Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
Franky74 #11477 üzenetére
Hujujj Butt hurt
Teljesen mindegy, a pve baszottul nem kihívás, minden hibája ellenére sem. Amikor nem kell a gyenge pontra célozni, hanem megvárni míg befordul neked a tank... Ami nehezebb a pve-ben az a kedves csapattársak kompenzálása, akik szintén a botok szintjén mozognak. De igazából nekem tök mindegy te, vagy akárki más mit és hogyan játssza vagy hogyan élvezetes számára a játék, mint írtam is volt nem vagyunk egyformák. De az miért az ellenfeled problémája, hogy 30 sec alatt kilöveted magad, vagy ez miért is a pvp játékmód hibája? Rengeteg a buta játékos igen ez tény sajnos de csinálni nagyon nem tudsz vele semmit, pont annyi joga van játszani mint nekem. Mégis több élvezetet találok a pvp mód kiszámíthatatlan hülyéiben, mint a botok elleni hent-et.. Te meg ezt fogadd el, ha már azt várod el, hogy mi azt fogadjuk el, hogy a pve neked élvezetes.
písz
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS notebook topic
- Xbox Series X|S
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek