Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajtos
csendes tag
válasz
nemeth989 #12963 üzenetére
Véleményem szerint ebben a hónapban ki fogják adni közepe vagy vége fele, ami az orosz szervert illeti azt soha nem fogják össze csapni az kizárt dolog, mind a két játék ugyan AW de mégis két külön világ, ott azért nincs ennyi bónusz, gondolok itt a napi és egyéb bónuszokra mégis van játékos reggel is meg este is és nem pve játszanak meg globalt hanem pvp-t Én voltam ott játszottam ott láttam, hogy hogy mennek a dolgok.
-
ughhh
senior tag
válasz
nemeth989 #12921 üzenetére
Félreértettem, erről volt szó és 1 nap csúszással valóban: FOLYAMATOS NYÍLT BÉTA
-
myckey
veterán
válasz
nemeth989 #12736 üzenetére
Nagyon nyomják a rizsát a januárról, de kötve hiszem.
Teszt szeró még mindig max. tr 6 ig van, ez a héten se igen változik.
Behozzák ezt a skirmish modot, de annyira hiányzott, mint a lepra.
Az mm dönti el, hogy mikor dob be ilyen 3vs3-4vs4-5vs5 mókába, ennek így semmi értelme.
Ráadásul simán van, hogy vársz 3-4-5 percet, bedob egy ilyen akármibe, aztán 2 perc alatt le is tudtad a csatát.
Kicsit olyan érzetre, mintha jól becuccolva találták volna ki ezt az egészet.Egyébként hétvégén tán nyitva lesz a teszt server, azoknak kik már lejelentkeztek, csak még nem kaptak hozzáférést.....kíváncsi leszek lesznek-e rajta többen.
Nagyon nudli ahogy most halad az egész, sajnos.
Szerintem eu-n nem is lesz teszt szeró, semmilyen formában.
De még lehet a ruszkin se lesz publikus tesz szeró, hanem marad ilyen zárt, aztán csak egy-egy napokra nyitják ki teljesen, mint amilyen most a hétvégén lesz, ha igaz. -
myckey
veterán
válasz
nemeth989 #12695 üzenetére
Van előrelépés ahogy halad felfelé az ember az osztályban , de ez változó.
Tr 1 től 5 ig helyenként kis lépésben haladnak, mivel az alapok hasonlóak, már ahol épp nincs egy hirtelen változás a tank karakterében.
Ellenben pl. tr 6 tól jelentős ugrás van egy-egy ágban, amivel már "simázni" lehet a régebbi kiadású harckocsikat.
Szerintem ez most sokkal reálisabb.
Nekem így most átgondoltabbnak hatnak a különféle ágak, jobban kijönnek az eltérő nációk gépeinek előnyei, hátrányai.
A hp és a sebzés(kaliber) egyensúlyozás pedig az eddig tapasztaltak alapján igen jótékonyan hat a játékmenetre.
A járművek jelenleg egészen pontatlanok a megszokotthoz képest, papíron! ( tr 6 ig, asszem. 0.11 volt az eddigi legjobb szórás amit láttam ) ellenben a célzás idő sokkal jobban redukálható. Általánosan.
A látótávokat is megbabrálták.
Jó dolog a láncolás, vagyis a futóművek sebezhetőségének, mozgásképtelenségének a módosítása.
Az is rendben van, hogy több a készlet amit használni lehet , kompenzálás gyanánt a nagyobb idő kiesésre, ami a javításra fordítódik.
Ez most jelentősen átdolgozza a taktikát.A páncélzat pedig fejlődik, van értelme lépdelni.
Igazából a lőszerek tulajdonságait kell majd alaposabban megtanulni, valamint itt érezhető leginkább a fejlettség ráhatása a játékmenetre.
Spot rendszer is mintha jobban követhető lenne, használhatóbb.
Dupla bokrot megfelelően kell használni, a métereket pedig jobban ki kell agyalni, van ahonnét nagyon durván lehet szórni az áldást, de aztán pár méter és már menekülni kell, mert oda az előny.Egyébként meg a weak spotok is megváltoztak, pl. a szovjetek lövegpajzsait igencsak be lehet lőni.( face to face )
Angol-amcsinál a toronygyűrő könnyebben belőhető.
Persze a hull alsó lemeze is lőhető itt -ott, nagyban függ a lőszer típustól, amit éppen használ az ember.
Illetve szintén ilyen a parancsnoki kupola, ami hol bead, hol nem .Az biztos, hogy magát a hull downt, gyémánt alakzatot, side scrapet sokkal jobban lehet használni.
Több lepattanót be lehet gyűjteni, illetve non penetration lövést.
Megéri seregni -forogni.
Van olyan nemzet, ahol ez, a másiknál pedig amaz taktika válik be inkább.Én örülök a mozgékonyság változásnak, aps és atgm rendszer átdolgozásnak is, jók a füst gránátok stb.....
Az biztos, hogy érezhető az alapjaiban fejlettebb tank előnye, pl. a hatos M1 Abramset semmi pénzért be nem cserélném egy kisebb m60 variánsra. Ez a csatában is meglátszik, de ha valaki jól használja az m60-at, az mégis borsot tud törni az orra alá.
Van pár map is amit átdolgoztak, eddig még előnyökkel találkoztam.
PvE ben pedig mókás a rakétázó bot, vagyis kicsit kibillent az eddig megszokott totál unalomból, valamennyire. Egyébként pedig mintha nagyobb lenne a sáska járás feeling.
Na és persze itt is jó dolog a több hp-s bot, és hogy ő is annyit lő mint te. Picit jobb lett az egyensúly. -
myckey
veterán
válasz
nemeth989 #12605 üzenetére
Jól van Pityu.
Most ez szerepel a megjelent cikkekben.Öhmmmmm
Aztán én pont leszrm, hogy a meglévő cent. 120 kerekest, ( akár a prémet is) majd milyen más tankkal pótolják, már ha akarják, egyszer.
Egyelőre mindenhol a jelenlegi cent. 120 ról szól a fáma. Legyen az fejlesztés vagy kompenzációs cikk.
(#12603) bullseye
Nem hinném hogy változtatnának, mármint copatós irányba.
Elvégre is a hatos Terminándor is tr8 ba kerül fel, meg van még máshol is szint lépés.De egyébként tegyék, így se úgy se került egy fillérembe sem, ez a gold mennyiség.
Szóval most csak nyerhetek. -
Vitiris
aktív tag
válasz
nemeth989 #12563 üzenetére
Ezért szoktam rá az orosz szerverre!
még 1 percet sem kell várnom és bedob csatába. Olyan csata nem volt még hogy 15:0 vagy 13:2. Nagyon kiegyenlített a sorsolás. 70% winrate
Hajnalban szoktam főleg játszani akkor sem kell várni 1 percet (időeltolódás). 1 hét alatt kihúztam mindent 4-s tierig. És az a varázs ami hiányzott már az EU kihalt szerverről minden visszajött. Még 1 pve meccsett sem játszottam.
Itt nincs kioktatás, nem pingeltettnek a térképen az okosok, ha valaki látja hogy sz*rban vagy biztos 1-2 ember elindul feléd segíteni. A legjobban akkor járna az Obsidian ha az EU szervert beolvasztaná az oroszba.
Én sem fogok nagyon belépni az eu-ba a balance 2 elött. Minek? Komolyan néha azt hiszem direkt ilyen dilettánsok. -
myckey
veterán
válasz
nemeth989 #12563 üzenetére
Annyi azért van, ami konkrétan a lőszerekről szóló cikkben jelenik meg.
Ma kint lesz az is.
Egyébként nekem is be volt aktiválva 2 hét prém, annak a felét már nem is játszottam ki.
Elmúlt napokban meg inkább fordítok unalmamban.
Esetleg a társaság miatt gurulok be 2-3 csatára. egy egy nap.
A saját magukkal kibaszás meg nem újdonság, az biztos.
Tettó
Nem lesz itt LOW kanyarban sem , egyelőre, sztm.
-
scyllarus
veterán
válasz
nemeth989 #12555 üzenetére
Akkor magukkal szúrnak ki az ünnepi időszakban. Én pl. a tegnapi duplázás ellenére sem játszottam.
Minek? Pont a variálások közepén tartok. Amiket húzok (húznék):
T-90 - lejjebb kerül
M1 Abrams: lejjebb kerül
A kínai MBT-knél T6-nál járok, lejjebb kerül.
(Mondjuk itt mindegyik lemegy egyet, ott azért lesz vicc, ha nem módosítanak a tankok jellemzőin. A T4-est eddig sem lőtte át semmi, ha lerakják T3-ba, olyan lesz, mint az IS-6, csak jobb ágyúval)
Cent. 105 ez feljebb kerül
Mivel a kompenzációkról még semmit sem tudunk, így felesleges fejlesztgetnem bármit is, megvenni meg pláne.
Van 700k free xp-m, a kreditet kellene gyűjteni, de arra pont nincs szorzó. -
SpongyaBob
veterán
válasz
nemeth989 #12332 üzenetére
Lehet hogy akkor nem ugyanazzal játszunk. Nekem sokkal több a lepattanóm (kb. minden 3-nál nincs átütés néha már-már wotos feeling) a csapattársak is folyamatosan elfogynak a végére, engem meg jól kipakolnak. Ugyanúgy játszom vele mint eddig, valamit biztos, hogy változtattak és nem én vagyok az egyetlen aki ezt észreveszi.
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #12259 üzenetére
Nem mondtam ilyet. Csak azt mondtam, hogy a pálya/játékmód tervezésénél számítani kell a hülyékre és ezt is figyelembe kellene venni, pl. hogy ne legyen oka ne foglalni. Nem tudom Te milyen játékkal játszol, de én sajnos sokszor azt látom, hogy a tisztelt csapattársak megállnak bohóckodni a sárga botokkal, miközben az ellen foglalja a fő pontokat a pontjaink meg pörögnek lefelé mint az Isten nyila, ha kérsz segítséget foglaláshoz, vagy pont védéséhez, akkor azt pedig jó magasról..
Nem vicceltem, amikor azt írtam, hogy tegnap este mindössze egy csatát tudtunk megnyerni, úgy, hogy t8 járgánnyal nem voltam soha az értékelés második felében, még a t10-esek ellenében sem..
Ennél az sem frusztrálóbb ha félistenekkel sorsol össze, és végül mindkettőnek ugyanaz az eredménye: nem játszom.. -
myckey
veterán
válasz
nemeth989 #12257 üzenetére
Határozottan kedvet kaptam a játékhoz, ezzel a játék típussal.
Egész jól el lehet ténferegni a mapon.Van mindig mit csinálni, bármivel is mész be.
Nem egyhangú, egyelőre.Persze ha nem hoznak más mapot, ezt is megunja majd az ember.
Aki pedig csak a direkt szorzóra megy, az még mindig be tud menni PvE -re.
PvP szerintem így felejtős.Itt jobban össze is tudsz dolgozni szakaszban, több a sikerélmény.
Talán már a Lords of War -ig el is leszek .
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #12257 üzenetére
Igazából nem a fejlesztők a hibásak, közben pedig mégis. Tudjuk, hogy a játékosok hülyék, akkor úgy kellene megtervezni a pályákat/játékmódokat, hogy ezt figyelembe veszik. Sajnos elég gyakori, hogy a csapat nem a fő pontokat foglalja, hanem össze vissza kolbászol, de az az érdekes, hogy a másodlagos pontok foglalásával sem haladnak, miközben én rendszeresen egymagam, vagy másodmagammal szerencsétlenkedek a fő pontoknál és ledarál a min kétszeres túlerő. Erre jön még rá az is, hogy sokszor akár két tierrel is magasabb szintűek, mint én.
Tegnap 7 csatából egyet tudtunk csak megnyerni, és egy olyan volt ahol top tier voltam (t10 nem számít, azzal együtt kettő), a többi esetben kb. felesben t9 vagy t10 volt a top, míg én t8-al mentem. Nem volt mókás.. -
_Szasza_
tag
válasz
nemeth989 #12238 üzenetére
Hehe, nekem is hasonló gondolatok fordultak meg a fejemben. Még lenne pár pálya, szerintem ki is ütné kompletten nálam mind a PVE/PVP - t.
Nekem eddig nagyon bejön. Pár perc után olyan szinten eluralkodik az őskáosz, hogy mindenki kering mint fing a gatyában
Még a +2 tiereket is könnyedén lehet lövöldözni, annyira össze vannak zavarodva
-
bullseye
addikt
válasz
nemeth989 #12204 üzenetére
Az a Halloween, ez a Cseh függetlenség.
-
_Szasza_
tag
válasz
nemeth989 #12060 üzenetére
6 - osig teljesen felejtős az egész kínai ág. Az 5 - ös szerintem az egyik legrosszabb a tierjében. Ahogy írtam, a 6 - os kellemes meglepetés volt, most így az elején még a 7 - es is annak tűnik. (De lehet, mire a végére érek más lesz a véleményem.) Ellenben pl a Leo 2 - vel, amit nagyon vártam és egyszerűen úgy kell félteni PVE - ben is mint egy hímestojást mert rommá lövik.
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #12060 üzenetére
A 8-as az lényegében egy kocka tornyú T-80/90, de pont emiatt lehet, hogy használható, bár ha bele gondolok, hogy szembe jön vele egy Leo2A5 vagy Ariete, akkor ott már bajok lehetnek..
Valóban belassultak kicsit a fejlesztésekkel, és a tartalom hiánya miatt én is egyre ritkábban megyek fel játszani. A10-esek kivételével kb. már minden megvan, amit ki akartam próbálni, várom az új szekereket. játékmódokat, hátha.
A kelet eu ágat említették többször is mostanában, szerintem nem lehetetlen, hogy az lesz a következő, bár a meglévőkben is elég sok a rés, azokat sem ártana kicsit foltozgatni.Tesztó: nehogy azt hidd, hogy pvp-ben nehezebb belőni.
scyllarus: hááát, én nem is tudom, hogy mit várok.. Izraelben is van potencia, itt a keleteu-ban is vannak érdekességek, de az Ukránokról se felejtkezzünk el.
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #12056 üzenetére
Igazad van, csak gondoltam megemlítem, mivel az is Kínai tank.
Nekem már ki van fejlesztve a 8-as is, de eddig csak a type 59 volt használható, a többi normál tank nem tetszett. A type 90-ben az a legjobb, hogy még pve-re is alkalmatlan, mert szemből még a 6-7-es botok is átlövik, különösen a könnyű tankok veszélyesek rá (pl stirgray és xm8, m8, stb). -
kentwhite
csendes tag
válasz
nemeth989 #11962 üzenetére
Elhiszem , hogy "próbálják" a lehető legkevésbé lekoppintani a WoT-ot. :-) De a Stonghold-ot is ellophatnák a WoT-ból nem beszélve a CW-ről. Ergó nem csak hetente változna a map , hanem minden csatában random mappra dobhatna be, azaz agyalni kellene mi a jó tax oda épp :-). Húzzák-nyúzzák, mint a rétest, csitri-csáré faszságokat javitanak ahelyett, hogy a csapatcsatáknak csinálnának jó játékmódot, mert igy a klánoknak nem sok értelme van (csak névleges)....
-
PoczyAW
tag
válasz
nemeth989 #11888 üzenetére
Ne szítsuk szerintem ezt a PVP-PVE vitát. Ha (mondom HA) ez a játék túléli a fejlesztők folyamatos balfaszságait, a bug-szaporítást és a legendásan szar marketinget az 90%-ban annak lesz köszönhető, hogy egy csomó ember nap mint nap belép és botokat lövöldöz. Én ugyan nem vagyok nagy PVE-játékos, de nem azért mert bármi bajom van a játékmóddal, simán csak nem köt le. De ha csak PVP-opció lenne, már május-június környékén kikapcsolhatták volna a szervert.
-
-
Dewri
aktív tag
válasz
nemeth989 #11867 üzenetére
Kizárólag PvE-t nyomok, ezért játszok még mindig, ha ez nem lenne, már rég nem játszanék itt (sem...). Így élvezhető valamelyest (91% győzelmi ráta nekem élvezetesebb, mint ugyanez vereségben...).
Nem vagyok túlzottan negatív, csak nem szoktam beszámolni a jó PvE körökről (mivel itt a sok "májer" semmire nem becsüli a PvE játékot, pedig a játék során szemmel látható hogy igen sok embernek meghaladja a képességeit egy-egy hard pálya, emellett továbbra sem pörög a PvP rész...), emiatt nézhet ki úgy, hogy csak a negatív dolgokat írkálok...
Csak ma éppen az nem tetszett, hogy tier6 hard PvE-n 15ezer sebzésnél, 2-en voltunk már csak életben, 1 perc volt csak hátra, jött még pár ellenfél, a másik arc sebzett 5ezret (MBT-vel botok ellen hátulról kempelő fajta...), tehát nyilván nekem kellett volna még kitartani azt az 1 percet a szorzós kör győzelméhez, és EKKOR vág ki a szerver. De nem instant, hogy egyből indíthassam a játékot, hanem előbb fél perc töltögetés, aztán kilépés, aztán indulási töltögetés... Természetesen bukta lett a kör. Az ilyesmihez valahogy nehéz jó képet vágni és "élvezni", legalábbis nekem nem szokott sikerülni...
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #11785 üzenetére
No igen, pont ezt látom én is. Nincs is nagyon mbt vagy light a pts-en. Már a BDM-1-is képes 1000 körülit sebezni egy sortűzzel, ami azon a szinten elég OP. Ha ez így került ki az éles szerverre, akkor abból katasztrófa lesz a játékos állományra nézve (is).
Lehetne még a sebzést is visszább venni, aps rendszerek újratöltését csökkenteni, vagy tudjanak egyszerre több célpontot leküzdeni, de igen, a töltési idő drasztikus emelése is jó megoldás lehet, de kérdés, hogy a többrakétás rendszerek nem szereznének-e ezzel túl nagy előnyt (terminator, vbl, breadly, stb.).Franky74: aginor613 vagyok a játékban, mindkét szerveren.
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #11783 üzenetére
Akkor kéne kerítenem csapatot.
Amúgy pont így gondoltam én is, hogy ez a mód nem a magányos farkasoknak faló, mert ilyen kis létszámnál, ha csak egy játékos nem tesz a dolgát, akkor drasztikusan megnő a bukta esélye, és akkor egyéb tényezőket még nem is vettünk figyelembe.
Rakétázásról mi a véleményed? Engem eléggé bosszant egyelőre, pláne, hogy nekem nem is megy úgy, ahogy kéne.Egyetlen pozitív élményem a VBL, mert azzal azért sikerülget valamicskét csinálnom.
-
scyllarus
veterán
válasz
nemeth989 #11762 üzenetére
Én már a több retardnak is örülnék. (Nem százalékosan, abszolút értékben). Egyszerűen kevés a játékos, ügyes és béna összesen. Tegnap neki akartam látni a Pumás küldinek, több mint egy perc eltelt, és nem tudott berakni a csatába.
T1-be.
Szombat este.
Én már retardoknak is örültem volna, úgysem kell nyerni, de azokból sem volt elég -
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #11652 üzenetére
Az első résszel nagyon betaláltak, a második sem volt még rossz, de a harmadikat már csak a sztori viszi el a vállán (ill. a sorozat), a harcrendszer addigra nagyon buta lett, vagyis inkább az a baj, hogy kevés volt a szerepjáték elem benne, a harcrendszer pedig nem volt számomra elég kifinomult egy vérbeli akciójátékhoz. Az első részben ez még valahogy nem zavart, mert a világ a sztori és a körítés remek volt, és az akció/mászkálás/beszélgetés aránya nagyon jól el volt találva. Ami egyik részben sem sikerült igazán jól szerintem, az a nyersanyaggyűjtés, ebben az első Mékós tekergése volt a legrosszabb, az rendesen frusztrált.
Arról pletykálnak, hogy dolgoznak a remastered kiadásokon, én azt várom az újrakezdéssel, addig meg végigviszem a Bioshock remasteredeket.
-
aginor
veterán
válasz
nemeth989 #11623 üzenetére
Alacsonyabb szinten (T6 és alatta) azért nem jellemző, hogy a magasabb szintű MBT-k ilyen mészárlásokat rendezzenek. Ez tipikusan a magas szintű játékmenet sajátja szerintem (különösen igaz T10 csupa 9-es, 8-as meccsben).
Ok, hogy a gyerek sem volt pancser, de olyan sok ügyesség sem kellett a T90-ek kilyuggatásához azért.. 10-es szinten az ilyennek rutinból kell mennie már. -
_Szasza_
tag
válasz
nemeth989 #11625 üzenetére
Köszi!
A T szériát a T-64 nél abbahagytam
Az igazat megvallva a stingray 2 megvan nekem is, kicsit lomhának tűnik light létére. A stingray 1 - el és a VFM 5 - el kicsit élvezetesebb a játék.
Még rágódom rajtuk, melyiket érheti meg.
Lehet egy ERC-90 F4 - el jobban járnék. Még olcsóbb is lesz
-
speedmetal
tag
válasz
nemeth989 #11476 üzenetére
Köszönöm, hogy elmondtad, hogy mit unsz. Köszönöm, hogy megosztottad, hogy mekkora szuper játékos vagy. De nem mindenki ilyen ügyes. Nekem 3150 PVE csata után csak 88%-os a WR-em, pedig jó játékosnak tartom magam. Ez azonban szubjektív.
Viszont nem szólom le azokat, akik "sírnak", mert magam is tapasztalom, hogy néha nincs mit tenni, lehetsz Te a legjobb játékos, ha a csapatod és a körülmények nem úgy alakulnak, ahogy várnád. Akkor bukod. Én ilyenkor vállat vonok, esetleg mormolok egy rövid népi mondókát, és folytatom tovább, mert tudom, hogy ez belefér, ilyen is van, szerencse forgandó...
De nem mindenki ilyen, és engedtessék meg nekik is, hogy "elsírják" a bánatukat. Ha Neked ez nem tetszik akkor inkább fordulj el, vagy ugorj tovább és hagyd figyelmen kívül.
Köszönöm, hogy megérted és ezentúl kulturált lesz a megnyilvánulásod, vagy semmilyen. -
Franky74
aktív tag
válasz
nemeth989 #11476 üzenetére
Azt is unom, h akárhány javítás kijön mindíg megmaradnak az alapvető hibák!
És akárhányszor megmeri vki említeni, h maradtak a bugok, jön a statorientált, önjelölt pro-pixel harcos, aki mindenkinek megmondó, beszóló embereset játszik!! Aki más véleményen van, az "dedós".
Egyébként a fórum azért van, h kisírhassuk magunkat(kultúráltan), ill. megbeszéljük a játékkal szemben támadt kérdéseinket! NEM azért, h frusztrált, önjelölt igazságosztó kirohanásait olvassuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest