Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Nem akartam ide írni,de most már a faszom tele van és muszáj panaszkodni valahol...ha valakinek csípi a szemét,ajánlom az egérgörgőt...
Esküszöm,hogy ez a boost fogja elhozni sok embernél a végleges törlést,köztünk lassan én is itt tartok (hozzáteszem,mérgemben már 2x töröltem a játékot,töröltem a klánt,az ismerősöket,kettétörtem a bill.-t)
Az MBT-70el,a boost előtt imádtam játszani,a boost óta olyan szopatóágon vagyok vele,hogy az eszem megáll.
KB 2 meccset nyertem vele a ~2 hét alatt,de azt is kínkeservesen,értem én,hogy jól keresek egy bukó meccsen is,de ki a tököm akar állandóan veszteni?
Miért kell pl spotter medált kapnom MBT-70el????
És akkor még engem reportolnak,mert a kurva spotter helyzetét bemondom?
Persze a csatajelentés után már senki nem akar beszélgetni,kussol az összes gyökér megmondóember...Bocs a sírásért,ígérem nem lesz gyakori...
Ja,két magyarázó kép a kiszenvedett győzelemről...tisztán látszik,hogy ma is 2 buktával kezdtem..
-
vv5204
senior tag
T-14 Armata pve-ben egyedül. 55 ezres sebzés. A bot tankok se a gyenge pontokra céloztak... https://www.youtube.com/watch?v=nGlY8lIY_pI
-
Trentaro
tag
(#9882) mikron:
Sokat valóban nem tudok, arra utaltam, hogy a piros farkas tök jól néz ki és emiatt lehet ő lesz a befutó.(#9883) TESCO-Zsömle:
Elolvastam én, de attól még nem tudom, hogy kihez csatlakoznak sokan. 7 prém jobb mint 3.(#9884) bypass|HUN:
Angolal nincs gond, fentebbiekkel van. (mármint nem az emberekkel, csak a kérdéseimmel)De lehet az lesz mint legutóbb, a vesztes de azonosulható csapatba teszem be a lánctalpam...
-
PoczyAW
tag
Legújabb videóm, ezúttal saját csata replayről:
-
csaabz
őstag
Védjük meg a hazánkat az ellenséges betolakodóktól!
Csatlakozz a Bulwarkhoz!...Meg ne már a sok kis noob nyerjen, akik csak a jelvények színe alapján döntöttek
-
L4mie
veterán
[link] melyik frakció lesz az ajánlott most?
Beszéljük meg előre, elkerülve a korábbit és akkor legalább egyesített erőbedobással fogunk nyerni -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #9883 üzenetére
Esetleg, talán, lehetséges, hogy nem olvassa angolt...?
Talán segíthetnél picit (nem csak neki), hogy némi zanzásított változatban informálnád a közösséget az event tartalmáról "honosítva"...
Üdv: bypass/ThFaceless
-
Trentaro
tag
Mibe kell a hova lépni, hogy a nyertes csapatba legyek? Csak mert sok itt a kocka, oda akarok menni ahova ők. Köszöntem!
-
PoczyAW
tag
Megjelent egy nagyobb lélegzetvételű videóm az AWBase csatornáján! A lényeg a videó címében olvasható
M1134 - 3 csata 3 pályán egymás után - 6946 átlagsebzés
Az awbase.eu-n folyamatban van egy nyereményjáték, íme rövid bemutatóm hozzá:
-
Franky74
aktív tag
Hali!
Mi van akkor, ha vége az eventnek, és nem kaptam meg a Leo 1et??
Tudom nem 1 erős gép, de ajándék lónak...
Már Tier6-nál tartok abban az ágban, és régen el is adtam... -
wall2
tag
wtf ??? nem megy a szerver megint ?????
-
Vanka
tag
Ma még lesznek a duplázós bónuszok 19-22-ig ?
-
Viper26
nagyúr
T54 felhúzva (két lőszertípus kivételével), holnap már T62 lánctalpait koptatom.
-
Viper26
nagyúr
Rendben, akkor tanulok, idő van rá.
Most van 30 nap prémium is, kicsit jobban tudok haladni majd orosz MBT vonalon.
Be is írhattok a játékosok közé (Viper26 - Rfec), így akkor fel tudjuk venni egymást.
-
válasz
Viper26 #9864 üzenetére
Igazság szerint nem is nagyon tudod máshogy unlokcolni a következő tankot, mert így is, úgy is ugyanannyi XP kell. Tehát a felszerelés kifejlesztése nem befolyásolja, hogy mennyi XP kell még a következő tier-hez. Ráadásul a jobb felszereléssel eredményesebben tudod használni a tankot, így gyorsabban gyűjtheted az XP-t is.
-
Viper26
nagyúr
T54 lett a kiválasztott, érdemes már tier 2-ben is felhúzni a tankokat, vagy majd magasabb osztályban inkább?
-
Viper26
nagyúr
Valaki próbált már aranyat venni?
Kíváncsiságból meg akartam nézni az árakat, de ingame nem jön fel semmilyen ablak, szóval nem értem a dolgot.Melyik ág jó igazán, vagy csináljam azt, amelyik tetszik?
-
BXC0re
csendes tag
A Wölfli ágról nincs T9 vágy (egyelőre), viszont az M1128 eléggé csípi a szemem.
Köszönöm srácok a tippeket, LAV-600 vonalon megyek tovább! -
weres78
senior tag
-
Trentaro
tag
-
BXC0re
csendes tag
Srácok, LAV-600 vs. Cent.120 témában mit tanácsoltok?
A mindkettő most nem opció sajnos -
vv5204
senior tag
Tier 10 gyenge pontok. https://youtu.be/EFPnO2_F7vw
-
tocsek18
senior tag
-
Viper26
nagyúr
PvE küldetéseket újra lehet csinálni, ugyanúgy kifizeti?
-
weres78
senior tag
Másnál is szopik a szerver?
-
Viper26
nagyúr
Hogyan kéne felrakni a tankra az új dolgokat?
-
vv5204
senior tag
Azért adhatták volna a tízeseket fullosan, mint a Wot-ba! A retrofitek, modulok ára sem gyengusz. Mindegyik 10-es kapott gyenge pontokat jól láthatóan. Az Armata például a nagy ágyúért cserébe keményen megfizet azzal a nagy belőhető felülettel a tornyán. Másik oldalról nézve a kifejlesztett lőszerek pen-je és sebzése igencsak ott van a szeren. Nem fukarkodtak az életerőkkel sem 3000-4000 hp az biza nem kevés. A kisebb tiereknek megkeseríthetik majd az életét.
-
nemeth989
senior tag
Ott van a gunn mellett az optika vagy mi, beadja a fullos sebzést, 2 rohadt nagy felület. Az MS tornya legalább kemény szemből, ez nem, egyvalami biztos nem első vonalbeli tank. A7-esek is lövöldözik a 800-asokat Ap-val, ennek örülök, szerintem az lesz a legütősebb 10-es.
-
R9DEON
senior tag
válasz
yodamester10 #9817 üzenetére
Én nem úgy láttam, 1 méterről lőtték egymást és még így is szenvedett 50 méterről nem sokat tudott volna kezdeni vele, az MS hasa közepe és a tornya is lőhető tehát lehetetlen eldugni ez a baj vele.
-
yodamester10
őstag
válasz
octopus666 #9816 üzenetére
Még jobban be lehet lőni szemből mint az ms-t
-
tocsek18
senior tag
-
tocsek18
senior tag
gépágyúk új hangja nagyon adja
-
weres78
senior tag
Jaja, nálam is visszafordította chall Wolf tornyot replay elején, holott mindig arra fordítom, ahonnan lövés jöhet.
-
R9DEON
senior tag
Látszik hogy jön az Armata 14 tank, bementem 1 PVE csatába mindenki T90MS tolta.
-
bullseye
addikt
-
scyllarus
veterán
válasz
Kean_Sorbo #9800 üzenetére
A PL-01 melyik ág végén lesz?
Nem érdekelnek a statjai, az a tank kell nekem, amiért így néz ki -
nemeth989
senior tag
válasz
Pont a múltkor kérdezte valaki, hogy mikor jön a Merkava. Én meg megjósoltam, hogy a 10-esekkel együtt jön hamarosan, mert sokat reklámozzák az Armatával a játékot. Hát igen, jós vagyok
. [link]
-
L4mie
veterán
válasz
Ez jó, de hogy lehet majd T10 es tankot szerezni? :T9 en még nem láttam tokent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- HP ProBook 455 G3 AMD A8-7410 AMD Quad Core Radeon R5 Graphics + Radeon R7 M340 2 GB dedikált VGA
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest