Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Nem akartam ide írni,de most már a faszom tele van és muszáj panaszkodni valahol...ha valakinek csípi a szemét,ajánlom az egérgörgőt...
Esküszöm,hogy ez a boost fogja elhozni sok embernél a végleges törlést,köztünk lassan én is itt tartok (hozzáteszem,mérgemben már 2x töröltem a játékot,töröltem a klánt,az ismerősöket,kettétörtem a bill.-t)
Az MBT-70el,a boost előtt imádtam játszani,a boost óta olyan szopatóágon vagyok vele,hogy az eszem megáll.
KB 2 meccset nyertem vele a ~2 hét alatt,de azt is kínkeservesen,értem én,hogy jól keresek egy bukó meccsen is,de ki a tököm akar állandóan veszteni?
Miért kell pl spotter medált kapnom MBT-70el????
És akkor még engem reportolnak,mert a kurva spotter helyzetét bemondom?
Persze a csatajelentés után már senki nem akar beszélgetni,kussol az összes gyökér megmondóember...Bocs a sírásért,ígérem nem lesz gyakori...
Ja,két magyarázó kép a kiszenvedett győzelemről...tisztán látszik,hogy ma is 2 buktával kezdtem..
Új hozzászólás Aktív témák
- 2027.-ig GARANCIÁLIS Macbook Air M2 gyönyörű állapotban eladó (100%-os akkuval) MAGYAR billentyűzet
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest