Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
weres78 #7432 üzenetére
Life jacket jó artyzni, sokat is ad rá. Èn felszoktam menni a spawn pont előtti domb vègèbe a fák vègèhez, elèg jól belőhető onnan a pálya nagyobbik rèsze. Harbinger jó volt règen, de valamit eltoltak rajta, mert az elejèn átmegy diavetítèsbe ( beesik az fps nagyon) ráadásul csak egy kis szikla van fedezèknek rögtön a kezdő után balra lent, ami nem is lenne baj, csak mivel iszonyat lagzik, elèg nehèz lövès után visszaálni pontosan mögè. Ellen arty meg állt. 2 táras szokott lenni ès amint lőttèl egyből rád is fókuszálnak, hát nem egyszerü. Wildfire is jó lenne, ha nem tenne be offmap artykat (amire nem tudsz counterezni, mert a tèrkèpen kívül vannak) így a kezdö után balra be jell álni fedezèkbe a nagy èpület oldalához ès onnan csikicsukizni. De más pályákon is be szokott vállni, hogy kimegyek sarokra( ha lehet), vagy megpróbálok minèl magasabbra menni. (Tipikusan ilyen umbrella, vagy sapphire)
-
irhejja
tag
válasz
weres78 #7432 üzenetére
Azzal semmi bajom, hogy támogatják a streamereket, youtubereket, bloggereket, stb. ilyen promóciókkal, de azzal már nem értek egyet, hogy egyelőre nincs más módja megszerezni a tankot.
Amúgy sem igazán értem, hogy egy hogy is hoz új embereket? Ezeket nagyrészt olyan emberek nézik akik már tudnak a játékról. Pont az lenne a lényeg, hogy új csatornákon is kéne híresztelni a játékot, erre nagyszerű pl. egy humble bundle, rengetegen veszik, látják, hogy ott van a pakkban, megnézik mi az. Arról meg nem is beszélve, hogy sokaknak pl. imponál is, hogy különböző karitatív szervezeteket támogatnak. A T-62 Vet. dolog szerintem marhajó volt, nekem nagyon tetszett.
De ez így buta lépés volt, nem hiába a sok negatív komment a fórumokon.
(és akkor ne is menjünk bele abba, hogy ilyenkor jönnek ugye az olyan dolgok, hogy a streamer/youtuber/blogger is ember, először a haveroknak, klántagoknak, stb. fog adni, tehát még csak nem is teljesen fair, lesz aki majd eladja pénzért, stb.)
-
Kisokka
tag
válasz
weres78 #7432 üzenetére
Ezt egy kicsit nehéz megmondani, állandóan tekergetnek a PVE pályákon, hol több, hol kevesebb ellenfél jön(és ahogy észrevettük, az se mindig számít, hogy hány ellenfél van, van amelyik pálya egyszerűen jobban szoroz, vagy csak így tűnik).
Jelenleg, ami nekem bejön szorzóra, az a Tsunami, Anvil(ami valamiért piszok ritka), Hydra(bár ebben nem vagyok biztos, hogy ez a neve, éjszaka egy faluban kezdődik), Stormy winter(bár itt is változó, hogy mennyire lesz ellenfél) és persze Banshee. Ez utóbbin középen olyan brutális mennyiségű ellen szokott összegyűlni, hogy 1-2 alkalommal beletört már a bicska, de jó mókaVan még 1-2 jobb pálya, de szerintem most ezek a jobbak.
Talán ami túlságosan könnyű, az az Umbrella, Snake bite, Spearhead(bár itt is akadt már jó balhé), ezek nem osztják annyira, ha lehet kerülöm(kerültem).
Kodiak meg szerintem külön kategória, a másodlagos elég nagy hülyeség, kevés idővel, ráadásul néha bugos is. Az 1-2 patch-el ezelőtt sokkal jobb volt.Aztán felejtsd is el, amit írtam, mert lepeccselik és ismét összevissza tekergetik a pályákat
Artyról nem tudok nyilatkozni, sose szorzóztam még PVE-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest