Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Ránéztem már én is erre több mint egy év után. Gondoltam kipróbálom a Merkavát, anno az nem is volt, kihúztam fullosra szabad xp-ből, új parancsnok is érkezett. Már a menüben rengeteg változás van, és sok az új jármű, csomó ládát is kaptam kezdésre, rengeteg booster meg prémium bizbaszom is van még régről, jó lesz ez..
Első PvP csata, Pipelines pálya, ami régen is volt. Kevéssel indulás után már spotoltak, az első fedezékig nem értem el és már hiányzott a tank hp háromnegyede, persze nem látszott mi lő, de vagy hárman legalább megcsaptak. Elértem a fedezéket. Kinéztem, hogy esetleg lőjek valamit, annyi is volt. Orosz LAV600 szakasz (nem láttam őket, de a bejövő találatjelző kiírta, hogy azok szednek szét éppen...), nyilván látják az egész pályát már a kezdőpontról, sok az esély MBT-vel bármit is csinálni...
Uninstall megvolt, ez továbbra is egy wot DLC kategória, de a világháborús tankok miatt a wot hangulatosabb és a lecserélt grafika óta szebb is, ha esetleg azért ülnék le a gép elé, mert szenvedni akarok (de nem...).
-
Dewri
aktív tag
válasz
gubabela #13623 üzenetére
Igen, nekem is ez nem tetszett most. Szokás szerint bejönnek az okosok hard PvE-be csupa életképtelen puha géppel, kihalnak, de az újraélesztő csomagot nem használják, mert minek, én meg maradok egyedül MBT, szemben még sok ellenfél és persze időlimit, mert az aztán nagyon kell... Anno a Challenger 1-2 PvE-ben igencsak istenszerű volt, volt olyan, hogy 1-2 találat ütött csak be egy meccsen. Most meg pl a tier9 M1Aakárhány agyonpáncélozott amcsit úgy kicsapják 1 perc alatt szemből, mintha papírból lenne, T-90 szintén csak kapkodja a tornyát, hogy merre is kellene fordulni, mert nem lát semmit, de kapja a negyedelő lövéseket rendesen... Kellene a rakéták mellé esetleg atomtöltet is a botoknak, hogy még több legyen az esélyük 96-an nyerni 5 ellen (amiből ha 3 ér valamit, az már iszonyat jó arány...)...
Az örök wotos kedvenc is ugyanúgy befigyel mint régen: üres mezőn állnak a foglalókörben az ellenfelek, de NEM LÁTSZIK SEMMI, csak a sziréna szól. Látszik a ház, autó, bokor, az utolsó kis kődarab is a körben, de 3 böszme tank az nem, mert "nincs szpot"... Ezt mindig szerettem, rendkívül életszerűen van megvalósítva... (Kb, mint a hajós fosban mikor a tök nyílt óceánon "nem veszem észre" a 3 km-re levő hajót. A készítők nyilván életükben nem láttak a kádnál nagyobb vizet, mert ha láttak volna, akkor tudnák, hogy ez nem így működik...).
A töltésidő (a töltőképernyők, indulás, csata utáni töltés...) ugyanolyan fos, mint régen, ráadásul szinte minden csata már rég elkezdődik, mire végre bedob, pedig hallom, hogy már mennek a többiek, de még mindig a töltőképernyőt mutatja. Nem, nem a net szar, 50+/30+ net manapság mindenre elég, ami nem AW...
Ráadásul elvették a parancsnokok speciális képességeit is ha jól láttam? Régen volt mindnek egyéni skillje (jól emlékszem az egyik parancsnoknak pl +25% védelem volt a toronypáncélra), ami miatt lehetett válogatni köztük, most már ez sincs... Az ingyenes legénységi testreszabhatóság (név/arckép) még mindig pozitívum, a wotban súlyos aranyakat kérnek érte...
A játékosállományról szót sem ejtek, az sem változott semmit, de ez nem a készítők hibája. Orosz MBT-vel 34 tank felderítésével én vagyok a top scout, miközben van bent 2 szaladgáló fos is? 16ezer sebzéssel első vagyok, mögöttem 12ezer a második, a többi 7-5-2ezer... És vereség, mert időlimit... Másik körben 2 kemper hátul, ketten küzdünk, egy AFK, ez volt az 5 fő. Vereség, időlimit... Már a szimpla feladatok egymás utáni végrehajtása is bonyolult volt mindig is sokaknak, de így, hogy még időre is kell csinálni, esélytelen az egész, pingelhetem én a mapot, 3 évesen úgysem értik mi az a négyzet a térképen... Vicc... PvP föl se merült...
Szóval a 0.16 után most a 0.21 is kuka nálam... Pedig a korábban említett hangtalan tank probléma közben megoldódott, mert azóta volt motorhang...
-
Dewri
aktív tag
A 0.16 óta nem játszottam itt, most fölraktam, hogy megnézzem mi változott. Hát a garázst jól megvariálták, ez elsőre feltűnt... Mentem egy PvE kört, T90, indul a game, nincs motorhang... Néztem a beállításokat, be van állítva minden maxra és minden működik is, csak a tank suhan hang nélkül. Ekkora fejlesztés volt, hogy közben minden tankot elektromosra cseréltek?
Majd még megnézem más tankkal, más pályán, de hang nélkül nyilván nem fogok játszani vele. 0.16.nál még volt hang... Mivel minden más játékban is van, így a winfost se rakom újra az AW miatt...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Hajtos #12972 üzenetére
Az eredmény ugyanaz. Ha pvp-ben tolod végig, akkor is egy idő után meglesz minden. Minek idegeskedjek a 15-5 buktákon, mínuszos körökön, ha van más módja is a fejlődésnek... A wotban sajnos nincs...
Egyébként most hétvégén a war thunderben is lehet tesztelni a modern tankokat (T90 és társaik), még helikopterek is vannak. Csöppet jobb grafikával. De persze ott nincs hp...
-
Dewri
aktív tag
Úgy látom a my.com el van foglalva egy új játékkal is, lehet ezért nem halad a tank... Itt kínai csapat is van, legalábbis a "Pangu Creator Studio" úgy néz ki nem orosz...
-
Dewri
aktív tag
válasz
myckey #12531 üzenetére
Az létezik, hogy kivonják az artykat???
"Kevés játékos játszik velük." Lehet, hogy ennek köze van ahhoz, hogy itt felvillan lövéskor és akkor szétcsapja az ellenfél artyja, emiatt állandóan mozogni is kell, nem lehet mozdulatlanul ücsörögve kattintgatni, mint "odaát"? És persze nem lehet kicsapni egy lövésből fullos tankokat...
(Ejj, ha ezt a wotban is meglépnék, végre ki lehetne jönni nehéztankokkal a sziklák mögül, a vadászok is újra élnének... Szép álom...)
-
Dewri
aktív tag
Ahogy sejthető volt, holnaptól csökkentik a GO jutalmat is... Meg jó csomó bugot megcsinálnak benne, hátha megszűnnek a durva fps problémák.
-
Dewri
aktív tag
válasz
DeadMeat #12369 üzenetére
Pont ez az, hogy én nem fröcsögök. Ti vagytok itt a nagy arcok, hogy a "PvE unalmas", meg "mennyivel jobb ez mint a wot", de sehol semmi konkrétum, hogy miért is... Én legalább el tudom mondani, hogy miért tartom ilyennek, legfeljebb nincs igazam... A fikázás meg nem ilyen, akkor csak szidnám a játékot, hogy így szar, meg úgy szar. De nem szidtam, csak megemlítettem, hogy olyan mint a wot.. Persze ez elég nagy sértés belátom...
-
Dewri
aktív tag
válasz
aginor #12368 üzenetére
PvP-t nem játszottam, csak néhányat még az elején. PvE-ben van több mint 1700 csatám. Nem látom a sok különbséget, ha annyi lenne, nyilván feltűntek volna... Néhány példa esetleg? Ami tényleg komolyabb különbség, nem csak apróság, mint az arty felvillanás, rakéta/géppuska, gumikerekes járművek, éjszakai csata, füstgránát.. Olyan nagyon nagy újítás, ami itt van és ott nincs, nemigen van... A játékmenet és a fizika szintén egy kaptafa szerintem (tankok mozgása, célzórendszer-szűkülés, lepattanó 30 mm alufóliákról, stb...).
Akkor úgy fogalmazok, hogy a War Thunderhez képest wot copy...
Egyébként a War Thunder leginkább azért nem tudta megfogni szerintem a wotot, mert nincs hp. Aki éveken át megszokta, hogy a Tiger 2 az 1500 hp-jával simán benyel 5-6 találatot és még vissza is lő, itt meg egy lövéstől kuka, illetve olyan sérülés esetén fél percről indul a javítás, eldurran az ágyúcső, állhat tehetetlenül, annak ez nem fog bejönni...
Ez meg ugye nem komoly érv AW (és wot) esetében: "Tök random, hogy épen mit ütsz át és milyen "sebzést" okozol"...
-
Dewri
aktív tag
válasz
PoczyAW #12348 üzenetére
Szigorúan fekete-fehéren nézve ez a játék csak egy modern tankos wot dlc... Minden ugyanaz benne, a random faktoroktól a kezelőfelületen át a 15-2 csatákig... A legelső youtube bemutatóvideóról amit megláttam, azonnal a wot ugrott be. A War Thunder mikor kijött a tankos résszel, eszembe nem jutott a wot, csak hogy atyaúristen, végre egy jó tankos játék!!!! Na az egy teljesen más játékot hozott, grafika, kinézet, játékmenet, fejlesztési fa, garázs, tankok fejlesztési módja, szóval egyáltalán nem lehet wot klónnak nevezni. Itt meg még az artykat is behozták ugyanúgy, "műholdas" nézettel (igaz itt legalább nem csapnak ki 1 lövésből...). Manapság is megnézek egy-egy War Thunder közvetítést, de Armoredet nemigen. Az sem tökéletes játék, de legalább tényleg egy ÚJ alternatíva a tankozásra.
Minimális eltérések (arty megjelenés lövés után a másik artynak, beépített hatodik érzék, rakétázás/géppuskázás, kb ennyi...) nem hoznak új játékosbázist. Akit érdekeltek a modern tankok, azok megnézték ezt, de mivel teljesen ugyanazok a negatívumok is, mint a wotban, így nyilván visszamennek oda, mert ott már van x db tízes tankjuk...
Szerintem egyedül a PvE tartja ezt is életben, a PvP-től "odaát" és itt is megcsömörlött emberkék inkább "unatkoznak" a botok ellen, mert van aki nem azért játszik, hogy zsinórban 10-12 vereséggel zárjon... A GO annyiban lett jobb, hogy a respawn miatt van esély sebezni a félvak, lassú MBT-vel is, ami a sima PvP-ben nemigen jön össze a szokott Himalájás pályákon kempelő vadászok miatt (nahát, még egy wotos hasonlóság...)... Én is csak pár PvP-t mentem összesen amikor kijött, akkor igazolódott is, amit addig csak videókon láttam, hogy ez egy wot 2.0, és hagytam is. PvE-ben 91% a győzelmi arányom, ez jobban szórakoztat, mint egy bokorban rettegni a PvP-ben.
Pedig olyan egyszerű lenne jól megcsinálni egy ilyen játékot. 25% (vagy akármennyi) random faktort kivenni, maximum +-1 tieres MM, no arty (vagy legyen választható opció, hogy artys játék, vagy nem...biztosan sokan választanák azt...), ennyi. Ez miért olyan bonyolult... Vagy berakni egy szimulátor módot, ha már majmolnak, lessék el a War Thunderből: nincs névkijelzés, nincs átütésindikátoros célkereszt, csak a tank és a térkép... Biztosan lenne arra is vevő.
Mindenesetre az vigasztal, hogy ha esetleg maholnap bezárnak (mint ahogy idén bezárt a Ground War: Tanks, abban is voltak prémium lehetőségek...), nem fogom sajnálni a beleölt tízezreket, mert nincsenek...
-
Dewri
aktív tag
Ez a "halovines" ****** garázs mostmár mindig itt marad?? Inkább az esti duplázót tartották volna még egy hétig műsoron...
-
Dewri
aktív tag
Most nézem, hogy ma már nincs az esti 2x... Kár...
-
Dewri
aktív tag
válasz
gubabela #12297 üzenetére
Hát nem tudom, nekem a Challenger 2 ritkán ment 3/4 hp alá egy-egy hard körben. Persze eddig mediumban sem volt gondom semmivel, szóval lehet hogy most az "új" PvE már kinyír majd...
Ez az új pályás fps drop nyilván optimalizáltsági hiba, nem létezik, hogy bivaly gépeken is felezi az fps-t, ez nem normális... Viszont én most elfelejtettem visszaállítgatni a low értékeket a tegnapi Glob Ops este után, így mentem szorzós PvE-t és 100 fps környékét hozza. Sose volt ennyi semmilyen játékban évek óta...
-
Dewri
aktív tag
válasz
R9DEON #12292 üzenetére
Továbbra sem értem ezt az "unalmas" dumát... Amint írtam az előbb: mikor a tier6 T72 ellen 1v1 kell harcolni egy Armatával, én ezt nem találtam unalmasnak... Vagy a kínai t5 tankkal +2 tieres MBT-k ellen, mellettük rengeteg egyéb ellenféllel egyszerre. Mi ebben az unalmas? Inkább esélytelen...
Persze én nem kezdőpontról kempelve sniperkedek a horizontra, az lehet, hogy unalmas lenne... Illetve nem is szakaszozok. MBT-vel, ha nem a Challenger vonal, akkor elég kemény a PvE, mostmár mediumon is, nemhogy hardon... Természetesen nem hátulról sniperkedve (ahogy azt sokszor látni szégyenszemre...), hanem első vonalban... De bármi más, aminek nincs páncélja, szintén érdekes. Stingray-el, BMD4-el hard PvE, azt se tudom hova bújjak/fussak... Artyval simán kicsap az ellenséges arty, ha nem vigyázok, itt az se nyugis meló...
Szóval nálad pontosan hogy néz ki egy PvE kör? Állsz és mindenkit egy kattintással robbantasz? Vagy mitől lesz unalmas? Hátha tanulok valami jó taktikát...
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #12284 üzenetére
Igen, határozottan belenyúltak a PvE részbe.
Tier6 T72-vel megyek, erre egy fragile T14 Armata (!!!!!!) jön szembe, köszi. Attól hogy fragile, nem lehet átlőni és viszi a tank negyedét egy lövéssel... Nem is jutottam át rajta, pedig direkt rátoltam az újraélesztést is (a csapat természetesen a környéken se...)...
Medium PvE-ben meg valóban vért kell izzadni, tier5 kínaival Stormy Winter pályára berak egy artyval, egy Bejglivel, egy Fox-al, aki AFK, meg egy BMP3-al, akit az első enemy kilőtt. Foglalj. Szemben meg Ariete, VFK, Challenger1!!!!!!!!!!!!!!! Nem vigasztal a fragile jelző itt sem, mert ugyanúgy szétcsapnak a tier5 kínaiban, az nem egy erős vas... És persze rengetegen, mert ez a pálya ilyen. Mire a bázishoz értem, már csak az arty élt és én, kemény 95 hp-val, ellenünk meg még vagy 8 fullos enemy... 30 hp-val végül elálldogáltam egy árok alján, míg vége lett...
Tier7 is ugyanez, bementem Leoval, mert 900 pont kellett a legénységhez, gondoltam mediumon lezavarom. Hát nem volt sétagalopp. Ide is csak 1 MBT-t rakott be mellém, szembe meg horda, nem gyenge ellenfélből, folyamatos arty tűz mellett. 16ezret sebeztem a végére, a másik MBT T80-al 6500 körül, a többi kevesebbet (szóval nagy segítség volt a csapat ismét...), a végén már minden sípolt a Leoban, rommá volt lőve és még állt vagy 4 enemy, csak lejárt az idő... Mediumon...
Ezek idióták... Úgy látszik a jutalom csökkentése nem volt elég, hogy átterelje PvE-ről a játékosokat, így most majd játszhatatlanra csinálják, hátha ez segít... Szerintem fog...
-
Dewri
aktív tag
Global Ops grafikai problémák titka: mindent le kell venni low-ra, a rendert is normal-ról simplified-re... Nálam így 40-50 fps-el megy és még mindig üti a wot szintjét... Ha minden medium és normal render, akkor nálam a korábban leírt 6-24 fps van... Egy Radeon HD5750 kártyával, ami abszolút nem mai darab, 1680x1050 felbontásnál, mert ez a kártya erőssége. Persze aki eddig ultragiga12k felbontáson tolta 1930 fps-el, annak ez nyilván nem fog tetszeni...
Ja, így hogy rátoltam a prémiumot, boostot és bejött a duplázós idő, már jön a zsé, bár akkor sem milliók. Eddig 2x sikerült milliós kör, többnyire szolid 300-600 között ingadozik. Az is igaz, hogy 12ből 7x bukta volt, félelmetesen bonyolult a foglalás sokaknak, pedig PvE-ben minden hülye rohan foglalni, itt meg direkt kerülik, főleg ha már van ott valami ellenség ami nem bot.. Iszonyat idegesítő ilyen apróságon bukni, és nem az ellenfél erős, hanem a csapat nulla, mert kivételesen ebben a módban nem az MM a fő probléma, legalábbis úgy láttam igyekeznek rendesen összerakni, még úgy is, hogy 15 helyett 12-13 emberrel indít játékot.
A pálya MBT-vel annyira nem tetszik, mert a rohangálós ********* járművekkel jobban lehet manőverezni a szűk ****** részeken és a *********** emelkedőkön... A toronyforgás se kedvez sokszor, Challengerrel simán körbeszaladtak és kinyírtak, a Leopardnál ez nem jött össze a ************** vadásznak... Mert nehéztankot nem kell fedezni, minek. A légicsapás is azért van, hogy orrba-szájba toljuk, saját egység is van ott, de kit érdekel...
A hálózati kifagyást/csatában beragadó tankot továbbra se tudták megoldani egy év után sem... És most itt a Glob Opsban sokszor villog a kép időnként. Ahogy néztem a fórumot, többeknél van valami grafikai bug. Nem szokás tesztelni mielőtt kiadnak valamit? Az új hangok tetszenek, meg az új tesztvezetés opció is bejön, jobb mint a War Thunderben, ahol a prémiumokat és a fejlesztés alatt álló tankot lehet csak kipróbálni, itt meg mindent. És ellenfelek is vannak a pályán, így az átütéseket lehet próbálgatni. Kár hogy nem lőnek vissza, hogy legyen páncélteszt is...
-
Dewri
aktív tag
válasz
R9DEON #12270 üzenetére
Próbáltam most demonstrálni egy nullás kört, de persze 3x nyertünk zsinórban... Ettől függetlenül a győzelem se hoz sokat, itt egy 4 killes győzelem, tier7 Abrams-al, kemény nettó 67ezer kreditért, kevesebb mint 3ezer xp... Sima PvE is bőven hoz ennyit...
A másik két győzelem se volt fél milla, meg 800ezer, mint itt mondjátok, szolid nettó 120-180 környéke, 5ezer xp körül. Igaz prémium nélkül tolom és nem tettem rá boostokat se, mert nincs idő most itt ülni fél napot, így nem pazarlom el a platinumot pár csata miatt...
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #12260 üzenetére
Hát én nem tudom hogy ti milyen játékkal játszotok, de biztos nem azzal ami nekem fönt van...
Vereségre is jól hoz a Global Ops: nekem 3ezer xp és 0 kredit volt a tegnapi vereség tier9 tankkal, ezt nem nevezném jónak... PvP ugyanez, itt mindenki milliós screenshotokat osztogat meg, én ahányszor próbáltam (még az elején), vagy mínuszos vereség (10ből 9x...), vagy 20-30 ezres győzelem...
Foglalsz Stingray-el és nem lőnek: én tegnap foglaltam Challenger 2-vel és folyamatosan lőttek mindenfelől, pedig ez a tank nem vajból van...
Szóval kellene a link, ahonnan le lehet tölteni a sikerekben bővelkedő, beépített pénzesővel rendelkező verziót...
-
Dewri
aktív tag
válasz
R9DEON #12234 üzenetére
Ha mindent leveszek low-ra, akkor játszható. Vesztes csatánál ez is szépen hoz, 3ezer xp-t és 0 kreditet adott tier9-re. Legalább nem megy át mínuszba, ennyi pozitívuma van. PvE-ben azért továbbra is jobban lehet keresni tier9 szinten. A légicsapás szép lenyúlás a War Thunderből, kellett ide, nincs mire figyelni anélkül is...
Úgyhogy számomra marad a PvE szerintem, nem kínlódok itt (low-on...), mert ha vesztes a kör, azzal csak az idő megy, a fejlesztés nem halad. A csapatról már nem is akarok szólni, mivel a megszokott "kempeljünk messze/kerüljük a harcot, ahol piros a térkép arra véletlenül se menjünk/ne segítsünk az egyedül foglaló, 4 oldalról tűz alatt álló MBT-nek, mert bírja az" hozzáállással itt semmire nem jutnak, de vélhetően évekbe fog kerülni, mire ez derengeni fog valakinek, ha egyáltalán...
-
Dewri
aktív tag
Valóban lehet valami gond az új játékmóddal optimalizáltság terén. Konkrétan nálam 6-24 között ugrál az fps (a sima játék 50 fps körül van), mellé időnként belaggol, leginkább az ősidők diavetítése jutott eszembe csata közben... Pedig jó lenne, középmezőnyben végeztem, nettó 370ezret hozott így, hogy alig láttam valamit az egészből.
Ezt a "hálovínes" garázst nem lehet átkapcsolni valami normális nézetre?
-
Dewri
aktív tag
válasz
gubabela #12081 üzenetére
Valahol már írtam anno, amit én is olvastam valahol: az oroszok a valóságban a tajgára csinálták a tankokat, sík terepre, oda nem kellett a csőlehajlás. Aztán 60 évvel később jön pár játékkészítő, a "realizmus jegyében" lemásolja a tankjaikat, majd berakja őket a Himalája hegyei közé (csak egy szép példa ami hirtelen eszembe jut: PvE, Leviathan pálya, tele van heggyel és szakadékkal, pont MBT tankcsatára való...). Persze, hogy problémáik támadnak. Ez nem a tankok hibája...
-
Dewri
aktív tag
válasz
aginor #12078 üzenetére
PvE-ben mentem 2 kört, nekem az jött le, hogy elpusztíthatatlan, mert tier3 szinten nemigen lövi át semmi.
Cserébe iszonyat lassú a mozgása is, meg a célzása/töltése is. Full IS-7 körben jó, de ha gyorsabban lövő tankokkal rak majd össze, akkor már rég nem lesz ellenség, mire betölt az ágyú.Nyilván nem ez lesz a legjobb farm tank, de wotos kikacsintásnak jó. Még egy KV2 is jöhetne, Starship sebzéssel..
-
Dewri
aktív tag
válasz
ertewrtewrtw #12043 üzenetére
Ezek szerint ők maguk sincsenek tisztában a saját kiírásukkal...
"From October 8 to 15 (9 AM CEST, 12 AM PDT), the following bonuses and discounts will be active..."
Ami szerint október 15 reggel 9-ig tartott az event...
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #12012 üzenetére
Pedig vannak ilyen anomáliák. Soha nem fogom tudni elfogadni, hogy a horizontig sivatagban minden bokrot és épületet lehet látni, csak egy tankot nem... A hajós játék ugyanez, nyílt óceánon a 3 km-re levő romboló nem látszik mert csak... Nem tudom hogyan kellene ezt megoldani az ilyen játékokban, de nagyon nem így...
Annyiban különbözik viszont a wot-tól, hogy itt még nem láttam látványosan felkanyarodó/földbe csapódó célzott lövést, ami ott mindennapos... Itt eltalálom amire lövök. Maximum nem üti át, még akkor se, ha 300+ pennel lövöm a 90 mm vasat, mert véletlenül mindig "critical angle"... De eltalálom. A wot iszonyat szánalom ilyen téren és ahogy hallom, tovább rombolják a "pontosságot" (ami már rég nem az...).
-
Dewri
aktív tag
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #11901 üzenetére
Ezzel az a baj, hogy az adott napi akció reggel 9 és másnap reggel 9 között van. Az AW oldalán a profilnál ahol lent a csatákat mutatja, megy egy számláló, ami szerint "ennyi órád van megszerezni a mai jutalmat". Az órát nézve is holnap reggel 9 jön ki. Tehát hiába tolod majd hajnali 5kor, az még a mai eventbe számolódik...
Az event eredeti kiírásában is ez van írva: The event ends on September 27 at 0:01 AM PDT (9:00 CEST).
Inkább aludj reggel...
-
-
Dewri
aktív tag
válasz
Franky74 #11897 üzenetére
Én csak a PvE vonalon tudok hozzászólni. Nálam a legszembetűnőbb változás, hogy nagyon gyakran már mindenki csatában van, mire adja a képet. Eddig is volt ilyen, csak nem ennyire sűrűn. Néha lemarad a lövéshang, vagy a becsapódás. Tegnap olyan szinten rángatott a Leviathan pálya, hogy nem tudtam játszani, pedig a ping nem is ment föl jelentősen ilyenkor, max 50 körülire. Be is írtam a többieknek a chaten, hogy bocs, de irányítani nem tudom a tankot, nemhogy rendesen lőni. Utána már nem mentem be a Leviathánra. Az MM is mintha változott volna, tegnap úgy tűnt, hogy nagyon ritkán pakol be 2-nél több MBT-t a csapatba, pedig hardon sokszor nem ártana ha több lenne. A térképek váltogatása továbbra is eléggé egysíkú, nem mindet pörgeti randomban, hanem ugyanazt a 2-3 mapot váltogatja (ez mondjuk a több éves wotban is probléma volt...). Némi extra grafikai bug, hogy házon átmenésnél nem omlik össze a ház, hanem a tank átsuhan rajta (Cavalry pályán feltűnő leginkább).
Hatalmas pozitívum viszont, hogy végre be lehet állítani a felbontást normálisan, eddig nem tudtam 1920x1080 alá menni, azt is csak borderless window módban (pedig még a config filet is széthekkeltem...), most meg simán engedi a fullscreent kisebb felbontásban is, ami az öreg videókártyámnak nagy megkönnyebbülés...
A játékosállományon pedig semmilyen "peccs" nem tud javítani...
-
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #11868 üzenetére
]Normálisan megírt program nem szakad össze... És az eredmény ugyanaz, mert miután töltöget, ugyanúgy kivág asztalra, csak előbb még le is kell okézni hozzá egy ablakot. Ha instant kilépne, gyorsabban lehetne újra elindítani, ami csata közben életmentő lehetne...[/OFF
-
Dewri
aktív tag
válasz
nemeth989 #11867 üzenetére
Kizárólag PvE-t nyomok, ezért játszok még mindig, ha ez nem lenne, már rég nem játszanék itt (sem...). Így élvezhető valamelyest (91% győzelmi ráta nekem élvezetesebb, mint ugyanez vereségben...).
Nem vagyok túlzottan negatív, csak nem szoktam beszámolni a jó PvE körökről (mivel itt a sok "májer" semmire nem becsüli a PvE játékot, pedig a játék során szemmel látható hogy igen sok embernek meghaladja a képességeit egy-egy hard pálya, emellett továbbra sem pörög a PvP rész...), emiatt nézhet ki úgy, hogy csak a negatív dolgokat írkálok...
Csak ma éppen az nem tetszett, hogy tier6 hard PvE-n 15ezer sebzésnél, 2-en voltunk már csak életben, 1 perc volt csak hátra, jött még pár ellenfél, a másik arc sebzett 5ezret (MBT-vel botok ellen hátulról kempelő fajta...), tehát nyilván nekem kellett volna még kitartani azt az 1 percet a szorzós kör győzelméhez, és EKKOR vág ki a szerver. De nem instant, hogy egyből indíthassam a játékot, hanem előbb fél perc töltögetés, aztán kilépés, aztán indulási töltögetés... Természetesen bukta lett a kör. Az ilyesmihez valahogy nehéz jó képet vágni és "élvezni", legalábbis nekem nem szokott sikerülni...
-
Dewri
aktív tag
Az upgrade óta csodálatosan működik a játék. Szinte minden kör úgy indul, hogy már mindenki elment, mire bejön a kép, illetve naponta 1x garantáltan kivág a szerver. El is fogadnám a VÉLETLEN hibát, ha ilyenkor nem töltene külön fél percet, hogy aztán közölje, hogy kivág. Ha valami összeomlik, akkor vágjon ki instant a winfosba, ne lépjen már külön vissza garázsnézetbe szabályosan, mert ez nem annyira összeomlás-szerű...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Franky74 #11809 üzenetére
A konkurens wotban se nagyon vannak normális motorhangok, pláne nem egyediek, pedig jópár éves játék... Huszadrangú probléma az ilyesmi, mint a garázsba lépéskor töltőképernyő, a PvE győzelmek végén az átléphetetlen outro videók, az időnként csata közben kidobáló szerver-crash...
-
Dewri
aktív tag
válasz
DeadMeat #11743 üzenetére
Most hogy az event miatt bemegyek PvP-be (természetesen csak kilövetni magam), néha nézelődök kicsit mielőtt kilépek. Tier4, bal alsó sarokban 4en ülnek a bozótosban, miközben a csata a jobb felső sarokban és középen zajlik (természetesen a megfelelő sziklacsoport mögött kempelős tilitolival, mert ez egy tankos játék lényege...). A csapat fogy, ezek csak ülnek a bozótban. Vélhetően azon "gondolkodnak" miért is játszanak egy ilyen játékkal... Tier1 csatában odarohanok az ellenfél csapatának közepébe (akik már elfoglalták az aktuális kempelős sziklakupacot a tilitolihoz...), kiosztok 680 sebzést mielőtt kilőnek. Ezzel a végén középtávon végzek, alattam 8 ember, akik 400 alatt sebeztek, ebből 3 semmit. Ők meg azon "gondolkodtak", melyik a bal egér gomb... Mindkét kör bukta, ahogy tegnap mind a 4 event kör bukta volt, nyilván mert annyi az ész, hogy nem fér el a mapon... Szóval ja, sok a "gondolkodó", öröm nézni ahogy játszanak...
-
Dewri
aktív tag
válasz
SoulReaver #11741 üzenetére
Vajon miért játszanak egyre kevesebben és miért tolják sokan inkább a PvE-t... Szenvedni ott a wot...
-
Dewri
aktív tag
válasz
aginor #11700 üzenetére
Igen, továbbra is nagyon kevés a játékos. Ilyet, ami a teszten van, nem láttam még sehol: 1-2 játékos van a listán PvP módban egész délután és este! Senki nem nézi meg a tesztszervert?? Wotba be se lehet jutni az első pár napban mikor kinyitják, úgy tele vannak a szerverek, ez meg?? A rendes játékban pedig átlagosan 2 percet kell várni a bejutáshoz most a kis event alatt, aztán tier4-ben akár 9-0 arányú buktákat is lehet menni (top tank afk, saját csapattárs legázol, MBT a vadászoknál is hátrébb kempel...), tök jó szórakozás...
Úgy látom próbálnak újítani valamit, most pl kiírták, hogy kombinálni akarják a PvE-PvP módot ([link]. Elsőre ez úgy tűnik, mintha PvP-re akarnák mindenáron terelni a PvE-ben játszókat. Csak nehogy az legyen ebből, hogy mellé eltörlik a sima PvE-t, mert akkor uninstall lesz a dologból és valószínűleg nem csak nálam...
-
Dewri
aktív tag
válasz
SoulReaver #11685 üzenetére
A pályagenerátor ott sem lesz jobb. Segíthet, ha kilépsz, aztán pár perc után vissza, ilyenkor van rá esély, hogy másik 3-4 mapot váltogat, mint korábban...
Egyébként szerintem ha egyedül játszik az ember, akkor PvE-ben leginkább csak kemény MBT-vel érdemes tolni, mert a géppuskás-td vonal magas szinten elég esélytelen: mikor szembejön egy Challenger2-PL01-T14 Armata-M8 és odaver 600-800 sebzést egy lövésből a nulla páncélra, vagy éppen nyüzsögnek a Terminatorok és 3 irányból sorozzák a nulla páncélt, miközben folyamatosan spotolnak...
Emellett itt végre rendesen lehet használni egy nehéztankot, nem kell egy szikla mögött kuporogva tili-tolizni (igaz, hogy sokan ezt még nem ismerték fel...), hanem lehet menni és osztani az ellent. Nagyságrendekkel nagyobb élmény így játszani egy TANKKAL, mint laposkúszásban/egy helyben rettegni 15 percig... És persze sokkal többször lehet nyerni, mint PvP-ben (de erre már nyilván rájöttél...), én speciel nem azért játszok, hogy vért izzadva 10x egymás után rommá verjenek, sokkal jobban tetszik, ha 10x egymás után nyerek...
Azokat meg továbbra is instant ki kéne tiltani, akik mediumra bemennek tier7 Challenger1-el...
-
Dewri
aktív tag
Hihetetlen, miért nem gondolkodnak a fejlesztők...
Wot tesztszerver: minden gyökér a brutális sebzésű tier10 állatokkal megy, aranylőszerrel megtömve, így tier9-től lefelé nem lehet megnézni semmit, mert ott nincs annyi ember, hogy betöltsön. Tier9-10-ben meg nem lehet tesztelni, mert az említett aranylövő nagy állatok ellen semmiről nem lehet valós képet kapni... Alap, hogy a tesztszerveren ki kéne venni az aranylőszert, illetve nem ártana botok elleni módot berakni, hogy tényleg lehessen tesztelni valamit kisebb tierekben is... Nem is értem miről kapnak így képet a tesztszerverről, mert semmi infó nem születik pl egy tier6 újdonság viselkedéséről...
AW tesztszerver: telerakják a garázst az ÖSSZES járművel (ez jó ötlet, nem kell tökölni a kifejlesztéssel, egyből lehetne próbálni), de SENKI nem játszik valamiért, este hatkor is csak 1-2 ember áll a sorban... Ez nem feltétlenül a játék hibája. De hogy PvE nincs (lehet hogy ezért nincs játékos sem...)!!!??? Pont ide kellene a PvE, mert meg lehetne nézegetni működés közben az egyes járműveket, sebzést, átütést, mozgást. Persze ez nem adna PvP szintű eredményt, de legalább könnyed, stresszmentes játék lenne és pörögne a szerver.
Tehát van egy csomó stock jármű, amit lehet nézegetni a garázsban és ennyi, ez ám a teszt. Mondjuk ez megmagyarázza a sok fps-dropos helyszínt, hiszen a tesztszerver alapján nincs előzetes információjuk semmiről, viszont a garázsnézet tökéletesen működik, mert az jól tesztelhető...
-
Dewri
aktív tag
válasz
DeadMeat #11667 üzenetére
Benéztem a tesztre. Nincs PvE, szóval nemigen fogom tolni... Viszont az összes járművet instant a garázsba adják, igaz, hogy stock állapotban és 1-es parancsnokkal/legénységgel... Próbáltam menni valamit, de így este 10 órakor 2, azaz kettő darab ember várt a besorsolásra... A Lords of War szintén nem indult, pedig 17 embert jelzett, egyelőre tier6 géppel lehetne menni szólóban, Pipelines pályán.
Majd holnap délután hátha több esély lesz játszani.
-
Dewri
aktív tag
Most meg kinyitották a tesztszervert az új Lords of War rendszerrel. Egyszerre az eventtel. Nyilván mindenki a tier1-tier4-et fogja csapatni, nem a tesztet... És csodálkoznak, hogy kevés a játékos...
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #11648 üzenetére
Most mentem egy PvP kört tier8 Arietével, gondoltam kezdem az akciót. Nyertünk, második sebző voltam a csapatban!! El is mentettem a screenshotot, mert SOHA nem nyertem még normális PvP csatát, tehát ez ünnepnap... Van értelme a sok PvE játéknak, mert az ottani Scorpio pályát kaptuk, felismertem, tudtam használni, pedig PvP-ben nem voltam még rajta...
Mindenesetre az új event ami a profil oldalon van nyilvántartva, ahogy korábban is volt, nálam nem működik!! Pedig mentem egy tier1 kört is. Vagy megint majd több órával később történik valami? Több mint 2 percet kellett várni a besorsolásra, az ingame chat-ben valaki egyből beírta, hogy ő több mint 10 PERCET várt, mire elindulhatott. Szóval a játékosok számára fogni a bénázást a jutalmak nyilvántartásával kicsit hülyén veszi ki magát...
-
Dewri
aktív tag
Megint van valami PvP event kiírva, ezúttal napi 2 db csata kell tier1 géppel és napi 2 db csata kell tier4 géppel, ezért jár a jutalom. Ugyanúgy menni kell legelőször egy kört a legnagyobb tierű tankkal, ami van a garázsban, hogy a játék ahhoz számolja a jutalmazást. De mivel a legutóbbinál sem kaptam meg az utolsó hétre járó jutalmat, nem biztos, hogy nekiállok ezzel szórakozni. Bár ezúttal azt írják, hogy instant a jutalom, tehát nem hetente adják, így hátha jobban alakul...
Egyébként most egy BWP-1M Puma a jutalom jármű (tier4 nulla páncélos "vas": [link], ha az event ideje alatt összejön 60 PvP csata, ez a napi 4 körrel számolva 15 nap alatt megvan, az event pedig szeptember 6 és 27 között tart, tehát bőven belefér...
Maga az event, akit érdekel: [link]
-
Dewri
aktív tag
Ez nem "pay to win". Csak úgy érzed...
Most láttam, hogy megszüntették a jó kis facebook/böngésző alatt futó Ground War: Tanks nevű játékot. Wot klón volt, arty nélkül, jó köröket lehetett menni néhanapján. Aki azt is tömte pénzzel, biztos anyázott egy sort, mikor vége lett...
Mondjuk azt hiszem valami ilyen van is ezeknek az online cuccoknak a soha senki által el nem olvasott licensz-szerződésében, hogy akármikor megszüntethetik a fiókot indoklás nélkül is... Legalábbis úgy rémlik olvastam erről cikket valamikor. A lényeg, hogy fizetés mindig csak saját felelősségre...
Én speciel nem fizetnék soha egy olyan játékért, ahol akár 10x simán lehet vesztes kört menni egymás után, illetve a rendesen megcélzott ellenfelet álló tankból 200 méterről egész egyszerűen látványosan ívben elkerüli a lövésem, ésatöbbi. NEKEM ez egy forintot nem ér meg, de szemmel láthatóan elég sokan ezt szeretik világszerte, azért áll remekül anyagilag pl a WG. Egy tökéletes világban már régesrég becsődölt volna...
-
Dewri
aktív tag
A heti 2 tier1 csatás event utolsó hetéért más se kapta meg a jutalmat, vagy csak engem tisztelnek meg ezzel? Eltelt másfél nap a vége óta és semmi...
-
Dewri
aktív tag
-
Dewri
aktív tag
No, megjött a 30 csatás jutalom Chief, meg a 7 napos platinum cucc. Viszont még nem jött meg az elmúlt hétért járó xp és kredit. Még jó, hogy reggel 9ig tartott az event, nehéz kiszámolni a dolgokat így 10 órával később... Pedig nincsenek játékosmilliók, mi lenne, ha lennének...
-
Dewri
aktív tag
válasz
octopus666 #11572 üzenetére
Ja. Úgy veszem észre, hogy ha mondjuk vadásszal megyek be, akkor az MM direkt telerakja vadásszal/géppuskással a csapatot, jó ha 1-2 MBT bekerül nagynehezen. Ha meg MBT-vel megyek, többnyire MBT a csapat is. Az ellenfelek is mások, vadásszal valahogy többször jönnek szembe géppuskások (warrior, bradley, terminátor, ramka), amik azonnal lebontanak ha meglátnak...
-
Dewri
aktív tag
Ma is jól megy a játék, a kötelező 2 db tier1 PvP meccs bukta, 10-1 arányban. Holnap meglesz a 30 csata, végre vége a wotozásnak...
-
Dewri
aktív tag
válasz
wwenigma #11542 üzenetére
Ez elméletben szép, de a valóságban a "géppuskás xar" nem megy előre, mert nincs páncélja, ezért én szórakozok elöl a vak MBT-vel, míg ők hátulról lőnek fölöslegesen arra amit én spotolok... PvE-ben ez így megy, ha én megyek be géppuskással vagy vadásszal, én se megyek előre, mert a botok úgyis hamarabb észrevesznek és úgy megszórnak, hogy nem győzök hova futni. Na mindegy, szerencsére ritka az ennyire rossz MM.
-
Dewri
aktív tag
Azért néha az MM is kedves. Hard PvE pályára berak egyetlen tier7 MBT-ként, mindenki más kis géppuskás szar. Igen sok értelme volt... Legközelebb ilyet ad, már az elején kilépek, nem szórakozok fölöslegesen. Nem hiszem el, hogy nem volt más MBT is a sorban...
Az is vicc, hogy még mindig nem oldották meg, hogy a semmittevő játékosok ne kapjanak sok xp-t. Vért izzadva 2700 xp-t kaptam 17ezer sebzés mellé, miközben az utolsó játékos 2ezer alatti sebzésért és elhalálozásért kapott 1800 xp-t. Megéri küzdeni...
-
Dewri
aktív tag
válasz
weres78 #11523 üzenetére
Igen, szoktam is röhögni, hogy MBT-vel több a spotsebzésem mint a rendes, meg az általam felderített jármű is több, mint egy vadásznak, vagy pl Ramkának, akik sokkal jobban látnak...
De azért egy Challenger 2 ne álljon már kezdőponton botok ellen könyörgöm! Ennél már csak az szánalmasabb, mikor medium PvE-be mennek be Challenger 1-el!!!! Ami szemből botok ellen gyakorlatilag sebezhetetlen még hardon is, nemhogy mediumon... Miért nem TD-znek az ilyenek? Vagy artyzzon, azzal még távolabb lehet mindentől...
-
Dewri
aktív tag
Azért PvE-ben is vannak bátor harcosok. Challenger 2-vel hátul kempelve lődöz botokra!!!!! Ugyanez Hydra pályán: 5 MBT, egyedül én mentem előre Arietével, mivel többnyire semmi nem lő át szemből, a másik 4, mind a 4 (!!!!) hátul kezdőpontról lődöz!!!!!!! Persze ilyen stílussal össze lehet szedni a sebzés és kill maxokat, de legalább botok ellen növeszthetnének golyókat, bujkálni és fedezék mögött tilitolizni ott a PvP meg a wot...
-
Dewri
aktív tag
Valamit csinálhatnának már a töltési időkkel is. Először várni kell, hogy egyáltalán besorsoljon a játék. Aztán várunk a kezdőképernyőnél egy sort. Aztán még további várakozás bent a pályán indulás előtt. Aztán csata után a garázsba visszatéréskor is töltés van, ez a legidegesítőbb rész, legalább ezt megcsinálhatnák, úgy rémlik lényegében minden ilyen online lövöldében azonnal visszajutunk a garázsba/bázisra/kikötőbe, csak itt nem...
-
Dewri
aktív tag
válasz
ertewrtewrtw #11419 üzenetére
Hát igen, ez mondjuk szintén "jó pont" a fejlesztőknek, hogy kiírják az akciót, csak éppen nem működik rendesen... Én most mentem 2 kört, de csak 1-et számol, ráadásul nem kaptam meg a körért járó kreditet sem...
-
Dewri
aktív tag
Engem most csata vége előtt kivágott a szerver... Azt a kört nem is számolta természetesen. De az akció ellenére nem látom, hogy százával tolonganának az emberek PvP-re. Mentem egy tier8 kört (több perc várakozás után...), természetesen lövést nem tudtam leadni az Arietével, mert egy M8 folyamatosan spotolt 6ezer méterről, 4 lövésből szétcsaptak, azt se láttam honnan (bár volt azért pár lepattanó is, el kell ismerni). Vereség lett, egy másik Arieténk sebzett 78-at, egy T14 Armata kemény 328-at, a csapat fele hátul kempelt... Szemben persze csak egy nullás volt, a többi minimum 1000 sebzés, de inkább 2000+... Ez még mindig a klasszikus wot, semmivel nem jobb, ha ez kell, arra ott van az...
Nyilván ezért nem játszanak sokan PvP-ben, hiába az akció, ha PvE-ben is összejön ennyi pénz nulla idegbajjal...
Egyébként már nem mínuszol a PvP? Mert a buktára semmit nem adott, de nem vont le semmit, 0 lett a bevétel. Vagy ez csak az első csata miatt van?
-
Dewri
aktív tag
válasz
bishoplogan #11159 üzenetére
Csodálatos, hogy minden megmozdulásért kis jelvények potyognak az égből. Csak ugyanott vagyunk, ahol eddig: tier8 hard PVE, győzelem, 12ezer sebzés, erre ad nettó 34ezer kreditet és 4900 xp-t, mindezt napi első csatára, tehát rajta volt a 2x szorzó is. Ebből kéne kitermelni a milliós fejlesztéseket és a milliós következő tankot. Valószínű...
De a hangok tényleg jók lettek, ezt el kell ismerni.
-
Dewri
aktív tag
válasz
CsonkaImo #10762 üzenetére
Hát elnézve, hogy itt a fórumon is sokan kiábrándultak/nem találnak motivációt, miközben anyagilag is sokat beletoltak, biztosan fáj a készítőknek, hogy még az régiek/fizetősök is kiszállnak kevesebb mint egy év után... Nekem is van az inventoryban több adag prémiumom, 3 naposok, 1 naposok, egy 7 napos is akad, de egyszerűen nincs kedvem bemenni, mert nem éri meg azt a szenvedést és időt, amit rá kell fordítani nevetséges jutalmakért: tier7-nél már horror árakon vannak a modulok is, tier8-ról nem is beszélve, meg a tankárak se gyengék. És akkor adnak 30-40ezer krediteket győztes körre PvE-ben...
PvP-be meg nem megyek, mert ahányszor próbáltam, annyit se hozott mint egy PvE, ha meg wotos élményekre "vágyom", arra ott a wot... Gondolok itt a nemrég belinkelt zsinórban 11 buktás szériára. Ez vicc, nem szórakozás...
-
Dewri
aktív tag
válasz
aginor #10693 üzenetére
Gondolom az árkád (más néven "hülyegyerek"/"húzd rá a keresztet és nyomd meg a gombot"/"wot"...) módról beszélsz, ott divat a tankok forgása, a "súlytalanság", stb, mivel az teljesen másként van belőve, kis színes átütésjelző célkereszttel, nevek kiírásával az ellenfelek feje fölött... Az RB (realistic) és SB (simulator) mód teljesen más világ, szigorúan ott kell játszani! Az árkád mód alapján, ha valaki csak abban megy pár kört, valóban kialakulhat egy olyan véleménye, hogy ez mekkora f*s játék... Pedig nem. Csak az a játékmód f*s...
Egyébként van oldal, ahol elmondják a lényeget magyarul:
A bázis fejlesztéséről továbbra sincs hír? Már lassan unlimited bázispont van a "számlán", de semmire nem jó...
-
Dewri
aktív tag
válasz
aginor #10684 üzenetére
Mert a wot és az armored az aztán nem ilyen. Full random az egész. Gyakorlatilag csak célzol, aztán a játék majd eldönti hogy eltalálod/bemegy/sebez e... Hányszor van olyan, hogy 2x akkora a pen mint az armor és semmi!!! Hányszor van olyan, hogy 3x bemegy ugyanott, aztán a negyedik nem!!! Hogy ugyanaz a tank mint az enyém minden lövéssel beüt én meg nem tudom átlőni!!!! Vicc... A WT-ben legalább annyi a játékos mellett szól, hogy RB módban, ahol nincs semmi ellenféljelzés (tehát nem látni már messziről, hogy jön valaki...) van esély előbb észrevenni és kilőni, illetve meglepni valakit. És mivel célkereszt sincs, a sikeres találat is az emberen múlik elsősorban. A minap nagyon örültem, mikor telibevertem Su122-vel egy távoli tankot, mert akkora ívet kell adni a lassú lövedéknek, hogy már az eget nézi az ágyú, mindezt csak irányzékkal, a távolságot és röppályát megbecsülve. Szóval szerintem mindenképp nagyobb élmény ott tolni.
-
Dewri
aktív tag
válasz
scyllarus #10617 üzenetére
Van azért egy harmadik játék is: a War thunder Ground Forces. 2 éves. Grafika/fizika/hangok 100x jobbak mint a wot1-wot2 (armored...) esetén. Csak ott nem annyira árkádos a játék, nincs hp, nincs műholdas zoom, a javítás akár egy percen túl is eltarthat, nincs szűkülés és nincs arty (!!!!!!!), realistic és simulator módban nincs célkereszt, nincs kiírva az ellenfélre semmi, neked kell a pályán észrevenni, azonosítani, becélozni, korrigálni a lövést, stb. Emiatt sokkal durvább, de az élmény is nagyobb, meg persze a sikerélmény is, ha összejön valami kill. Angol-amerikai-német-orosz tankok vannak, td-k és légvédelmi járművek is (ami nem árt, mert repülővel is be lehet menni tankok ellen...).
Most hogy itt tönkrevágták a PvE rendszerét a nevetséges jutalmazással, a PvP egy szimpla wot copy, a wot meg rosszabb mint valaha (pontosság terén mindenképpen, de a 15-0 körök is megvannak még...), így marad a War Thunder. Csak föl kell venni a ritmust, a hp hiánya elég zavaró az elején, nem nagyon lehet hibázni... Igaz ott se dől az xp meg a kredit egy-egy körért, tehát a végtelen grind garantált, de már olyan szinten lett elegem a wot1-wot2 szarságaiból, hogy inkább ott megyek pár kört, ha van időm játszani, mint ezekben.
Már az első csata indulásakor a grafikától és a hangoktól sokkal nagyobb a fíling, a másik 2 játékban nevetséges RC/műanyag kis modelltankoknak tűnnek a gépek, a környezet szintén teljesen más szint. Hát még a tankok mozgása, a harc... Ki kell próbálni na! Aki még nem ismeri, mindenképp ajánlom, van lehetőség tesztvezetésre a kifejlesztett tankoknál, illetve a fejlesztési fán található minden prémium tankkal, így meg lehet nézni a magas szintű vasakat is egyből. A tesztpályán több álló járművet lehet kilőni, illetve egy mozgó bot is van. Aki fogékony a minőségre, az ott marad, akinek meg jó a random bughalmaz árkádozás, az vesz megint valami prémiumot valamelyik wotban, mert ugye megérdemlik a készítők...
De hogy ne csak jót mondjak: magas szinten ott is megy a sírás a kiegyensúlyozatlanság miatt (most pl hozzák a rakétás tankokat, mint a Vietnamban harcoló Sheridan, te meg menjél Tigerrel, mert a németeknek '45 után nemigen volt fejlesztésük...), az árkád meg tömve van agyhalottakkal, érdemes kerülni...
-
Dewri
aktív tag
válasz
weres78 #5774 üzenetére
Hát ja, hármas szakaszban bemehetünk majd, tier5, vagy tier7. Sokéves tapasztalataim alapján már most előre látom mik fognak történni.
Vegyünk 10 kört:
- ebből minimum 7 kör vereség lesz...
- minden körben a szemben levő 3 legerősebb jármű közül valamelyik (vagy akár több) lesz az első, ami szembejön, bármelyik irányba indulok bármelyik pályán
- a 10 kör nettó bevétele kevesebb lesz, mint mondjuk 4 győztes PvE köréFogadunk?
-
Dewri
aktív tag
Igen, a sok okos mindig ezzel jön. Csak azt nem vágom mi az user error abban, ha megyek a tankkal és már kapom a spotot. És még csak mentem egyenesen előre a kezdőpontról Challengerrel, mivel nem megyek 90-el, mint a legtöbb kis szar... Írtam is anno, a szigetes pályán is ez volt, mentem egyenesen, első dombon átbukkantam és már ott állt szemben a kivégzőosztag. Másik, sivatagban Challengerrel körülöttem 2 saját tank is, de az arty folyamatosan engem lőtt végig, mást nem csináltam, mint azt próbáltam kerülgetni, pedig domb mögött is voltam hozzá képest. Aztán egy Wiesel oldalról végig spotolt és ennyi, ami ugye 120al tolat, kicsi a sziluettje, a Challenger tornya nem éppen 120al pörög.... Ráadásul update előtt a Challenger KÉPTELEN volt átlőni az Abrams-T80-T90-Leo tankokat, de ezt az Abrams-T80-T90-Leo tankosok ugye fel sem fogták agyilag, mert nekik nem volt szarrá butítva a pen/sebzés/páncél... Szóval nem feltétlenül user error, van ebben fos játék is bőven, a szokásos "aki nehéztankozik, az szopjon" mentalitással fűszerezve...
User error pl ha nem veszem észre, hogy a seggemben van egy tank, mert bezoomolva lövök előre. Vagy medium PvE-n nevetséges sebzésekkel meghalni tier6 tankkal... De mindegy is, mert az okosok szerint a játéknak soha semmi hibája nincs, rendben van minden az átütésekkel, sebzésekkel, páncélokkal, nem kedveznek a prémium járműveknek, se azoknak akik éves prémiumot vesznek mondjuk (ez csak összeesküvés elmélet...), jó a látótávrendszer, az álcarendszer, a 15-2 bukták is rendben vannak, hétvégén valahogy sokkal rosszabban teljesítesz mint hétköznap, de ez is normális, stb. Pl a hajósban is mindig megmagyarázták miért nem sebez a 400 mm csatahajóágyú semmit, illetve 5x egymás után PONTOSAN 1000ret minden sorozattal, miközben kis fos cirkálók rommá lőttek a picsába 200 mm ágyúkkal... Ott is user error volt, nem a játék a szar... Ha valami nem tetszik, te vagy a hülye, minden játék fórumán ez megy, megszoktam már...
Akkor is PvE!!!
-
Dewri
aktív tag
Update előtt próbáltam a Challengert, be is mutattam az eredményeket, egyetlen kör, amikor 2 killem volt és sebeztem 2ezret mielőtt kilőttek, így kaptam 22ezret, aztán sebzés nélküli buktára -32ezret... Láttam itt a fórumon a sokszázezres körökről a képeket, de nekem valahogy teljesen esélytelen az ilyen, bármivel megyek be, túl azon hogy bukta, de még sebezni is alig tudok, mert azonnal kapom a spotot és vele a lövéseket, mindegy merre járok...
Valójában egyetlen értékelhető köröm se volt még PvP-ben. Nem gondoltam volna, hogy ilyet mondok, de ennél még a világ egyik legnagyobb fos játéka, a wot is jobban teljesített, mert ott azért saját tierben (ha nagyritkán hajlandó volt azt adni...) életben lehetett maradni, lehetett sebezni, lehetett akár jó kört is menni. Itt meg top tankkal, csodás MM mellett (adott körben 1-2 magasabb tier, pár saját tier, a többi nagyrészt egyel kisebb tierű gép) lövés nélkül halok meg?? Valami nem kerek, ennyire azért nem gondolom, hogy béna lennék, több mint 8ezer wotos csata, sokszáz War Thunderes csata, sokszáz Ground Forces csata után, gyökerestől azért nem különbözik ez a játék más tankos lövöldéktől, a War Thunder teljesen más, de ez gyakorlatilag egy wot copy... Szóval én hanyagolom a PvP-t, a PvE jobban megéri nekem anyagilag, mert ott bármilyen szar kört megyek, akkor is nettó nyereséges...
A képeken egyébként bruttó összeg van ha jól tudom, mert az összegzésen belül írja csak ki a nettót, tehát pl az a 68ezer az 68-lőszer-javítás, annyit meg vidáman hoz a PvE is...
-
Dewri
aktív tag
Nekem a Challenger szintén prémcsivel stabilan 60ezres köröket hozott hardon, mediumon 50 körül. Update előtt csak 40ezres körök jöttek hardra, szóval rendben levőnek tűnik. Szerény számításaim szerint így 10 óra játékkal össze lehet szedni minimum 3 millió kreditet, ezt holnap próbálom majd megvalósítani...
-
-
Dewri
aktív tag
Én úgy veszem észre, hogy a legtöbb pályát telerakták golyószórós kis szarokkal: Bradley, Warrior, Wiesel, Ramka, Terminátor, ezek nyüzsögnek leginkább, mellettük meg néha bejön egy-egy bazi nagy MBT, a töltelék meg BMP-BMD-Exp Tank. Nagy mennyiségben jönnek, de ezek gyengék a Challengernek. Viszont már előre félek milyen lesz bemenni BMD-2/ERC F4/Bejglipanzerral...
-
Dewri
aktív tag
Hát nem tudom, de pl az előbb mentem végig sértetlenül (!!!) a Rolling Thunder pályán, hardon!! Hárman maradtunk a végére. Ilyet korábban SOHA nem tudtam produkálni... És minden egyéb pályán is így van ez. Hatalmas a különbség a korábbihoz képest. És mivel a botok nem az optikát lövik, nekem nem tűnik föl, hogy gond van. PvP-ben meg a mazochisták játszanak, tehát én nem... Nekem ágyút soha nem lőttek még, néha gyújtanak, sok a lánctalp, néha pár modul kimegy, ennyi. Nagyon ott van a tank na. Még ha vírusos is az én verzióm, azt mondom maradjon csak így...
-
Dewri
aktív tag
válasz
octopus666 #5715 üzenetére
Az elmúlt 2 napban napi 8-10 órát toltam folyamatosan. Ezek után a mai nap látványosan teljesen más, szinte elpusztíthatatlan. A botok eddig se az optikát lőtték, inkább a gyűrűt, de most Viktor parancsnokkal és megemelt páncélértékekkel a mai 4 óra játék alatt többnyire a fél hp-t se szedték le hardon, azokon a pályákon, ahol eddig majdnem kinyírtak... Szóval nekem bejön. Hangsúlyozom, PvE.
-
Dewri
aktív tag
Én a tervek szerint szombaton fogok tolni egy utolsó maratont (szabi vége...). Kb reggel 9től este 10ig akarom nyomni. Van még 1 nap prémcsire aranyam, azt aktiválom az alkalomra. Túlnyomórészt Challengerrel fogok menni, mert az most isten, illetve az hoz 50-60ezres köröket (embertelen árai vannak a moduloknak...), a kisebbek nem hoznak annyi zsét sajnos.
Van tier4-5 húznivaló tankom is, de a tier3 nagyon kevés, 20ezres körökkel nem sok pénz jön még... Valóban jó lenne egy 4 fős csapat, ma is láttam párszor ilyeneket, azért nem mindegy, hogy az 5 fős csapatból 4en együtt dolgoznak.
-
Dewri
aktív tag
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS igen!!!!!!!!!!!!!!! A Challenger újjászületett!!!!! Végre megjött a páncél, az átütés, a sebzés, dobtak a hp-n is több mint 200at!! Nem értem miért nem lehetett már alapból így, de most a korábbi párszáz csata után valami félelmetes lett: pont tegnap sírtam, hogy Onyx pályán a BMP-3-ak széttépnek. Nos, most az Onyx pályát közel sértetlenül végig lehet dózerolni!!!! Wildfirén, ahol eddig remegni kellett a harmadik ponton, hogy ne nagyon üssenek, most beállok a körbe és mellel veszek le mindent!!!! Perseuson már nem kell kuksolni a szikla mögött a második pontnál, hanem előre lehet állni a vízhez. Abrams szemből nem lő át? Ilyen eddig nem volt. Iszonyat OP!!! PvP-ben nem néztem (valaki esetleg?), de PvE-ben istenszerű! Persze lehet, hogy a többi tier7 már eddig is ilyen volt, de egy Challengeresnek ez hihetetlen... Egyetlen ellenszere van eddig, a T90MS. Mert persze az MM néha benyom mellém 4 db tier8 tankot és olyankor elég szépen jönnek az új tier9 gépek... Challenger 2 nem ütött át, de ez a ruszki vadállat 769-et tolt belém szemből!!!!! Én meg persze oldalról nem ütöttem... Komolyan elgondolkodtam, hogy eladok mindent és csak ezzel tolom, annyira jó így!!! De persze nem teszek így...
Ismét látszik, hogy a készítők valamiért továbbra is utálják a Challengert, mert a 2 is ugyanolyan szánalmas átütést/sebzést kapott tier9-re, mint az 1 tier7-re. Nem értem miért kell megint ezzel szórakozni, több mint 100 mm van közte és egy T90MS között átütésben, de minden tier9 jóval erősebb! Majd megint lesz egy patch, ami felhozza a szintre??
Változtattak a pályákon is, új ellenfelek, új respawnok, így most lehet újratanulni, de ez nem baj. Viszont a Perseus pályánál nem igazán jó, hogy rövidítették az időt, mert a második és a harmadik pont között eddig volt kb 2 perc kitakarítani a D2 sarkot, de most semmi időt nem adnak a 2 pont között... Onyxon szintén, annyi az ellenfél, hogy előbb lejár az idő, minthogy végezni lehessen velük... Javítottak a jutalmazáson is, tegnap még 40-45ezres köröket mentem hardon, most 55-60ezresek jönnek.
A végelszámolásnál kiírják, hogy mennyi sebzést fogott meg a tank, mennyi pattant le, mennyit fogott meg az ERA. Új medál is jött, a wotos Acélfal megfelelőjeként a Target, ez a legtöbb lepattanóért jár. Challengernél kb minden körben...
A lánctalp mostmár minden szartól leesik, rammolásnál, csapatütközésnél, lövésektől. Challengernél nem gáz, mert túléli a javítást, de kisebb gépeknél még gond lehet. A lánc hangja menet közben jó kis nyikorgós lett, viszont a motor sokkal halkabb... Ha felspotolnak, már nem írja ki külön szöveggel, csak egy sárga szem jelenik meg a tank fölött.
Megnéztem a T72-t is, egy kört mentem Quaterbackon, pattog rendesen, de eddig nem sokat toltam vele, nincs mihez hasonlítanom. Most jó, csak nagyon lassan tölt, ellenben tier5-ben 400 fölött sebez, ezt a Challenger tier7-ben hozza...
-
Dewri
aktív tag
Mondjuk csinálhatnák éjjel is az ilyen leállásokat, olyankor eleve kevesebben játszanak. Éjjel 1től reggel 8ig kevésbé lenne zavaró szerintem, mint így, ilyenkor azért sokan játszanának akár munka/iskola után. Ha csak pár órára lenne idejük, pláne bosszantó, hogy nem lehet...
-
Dewri
aktív tag
Ahogy az várható volt, megint csúsznak. Legutóbb nem volt ilyen nagy volumenű a patch és úgy rémlik majdnem 2 óra csúszás volt, szóval ma már nem játszunk úgy nézem...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Kisokka #5677 üzenetére
Én azért nem mondanám, hogy nem fér rájuk a buff, a kis géppuskás tier3 AMX 10P-vel full hp-ról kinyírom őket még messziről is, olyan papírok... Mondjuk ez még a tier5 Leo-ra is igaz, nem is számolom ezeket rendes MBT-nek, ha vannak a csapatban, mert nem érnek annyit...
-
Dewri
aktív tag
válasz
bypass|HUN #5661 üzenetére
Én csak PvE-t tolok és nem látom ezt a random respawnt. Mindig ugyanúgy jön az enemy, maximum nem mindig ugyanazok, tehát egyszer géppuskás szar, máskor nehéztank, de ugyanott. Számos példa van a teljesen egyforma respawn-ra, ott a Quaterback: először egy tank jobbról, egy a völgyben, egy a tetőn, majd 2 lent a völgyben, 2 jobbra, és így tovább, mindig így. Perseus, Ghost Hunter is szépen nyomon követhető, már fejből lehet tudni mi jön. Gondot esetleg a kaotikusabb pályák okoznak, pl Red Opossum, Banshee, Kodiak, ott olyan szinten 360 fokban ömlik az ellenség, hogy egyszerűen nincs jó hely sehol, ahol meg lehet állni és várni rájuk (Kodiak hardra már be se megyek Challengerrel, mert esélytelen vele...). De még ott is lehet azért tudni hova ne állj, mert tuti oda vágja majd le őket. Van különbség easy-medium-hard fokozaton is, leginkább az ellenfelek mennyiségében. Nem tudom mennyit játszottál a különféle pályákon, de szerintem nincs ilyen direkt téged figyelő és nyakadba spawnoló rendszer...
Én úgy vettem észre, hogy spawn után nem tűzkészek a botok, kell egy kis idő, mire lőnek, soha nem azonnal támadnak, kicsit mindig nézelődnek mikor megjelennek, hardon éppúgy, mint más szinten. Az egy dolog, hogy utána pillanat alatt rád fordulnak és szűkülés nélkül telibevernek, de ezt várom egy bottól. A gond az, hogy ezt PvP-ben állítólagos ember játékosok is megcsinálják időnként...
A jutalmazásban én is látok némi hullámzást, pont tegnap volt olyan köröm a Challengerrel, amire adott 79ezer kreditet és vagy 4ezer xp-t, aztán mentem egy sokkal több killes kört és csak 50 körül adott, feleannyi xp-vel. Nem is értettem. Azt látom, hogy a spot nagyon sokat dob az eredményen, minél több a spot, annál jobb a jutalom.
A light tankok eddig is fosok voltak, Bradley, Warrior, BMD3 rendszeresen pattog nálam, de eddig is pattogott. Ramkára már rá se lövök, hagyom a francba, a testét sehol nem lövöm be atombombával se, a tornyán meg rendszeresen elmegy a lövés középen a lyukon, mert persze ilyenkor annyira pontos az ágyú, hogy átlő a lyukon, csak mikor kéne ilyen lyuklövés valahol, akkor lő mindenhova... Aki wotozott, annak a szeme sem rebben az ilyeneken...
-
Dewri
aktív tag
válasz
Angel1981 #5645 üzenetére
Aha, csak a leírásnál kissé benéztem a szöveget...
Ettől függetlenül továbbra is gyanús, hogy valami nem stimmel, mert Challenger ellen 1v1-ben 3x lőttem semmit rajta, ebből 1x direkt optikára, amire kapott egy critical module hitet (gondolom berepedt az üveg...), ő meg elsőre pattant, aztán 507 szemből... Mozgás közben voltunk épp, ő tolatott, én igyekeztem mellé kerülni, mert ellenfél Challengert szemből nem lehet lőni Challengerrel. Szerintem ugyanez lenne a Bradley-vel is, oldalról nem lehet átlőni néha, nemhogy szemből, de ha nekem lenne, biztos annyit érne, mint egy lovaskocsi... Szóval vannak anomáliák, csak néha elég idegesítő, mert ilyeneken múlik a győzelem vagy az életben maradás...
Az MM továbbra is egy gané időnként: full tier5 csata, Onyx hard, a harmadik pont előtt már csak ketten élünk (ez mondjuk a csapat szégyene...), egy T72 meg én az M6A3-al. Mi vár a domb tetején? MBT-70 Boss, 2700+hp. 500-600 sebzések, spotol, messziről lő a tüzér és foglalnak. Köszi... Másik: tier5 BMD-2 legelső kör, stock, hard, Quaterback, 2 db tier6 és 2 db tier7 csapattárs. Ennek megfelelően első 2 enemy Abrams, aztán egy T80, géppuskázzál hülyegyerek...
-
Dewri
aktív tag
Nos, az eddigiek alapján kijelenthető, hogy az ERA is csak egy drága dísz a tankon. Ma a Challengert tolom, bármi átlő bárhonnan, simán kapom be a 400-600 sebzéseket APFSDS lőszerektől, ahogy illik. Pedig pont ezek ellen van az ERA... Az meg, hogy géppuskás szaroktól gyulladtam ki 2x, úgy hogy szemből lőttek... Na nemár... Átment a tankon a 30 mm, vagy mi?
Megvolt az edigi legszánalmasabb csapatleosztás is, tier7-8 tankokkal nullát teljesítő idióták (Abrams, T80, Ariete), Wildfire, MEDIUM, pedig ebben a tierben elég jól játszanak már az emberek. Nekem kellett végig spotolni (Challenger és a spot, nem kicsit vicces...), mert ők ültek egy kupacban jobboldalt és szórták az 500-600 sebzéseket mindenbe amit megláttam. Sokkal erősebb az ágyújuk és a páncéljuk is, mindenki MBT volt, jöhettek volna elöl ahogy kell. Hangsúlyozom, MEDIUMON. Föl is jelentettem mindet...
-
Dewri
aktív tag
válasz
octopus666 #5636 üzenetére
Nálunk ma így nézett ki az Anvil pálya utolsó része, mert az egyik gyökér egyből berohant, le se szarta, hogy ki merre áll éppen. Én persze nézem a minimapot, láttam, hogy a barom ezerrel fut be, így időben elindultam egy sziklához a körben, 2 lövést kaptam közben, de beestem mögé... Természetesen mindenki meghalt, 3 sec kellett, hogy odaérjen hozzám is a hullám, de befoglaltam...
Hihetetlen, hogy még mindig itt tartunk, hogy ennyire semmibe veszik a csapatot, meg úgy egyáltalán a többieket egyesek. Ezért játszhatatlanok ezek az online játékok, mert ilyen nemtörődöm idióták alkotják a playerek 90%-át sajnos...
Viszont a fejlesztők is elmehetnének a búsba már!!! Tier3 gépemet gondoltam kiszorzózom, bemegyek mediumba, erre 3 db tier4 és egy tier5 mellém. Köszi. Ellenfelek élből tier5-6-7, játsszál... Nem értem miért olyan nehéz erre figyelni, hogy ha már beengedik az ötösöket mediumba, sőt easy-be (mert úgy is berakja őket...), akkor legalább tier5 csapatot rakjon oda melléjük, de NE HÁRMASOKAT!!!!!!
Mivel ma a BMD 1-et húztam, azt vettem észre, hogy előszeretettel rakja össze úgy a csapatot, hogy mindenki ilyen páncél nélküli kis szar legyen+arty... Alig volt kör, ahogy 1nél több rendes MBT volt (rendes= nem Leopard és OF40...). Egy élmény a Wildfire, az Anvil, ha nincs bent páncélos. A végén Banshee-re már be se mentem, mert ha oda bevág tier5-öt vagy páncél nélküli csapatot, az instant bukta...
-
Dewri
aktív tag
válasz
nemeth989 #5606 üzenetére
Nekem 11ezer a rekordom Challengerrel, de sikerült ugyanez Chieftainnal is. Killrekord 20, AMX-10P-vel.
20ezer+ sebzés valóban nagyon durva, sosincs ekkora szerencsém, mert ha pro a csapat, alig jutok sebzéshez, ha meg nulla idióták, akkor kinyírnak mindenkit idejekorán a botok, egyedül meg nem tudok ennyit sebezni a végén (a 20 kill is Perseuson sikerült, utolsóként életben maradva és bukta lett...)...
-
Dewri
aktív tag
válasz
yodamester10 #5566 üzenetére
Igen, itt már végre elkezdenek úgy játszani néhányan, ahogy egy TANKKAL illik. Nem a pálya széléről egy szikla mögül ki-be nézegetve puffogtatni, hanem a páncélt használva eldózerolni a népet a páncél és az ágyú erejét kihasználva. Azért van, hogy bírja, mert ezek TANKOK, nem közönséges emberek, mint egy sima fps-ben, ahol egy karcolásba belehal az ember... Ugyanez működne pl tier3-ban is, csak nem csinálják, egyedül meg nem lehet...
PvE-ben is ez megy, mióta megvan a Challenger, végre jó kis harcos körök mennek, nem kell folyamatosan fedezékből sniperkedni ha van bent még 2-3 MBT tier7-8 szinten. Hát még ha majd megkapja végre a rendes átütést/sebzést a patch után a Challenger, akkor mi lesz itt!
-
Dewri
aktív tag
Azért milyen kis kedves a játék. Halomra adja az energiaitalt, de ha be van kapcsolva az automata utántöltés, akkor nem a raktárból teszi be, hanem berak 20ezerért egy újat...
-
Dewri
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Használt VGA / videókártya ajánló
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest