Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
Drenadar #10899 üzenetére
Igen, a megoldás szokás szerint valahol középen van. Itt nem jó, hogy 20-30 játékos van, de ott sem jó a 100.000, mert híg a mezőny. Ide kellene egy masszív 15-20.000-es gárda, és minden szuper lenne.
Mondjuk, itt a PVE miatt simán megoldható lett volna, hogy pl. ahhoz, hogy megvehesd a T6-os tankokat, nem lenne elég az xp, hanem küldihez kötni (sebezz T5-ben 50 meccsen 5000 fölött - még nem is vagyok szigorú) és akkor nem lennének olyan lények, akik egy T8-as MBT-ben 1500-at tudnak sebezni med PVE-ben... Nem hülyeség az a szintezés az MMORPG-kben, nem lehetsz 50-es szintű, ha leütsz 15.000.000 lvl 1-es mobot, ahhoz a saját szinted körül kell harcolnod. -
myckey
veterán
na jó! de a wotban a loltrakival levettem az 50 100 lövéseit, ott meg lehet engedni, hogy úgy ahogy
na nem baj, majd a 0.17 vagy a 18 esetleg a tinehúszonezercsillióbillió madik pöccs
-
myckey
veterán
válasz
#40993792 #10892 üzenetére
oke.
kéretik szólni, ha már nem csak arról szól, hogy random wasd, majd bal klik egéren, és 15-0 odaátez már majdnem annyira izgalmas, mint megnyitni egy weboldalt
A probléma az, hogy ez a 0.16 is annyira hozza a játékmenetbeli újításokat, mint megboldogult öreganyám a tejporos zacskókat.
-
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10893 üzenetére
Igen, az XM teljesen rossz. Tudtam, hogy nerfelték (én még nerf előtt léptem túl rajta), de azt nem hogy egy hulladékot csináltak belőle. Kb olyan nehéz belőni, mint az MBT70-et, egy vicc.
-
Kean_Sorbo
őstag
Driver-es tapasztalat.
Windows 7 és 10 alatt is kipróbáltam a krímzon csodameghajtót. Katasztrofális. 20-30 FPS-re leeső játékmenet.
Mindkét operációs rendszer alatt ugyanazon a beállításon (minden ultra, kivéve az Object Detail mert az High), a 15.7.1-es driver-rel szinte mindig megvan a 60 FPS. Egy-két helyen esik 55 körülire.
Nem tudom, mit csináltak ezek a jó emberek, de hála az égnek, hogy megvannak ezek a "régi" verziók.Csabival kipróbáltuk. A T-72A-nak nincs ellenfele T6 1vs1-ben. Legalábbis mi erre jutottunk.
-
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10882 üzenetére
minek ?
-
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10888 üzenetére
Toronygyűrű sebezhető az oroszon is. Rázva, billegtetve viszont egyiken sem könnyű ellőni. Az alján mindkettő könnyen bemegy (az XM könnyebben), viszont szemtől szemben közvetlen közelről csak az XM-nek van meg a csőlehajlása hogy lőjje a t72-t.
Ráadásul az xm ha szerencséd van meg tudja lőni a vak oroszt akár kétszer, mire spotolják.
Gyorsabban is tölt és szűkül, és menet közben sokkal de sokkal pontosabb.
Mondjuk kisebb az átüttés (ami mindegy, mert gyenge pontjait beüti, máshol meg úgysem), és a sebzés. Ez viszont akár döntő lehet ha valaki jól tolja vele, mint mondjuk Sorbo.
Na majd este tolunk pár 1v1-et ha leszel Andris! -
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10885 üzenetére
Terminátor nem jó, mert ha Rád megy az ellenfél bármilyen MBT-vel, nem tudsz csinálni ellene semmit (nem középről lövöd a rakétát, kell idő / távolság mire célra áll). A hp is nagyon kevés, hogy he-vel lelövöldözz valamit.
Ha mennék (dolgozni fogok) XM1, vagy az orosz lenne. -
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10885 üzenetére
MBT-ben gondolkodtam én is, de melyik legyen?
Csak egy körre kell -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
scyllarus #10883 üzenetére
Szerintem valamilyen kemény MBT-t. Esetleg ha valaki nagyon perverz, akkor a Terminátort, csak ne jöjjön szembe egy reaktívozott T-72A. Szerintem a többi MBT-t megeszi, ha van a használójának egy kis rutinja vele.
A TS-re nem tudok felmenni, mert újratelepítettem a gépet, és elfelejtettem az ID azonosítómat lementeni.
-
weres78
senior tag
válasz
Ha nem dogozok akkor megyek!
-
scyllarus
veterán
válasz
Ilyenkor mindig örülök, hogy délelőtt nincs időm játszani. Az ilyen gondokból mindig kimaradok, meg a patchvárásból is. Délután 5-re mindig rendbe jönnek ezek
Megkerestek engem is TS-en, ha lesz időm, jövök, legyen valakinek egy könnyű győzelme
Mit érdemes vinni? Szerintem az összes szóbajöhető 6-osom megvan, ezen nem fog múlni. -
weres78
senior tag
Tervezett volt a mostani leállás?
-
PoczyAW
tag
Stingray 2-es könnyűharckocsival tombolt iGhost Pipelines-on.
-
_Szasza_
tag
Köszi a válaszokat. Elgondolkodom rajta, max egy leárazáskor megveszem.
-
weres78
senior tag
válasz
_Szasza_ #10876 üzenetére
Ha meg tudsz barátkozni a nulla csőlehajlással, akkor kiváló MBT és nagyon megéri. Viszont ez elég komoly mínusz. Tényleg olyat kell elképzelni, hogy semennyire nem tudsz lelőni vele. Ha egy teljesen sík terepen állsz, kb ötven méterre tudsz a földbe lőni.
Ezt azonban a legtöbb helyzetben teljesen jól lehet ellensúlyozni, pl feltolatsz valamire, billegteted (ehhez azért kell némi gykorlat), ilyesmi.
Negatívum még, hogy szemből is könnyen be lehet lőni rakétával, oldala és hátulja nagyon gyengén páncélozott...
Viszont!
Az ágyúja pontosságot, DPM-et tekintve nagyon jó. Az átütése még T6-ban sem kicsi, mindenre bőven elegendő. Szemből ha rázod nagyon nehéz belőni (kivéve rakéta ahogy azt már említettem).
Jól forog és gyorsul, nem könnyű zavarba hozni. -
_Szasza_
tag
Ez a WZ1224 amúgy megéri azt az 1500 aranyat? Elég jó tanknak tűnik. Esetleg akinek van tudna róla véleményt írni? Ellenfélként elég randomnak érzem a páncélját szemből, (nem a tornyát) a hasát vagy belövöm vagy nem kategória.
-
csaabz
őstag
válasz
Kean_Sorbo #10871 üzenetére
Ha ez premium tank, akkor nem 5-ös szintű a legénység?
-
Kean_Sorbo
őstag
Egy K2 Black Panther-re szívesen farmolnék.
Érdekes lenne, hogyan oldanák meg a felfüggesztés modellezését.
Gondolom, álló helyzetben ha elérné a maximum csőlehajlást, akkor aktiválódna a szintállító. Nem lenne semmi ilyen tankokkal játszani. -
weres78
senior tag
Tegnap Sorbo kollégával futottunk pár kört. Hosszú ideje nem játszottam, visszatértemkor az első hét meccsen Iron vagy Gold medált kaptam. Minden lövésem bement, minden bejött, jót tett a pihi és a "friss vér" (utóbbit a kezdő játékosokra értem).
Ma futottam tíz csatát, hetet nyertünk. Volt olyan kör ahol 725000 (T6 Terminator, boost nélkül) kreditet kaptam és harmadik voltam a csapatomban. Iszonyatos gyilkolászások vannak... -
myckey
veterán
ebben a pöccsben lesz valami értelmes játékmenetbeli újítás?
mer én nem igazán láttam semmit.
a hangokról továbbra sem tudok nyilatkozni, azóta még nem voltam játékban
-
scyllarus
veterán
A hétvégi küldi jutalmát mikor adja meg? Mert a honlapomon, a profilomon már látom, hogy teljesítve, de a játékban még nem kaptam meg.
Sztornó, most olvastam, az event végén kapjuk egyben. Nem is baj, ha egyben kapom a 6 millát, veszem is meg belőle a Leo 2-őt, addig csak elverném. -
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10864 üzenetére
Én is fel néztem hajnalban, négy előtt. Akkor 3 ember várt csatára...
Mondjuk délután szinte semmit nem kell várni, ami pozitív. -
Kean_Sorbo
őstag
VÉÉGREEE!
Itt a nyári szünet! Éjszaka háromkor koptak ki az emberek a PvP-ből. Most először örülök a mókuskáknak.
-
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10861 üzenetére
+1
Teljesen egyetértek. Nekem személy szerint tetszenek az új hangok, peccs után vissza is térek játszani... -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
vv5204 #10860 üzenetére
Nekem is van gagyi Genius HS-400A headset-tem (2600 Ft), és azon már élvezhetőek ezek a hangok. A WoT-nál sajnos fél óra után azt érzi az ember, hogy felrobban az agya. Elsőre tényleg nagyon hatásos, de folyamatosan a mennydörgést hallgatni elég fárasztó.
Az úgynevezett hangmérnökök, pedig nem csiripelőkre optimalizálnak, hanem feltételeznek egy minimális hangszóró konfigurációt, amit valljunk be 3-4 ezer forintért bárki megvehet az ósenban.
Nem vitatkozni akarok, nem is akarlak megbántani, de egy telefonos fülhallgató alapján véleményt mondani nem mindig szerencsés.
A másik pedig az, hogy mindenkinek más tetszik és ezt tiszteletben tartom, tehát megértem a te álláspontodat is.
-
vv5204
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10859 üzenetére
Ja hát aki 8 hangfallal tolja... annak tényleg tök mindegy, én viszont sima telefon headset-et használok és ott igencsak kijön a különbség Wot vs. AW hangok között. Nekem pont az új AW-s tűnik olyan semmilyennek.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
vv5204 #10858 üzenetére
De miért lennének jobb a "valósághoz köze sincs" hangok? Ezeken a hangokon érezni a feszességet, az erőt. Nekem 8 hangfal mellett nem kell több basszus. Hangerő kell, és azzal megjön a mély is.
Kb. olyan ez, mint az autóba épített "hifi". Nem baj, ha nem tudod mi szól, csak a basszus meglegyen?
Remélem azért a T- sorozat jellegzetesen csattogó/recsegő hangját meghagyják, mert ha nem szomorú leszek.
-
vv5204
senior tag
Úgy vagyok ezekkel az új ágyúhangokkal, mint állatkertbe a Zsiráffal. Szép, meg jó, de haza nem vinném. Ezen a téren a Wot köröket ver AW-ra. Remélem még fogják tovább fejleszteni, mert ez így csak a mostanitól jobb, de -szó szerint- nem nagy durranás. A 152 mm-est leszámítva elég bénák. Kevés a mély és az echo.
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10856 üzenetére
Azok is jönnek majd később.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
#40993792 #10855 üzenetére
Jó hát, de a motorhangok hiánya miatt most egy kicsit csalódott vagyok. Bár lehet az is bekerül, csak ebben a cikkben nincs még benne.
Mindenesetre a játékélményhez sokat hozzátesznek a valóságtól kicsit elrugaszkodott hangok. Egyet hiányolok még, az a lövéskor beállítható dinamikus kamera érzékenységének beállítása. Én nagyon szeretem mikor egy lövésbe szinte "beleremeg" a kép. Tudom valakit ez zavar, de engem kifejezetten szórakoztat. Remélem egyszer beteszik, szerintem nem lehet sok leprogramozni. -
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #10848 üzenetére
hurrá!
akkor megyek is játszani !
ja nem !
-
gubabela
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #10848 üzenetére
Egész jók lettek, nekem tetszenek. Remélem a bugokkal is foglalkoznak azért.
-
Tegnap este vettem észre, hogy a Humble-s kód egy tier 6-os prémium tankot is adott. Addig azt hittem, hogy az egy sima, kifejleszthető tank, amit úgysem kapok meg, mert már ki van fejlesztve. Ennyit tesz, ha pár hónapig nem játszik vele az ember.
-
Kean_Sorbo
őstag
Na itt vannak már a hallivúdi hangok.
-
_Szasza_
tag
Ok köszi, sikerült. Megkaptam mindent 1 $ - ért
Az igazat megvallva már azóta nem játszottam, mióta meglett az ingyen Leo2AV, de a híreket nagyjából nyomon követtem. Ez tetszik ebben a játékban, hogy szinte ingyen össze lehet guberálni egy csomó dolgot
Összeszámoltam, 55 nap prém napom is van a boostban.
-
_Szasza_
tag
Üdv,
nem vagyok jártas ilyen netes vásárlásokban. Itt a Humble kódnál bejelentkezés után a lap alján csak beírok 1$ - t, utalom a kártyámmal és kapom a kódot az email címemre? Ennyi? Vagy kell valami mást is csinálni?
-
Simi37
őstag
Most nem tudom mi van...a wot is megdobott 7 hét prémmel és amilyen csatákat mentem ma az vmi elképesztő ennyi különböző tankkal ászt régen csináltam már egy nap alatt wn8 is 3000+ lett pedig semmit nem csináltam másképp mint eddig csak annyi történt, hogy 13ból 12szer toptier voltam...ennyit számít... most mind2 játék felé húz a szívem
Kezdek egyre kevésbé hinni az abszolút randomban... ide meg az under 300ft os mindenség vonz... nyár van de ennyi időm nincs
-
vv5204
senior tag
Ez most jó ár/érték arányú eksön. 561 forintba került a 30 nap prém, 2500 goldinyó + Csíf. Ennyit még hajlandó vagyok rááldozni a játékra mégha most nem is fejlesztek semmi tankot.
Más. Tier 10-est van értelme kihúzni 100%-ra, vagy nincs, mert úgysem lehet megnyitni belőle semmit?
-
Vanka
tag
Én is megkaptam az MK6-OT+A goldot,de az inventoryban nincs 30 nap prém
-
Angel1981
veterán
Köszi a válaszokat mindenkinek!
Továbbra sem jött meg, spam mappában sincs, a sikeres PayPal utalásról megvan az értesítő, írok a supportnak.
Köszi még 1x, jó éjt!
-
PoczyAW
tag
-
Angel1981
veterán
válasz
bullseye #10819 üzenetére
Nincs fiókom, potyaleső vagyok
Zsolt: köszi a tippet, elsőnek ellenőriztem!
Köszi a válaszokat BTW.
Még várok 1-2 napot, ha nem jön, megpróbálom újra, vagy valakit megkérek, hogy küldje giftként.
(Mindazonáltal ha valakinek van még ötlete, vagy hasonló esete, pls. írja meg! Köszönöm!) -
Angel1981
veterán
Reggel 8-kor vettem meg PayPal-on keresztül, azt írta, sikeres vásárlás, nézzem meg az emailt - azóta nem jött semmi, az emailcím tuti jó.
Más járt hasonlóan?Köszi előre is!
-
scyllarus
veterán
válasz
R9DEON #10791 üzenetére
Úgy látszik, mindenhol rájöttek, hogy itt a nyár, fogynak a játékosok. A hajóssal egy hetet játszottam, amikor nyílt béta lett, de mivel ugyanolyan volt, mint a wot, le is töröltem. Tegnap jött a mail, hogy kaptam egy T2 prémcsónakot, 1.000.000 kreditet és egy hét prémet.
Amúgy hogy lehet 2x ugyanabba a sz@rba lépni? 2 topicban vagyok igazán aktív, itt és a windows mobile topicjában. Kevés a játékos, ez a játék legnagyobb baja. Ez egy ördögi kör: nem lehet normálisan játszani, mert kevés a játékos, és kevés a játékos, mert nem lehet normálisan játszani. Ott ugyanez pepitában: a rendszer legnagyobb baja, hogy kevés az alkalmazás rá. Kevesen fejlesztenek oda, mert kevés a user, és kevés a user, mert nincsenek rá alkalmazások. Mindig kifogom -
yodamester10
őstag
0.16 mikor jön?
-
-
ughhh
senior tag
Remélem megtelnek újra tankerekkel a szerverek, eljött a farmolás ideje megint: SUMMER HEAT
Summer Heat 3 fordulóra lesz osztva június 14-től július 3.-ig.
1. forduló: június 14. és 20. között
2. forduló: június 21. és 27. között
3. forduló: június 28. és július 3 közöttMinden fordulóban az 5 legjobb játékos minden járműre Class , Tier és Server ( mindkét kiszolgáló külön számítva, a Tier 1 és Tier 2 járművek kivételével) díjazzuk 7 nap 50 % boost-al.
A játékosnak legalább 10 PVE vagy 10 PVP csatát kell játszani a részvételhez minden egyes fordulóhoz.
Minden játékos aki az első fordulóban játszik 10 PVE vagy 10 PVP csatát kap 2 nap 20%-os boost-ot.
Minden játékos aki az első és második fordulóban is játszik 10 PVE vagy 10 PVP csatát kap 4 nap 20%-os boost-ot.
Minden játékos aki az első, második és harmadik fordulóban is játszik 10 PVE vagy 10 PVP csatát kap 6 nap 20%-os boost-ot.Ezzel összesen össze lehet szedni 12 nap 20%-os boost-ot.
A Summer Heat időszak hétvégéire kicsit több jutalom jár
Csak 7végékre érvényes küldetések (összesen 4x lehet megcsinálni):
Nyerj 5 PVP-t vagy 10 PVE-t. (normal vagy hard fokozat)
Lőjj 5K-t PVP-ben vagy 25K-t PVE-ben.
Csinálj ki 10 ellenséges járművet PVP-ben vagy 40-et PVE-ben.
A PVP és a PVE eredmények nem adódnak össze.Jutalom:
500.000 zöldhasú ( 4 hétvége alatt 6M )
200 arany ha az összes küldetés megvan 1 hétvégén (4x lehet megcsinálni).
Egyszeri bónusz 100 arany , ha legalább az egyik célkitűzés befejezed két hétvégén.
A második egyszeri bónuszt 300 arany , ha legalább két cél teljesített a három hétvégén.
Egy harmadik egyszeri bónuszt 300 arany , ha mindhárom célkitűzést befejezed mind a négy hétvégén.Ha mindent kimaxolsz 1500 gold a jutalmad.
1. hétvégi kör: június 18. - 19.
2. hétvégi kör: június 25. - 26.
3. hétvégi kör: július 2. - 3.
4. hétvégi kör: július 9. - 10.Jó lövöldözést mindenkinek!
ui: egy kis motiváció, mert sokan sírtatok
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest