Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• PoczyAW

tag

Úgy érzem, a Global Operations-el sikerült elérni a My.com-nak amire jópáran számítottunk és kaptak elég figyelmeztetést is, de nem érdekelte őket. Behoztak egy játékmódot ami gyakorlatilag 0 taktikát igényel, egy nagy kocsmai tömegverekedés, így sok PvP-st nem fog érdekelni, mert pontosan az hiányzik belőle amit sokan szeretnek, az izgalmas végjáték, mikor sokszor csak egy lövésen múlik egy csata. A PvE-sek jó részét meg azért nem érdekli, mert akármit is mond a My.com, a GO 99%-ban PvP. Adtak neki egy brutál kredit- és XP-hozamot, hogy csábítsák a népet, így kiürültek a PvP várólisták.

Aztán jópáran rájöttek, hogy ez a mód huzamosabb ideig piszok unalmas, főleg, hogy csak egy pálya van (ami ismét érdekes döntés, egy új módot egy pályával behozni, egy egyébként is haldokló játékba és tovább osztani az amúgy is kevés játékost), csak közben már ismét lelépett jópár játékos a PvP-ből.

Eredmény: vasárnap délután PvP-ben és GO-ban is olyan 30-40 ember vár csatára.... Tier 8-ban a GO-ra 9 percet vártam szólóban, szakasz nélkül csatára, hogy aztán betegyen 12 vs 12-be, ami 3 tierből lett összeválogatva... PvP-be nem sikerült bejutni, mert körülbelül 5 különböző tiert próbáltam, de feladtam mindet olyan 5 perc várakozási idő után. Tavaly nyáron úgy tűnt, ez a játék nagyon jó lesz, igazi siker. Most meg ha megnézi valaki pl. a Twitch-en, a Farming Simulator 2017-nek (ahol igazából csak traktoroznak single playerben az emberek és streamen a kutyát nem érdekli) is körülbelül 20-szor annyi nézője van mint az AW-nak.

Ráadásul én pl. kedd óta először szerettem volna játszani, mert a GO és PvE hosszabb ideig nem köt le, a PvP meg halott volt. Igazából annyi változott, hogy most már a GO is halott. Gyanítom, hogy hamarosan egy tisztán PvE játék lesz ez az európai szerveren, vagy simán nem is lesz európai szerver.

Erősen úgy néz ki, hogy a My.com minden rekordot szeretne megdönteni a legszarabb projektvezetés, játékfejlesztés (nem ők fejéesztik, de ők mondják meg mit kell fejleszteni), ügyfélszolgálat és hasonlók terén. Gyakorlatilag egy év alatt elbaszták a spotrendszert, az átütésrendszert, az MM-et, beépítettek párszáz bugot minden téren, miközben a régik is bent maradtak és elhajtották a szerverről a játékosállomány 90%-át. A játék közelebb volt a kész állapothoz tavaly októberben mint most.

Elnézést a rage-ért, de mélységesen tele van a tököm ezzel a beképzelt, agyatlan, amatőr bagázszsal, akik mindemellé még alaposan hülyének is nézik a megmaradt játékosokat.

Új hozzászólás Aktív témák