Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
speedmetal
tag
És a homokcsapda a Tshunami pályán? Az egyik meccsen egy játékostársam ott bujkált és nem jött segíteni. Mérgemben odagurultam, hogy megleckéztetem, ergo: kilövöm. Erre ott szerencsétlenkedett ebben a homokcsapdában és nem tudott kijönni. Azt írta, hogy nem volt ott, s mikor ráment, megnyílt alatta a föld :-) Én nem próbáltam, azóta messziről elkerülöm ;-) -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
weres78 #9988 üzenetére
Ez még a jobbik eset. Amikor 6 perc AFK után visszaesik csatába és kirakétáz, na az az ő igazi stílusa.
Kis statpadder.
Még a saját cimboráját is úgy oda veti az ellenfélnek, mint csontot a kutyának.
R9DEON: Nézzed csak.
-
R9DEON
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9996 üzenetére
Én még nem találkoztam vele de voltak más fura dolgok.
-
R9DEON
senior tag
válasz
Sebestyen01 #9994 üzenetére
A bugra számít az ember hiszen Beta a WOT sem volt különb béta állapotban, sőt...
-
R9DEON
senior tag
Azért ennek a visszaszámolós bulinak hamar véget lehetne vetni ha a szerver nem engedné ugyanazon játékosokat csak 3-4x együtt csatába, ez bizony elég nagy probléma mert összeállnak 4-5 és végigverik az egész mezőnyt tönkre vágva a többi ember játékát, mindenki a fejlesztőket szidja hogy az Alfa és a korai Beta állapotban sokkal jobb csatak voltak ez azért van mert mostanra összeálltak ezek a kis csoportocskák, ez nem tesz jót a játéknak és a játékosok nagy részének sem.
-
gubabela
senior tag
Ezúton is köszönöm az AwBase-nek a nyereményjátékukért kapott t92-t!
-
scyllarus
veterán
Nem a statbuzi klánokról beszéltem, még csak nem is a valóban jó játékosokról, akiket érdekel a statjuk. Van egy rétege a fenti játékoskörnek, akik viszont csak közepes vagy rosszabb játékosok, viszont rágörcsölnek az eredményre. Aki T2-ben 5000 csatát nyom le goldammoval, OP tankban ülve, ismeritek ezt a típust a wotból.
Na, az itt meg lesz lőve -
PoczyAW
tag
Ezúttal az AWBase-csatornáján jelent meg egy videóm, nézői replay alapján. Röviden, tömören: Pityu odab@sz
(Zárójelben, amúgy Pityu is statbuzi, be is vallja és nem rossz játékos, sőt...)
-
KaLeun
senior tag
válasz
scyllarus #9975 üzenetére
A legtöbb statbuzi klán már régen itt van. Csak rájöttek mi itt a megoldás, aka mindig játssz szakaszban, de ha lehet akkor számoljatok vissza a ts-en és jó esetben akár cw-t lehet tolni PvP-ben. Tipikusan ugyanazt tolják, +1 sebzésért az anyjukat is eladnák és többnyire az over performing tankokat viszik. De xvm nélkül is ugyanaz a szöveg megy, csak nem tomato hanem PvE majmol. Erre meg elfelejtették felkészíteni ezt az új csodás SIMM-et, aztán kompenzáljon 2-3 jó játékos 2-3 ilyen szakaszt. Azért a közhiedelemmel szemben ezek a statbuzik nem olyan rossz játékosok, csal ők erre verik.
-
zozyk
addikt
Ilyen az,amikor nem ad be semmit (0 sebzés) : [link]
És amikor mindent (0 sebződés) : [link]És ahogy nézem a sebzéseket,nem csak nekem adta/nem adta...
-
Franky74
aktív tag
válasz
Memphis79 #9927 üzenetére
Hali!
Jó fejek a supporos emberkék! Írtam nekik -Google fordítóval (nem beszélek angolul)- h nem kaptam meg a Leo1-et. Pár email után (max. 2 nap), már küldték is a Leo-t nekem, ráadásul azt amit anno eladtam... A régi legénységgel!! Nagy dícséret nekik! Nekem pedig még 1 nagy vas került a (méh)telepemre...
-
Amfiton
tag
Meglàssuk mit hoz a jövő(csak az OE fontosabb az orosz piac,mint az euròpai ès ha màr most igy visszaesett a jàtèkosàllomány abbòl sok jòt nem lehet levonni).Amugy meg nem vagyok károgò,zàrt bèta òta csak ezzel jàtszok.
-
scyllarus
veterán
Én bizakodó vagyok. Emlékeim szerint a wot is kevés játékossal indult, pedig neki ellenfele sem volt.
Most itt a wot és a WT:GF is, nagyobbrészt olyanokat kellene megnyerni, akik már játszanak valahol, és nem új felhasználókat, akik "végre egy tankos játék" felkiáltással lecsapnak bármire. A korábbi indulásból fakadóan vitathatatlanul könnyebb helyzetben van a wot, neki már csak megtartani kell a bázisát (sőt, még csökkenhet is a játékosszám, mert vannak elegen), az AW meg meg kellene, hogy győzze a játékosokat, hogy ez jobb. Sokan ismerjük a szitut, azért akik beleöltek már "némi" időt, sőt akár pénzt is amott, nehezen térnek át, ehhez idő kell. -
tocsek18
senior tag
válasz
weres78 #9974 üzenetére
mindenképp pozitív lenne a játékos állomány növekedés, ugyanis gyökerek most is vannak. akkor is lennének DE lehetne délelőtt is értelmes pvp meccseket menni mert ez kemény amikor tier5ös mbtként berak tier7be 2td highroll td lövéstől pukk, rakétákkal célozni se kell szinte és az is marha vicces mikor mbtvel találod magad szembe
csak annyit mondasz OKAY WELL FUCK!
-
scyllarus
veterán
válasz
weres78 #9974 üzenetére
Egyrészt jó lesz, a PVP meccsek kiegyensúlyozottabbak lehetnek, az MM jobban tud majd +/- 1 Tieres meccseket összerakni.
Másrészről viszont nem biztos, hogy örülni fogunk a goldammon szocializálóddott statb*zik hordájának, akik frusztráltak lesznek attól, hogy itt bizony nem elég a bankkártya, a gyenge pontokat is meg kell tanulni a jó teljesítményhez.Főleg a T9-ből ismert pixelvadászat nem tesz majd jót az idegeiknek és a közhangulatnak -
weres78
senior tag
válasz
Amfiton #9969 üzenetére
És amennyire tudom az ottani AW játékosállomány eléggé jelentős.
Biztos vagyok benne, hogy ez be fog gyűrűzni ide Európába is, csak errefelé az emberek eléggé nehezen mozdulnak. Viszont ha mozdul akkor megy mindenki egy irányba...Mit gondoltok Ti, akik már toljátok ezt a játékot, jó lesz nekünk ha megindul a játékosállomány (számbéli) fejlődése?
Komolyan érdekelne, ki mit gondol erről? -
Amfiton
tag
Majd meglàssuk.Nem mellesleg az oroszoknàl a jàtèkos àllomàny visszaesett 40-50%al...
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Amfiton #9963 üzenetére
7-es tierig teljesen jól balanszolt a játék. Nincs semmi probléma magával a játékkal, retrofitekkel, grafikával stb. Tényleg van egy pár bosszantó bug, amit majd javítani kell.
A tier 8-9 meg amíg ilyen, addig nem kell játszani. Nagyon jó csatákat lehet menni 5-7-ben, és nagyon jó, élvezetesen játszható tankok vannak itt.A WoT-ot meg nem kellene itt emlegetni, felesleges. Azzal a játékmechanikával modern tankokat lemodellezni, elég nagy kihívás. Mire meg beújítanak új motorra, meg megalkotják a modelleket, addigra ez a játék fényévekkel előrébb fog haladni. Behozhatatlan lesz az előnye.
-
scyllarus
veterán
válasz
Amfiton #9963 üzenetére
Ha a wg azt is a BugWorld motorral képzeli el, akkor ő húzhatja le a rolót.
Bevallom, én biztos ki fogom próbálni, egy próbát megér, de erős a gyanúm, hogy marad az alapkoncepció a régi, és akkor kuka lesz gyorsan.Pedig itt lenne az alkalom, hogy bátran hozzányúljanak és megújítsák azt az elavult f.shalmot. Sőt akár utána az 1.0-t ( , ja, 0.9.32546438-t) is átírhatnák, akkora meló nem lenne már.
Anti Tyùktùb: régi ATI kártyád van? Nekem is eltűnt az első csata után, de valami gyanús villódzás látszik a helyén, volt olyan fórumtárs itt, akinek konkrétan nagy textúrák jelentek meg (piros háromszög, ilyesmi). A driver a legfrissebb elérhető, nekem gyanús, hogy a videókártya a bűnös.
-
Amfiton
tag
Ez a játèk szerintem egyre rosszabb(főleg magasabb szinten),nemhogy balanszoltàk volna rendesen a tier9-et,de már jönnek a tier10es vasak...Nem is a valós problémàkkal foglalkoznak.
(A wot-ban ha megvalósul az amit a wg igèr akkor az obsi lehúzhatja a rolót) -
PR0JECTNR56
addikt
válasz
yodamester10 #9960 üzenetére
Fontossági sorrend miatt.
Reményeim szerint rövidesen költözés Bp-re, munkahely keresés, mindemellett új laptopra is gyűjtök és ha már kisebb tételű kiadások, akkor sokkal szívesebben megyek el barátnőmmel enni valami finomat, így a prémium most nem jöhet szóba sajnos, bár kedvező dolog, hogy nélküle is jól játszható a játék, még sohasem voltak kredit problémáim, az XP pedig összegyűlik idővel.
-
yodamester10
őstag
válasz
PR0JECTNR56 #9957 üzenetére
Miért nem használsz prémiumot,elég sokat buksz ami jól látható.Ha majd kipróbálod az xm8-at és az m8-at el is felejted a stingray-t
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz
Viper26 #9958 üzenetére
Ezzel a géppel konkrétan elég hatékonyan, de mindig figyelned kell az ellenfél összeállítására, BMD/Bradley/VBL a leggyakoribb olyan konkurens gépezet, ami nagyon messzire lát és az esetek többségében hamarabb észrevesznek, mint te őket. Páncélvédelem hiányában pedig előszeretettel gépágyúznak/indítanak feléd ATGM rakétát, tehát a fedezékeket is mindig szemmel kell tartani a környezetedben.
Ebben a körben próbáltam az MBT-kre fókuszálni és tűztámogatást nyújtani a többi csapattagnak (kellő távot tartva az ellenféltől, a szituációnak megfelelően többféle fedezéket és helyet kihasználva, ez a Stingray mobilitása miatt könnyen megoldható, a végére megőrzött HP-t pedig lerohanó manőverekre használtam el, pl. volt egy T-72 a végén amit beflankeltem és körbementem rajta). -
Viper26
nagyúr
válasz
PR0JECTNR56 #9957 üzenetére
Spot hogyan működik?
-
PoczyAW
tag
SLLS-szakasz Tier 6-ban, az érdekesség kedvéért 3 teljesen különböző járműosztállyal:
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Kean_Sorbo #9950 üzenetére
Ha takarja a driver nyitását akkor a masik oldalon a tetejen is van egy kis ablak amit be tudsz lőni full dmg-re. Ha esetleg nem tudod melyik az ts-en ha látsz fent gyere be a szobába megmutatom gyakorloban ha gondolod.
A crab meg ilyen sajna, hogy nyavajodna meg, ruhellem is erte rendesen
Ha már ms es HE akkor a lover platet lodd neki. 400-500 dmg. -
weres78
senior tag
Megoldották!
Újabb peccs után már él a szerver... -
weres78
senior tag
A frissítés után nem indul el a játék (mai frissítés). Aki bent van ne lépjen ki, vagy ha lehet frissítés nélkül indítsatok! Mondjuk azt nem hiszem, hogy lehetne...
-
tocsek18
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #9950 üzenetére
hát ilyen ez a pixel hunt, nincs mitől félni mehet a rush orrba szájba, tankonkénti 3-4 pixel gyenge pont nudli, ezen csak lfp nerf segítene szerintem, de akkor meg menne a sírás hogy jaj fúúúj wtf wot2
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
tocsek18 #9949 üzenetére
Inkább raknák rendbe a 8-9-es tiert, mert ha beáll egy LeoA6 úgy, hogy egy háznak a sarka eltakarja a kukucskálót, akkor lövöldözhetem a játék legerősebb ágyújával (T90MS) a HE-t. Az egész 8-9 egy őrült futkározás, mintha hülye gyerekek játszanának.
Vicc, hogy nincs semminek visszatartó ereje, mint tier 7-ig. Ott kezdjen már el valaki ész nélkül előre menni. Ledarálják mint a mákot. 7-es tierig minden tanknak megvan a szerepe, afelett meg mindegy miben ülsz, ugyanúgy majomkodni kell.
Legyen már egy T90MS ágyúnak megállító ereje, ha már keresztül lövi minden. De nem. Ha valaki meglát egy MS-t, akkor vérpisti módjára repül rá. Próbálja meg ezt 6-7 tierben. Úgy "belebaszol" egy hat-hétszázast, hogy még a könnye is kijön, aztán megy sírva vissza tornyozni.
Valamelyik nap mikor rikosét lőttem kétszer egymás után MS-sel egy CRAB-be, egy élmény volt. Először telibe az oldalát, majd a seggébe. Jó, hogy van replay, mert én sem akartam elhinni. Talán ez is elsődlegesebb volna mint az egyenlőre teljesen haszontalan tízesek bevezetése.
Vasárnap reggel egy-egy darab nyolcas és kilences tank várt csatára, akkor minek ez.
-
tocsek18
senior tag
pts változások:
As always, everything is subject to change before 0.15 is officially released
T-14 Armata Changes:
-Alpha damage of all weapons decreased by about 5%-10%, depending on the weapon.
-Slightly decreased ATGM penetration.
-HP increased from 2795 to 3100.Challenger 2b:
-HP decreased from 3795 to 3520
-140mm gun reload time decreased from 10 sec to 9 secondsSphinx:
-Autocannon salvo reload time decreased from 12 seconds to 10 seconds
-Autocannon AP penetration increased from 272 to 306Leopard 2A7-140:
-120mm gun reload time decreased from 8.57 seconds to 7.86 seconds
-140mm gun reload time decreased from 10 seconds to 8.33 secondsXM1A3:
-140mm gun reload time decreased from 10 sec to 9 seconds
-Aim Time for both guns decreased from 2.9 seconds to 2.4 seconds
-Peak accuracy improved from 0.0998 to 0.09 for 120mm gun
-Peak accuracy improved from 0.1088 to 0.095 for 140mm gunPL-01:
-ATGM penetration decreased from 1586 to 1388the Leo 2A7 will get more retrofit slots, the Chally 2B will get its mobility slot swapped to firepower and there will be a number of armor adjustments to most T10s.
-
Sebestyen01
őstag
Hu de regen alltam mar ki a garazsbol a vasakkal mizujs erre fele, meg a ts is megvaltozott
-
PR0JECTNR56
addikt
Kb. az amit Kean Sorbo kollega már leírt, továbbá mivel kellőképpen sokoldalú, időnként TD módba is lehet vele váltani, mozgó célpontok ellen remek, gyorsan céloz, pontos és van ragyogó ROF is mellé kedvező álcával. Nekem az éppen aktuális kedvencem a játékban egyébként.
Retrofitek terén az enyém:
- Internal Hull Reinforcement (MK2)
- Gyroscopic Stabilizer (MK2)
- Intercom Systems (MK1)A parancsnok Sabrina Washington, legénység 3-as szintű, újratöltés idő 5.72s körül.
-
Kean_Sorbo
őstag
Könnyű tank, és puha. Pontos, gyorsan lövő ágyúja van, jó csőlehajlással. Ezért a támogató szerepkörre való. Második sorból lövöldözni, valamint a nem rád figyelő MBT-k "flenkelése", zavarása, illetve az ellenfél könnyű és közepes tankjait ebben megakadályozni. Mindehhez rengeteg mozgásra, pályaismeretre, és folyamatos minimap nézegetésre van szükség. Kb.
-
csaabz
őstag
Tier 6 Stingray-t használja valaki? Milyen stratégiát alkalmaztok vele? Milyen retrofitet tesztek rá? Mennyire lehet lecsökkenteni az újratöltési időt? A technology retrofitnek megéri az Intercom systems? Az kb mennyivel csökkenti az újratöltést (mk2)?
Előre is köszi!
-
weres78
senior tag
válasz
egyedülülő #9940 üzenetére
Összefoglalóban találsz linkeket, pl PoczyAW is csinál jó videókat (YouTube Poczy). Valamikor írj rám játékban, vagy add meg itt a neved, és segítek (Wajonki).
-
R9DEON
senior tag
válasz
Hali! Itt :[link] találsz dolgokat amik jól jönnek mint kezdő.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Téma összefoglaló?
-
egyedülülő
őstag
Sziasztok!
Szeretnék becsatlakozni a játékba és kérdezném, hogy van e valami jó kis összefoglaló valahol tippekkel és hasonló dolgokkal? WoT os múltam van, nem tudom abból mit lehet itt kamatoztatni.
-
vv5204
senior tag
-
Viper26
nagyúr
Bejövő credit függ attól, hogy mennyi ellenfelet szedsz le?
-
ledgeri
nagyúr
Üdv! Csak érdeklődnék, hogy van valamilyen "hívj meg barátod" jellegő promókódozás, csak mert én is csatlakoznék a játékhoz, és legalább ennyivel segítenék, vagy csak az alienware-es akció van most?
-
nemeth989
senior tag
Úgy rémlik, egy kérdezz-feleletben a fejlesztők azt mondták nem biztosra, hogy lesznek majd. Meg az ágak is ki lesznek egészítve, de ez nem most volt már. Ma mentem pár kört Paladinnal, de még mindig nem tudom leduplázni PVP-ben egyszerűen átok van rajta, a másik meg ott vannak azok a mocskos wieselek
.
-
wall2
tag
Lehet tudni arról valamit, hogy lesz Tier 10 arty ?
-
Trentaro
tag
A zasszony azt mondta (1 perce), hogy a gyakorlás teszi a mestert... (sokszor óbégatok az indokolatlan elhalálozásaim miatt)
Mondom, akkor én már Yoda vagyok!
Erre ő, az az aszott kis fasz?A tőle tanultak segítenek magamat elhelyezni a világban, így az aw-ban is..
Amúgy tudja, hogy nem is szeretem a tankokat, mint alább is látható... trentaro egy lokitrakival...
szerk.: ja, méretarányilag 180cm vagyok
-
PR0JECTNR56
addikt
Várható újdonságok 3D modelljei az AW műhelyéből: K1, K2, T-15, IS-7, AMX 13/90, AMX 10 RC
-
Franky74
aktív tag
Esetleg vki erre??
Írjak a supportnak? Google fordítóval, mert nem beszélek angolul?
-
Trentaro
tag
válasz
TESCO-Zsömle #9920 üzenetére
sima ügy, csak azért irkálom az okosságaimat ide, hogy kibeszéljem (írjam) a fájdalmaimat, jellemzően ittasan.
Szóval ez a fórum nekem igazából valamiféle terápia... -
weres78
senior tag
Ma 31 meccset mentem PVP-ben.
T8 vagy alatta 16-ot, ebből meg is nyertünk14-et.
T9-ben 15-öt, egytől egyig elbuktuk. Általában 13/14/15 - 0 arányban. Én is szar voltam mindegyikben. Ott valahogy nem tudok játszani. -
Trentaro
tag
válasz
TESCO-Zsömle #9908 üzenetére
az arti nem én vagyok, csak nem váltottam vissza a hullámra miután egy bot egy barátságos 1505-öt sebző lövéssel kivégzett. hardon legyen okés, de mediumon ne ammo rack-ezzenek már a botok.
-
nemeth989
senior tag
válasz
yodamester10 #9911 üzenetére
Megakartam venni, de kijött a tier10 bejelentés. Egyenlőre nem akarok költeni (pedig egy kicsit hiányzik a száguldozós, odaszurkálós tankozás) az A6-ost kellene token állapotba hozni (többi kilencesről ne is beszéljünk), utána legalább az A7-est megvenni, ezek után jön a vbl a listán. Mondjuk úgy tűnik LeoA6-al nem lesz valami megerőltető, lekopogom, de baromi jó csatákat toltam mostanában vele, a frontja elég jól pattogtat, a gunnját is sikerült egész jóvá varázsolni, nemsokára meglépi az 5-ös szintet a legénység is. Szóval bejön a cucc.
-
csaabz
őstag
A Challenger 1 kigyulladását lehet valamivel csökkenteni azon kívül, hogy automata tűzoltót veszek bele?
Elég durva, hogy még PvE-ben is felgyújtják... -
PoczyAW
tag
A Soullesses egyik szakasza farmolás közben:
-
nemeth989
senior tag
válasz
yodamester10 #9907 üzenetére
Elég mocskos jószág, gondolkoztam már, hogy beruházok rá. Ellenfélként nagyon csúnya dolgokra képes jó látótáv, jó ágyú, szerintem eléggé kiemelkedő tier4-ben.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Trentaro #9906 üzenetére
Ésszel kell menni, vagy tollal és ceruzával. Minden egyes PvE pálya előre le van programozva. Ugyanott "teremnek" az ellenfelek hullámai állandóan. Szóval előre tudhatod, hogy mikor honnan mi jön. Ha ennek tudatában -pláne artival- nem tudsz úgy helyezkedni, hogy biztonságban légy, az már nem a játék hibája.
Szigorúan szvsz.
-
KaLeun
senior tag
Akkor voltam így amikor bejött a SIMM (aka MM2.0), csatát csak akkor nyertem ha magam vagy valaki más egymaga lehozta. Azzal kezdtem el játszani, amivel igazán jó vagyok, (pl. Stingray 2) és tartani tudom a wr-t. Valamint kerülöm az agyhalott tiereket, tipikusan pl. a t6 ahol rengeteg a fogalmatlan prém, pláne most a sok ICE zombi Leo 2AV-val.
-
DeadMeat
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyúrósok ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Windows 11
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Macrodroid
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest