egyik sem az.. Mégis az egyetlen tank amivel 90 fokban kiallhatsz és nem lovik be az oldalát... A 10-es ezzel ellentétben kapott 2 új gyenge pontot, már nem megy neki a csatahajó. Saját tierben a 2. Legpontosabb az agyuja, és az egyetlen ami megallja a helyét t10ben is.. De igazad van, tok szar tank....
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SpongyaBob #12406 üzenetére
Td nincs, ch2.
Noby: megy, igen. -
DeadMeat
nagyúr
Pont nem érdekel mihez hasonlítod, soha nem játszottam a wot-tal, de ne fikázz egy játékmódot ha neked nem megy. Engem kurvára hidegen hagy, hogy neked a pve jobban fekszik, te dolgod, engem nem zavar. Csak az, hogy a saját már bocsánat balfaszságodat próbálod a játék hibájának beállítani. Ami nagyon nem tökéletes, sőt pecsről pecsre szarabb.Ez is tény. Hogy mitől unalmas a pve? Az hogy nincs benne kihívás. Meg kell várni, hogy a botok befordítsák magukat aztán lőheted is. Mindig ugyan onnan mindig ugyan annyian fognak jönni.Mi ebben a jó nem fogom megérteni, de elfogadom, hogy valakinek ez jobb. És itt én abba is hagyom, Poczy mindent leírt már..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SpongyaBob #12150 üzenetére
Aminek kell a látó távolság, abba Sabrina, Td nem spotolasra való, de jó ha van latotavja is, hogy idoben tudjon poziciot váltani,viszont kell neki a pontosság, igy Sabrina nem a legjobb bele, Td-be inkabb az alap parancsnok, pihilip. Latotav+ pontosság. Lightba is őt hasznalom mostanaban. Mbt-be Freya vagy Huan Carlos. Kb ugyan az a kettő 1 skill a különbség talán.
-
DeadMeat
nagyúr
Az elején volt, hogy a wolf-nak csak az alap lőszere volt, a nagyobb lőszert nem kapta meg. Kb mint az mk5 és mk6 csifi esetében.Csak a chalin minden más upgrade megvolt kivéve a lőszert. Az egyetlen prém tank ami jobb mint az "eredeti" az a vfm merc. Nagyobb pen, nagyobb dmg és pontosabb ágyú, a sima vfm-hez képest.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SpongyaBob #11957 üzenetére
Lords of war. "Competitive" jatekmod a teszt szerveren. Kb kalap kaki lett ebben a formájában ahogy van. Egy map egy adott tierrel 2 oran at.. Meh.. 3-4 nap utan meguntam.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SoulReaver #11757 üzenetére
Mert nem is light tank. Scout, amikkel egyáltalán nem ajánlatos közelharcba keveredni, főleg nem a swingfire-vel. Jatsz latotavra, fox-tol felfele belemehetsz majd neccesebb helyzetekbe, ha látod, hogy low hp az enemy és/vagy van ki lefoglalja szemből. Elég gyorsak lesznek majd hogy el is menekülj. De inkább a spot fenntartása, nem pedig dmg okozasra vannak.Szóval latotav, ha szorul a hurok tipli..a spotter akkor hasznos, ha él.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SoulReaver #11754 üzenetére
Hazudik, nagyon ratyi a swingire
A rakétákkal meg minden másnál így lesz, amiek lesz rakétája. Fizikálisan rá kell láss a célra. Ha ez megvan külső nézetből sem mennek szanaszét a raksik. Lövés után ha talált, ha nem menj odébb valamerre, mert hiába nem vagy spoton a csíkod miatt kapod majd az ívet a tapasztaltabbaktól.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
SoulReaver #11748 üzenetére
Micsodi? Nem kell fizetned, hogy jatsz, sem azert hogy nyerj.A premium tankok sem erősebbek mint a normal tech tree-n lévők, nincs pénzért vehető ammo amitol nagyobb lesz az atutesed és a sebzesed. A premium csak a pénz csinalasban és a grindban segít. De abban sokat.
Btw swingfire-n gyorsan lepj túl, a fox-tol lesz csak igazi móka az az ág. Főleg ha megtanulod iranyitani -
DeadMeat
nagyúr
válasz
aginor #11622 üzenetére
Ennek nem sok köze van a tierhez.. Born egy nagyon jó játékos de ő sem lő 18k-t csak ha az enemy hagyja neki.. Itt konkrétan hagyta. 1 tank elől menekül 4 az elején, aztán meg ra mennek egyesével sorban.. 4 vs 1.. Egy lövéses tank ellen.. Ez inkább a játékosok minőségét reprezentálja.
-
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
aginor #11502 üzenetére
Ja mázlija volt. Vagy tudta mit csinál de inkább is-is. Sem az ms, sem az armata nem belőhetetlen szemből még ha mozog is. Minap nekem is volt vagy 3 köröm egymés után, amikor minden, de tényleg minden lövésem betalált, egy darab lepattanóm nem volt. Csak pislogtam hogy miafac..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
KaLeun #11493 üzenetére
Nekem csak a fröcsögésed nem tetszik.. Bizonyítékod nincs, nem is lesz soha, mert nincs miről. De a mantrádat tolod, kis szemellenzős barátocskám.
Sok sikert a továbbiakban..Synaptic: Ja ja kaptunk hogyne. A pakk tartalmaz továbbiakban 20k goldot 1000000 free xp-t meg gold ammot az összes tankhoz korlátlan mennyiségben.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
KaLeun #11489 üzenetére
No hát nyomon követed ki, hogyan jatszik mikor és kivel na meg persze mivel... Aha értem. De még ha igazad is volna ha szakaszban játszol nem kell teljesítened vagy mi? Vagy az már insta win meg top dmg?
A fröcsögésed meg szóra sem méltatom.. Bizonyítsd vagy maradj csendben mert csak egy hülye leszel a sok csalózóbol.. De segítek a mycom és az oe is több esetben vizsgálta mind.. Mind játszik továbbra is. Ez talán segít..
Messziről jött ember azt mondd amit akar... A mai 30 meccsemből 29 platina lett és 30 győzelem.. Ja várj még nem is jatszottam ma... -
DeadMeat
nagyúr
válasz
KaLeun #11485 üzenetére
Miért kellene szar tankokkal egyedül játszanom? Platoon nem csak az rsop-nak nyitott mindenki más számára az. Ha te nem akarsz platoonban játszani az a te egyéni problémád. Rsop komplexusod van vagy mi a f*sz? Fáj neked , hogy jobbak nálad? Vagy mi a baj mesélj még róla..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Franky74 #11477 üzenetére
Hujujj Butt hurt
Teljesen mindegy, a pve baszottul nem kihívás, minden hibája ellenére sem. Amikor nem kell a gyenge pontra célozni, hanem megvárni míg befordul neked a tank... Ami nehezebb a pve-ben az a kedves csapattársak kompenzálása, akik szintén a botok szintjén mozognak. De igazából nekem tök mindegy te, vagy akárki más mit és hogyan játssza vagy hogyan élvezetes számára a játék, mint írtam is volt nem vagyunk egyformák. De az miért az ellenfeled problémája, hogy 30 sec alatt kilöveted magad, vagy ez miért is a pvp játékmód hibája? Rengeteg a buta játékos igen ez tény sajnos de csinálni nagyon nem tudsz vele semmit, pont annyi joga van játszani mint nekem. Mégis több élvezetet találok a pvp mód kiszámíthatatlan hülyéiben, mint a botok elleni hent-et.. Te meg ezt fogadd el, ha már azt várod el, hogy mi azt fogadjuk el, hogy a pve neked élvezetes.
písz -
DeadMeat
nagyúr
válasz
ertewrtewrtw #11442 üzenetére
Base xp számit, lehet ugy nincs meg amennyi kell. Meg 30 pve kellene nem 20
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #11336 üzenetére
Jahj szellemi csucsokat kezdesz dontogetni. De de tokre csal. Tudod leesik a tornya balra és onnantól minden lövése betalál. Hisz meg lett mondva. Igaz, hogy bizonyítani egyikőtök sem tudja, sőt oe és mycom is több esetben sem talált semmit, de csal ja, mint írtam volt leesik a tornya ect..
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #11332 üzenetére
Juhj de erős.. Mr ne hozzatok ch2-t mert nem tudjuk beloni... Vagy kempeljuk végig a kezdot t10 heavy ifv-vel aztan szidjuk a csapatot ? Szerintem mindenki tudja milyen játékos vagy nem kell bizonygatnod a ceruza méretét. Sőt a "csaloktol" sem veletlen kaptad a specialamerika becenevet...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #10960 üzenetére
Igen, nagyon gyorsan le reagal mindent, atlatja a dolgokat félelmetesen gyorsan. Ezek mellé nagyon agresszív is.Neha csak pislogok, hova tűnt mellolem, fél perc késéssel esik le, hogy 2 tank körül forgolodik
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #10956 üzenetére
Egyet bukott a kiscsavó? Hehe Noob
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
nemeth989 #10589 üzenetére
Nagyon nincs kedvem mást játszani, csak ezért maradok. Amúgy teljesen kiábrándultam, a folyamatos új bugok, a régiek, az igazán game braker bugok még mindig bent léte (shot delay, tereptárgyak hitboxa, ect) Havernak segítek alacsony tierben előre haladni, meg 10-ben a sphinx mert az még úgy ahogy fun a nagy tierben.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
weres78 #10573 üzenetére
Engem nem ugyan az lőtt be, ezért is gondoltam első sorban bug-ra. Nem hiszem hogy csalás lenne, akkor nem csak 1x lő be hanem szétszed. Konkrétan tegnap volt egy esetem bejglivel, semmi fedezékem nem volt, se spoton nem voltam és csak úgy belőtt, aztán semmi, pdig nagyon nem mocorogtam el. De kb ennyi amit én is tudok róla, fórumon sem olvastam még semmi ilyesmit. Buksit kivéve aki mindig szok sírni miszerint: De nem is vagyok spotoooooon
R9DEON: Mi más lenne.... Csak 4 helyen lehet belőni szemből, a track buggal együtt 5.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #10249 üzenetére
Mi lett más a replayben?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
vv5204 #10215 üzenetére
Esténként 2-3 óra, meg hétvégén, ha szar az idő ás nem tudunk kimozulni, akkor kockulás van.Ami érdekelt az már megvan t9-ben, még majd a crab-et kell kihúzni 100%-ra, de mivel nem szeretek vele játszani, ráér. Az mbt-kből mind megvan a token, a light is, de azon még törpölök, hogy megvegyem-e, valahogy az mbt méret és a light tank nem összeegyeztethető nálam
Kipróbálom mindet, de látatlanban is a ch-re szavazok, az előd volt a kevdvencem megjelenésekor és még mindig is az.
BTw támogatni már én sem fogom őket, túl sokat csalódtam bennük, szvsz nem érdemlik meg a játék jelenlegi állása alapján a pénzemet.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #10064 üzenetére
Szép
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #9950 üzenetére
Ha takarja a driver nyitását akkor a masik oldalon a tetejen is van egy kis ablak amit be tudsz lőni full dmg-re. Ha esetleg nem tudod melyik az ts-en ha látsz fent gyere be a szobába megmutatom gyakorloban ha gondolod.
A crab meg ilyen sajna, hogy nyavajodna meg, ruhellem is erte rendesen
Ha már ms es HE akkor a lover platet lodd neki. 400-500 dmg. -
DeadMeat
nagyúr
-
DeadMeat
nagyúr
Ó de sajnos. Egyedül a chali 2-t nem annyira egyszerű, de egy gyüszűnyi szintkülönbség és full dmg. Az A6 apliqe vagy mi a szösz a neve, ami a driver nyilást védené egyenesen felesleges, pont ugyan olyan könnyű belőni ott, mint az A5-t, sajnos. Ha meg hintáztatja mehet a haslövés.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #8829 üzenetére
Nevet és bizonyítékot adj, ha meg nincs mivel bizonyitanod, magadat teszed nevetségessé... De akkor kérdezem így, ha vaki jobb nálad az már csal? Na jó, ha valki jobb az átlagnál az már csal?
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #8817 üzenetére
Na és megint ki lenne szerinted az a nagy csíter?
-
DeadMeat
nagyúr
Chali kemeny, kicsi pen, tetu lassu es pontos. M1 gyorsabb, hasonloan pontos, chalin kivul minden belovi szembol sajat tierben. M1t jobban szerettem, a sebessege miatt. Chalivel konnyebb eletben maradni, aztan pedig az ariete a legjobb t8 szvsz. Bar az A1 sem kacat. Mindkettot valaszd
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
yodamester10 #8325 üzenetére
Volt olyan is ja, de majd csütörtökön. Vagy nem...
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
octopus666 #8123 üzenetére
De, már nincs mit húzni rajta.
-
-
DeadMeat
nagyúr
[link]
Ha még nem lett volna. Ne várjátok a p*cst holnap. -
DeadMeat
nagyúr
válasz
Patrick76496 #7833 üzenetére
Én nagyon csípem a c2-t. Szeretek vele játszani, sőt ezzel a legnagyobb az avg dmg-em, az alacsony pen. ellenére is. Kicsit szokni kell, mert hiába a sok hp, csak lebontják, mert lomha, de jóféle kis bunker ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
- Gombászkönyvek egyben
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - Lenovo ThinkPad 40A9 dokkoló (utolsó 30db szett vagy csak dokkoló)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest