Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
1vs1 Type 59 verseny
Hajrá,jó szórakozást! -
zozyk
addikt
-
L4mie
veterán
crytek errorral kilépésre volt valami megoldás?
Ősöknél vagyok, 4850 es radeon van a gépben low-medium beállítások mellett néha fogja magát kilép és crytek error vagy mi.btw: hogyan lehet ingame privátra válaszolni? /név vel nem ment.
-
weres78
senior tag
Este valamikor (22-23 óra körül) azok között akik benne vannak az AW Szövetségben kisorsonak majd pár Chief prém tankot. Ha jól értettem fenn kell lenni TS-en, más kikötés nincs.
Később valószínűleg érkezik Zozyk és pontosít. Remélem... -
irhejja
tag
EZ alapján hamarosan jöhet a 3. kereskedő, ami ázsiai és európai tankokból fog állni.
Kíváncsi vagyok
-
weres78
senior tag
Ha valaki jönne T9 gyakorlóba szívesen venném... T90MS-t és Leo-t tudok vinni.
-
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #7485 üzenetére
Nem tudom baszki, most jött szembe, én 4-ből 4szer nem lőttem be az alját, gyűrűt azt igen. Az enyémen meg az alját lövik mint a szart...
-
weres78
senior tag
válasz
yodamester10 #7483 üzenetére
Szemből az ágyú alatt. Jó nagy helye van belőni. De a toronygyűrű majdnem teljesen végig lőhető, ha beadja.
Nagyon kellett nerfelni azt a szart, így is belőtte mindenki. Most az alját 5ből 5x lövik be. -
yodamester10
őstag
Valaki mondja meg nekem,hogy hol lövik be az ms-t egy lövésből,hogy tiszta narancs lesz a torony
-
Kean_Sorbo
őstag
Így van peccs előtt és utána is feltette nekem néha a hangtompítót, de csak PvE-ben.
-
yodamester10
őstag
válasz
bypass|HUN #7474 üzenetére
Lehet nincs annyi credited
Attól függ mire akarod rakni,én teszt képen megvettem a leo2a6-ra egy hétre a digital festést mind a 3-at az majdnem egy millába fájt.A véglegesre sajnáltam a 6 milla/színt.
-
Smish
tag
A pöccs óta nálam rendszeresen eltűnik a lövéshang.
Másnál is előfordul vagy az én gépemben van a hiba? -
irhejja
tag
Nekem elég felemás érzéseim vannak a festésekkel kapcsolatban.
Jó, hogy vannak, bár elég hiányosak szerintem, én nem találtam olyat ami nekem kifejezetten tetszene... elvileg bővíteni fognak még, szóval egyelőre várok.
Jó, hogy játék credit-ért is lehet venni végleges festést, ugyanakkor nagyon drágák, szóval nem tartom reális alternatívának. Érthető, hogy nem fogják olcsón adni, de ez így nagyon durva, főleg ha azt nézzük, hogy csak +3% álca értéket ad, nem igazán éri meg...
Elvileg február elején jön a 13-as update amiben sok javítás lesz, fórumokon főleg PvE javításokat emlegettek.
-
weres78
senior tag
válasz
bypass|HUN #7474 üzenetére
-
bypass|HUN
aktív tag
Az említett páncél nerf az most élesedett, vagy még csak tervben van?
Az ugyanarra a pontra bekapott találat gyengíti, elvékonyítja a páncél vastagságát.
A camo végleges változata hol, és hogyan vehető meg? Nálam csak a "goldból vehetek" lehetősség aktív...a creditest nem találom...Üdv: bypass
-
weres78
senior tag
Jól írjta Pityu fölöttem, az UPH (nem hivatalos PH klán) tagjai vagyunk.
Ha szeretnél csatlakozni Zozyknak írj egy privátot, aztán mehet. De ha játékban rám írsz, én is tudlak hívni (Wajonki).
Annyi a kérés, hogy TS-t használni kellene amikor játszol (természetesen ha alszik melletted valaki vagy ilyesmi, esetleg éppen egyedül lövöldöznél akkor nem mész fel és kész, de azért többnyire ha lehet játssz csapatban). -
yodamester10
őstag
Leo2a6-ra az örökös 6 millió / szín,vagy 225 arany /szín.Az MS-t jól elbaszták,főleg egy lövés és tiszta narancs a torony,igazán dobhattak volna rá +hp-t.A leo2a6 valamivel jobb lett viszont azon egy patch sem segít,hogy a játékosok ne egy irányba induljanak el.Több party azért megy veszendőbe mert leming járat van.
-
myckey
veterán
Fain!
megérkezett a beígért seggbekuki, bár annyira nem fájPK+baka a szenvedő alany, de Retromókánál nem látom, hogy mit babráltak
lehet vak......vagyok !
ez a festés meg egynek elmegy, legalább lesz némi különbség a gépek között.
megsüvegelendő, hogy pézé is lehet örök életes festés t vennibár az ára borsos, mint mindennek a játékban ,de hát valamit valamié
-
weres78
senior tag
Azért az artyknak odavágtak. +4-5 sec töltés a PZH-nál.
Tudom van aki ennek örül, én nem. -
Kisokka
tag
Az alapszíneket meg unlockolni kell, azért ez nem rossz
-
zozyk
addikt
Azért lett ára a festésnek...
7nap = 140.000
30nap 280.000
Örökös=2.000.000 vagy 150 gold
(Az szimpi,hogy kreditért is lehet venni örökös festést.)MBT-70 már meg is kapta,igazi lopakodó lett...
-
Met
nagyúr
Mi volt tegnap? Este 3-4szer próbáltam PVE-t az ERC-90 F4-el és buktuk, vagy elhullottunk vagy a botok behúzták a bázist.
Később újra próbáltam és akkor nyertünk, ketten maradtunk minimál hp-n egy másik ERC-vel, 13k sebzést csináltam egy olyan mappon amin ritkán sikerül nyerni. -
myckey
veterán
Jön a pöccs!
-
gubabela
senior tag
válasz
weres78 #7432 üzenetére
Life jacket jó artyzni, sokat is ad rá. Èn felszoktam menni a spawn pont előtti domb vègèbe a fák vègèhez, elèg jól belőhető onnan a pálya nagyobbik rèsze. Harbinger jó volt règen, de valamit eltoltak rajta, mert az elejèn átmegy diavetítèsbe ( beesik az fps nagyon) ráadásul csak egy kis szikla van fedezèknek rögtön a kezdő után balra lent, ami nem is lenne baj, csak mivel iszonyat lagzik, elèg nehèz lövès után visszaálni pontosan mögè. Ellen arty meg állt. 2 táras szokott lenni ès amint lőttèl egyből rád is fókuszálnak, hát nem egyszerü. Wildfire is jó lenne, ha nem tenne be offmap artykat (amire nem tudsz counterezni, mert a tèrkèpen kívül vannak) így a kezdö után balra be jell álni fedezèkbe a nagy èpület oldalához ès onnan csikicsukizni. De más pályákon is be szokott vállni, hogy kimegyek sarokra( ha lehet), vagy megpróbálok minèl magasabbra menni. (Tipikusan ilyen umbrella, vagy sapphire)
-
irhejja
tag
válasz
weres78 #7441 üzenetére
Az rendben van, hogy olyanok is nézik akik nem játszanak, de egyrészt szerintem aki eddig nem kapott kedvet, most sem fog. Másrészt az 50 tank akkor sem ér sokat. Ha tegyük fel az az 50 tank 50 olyan emberhez kerül aki még nem játékos, és ezáltal regisztrál és kipróbálja, akkor sem fogja lényegesen befolyásolni a jelenlegi játékos bázist... Olyan nagyon nagyon sok youtuber/streamer/blogger aki AW-val foglalkozik meg nincs.
Egyszerűen átgondolatlannak érzem ezt az egészet. Maximálisan támogatom azt, hogy próbálnak új embereket toborozni, csak akkor csinálják már értelmesen, ezzel a lépéssel csak felhúztak egy csomó meglévő játékost miközben elég kérdéses, hogy a promóció hány új embert fog hozni.
-
weres78
senior tag
válasz
irhejja #7436 üzenetére
Ez úgy hoz új embereket, hogy ezek a srácok az esetek nagyrészében nem csak ezzel a játékkal játszanak. Nálam például anno amikor még néztem Cleverland videóit a Wot miatt tetszett neg a WarZ vagy mi a címe pontosan...
AZtán a videósok nézegetésével javul ugye a játékosok teljesítménye, javul a játék színvonala, és egy jobb játékot szívesebben ajánlunk a barátainknak, stb.It ttenném hozzá, hogy engem teljesen hidegen hagy az a tank amit osztogatnak. Sok prém tankom van már, elvagyok velük.
Ha mondjuk osztanának T7 vagy T8 értelmes prémet, akkor azért biztosan másképp állna a szám!aginor gyere nyugodtan, itt az számít inkább milyen ember vagy. Jó játékos még lehetsz...
-
irhejja
tag
-
Kisokka
tag
válasz
irhejja #7436 üzenetére
Ez utóbbit azért nem hinném. Ott van pl. Jingles. Neki szerintem 100-as nagyságrendekben mérhető azon emberek száma, akiknek csípőből odaadná, de mivel csak 50-et kapott, akkor mégis hogy tehetné? Nem beszélve arról, hogy csak saját magával cseszne ki. Elég sok feliratkozója van, nem valószínű, hogy egy ilyen kód miatt a saját hírnevét tenné tönkre, plusz az AW felé se lenne egy pozitív visszajelzés, ha így lenne.
Persze mondhatjuk, hogy 20K jelentkező közül honnan tudná meg bárki is, hogy kinek osztott és kinek nem, de vannak olyan trollok a felhasználók és kiszekálják majd a listát, hogy kinek jutott. -
irhejja
tag
válasz
weres78 #7432 üzenetére
Azzal semmi bajom, hogy támogatják a streamereket, youtubereket, bloggereket, stb. ilyen promóciókkal, de azzal már nem értek egyet, hogy egyelőre nincs más módja megszerezni a tankot.
Amúgy sem igazán értem, hogy egy hogy is hoz új embereket? Ezeket nagyrészt olyan emberek nézik akik már tudnak a játékról. Pont az lenne a lényeg, hogy új csatornákon is kéne híresztelni a játékot, erre nagyszerű pl. egy humble bundle, rengetegen veszik, látják, hogy ott van a pakkban, megnézik mi az. Arról meg nem is beszélve, hogy sokaknak pl. imponál is, hogy különböző karitatív szervezeteket támogatnak. A T-62 Vet. dolog szerintem marhajó volt, nekem nagyon tetszett.
De ez így buta lépés volt, nem hiába a sok negatív komment a fórumokon.
(és akkor ne is menjünk bele abba, hogy ilyenkor jönnek ugye az olyan dolgok, hogy a streamer/youtuber/blogger is ember, először a haveroknak, klántagoknak, stb. fog adni, tehát még csak nem is teljesen fair, lesz aki majd eladja pénzért, stb.)
-
Kisokka
tag
válasz
weres78 #7432 üzenetére
Ezt egy kicsit nehéz megmondani, állandóan tekergetnek a PVE pályákon, hol több, hol kevesebb ellenfél jön(és ahogy észrevettük, az se mindig számít, hogy hány ellenfél van, van amelyik pálya egyszerűen jobban szoroz, vagy csak így tűnik).
Jelenleg, ami nekem bejön szorzóra, az a Tsunami, Anvil(ami valamiért piszok ritka), Hydra(bár ebben nem vagyok biztos, hogy ez a neve, éjszaka egy faluban kezdődik), Stormy winter(bár itt is változó, hogy mennyire lesz ellenfél) és persze Banshee. Ez utóbbin középen olyan brutális mennyiségű ellen szokott összegyűlni, hogy 1-2 alkalommal beletört már a bicska, de jó mókaVan még 1-2 jobb pálya, de szerintem most ezek a jobbak.
Talán ami túlságosan könnyű, az az Umbrella, Snake bite, Spearhead(bár itt is akadt már jó balhé), ezek nem osztják annyira, ha lehet kerülöm(kerültem).
Kodiak meg szerintem külön kategória, a másodlagos elég nagy hülyeség, kevés idővel, ráadásul néha bugos is. Az 1-2 patch-el ezelőtt sokkal jobb volt.Aztán felejtsd is el, amit írtam, mert lepeccselik és ismét összevissza tekergetik a pályákat
Artyról nem tudok nyilatkozni, sose szorzóztam még PVE-ben.
-
weres78
senior tag
válasz
irhejja #7430 üzenetére
Sírunk ugye, mert kevés a játékos, emiazz az MM olyan amilyen.
Ez a húzás a streamerek felé fordítja a figyelmet. Ez egyrészt növeli a játékosbázist, ami nagyon-nagyon ráfér. Másrészt a meglévők is lehet eljutnak oda, hogy megnéznek egy-egy videót, és talán kevésbé lesz jellemező a sebzésre hajtó spotter aki A2- ben áll és vár, lehet még a minimapot is visszakapcsolják páran... Ki tudja?
Én azt mondom semmi baj az elképzeléssel...Most llett DC, zárták a szervert.
Valaki akinek van ideje és kedve, legyen szíves írja már be azokat a pályákat, ahová érdemes Hard Pve csatára bemenni szorzózni! Az lenne a lényeg, hogy sok legyen a tank - sebzés- xp.
Ha esetleg még azzal is kiegészítené, hogy melyiken lehet Artyzni (nincs sok arty, van olyan hely ahonnan lehet nyugodtan lövöldözni), azért külön hálás lennék! Eddig nekem Life Jacket és Harbinger jó artyra... -
Kisokka
tag
válasz
irhejja #7430 üzenetére
"...egy alap Chieftain Mk. 5-nek felel meg" Nézd meg újra az adatokat, sokkal hulladékabb puskát kapott, mint az Mk. 5.
Amúgy egyetértek, elég furcsa módja ez a promóciónak. Köthették volna inkább valami küldetés mellé, mert amúgy elég jól kinéző darab.Szerk.: Ja alap, oké.
-
irhejja
tag
Ezzel Chieftain Mk. 6 dologgal sikerült nagyon, nagyon mellé lőni.
Nem tudom kik a marketingesek/PR-osok, de páros lábbal rúgnám ki. Hogy tudták ennyire lábon lőni saját magukat?!
Kinek juthat eszébe egy promóciós tankot csak youtubereken, streamereken vagy bloggereken keresztül ajándékozni? Mi értelme van ennek? Mit ártott volna nekik, ha pénzért is elérhetővé teszik? Vagy ha már marketing és PR, akkor köthették volna valamilyen adakozáshoz (volt már humble bundle T-62 Vet.) ami szerintem sokaknak nagyon tetszett volna... de így. Pfff...
És nem is a tank a lényeg, mert semmi extra, egy alap Chieftain Mk. 5-nek felel meg, de az elv...
-
zozyk
addikt
válasz
yodamester10 #7428 üzenetére
Elvileg igen,OFF-ba raktam tegnap egy képet,oroszoknál már megy....
(Nekem bejön a Leo festés) -
L4mie
veterán
8 tól nem lesz szerver 13 ig elvileg. most írt ingame...de legalább megcsinálták az ingame warrning-ot
-
Kean_Sorbo
őstag
-
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #7423 üzenetére
pedig azt hittem az UPh színes egyéniségekből áll
-
Kean_Sorbo
őstag
Klán. Na.
Ha valaki bejön például az UPh-ba, ott nem kell megfelelni senkinek - ami a teljesítményt érinti -, mert mindenkit szívesen látunk. Igaz ezt most a többiek nevében is mondtam, de remélem így van.
Egy valami a feltétel: bejössz TS-re, és el kell téged fogadni a klántagoknak.
Itt van nagypofájú nyugati (GYLK), kidobó, gyúrós, teniszező, cselgáncsos, "Csop"-os, MODolós stb., szóval kemény öreg banda van. Viszont mindannyian "aranyos", és tisztelettudó emberek vagyunk.
Ja! És még benne vagyunk az AwSzövetségben. -
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #7421 üzenetére
Igen, szerintem is ez a legnagyobb baja a játéknak,hogy kevesen vagyunk, ezért vannak a furcsa mm-ek is. Egészen más lenne az élmény, ha mindenki a maga tierjében játszhatna, de nem. Viszont az orosz szervereken rengetegen játszanak, 300as sorok vannak, nem úgy, mint itt,hogy 50-70. Remélem azért ez változni fog, mert nagyon bejön a játék.
-
yodamester10
őstag
Gondolod,hogy itt mindenki profi?Még tier 9 -ben is van hogy 3-an vagyunk egymás mellett és lőjük az ellent,egyszer csak azt veszem észre,hogy a 2 társam megpattant mert nekünk támad a szemben lévő ellen és 2 tank ellen egynek nincs nagyon esélye.Ezzel a játékkal jelenleg az is baj,hogy este 10 után de még délelőtt 11 kor se nagyon van játékos,legalábbis tier 9be nem kell belépni.
-
zozyk
addikt
Aki itt a fórumon még klán nélkül van/esetleg olyan klánban,ami nincs benn az AW szövetségben,szerintem vagy lépjen át szövetséges klánba,vagy a vezetőjének szóljon a szövetségről,és lépjenek be.
Tegnap este volt egy klánPK gyűlés,elég komoly tervek vannak(Esetleges CW,eventek,háziversenyek,stb...),ha esetleg publikus lesz valami,akkor itt jelzem is...
Üdv:zozyk
-
Vitiris
aktív tag
válasz
speedmetal #7408 üzenetére
Ezt aláírom! Ha van még négy bot a csapatban az elég!
-
speedmetal
tag
-
gubabela
senior tag
Nálam már előfordolt olyan mm, hogy előre tudni lehetett, hogy fail lesz. Pl. rolling thunder egyedüliként mbt, (t7) a többi light (t6) és egy arty.
-
bullseye
addikt
1, van, hogy beugrik pár tank a másodlagostól
2, van szorult helyzet Easy felett, néha még MBT-ben is, mióta szeretnek előre-hátra spawnoltatni tankokat
3, úgy tudom a másodlagos teljesítése mindenkinek ugyanannyi XP/cred, ahogy az elsődleges is, ezért nincs értelme foglalni, amíg van HP a csapatban bőven. -
Vitiris
aktív tag
válasz
speedmetal #7404 üzenetére
Másrészt szerintem PVE-ben nincs szorult helyzet
Max ha először vagy azon a pályán
-
Vitiris
aktív tag
válasz
speedmetal #7404 üzenetére
A másodlagos nem indít el semmit, legalább is nem vettem észre! Annyi hogy általában őrzik az enemy-k. A hullámot az elsődleges indítja.
-
Vitiris
aktív tag
-
speedmetal
tag
Azért azt ne feledjétek, hogy PVE-ben a másodlagos küldetések végrehajtása, újabb hullámát zúdít(hat)ja rátok az ellenséges rohamnak, szóval szorult helyzetben ne ez lebegjen a szemetek előtt.
-
scyllarus
veterán
-
irhejja
tag
Véletlenül sem akarok beleszólni ebbe a vitába, de megjegyzem a másodlagos feladatok egész jó kredit bónuszt adnak, elnézegetve a csata utáni statisztikákat sokkal több jár a feladatokért mint pl. a sebzésért.
Mivel a PvE alapból nagyon kevés kreditet ad, úgy gondolom, hogy hosszú távon megéri a másodlagos feladatokra is koncentrálni.
Persze vannak helyzetek/pályák ahol elég nehéz elvégezni, de ahol könnyen lehet, ott szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Most már a Razernek is van vertikális egere
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LEGO klub
- Eredeti játékok OFF topik
- Analóg fényképezés
- Renault, Dacia topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP 4540S laptop (15,6/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX)
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest