Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dewri

aktív tag

válasz zozyk #5773 üzenetére

Igen, a sok okos mindig ezzel jön. Csak azt nem vágom mi az user error abban, ha megyek a tankkal és már kapom a spotot. És még csak mentem egyenesen előre a kezdőpontról Challengerrel, mivel nem megyek 90-el, mint a legtöbb kis szar... Írtam is anno, a szigetes pályán is ez volt, mentem egyenesen, első dombon átbukkantam és már ott állt szemben a kivégzőosztag. Másik, sivatagban Challengerrel körülöttem 2 saját tank is, de az arty folyamatosan engem lőtt végig, mást nem csináltam, mint azt próbáltam kerülgetni, pedig domb mögött is voltam hozzá képest. Aztán egy Wiesel oldalról végig spotolt és ennyi, ami ugye 120al tolat, kicsi a sziluettje, a Challenger tornya nem éppen 120al pörög.... Ráadásul update előtt a Challenger KÉPTELEN volt átlőni az Abrams-T80-T90-Leo tankokat, de ezt az Abrams-T80-T90-Leo tankosok ugye fel sem fogták agyilag, mert nekik nem volt szarrá butítva a pen/sebzés/páncél... Szóval nem feltétlenül user error, van ebben fos játék is bőven, a szokásos "aki nehéztankozik, az szopjon" mentalitással fűszerezve...

User error pl ha nem veszem észre, hogy a seggemben van egy tank, mert bezoomolva lövök előre. Vagy medium PvE-n nevetséges sebzésekkel meghalni tier6 tankkal... De mindegy is, mert az okosok szerint a játéknak soha semmi hibája nincs, rendben van minden az átütésekkel, sebzésekkel, páncélokkal, nem kedveznek a prémium járműveknek, se azoknak akik éves prémiumot vesznek mondjuk (ez csak összeesküvés elmélet...), jó a látótávrendszer, az álcarendszer, a 15-2 bukták is rendben vannak, hétvégén valahogy sokkal rosszabban teljesítesz mint hétköznap, de ez is normális, stb. Pl a hajósban is mindig megmagyarázták miért nem sebez a 400 mm csatahajóágyú semmit, illetve 5x egymás után PONTOSAN 1000ret minden sorozattal, miközben kis fos cirkálók rommá lőttek a picsába 200 mm ágyúkkal... Ott is user error volt, nem a játék a szar... Ha valami nem tetszik, te vagy a hülye, minden játék fórumán ez megy, megszoktam már...

Akkor is PvE!!! :D

Új hozzászólás Aktív témák