Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
Ha unod a 10 perces várakozásokat csata előtt és az RU szerverre akarsz regisztráni itt most ajándék T62 veterán.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
BXC0re #12798 üzenetére
:S Sajnálom Itt lehet vadászni kódokra!
https://koreanrandom.com/forum/topic/29354-действующие-бонус-коды-пин-коды-для-armored-warfare-проект-а/page-2 -
myckey
veterán
válasz
csaabz #12790 üzenetére
Játszunk, bár egy pár napja zárva van.
Írtam már párszor róla hosszasabban.Egyébként nem rossz az irány, sőt eléggé feljavul sztm a játékélmény, a HP és a Kaliber sebzés újra gondolásával.
Páncélzatot is másképp kell használni, na meg az is változik.
Spot rendszer is, talán egyértelműbb.
Leginkább a technikai fejlődést lehet érezni a gépeken, ezzel választják szét őket, határolják el egymástól.
Tehát nem az van, hogy instant több a sebzés meg a hp a magasabb szinteken, nem ár alanyi jogon.Retrofit egyelőre kevesebb van.
De a 3 univerzális hely jó dolog.Személyzet képesség is változott, itt ott.
Mozgás is módosult.
Nem rossz, egyáltalán.
Majd újra kell tanulni pár dolgot, és meg kell szokni.De sztm jobban játszható.
Csak nem most lesz még kész........
(#12791) BXC0re
EU-s kódokat ne is próbálj ruszkin beváltani, a My.com és a Mail.ru nem egyezik sehol sem.
-
csaabz
őstag
Játszik valaki az orosz teszt szerveren? Mi a vélemény a balance 2.0-ról?
-
Vitiris
aktív tag
válasz
BXC0re #12788 üzenetére
1. Ezt a PakDecryptert letöltöd.
2. A játék könyvtárában találsz egy localization könyvtárat, és ott egy english_xml.pak nevezetü file-t!
3. Az 1 pontban lévő file-val ezt dekodolod valahogy igy-> PakDecrypt_aw_ru.exe english_xml.pak
4. kapsz egy ZIP file-t english_xml.pak.zip lesz a neve!
5. a localization könyvtár alatt létrehozol egy russian könyvtárat.
6. ide kicsomagolod a 4. pontban lévő zip file tartalmát! XML fileok lesznek!
7. Örömködés! Angol lett a kliensed! -
BXC0re
csendes tag
Valaki tud abban segíteni, hogy az orosz szerveren (Projekt Armata) futó kliensben a nyelvet hogyan lehet oroszról angolra változtatni?
A user.cfg + last.xml MD5 átírás nem működik
-
myckey
veterán
-
bullseye
addikt
kihagytam kb. egy hetet, most visszanéztem volna, de "Failed to crate an UDP socket". Látott már ilyet valaki? Ötlet?
-
_Szasza_
tag
Valamit igencsak kevernek, mert tegnap belépve láttam, hogy utaltak még 2250 aranyat. A support levelezéstől függetlenül
-
ughhh
senior tag
Nem kellet írni a supportnak ma vissza adták a goldot és megfejelték egy ezressel.
Jó sárcok a devek csak mindig elbasznak valamit
Most az fogja kiverni a biztosítékot a fanoknál, hogy az armatáról leveszik a 152-es csövet a leóról meg lekerül a 140-es és 130-as lesz.Na mindegy várunk február elejére. Nálunk a HOLLÓ-ban is csökkent az aktivitás mint mindenhol máshol. PVP-re GO-ra nem lehet csatát kapni, jobb híján esténként tolok pár pve-t.
-
villamos
őstag
Énis, énis, énis!
AMD A10 4600M
Radeon HD 7670M; 7660G
8GB RAM
250GB SSD 1000GB HDD
SD kliens, grafika Low, 25-40 FPS -
Arolotifar
őstag
válasz
Arolotifar #12773 üzenetére
Most kaptam meg a goldot, ideje volt már
-
csaabz
őstag
Hello!
Játszik itt valaki laptopon a játékkal? Milyen konfiguráció és milyen grafikai beállításokon?
-
keneseig
tag
Ma néztem videót erről az új Leo 2A4 evo -ről T8-ban.De nem is az a lényeg.Nem arról volt szó,hogy általános gyenge pontok lesznek b2.0-ban?Erre látom a meccs alatt végig a régi gyenge pontokat lőtte.
-
_Szasza_
tag
válasz
Arolotifar #12766 üzenetére
Szia,
nem tudom jutottál-e valamire az ügyben, én írtam a supportnak és utalták is az aranyat. (Tök jó, hogy elfelejtették...)
-
weres78
senior tag
válasz
Sixkiller6 #12767 üzenetére
Ha most kezded és nincsenek EU szerveren ismerőseid/barátaid, akkor erősen érdemes elgondolkodni az orosz szerveren! Ott kb úgy kapsz csatát mint a WOT-ban. Délelőtt is, éjjel is.
-
gubabela
senior tag
válasz
Sajnos igen, kevesen játszanak vele. Próbálkozz dèlután vagy hètvègèn. De kipróbálni jó a pve is, ott is tudsz haladni ès megismered a pályákat legalább. Ott mindig találni játèkost.
-
scyllarus
veterán
válasz
EU szerveren sajnos ez a megszokott.
Inkább csak délután érdemes próbálkozni.
Várjuk a 0.19-es update-et, abban egyrészt lesz 5-5 ill. 7-7 csata is, másrészt állítólag elkezdik végre rendesen reklámozni a játékot. -
Sixkiller6
őstag
gondoltam kipróbálom ezt is (wot után)
az normális, hogy tegnap késő éjjel, meg most sem tudok játékot indítani, mert nincsen elég játékos?
(pvp) -
_Szasza_
tag
válasz
Arolotifar #12764 üzenetére
Üdv, elvileg de.
-
Arolotifar
őstag
Sziasztok! Nem ma kellett volna visszatéríteni a goldot a dec.30-31. vásárlások után?
-
_Szasza_
tag
Köszi a válaszokat!
Ebből Armata lesz
-
Bjorngolf
tag
-
_Szasza_
tag
Üdv,
kis tanácsot kérnék.
Lassan elérkezek az első 10 - esemhez. (T90MS - ről) Az armatán vagy a chall 2 TES - en gondolkodom. A T90MS stílusa nagyon bejön, jelenleg az egyik kedvencem, ezért is billenne a mérleg az armata felé, gondolom hasonló stílust képvisel. (Meg persze vonz az elmeroggyant nagy sebzés
) Viszont a chall 2 sem tűnik gyenge eresztésnek. Inkább PVP meg GO - ra megyek, PVE - re ritkábban. GO - ra ránézésre a chall2 nem való a mobilitása miatt, legalábbis ahogy látom hamar elvérzenek ott.
Valakinek valami vélemény?
-
csaabz
őstag
Hello!
Jól emlékszem valaki írta, hogy a 2.0-ban már nem lehet akármilyen tier 9 tankot választani, ha eljutunk oda tier 8-ból?
-
myckey
veterán
válasz
Arolotifar #12750 üzenetére
Mármint gondolom amit sokszorosan aktivált a potyaleső nép.
Egyébként nekem megmaradt a +2 hét.
Amit az egy alapra sikerült még be potyázni. -
Arolotifar
őstag
Na, ma reggel elvette az AW a múltkor kóddal beaktivált prémet...
-
Angel1981
veterán
Csak egy haldokló játékban lehet ekkora mázlim?
Ja! Hogy ez nem mázli, mert összesen játszik vele cirka 150 ember?
-
nemeth989
senior tag
Ha gondok vannak a HITBOXXAL
-
myckey
veterán
válasz
vv5204 #12742 üzenetére
Maga az ATGM jelenléte a botok körében, elég cumira tudja rakni a játékost.
De egyébként is kicsit agresszívabbak, néha mennek, mint légy a carra.
Létszámban is fejlődés van.De változnak a dolgok.
Ráadásul, mivel nem igen jön, csak februárban, sok sok részlet hiányzik még, sztm.
-
weres78
senior tag
Reggel több a játékos mint most...
Remélem tényleg beindul a dolog miután jön a B2 és a reklám, mert ez a kevés játékos, nagy tierbeli különbség, hosszas várakozás sajnos odaver a játékélménynek, leglábbis nálam. -
myckey
veterán
Ahogy sejtettem.
Nem igen jön a játék, csak februárban. -
myckey
veterán
válasz
nemeth989 #12736 üzenetére
Nagyon nyomják a rizsát a januárról, de kötve hiszem.
Teszt szeró még mindig max. tr 6 ig van, ez a héten se igen változik.
Behozzák ezt a skirmish modot, de annyira hiányzott, mint a lepra.
Az mm dönti el, hogy mikor dob be ilyen 3vs3-4vs4-5vs5 mókába, ennek így semmi értelme.
Ráadásul simán van, hogy vársz 3-4-5 percet, bedob egy ilyen akármibe, aztán 2 perc alatt le is tudtad a csatát.
Kicsit olyan érzetre, mintha jól becuccolva találták volna ki ezt az egészet.Egyébként hétvégén tán nyitva lesz a teszt server, azoknak kik már lejelentkeztek, csak még nem kaptak hozzáférést.....kíváncsi leszek lesznek-e rajta többen.
Nagyon nudli ahogy most halad az egész, sajnos.
Szerintem eu-n nem is lesz teszt szeró, semmilyen formában.
De még lehet a ruszkin se lesz publikus tesz szeró, hanem marad ilyen zárt, aztán csak egy-egy napokra nyitják ki teljesen, mint amilyen most a hétvégén lesz, ha igaz. -
myckey
veterán
-
weres78
senior tag
válasz
ertewrtewrtw #12732 üzenetére
Az a "rács" elsősorban HEAT ellen véd, ami PVE-ben nincs. De csökkenti a rakéta sebzésének esélyét is (ami hamarosan jön ugye PVE-ben is), és a HE sebzéséből is levesz valamennyit.
Mondjuk tény, hogy nem túl acélos amit nyújt, főleg PVE-ben, bár ott elég sokat lődöznek HE-vel. -
weres78
senior tag
válasz
bullseye #12729 üzenetére
Pve-ben akkor használtam, amikor valaki 8-ast vagy hasonlót húzott. Hátulról lőttem a spotot, lehetőleg természetesen a csapattársamét. Nagyon ritkán fordult elő, hogy nem kellett lőszert utántölteni...
Valamikor mehetünk párat, ha gondolod. Megmutatom hová szoktam állni, hátha segít... -
bullseye
addikt
válasz
weres78 #12728 üzenetére
Az a fura, hogy pont ez nem ment eddig. Vagy a lehajlása kicsi, vagy felemelni nem tudja a csövet rendesen, és simán spotolják olyan helyeken, ahol elméletben nem kéne (és Cent 120 simán elbújhatott). Vagy eddig nem a nagyon jó helyekre jártam, csak közepesekre.
De kösz, azért majd próbálkozom – ha megint duplás meg 4x napok lesznek, addig asszem pihen.
-
weres78
senior tag
válasz
bullseye #12726 üzenetére
Eszembe jutott, hogy Te elsősorban PVE-t tolod. Na ott igazi gyilkológép az a cucc!
A legtöbb PVE pályán van nagyon jó TD pozíció, azt kell elfoglalni vele, és csak lőni, illetve HEAT és AP között váltogatni. Ha olyan pályát dob, ahol nem ismersz ilyen helyet, akkor várj inkább egy másikra! -
weres78
senior tag
-
bullseye
addikt
Ha valakit érint, még tart az év végi +100% xp +100% cred akció.
Jut eszembe, M1128-ra van valakinek valami jó tippje? Cső lefele közepesen, felfele viszont szánalmasan mozgatható, páncélzata nincs, lopakodni nem tud, egyedül a tűzgyorsasága az ami valamire jó lehet.
-
myckey
veterán
válasz
aginor #12715 üzenetére
Nincs mit ragozni ezeken az artykon.
Self Propelled gun lesz az ág neve, oda lesznek berakva.
Sima nézet lesz a célzásnál.
Gyorsabban mozognak majd.
Nagyot odavernek.
Lassú célzással és töltéssel megtoldva.Trollok lesznek, úgy is játszanak velük teszt szerveren a ruszkik, meg mi is.
Ennyi a történet.
-
weres78
senior tag
válasz
Viper26 #12722 üzenetére
Kis tierben jól mozognak, jó az ágyú (pontos, jól szűkül, jó az átütés), van toronypáncéljuk, látótáv is kielégítő.
Cserébe gyenge a páncél, viszonylag kicsit sebez (heat jól adja).
Később szemből erős páncél, mellé pedig megmarad gyakorlatilag minden pozitívumuk. Ha nem bunkert akarsz, akkor szerintem jó az irány. -
weres78
senior tag
Lehet bugos az XP számláló? Első nyertes csatára 380.000 XP az reális? Nem volt jó csata, semmi kiemelkedő teljesítmény részemről.
-
Viper26
nagyúr
Leopard 1 kész, következő a sorban az OF-40, az mennyivel jobb?
-
aginor
veterán
válasz
myckey #12687 üzenetére
Azt értem, de én konkrétan most a Type 98-ra gondoltam, mivel ugye az egyel lentebb fog kerülni, és az lesz az ág vége egyelőre.
Ez az artys dolog viszont nem hangzik túl jól, remélem nem ilyen Wot-os jellegűre akarják átgyúrni őket (tudom, hogy elvileg TD szerű valamik lesznek, de akkor sem látom még, hogy hogyan fognak ezek működni a gyakorlatban).
-
Viper26
nagyúr
HD verzió jön lefelé...nagyon mellélőttem vele?
Nem emlékszem anno már melyik volt fent. -
weres78
senior tag
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek, mind játékban, mind magánéletben...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PlayStation 5
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Destiny 2 (Xbox One, PS4, PC)
- Milyen videókártyát?
- Oakley topic
- Ford topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- 5 x Sapphire Pulse RX 5600 XT - Jegelt, értékelésre vár MegaComputer társtól.
- új 20W Essager GaN EU Töltő + 2m USB-C to Lightning Töltőkábel + Ajándék Asztali Tartó Állvány
- Eladó 256GB M.2 NVMe SSD-k
- Sapphire RX 6700 XT Nitro+ (dobozos, garancia 2026.02.16-ig)
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Egyedi ékszerdobozka
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest