Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dewri
aktív tag
Igen, a sok okos mindig ezzel jön. Csak azt nem vágom mi az user error abban, ha megyek a tankkal és már kapom a spotot. És még csak mentem egyenesen előre a kezdőpontról Challengerrel, mivel nem megyek 90-el, mint a legtöbb kis szar... Írtam is anno, a szigetes pályán is ez volt, mentem egyenesen, első dombon átbukkantam és már ott állt szemben a kivégzőosztag. Másik, sivatagban Challengerrel körülöttem 2 saját tank is, de az arty folyamatosan engem lőtt végig, mást nem csináltam, mint azt próbáltam kerülgetni, pedig domb mögött is voltam hozzá képest. Aztán egy Wiesel oldalról végig spotolt és ennyi, ami ugye 120al tolat, kicsi a sziluettje, a Challenger tornya nem éppen 120al pörög.... Ráadásul update előtt a Challenger KÉPTELEN volt átlőni az Abrams-T80-T90-Leo tankokat, de ezt az Abrams-T80-T90-Leo tankosok ugye fel sem fogták agyilag, mert nekik nem volt szarrá butítva a pen/sebzés/páncél... Szóval nem feltétlenül user error, van ebben fos játék is bőven, a szokásos "aki nehéztankozik, az szopjon" mentalitással fűszerezve...
User error pl ha nem veszem észre, hogy a seggemben van egy tank, mert bezoomolva lövök előre. Vagy medium PvE-n nevetséges sebzésekkel meghalni tier6 tankkal... De mindegy is, mert az okosok szerint a játéknak soha semmi hibája nincs, rendben van minden az átütésekkel, sebzésekkel, páncélokkal, nem kedveznek a prémium járműveknek, se azoknak akik éves prémiumot vesznek mondjuk (ez csak összeesküvés elmélet...), jó a látótávrendszer, az álcarendszer, a 15-2 bukták is rendben vannak, hétvégén valahogy sokkal rosszabban teljesítesz mint hétköznap, de ez is normális, stb. Pl a hajósban is mindig megmagyarázták miért nem sebez a 400 mm csatahajóágyú semmit, illetve 5x egymás után PONTOSAN 1000ret minden sorozattal, miközben kis fos cirkálók rommá lőttek a picsába 200 mm ágyúkkal... Ott is user error volt, nem a játék a szar... Ha valami nem tetszik, te vagy a hülye, minden játék fórumán ez megy, megszoktam már...
Akkor is PvE!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Hamarosan debütál az MSI elegáns, Project Zero szériás alaplapja
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Android 4K TV okosítók / új állapotban / 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest