Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kisokka
tag
válasz
weres78 #6296 üzenetére
Ez a retrofit "cséndzs" elsőre engem is gyomron vágott, mert nem éreztem fejben a párhuzamot, hogy miért jobb/rosszabb a max. accuracy, mint előtte az accuracy. Csípőből úgy gondoltam, hogy ez biztos szarabb lesz. Viszont én nem sok különbséget látok benne.
Legelőször a T-72-re, aztán az A-ra tettem fel és érezhetően javult vele a pontosság és így is maradt. T-80-ra nem tettem fel, ezért amikor észrevettem ezt a változtatást, lefutottam az elődeivel pár kört, szerintem nincs komolyabb különbség. Értem ezalatt, hogy nem lő akkora lufikat egyik se, mint enélkül a retrofit nélkül tennék. -
weres78
senior tag
válasz
#40993792 #6295 üzenetére
Az megvan, hogy a retrofitekből ugrott a maximális pontosságot növelő lehetőség? Biztos van aki örül annak, ha a minimum pontosság lesz nagyobb (vagy kisebb, ahogy tetszik), én nem annyira. Főleg, hogy nemrég tettem fel sok millióért az összes tankomra amin hasznosnak véltem, és így teljesen feleslegesen...
Bocs Zsolt, véletlen lett válasz...
Hmmm... Most az utolsó két csatában össze-vissza szállnak a lövedékek. Váltottam HE-ről AP-re, vizuálisan úgy esett a lövedék, mint a HE, de beütött ahogy kell AP-sen.
A másik meg, hogy a retrofitet nem cseréltem le, maradt egyelőre az amii csökkenti a minimum pontosságot, de simán lő messze a célkörön kívülre. -
bypass|HUN
aktív tag
válasz
#40993792 #6291 üzenetére
Oksa, kiváncsian várom a tapasztalataidat
Az van, hogy hardon már kb nem is merek bemenni (tuti bukó, bár most valahogy sikerült nyerni 1-et, de valami pocsék teljesítményt hoztam), médiumon ma 3-ból 3 bukó, easy-re meg nincs pofám bemenni egy ilyen tier-ü tankkal, pláne nem egy ÁmbrássalSzóval valami van, az tuti...de kérdés csak nekem tettek-e legyet a levesembe, vagy más is kapott egy kis "meglepit"?
Ja, és összehasonlítás képpen, a Chall1-el meg ma 4 hard, mind nyerő, 1-2 helyen végeztem vele (meg volt sok pleccsni is). Így nem gondolnám, hogy "csak" user error van a dologban, mert a 2 paripa azért sokban hasonló játékstílust igényel. No, majd meglássukÜdv: bypass
-
bypass|HUN
aktív tag
Skacok, játszik itt valaki M1 Ámbrással? A tegnapi patch elött lett meg 2 nappal, amennyit lehetett toltam, egészen jónak tünt (olyan középszerű mindene). Na de ma, mintha nem is ugyan az a tank lenne...tökig hulladék lett
A no pen guiness rekordot már 2-szer megdöntöttem vele...kb minden 3 lövésből szétkap...a tűzereje meg valami méltatlan a névhez....
Meg kell említsem, hogy az Ámbrással párhuzamosan tolom a Chall 1-et is, na az viszont nagyon faja, illetve nem változott semmit a patch elötti állapothoz képest. Persze ezeket mind csak pve-ben tapasztaltam, a pvp-be ezekkel az alap "mezítelen" kocsikkal nem kocogok még. Más is tapasztalt hasonlót vagy csak engem tisztelt meg Fortuna alfele? Illetve volt esetleg M1 nerf?
Üdv: bypass
-
lofagi
addikt
T10-es tankok vajon? Néhány biztosan, de a többi?
-
robogo81
senior tag
Az energiaitalt mire kapom folyamatosan(nem gond,csak feltűnt hogy nem fogy,pedig van amiben használom,igaz csak manuálisan berakva,hogy nem fizessek rá),és mióta ér fele annyit az értéke,régebben 10% volt a hatása,most csak 5?
-
golhun
csendes tag
sziasztok most vettem meg az MBT 70 est az uj terep dezignel nem rossz tank de mire összeszükül kilönek
-
gubabela
senior tag
válasz
jano_77 #6281 üzenetére
akkor ezek szerint az induló képernyőn (ahol indítod magát a játékot) be vagy jelentkezve (felül látod a neved). Próbáltad, hogy full uninstall (reg adatbázis is) és reinstall? ha igen, akkor supportnak próbáltál írni? jelszóváltoztatás megvolt? esetleg másik gépről próbáltál bejelentkezni? (hogy kiszűrd, hogy acc vagy install gond van-e?)
-
jano_77
nagyúr
válasz
gubabela #6279 üzenetére
és (#6280) PitLee
igen próbáltam az email címmel, jelszóval, de nem az induláskor dobja ezt fel, hanem mikor már a Loading... képernyő van és az Armored Warfare feliratot látom szürkén. Hiba üzenetnek annyit dob, hogy min.4, max 15 karakter lehet és nem tartalmazhat különleges karaktert. Ennyi! Lövésem nincs mitől van, a legutóbbi - nem tudom hányas - update óta van ez, kb 1 hete. -
jano_77
nagyúr
Vannak akik nagyon durván tolják - már T9-es tankok is a garázsban!?!?
Én meg azzal szívok még mindig, hogy a Loading... képernyőnél felugró Creat Username ablaknál nem tudok tovább lépni, nem tudok belépni a játékba konkrétan már majdnem 1 hete! -
L4mie
veterán
Nálam a lőszer típus ikonok töltés közben pirosan ugrálnak
-
Bad Pritt
félisten
válasz
PR0JECTNR56 #6266 üzenetére
Nálam lövéshang tűnt el, eddig csak T-62-nél vettem észre.
-
-
Szilaa
újonc
1, a hozászolásom nem zozyknak szólt, mint látható, hanem PitLeenek mégis zozyk talált be.
2, második hozászolásom egy kérdés volt, amire elkezdett személyeskedni, hát így járt.
3, myckey, akinek nem inge nem veszi magára , vagy jó a méret, akkor hord nyugodtan, elhihetted engem nem izgat
4, PitLee jól olvastad Eu részleg Amszterdamban van.
5, igen köszönöm a tanácsot lépek a fórumról, de ezt magamtól is megtettem volna ezek után, mert illemtudó TROLL vagyok -
scyllarus
veterán
A BMP ágat később kezdem, de ma belekezdtem a BMD-be. Iszonyat bejön, élvezetes vele minden kör.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
weres78 #6261 üzenetére
A kicsi brad már nem olyan mint volt zárt betaban.. Sokkal gyorsabb, jobban manoverezheto volt, mint most. Imádtam. Most meg elakadtam rajta, saját tierben is nehezkes vele boldogulni, ha 7 brigaddal dob össze, tök haszontalan. A chali jobban manoverez nála. Ez azért túlzás de majdnem
-
weres78
senior tag
válasz
Bad Pritt #6257 üzenetére
A Fox tényleg nem rossz, de utána a VBL sokkal jobban bejött nekem. Kezesebb, jobb irányítani. Mondjuk nagy mínusz, hogy vagy géppuskád van, vagy rakéta. Ráadásul a rakétája kicsit sebez (200-300), igaz négy van neki egy tárban...
Szerintem a BMD jobb választás jelenleg, mint a BMP, de csak mert az az ág még nem teljes. Én játszottam velük sokat, mostanában hanyagolom a Spingray miatt. Bradleynél tartok, illetve BMP3-nál. Előbbit nem nagyon szeretem... -
zozyk
addikt
Fikázás,fröcsögés helyett nézzétek meg a kedvenc klippem. :[link]
-
Bad Pritt
félisten
válasz
weres78 #6255 üzenetére
Nekem ezek közül a géppityusok közül kéne egy, mert a recon ágon csak a Fox tetszik, tovább nem akarok majd menni. BMD-4 elég jónak tűnik, kicsit talán jobbnak is, mint a BMP-3M, csak az odavezető út nem tudom, mennyire lehet rögös.
Armored Talk-on nagyon istenítik a BMD-t, elkezdtem az ágat, ez az AMX amúgy is szimpi volt már korábbanról.
-
Bad Pritt
félisten
Akkor talán kijavítják majd.
Ti melyik ágat tartjátok jobbnak, a BMP-t, vagy a BMD-t tier 7-ig?
-
robogo81
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #6250 üzenetére
Lopakodó mód: ON?
-
Bad Pritt
félisten
Másnál is előjött olyan hiba, hogy nem rajzolja ki az ellenség sziluettjét a játék? A célkereszt zöld lesz (vagy sárga/piros), az ellenség neve sem halvány, el is találom, sebzem is, de csak mákkal, mert a sziluettet nem látom.
-
nemeth989
senior tag
Jó kis kártya nekem is ez van, és az utolsó frissítésnél meg lehet az új driver miatt is, szerintem teljesítményjavulás is érezhető volt. Jött egy pár fps, mondjuk én ultra beállításokon játszom, object-shadow medium.
SW-BF is szépen fut, amíg nem jönnek a vr szemüvegek nem is gondolkodom a cseréjén.
-
robogo81
senior tag
Megy a frissítés.
Csak 284 mega.
-
weres78
senior tag
Jaja, a VRam hűtéssel voltak gondok némely gyártónál. Azzal is elsősorban szarul szellőző házban, ha húzták az amúgy is húzott kártyákat...
Nem kicsit idegesítő, hogy ma lett volna szabad a délelőtt, egyedül itthon... Erre szopik a szerver még mindig. Lassan várható, hogy elindul, mert lassan nekem is indulnom kell itthonról. Mondjuk kedden azt hiszem erre készülhettem volna én is.
-
Angel1981
veterán
válasz
#02119936 #6221 üzenetére
Az elv az ez lenne - az más kérdés, hogy az arti sokszor akkor is "beleszól" a csatába, amikor nem kellene.
Anno WoT-ban is ha egy arti nélküli csatában két-három top tier td megfelelő pozíciót talált, akkor gyakorlatilag el volt dőlve a meccs. Emlékszem, olyankor milyen anyázás volt chaten, hogy nincs arti.
Idealizált helyzetben remek kő-papír-olló elvre épült az is; a medek legyőzik a lightokat, a heavyk a medeket, a heavyket a TD-k, a TD-ket az artik, az artikat a lightok, és indul előröl - sajnos a megvalósítás nem az igazi.
Volt, aki felvetette, hogy az ilyen esetek kezelésére nem is arti kéne, hanem tüzérségi támogatás, amit limitált számban lehetne igényelni, és hatalmas területet letarolna - így, az egymással közelharcot vívó tankok ellen nem igényelnék, mert baráti egységet is bántana, de a 300-400 méterről csapatban lövöldöző td szörnyeket megpiszkálná.
Nem rossz ötlet, de elvetették, mert sokan szeretnek artizni - én nem, de a létjogosultságát nem vitatom, mint ahogy azt sem, hogy itt sem hibátlan a megvalósítás, nem tud kizárólag abban szerepben tetszelegni, mint amire kitalálták.BTW. Bocs, de Te ki vagy?
-
-
L4mie
veterán
ha jól sejtem az X azért nem votl ajánlott mert a bányások miatt felment az ára 70+ ról 120 ra. :S
meg talán nem tudta az újabb technológiát aminek már a nevét sem tudom..
pedig én azt akartam.
Amúgy ezeket csak azért írtam, hogy a trollpost szépen haladjon elfele.Kisokka: szerintem a Wargamings egy másik irodájában/épületében
-
Kisokka
tag
-
zozyk
addikt
Nincs gond vele,az "X" sorozatot nem ajánlották anno...ha jól tudom weres78 kollegának 280x van,de nála is Fix a 60 Fps...
Fix 60 Fps (néha lemegy 50 körül a "zöld" pályákon),vertikális szinkron bekapcsolva,Very High-on szinte minden (Obj.details & shadow:medium)
vertikális szinkron nélkül 80-100 között...
-
zozyk
addikt
Az "énfajtám" vállalja névvel,hogy kicsoda,nem csak ugat...
jópár ilyet láttam már mint te,sokadik acc...veled ellentétben szerintem én maradok is...Fura,hogy pont nemrég volt róla szó,hogy milyen békés a fórum,és hopp,megjelenik egy troll...
Kár volt kitakarni a tel.számot,aki rámkattint,úgyis látja.. -
Szilaa
újonc
ha ha, nincs értelmes válaszod és már jössz a trollkodással, Te fajtádra ez a jellemző mondjuk az eddigi hozzászólásaid alapján ez várható volt, frusztrált emberektől nem lehet többet várni és itt le is zártam veled a további kommunikációt, további szép napot zozyk
-
L4mie
veterán
Na ez az amivel nem lehet mit kezdeni shit happend....
én ha most otthon lennék akkor tutti nyomatnám legalább az SC-t. megvetem a Voidot CE-ben rohadtdrágán, hogy milyen jó lesz, erre bumm csak AWF-ezek azóta is -
Bad Pritt
félisten
5-ig tart a leállás, igaz?
-
Szilaa
újonc
Azért van ilyenkor a karbantartási idő, mert az emberek többsége ilyenkor dolgozik és vagy iskolában van.
A másik, hogy ilyenkor vannak bent a fejlesztők is, illetve csak nem gondoljátok, hogy majd fizetik nekik az éjszakai pótlékot, amikor költséghatékonynak kell maradniuk?!
A karbantartás meg azért ilyen hosszú, mert ilyenkor csinálják az offline mentést is, illetve ezért is szoktak csúszni. Mondjuk azt nem értem, hogy ezt miért nem kalkulálják bele, de ez van. -
törölt tag
Úgy látom háborús övezet van nálad.
(#6209) Angel1981
""Valamelyik nap azon röhögtem, hogy két Challenger elég hosszú percekig nem tudta egymást kiszedni. Aztán valamelyik elhullott nagy nehezen, erre a másikat még további hosszú percekig lőtték a csapattársak, mert egy olyan helyre sikerült befarolnia, ahol nem lehet megkerülni, se oldalba kapni(pont befért a lyukba). Egyszerűen nevetséges volt, komolyan már röhögtem az egész szituáción. Ezt még át kell gondolniuk a készítőknek, mert fergeteges nagy baromság."
Erre való az arti - persze ha pont arra a csatára nem rak be artit, akkor ez valóban előállhat, de egyébként az ilyen szituk kezelésére hivatott."
Ezt most komolyan gondolod? User error.
-
scyllarus
veterán
válasz
Angel1981 #6209 üzenetére
Emlékeztet az egyetlen vidám pillanatomra a másik játékból a B1-gyel
Ketten maradtunk a végére én meg egy másik B1. Ugye annak is durva páncélja van a szintjén (bár nagy weakspotokkal) és rém gyenge és pontatlan ágyúja. 40x lőttünk egymásra, mire kiszedtem, ő kb 15-20% HP-ról indult, én közel fullról és nem sebzett egyszer sem. Komolyan attól féltem, hogy elfogy a lőszerünk és rammolgatva kell döntésre vinnünk a dolgot
-
speedmetal
tag
válasz
Kisokka #6216 üzenetére
Majd erősen gondolok rá, s akkor talán eltereli a figyelmemet arról, ami miatt a mentőt hívtam
Egyébként jelenleg azért ülhetek a számítógép előtt az otthonomban, mert egy 24 órás ügyeletet hajtottam végre és pihenőnapos vagyok, de mégsem gondolom, hogy ez a fajta munka normális. -
PitLee
őstag
válasz
speedmetal #6215 üzenetére
Amúgy az americskaik popja miatt van ez a karbantartási idő talán, lehet, esetleg, az ő érzékeny lelkületük nehogy megsérüljön, ha suliból hazamegy és nincs szerver.Ja meg a dodot jobban csípik a mail.ru-ban
-
Kisokka
tag
válasz
speedmetal #6215 üzenetére
Ez jusson eszedbe akkor is, amikor este 8-kor kimegy hozzád a mentős
Éjszakai karbantartást követelek.
-
myckey
veterán
válasz
speedmetal #6210 üzenetére
értelek.
bajban lennél, ha egy pár általad titulált ember, nem lenne és csak a "normális" dolgozna mindig, normális időben.nagy komment, lehet megy aláírásba
FLAME ON!
Zozyk
naná hogy nem vagy, meg én sem, és Zsolti sem ja meg még pár más ismerősöm sem aki ezzel játszik és sorolhatnám
kezdjünk gödröt ásni -
zozyk
addikt
válasz
speedmetal #6210 üzenetére
Aki 3 műszakban dolgozik az nem normális?
Én csak 2 napot megyek a héten,én sem vagyok normális?
-
Angel1981
veterán
válasz
Kisokka #6196 üzenetére
"Valamelyik nap azon röhögtem, hogy két Challenger elég hosszú percekig nem tudta egymást kiszedni. Aztán valamelyik elhullott nagy nehezen, erre a másikat még további hosszú percekig lőtték a csapattársak, mert egy olyan helyre sikerült befarolnia, ahol nem lehet megkerülni, se oldalba kapni(pont befért a lyukba). Egyszerűen nevetséges volt, komolyan már röhögtem az egész szituáción. Ezt még át kell gondolniuk a készítőknek, mert fergeteges nagy baromság."
Erre való az arti - persze ha pont arra a csatára nem rak be artit, akkor ez valóban előállhat, de egyébként az ilyen szituk kezelésére hivatott.
-
Kisokka
tag
válasz
weres78 #6206 üzenetére
Mi is kipróbáltuk, tudjuk, hogy ég. Nem fog így maradni, mert ez nem normális. Adjanak normálisan sebezhető pontot, aztán ennyi(mellesleg a T-80-ba marha sok HE-t tehetsz, viszont ap-val is gyújt).
A "nehogymár" arra szól, amit az első mondatban írok, nem Zozyk hozzászólására. Így kellene lebontani egy ellenfelet? Nonszensz.Zozyk meg majd megvédi magát, ha akarja és úgy érzi, hogy támadólag írok valamit(ami még csak nem is igaz). Biztos nem kell neki pesztra. Nem szeretem, ha valaki egyből agresszívkodik olyasmiben, amihez eddig hozzá sem szólt.
-
Angel1981
veterán
Azt olvastam még korábban, hogy azon a pályán már tesztelés céljából bevezették azt a bot spawn mechanizmust, amit 0.12-től a többi PvE pályára is ki akarnak terjeszteni - a cél az, hogy a PvE jobban hasonlítson egy igazi csatára, mint fásult farmolásra, ahol kis rutinnal mindenki pontosan tudja, hogy mikor hol mit fog berakni a program.
Szerintem jó az irány, bár azért a PvP jellegét természetesen nem adja vissza - bár időnként az is közelít ehhez.
-
weres78
senior tag
válasz
Kisokka #6204 üzenetére
Arra a területre kell lőni, ahol a lámpa van. Nem a lámpa miatt gyullad ki. Nyugodtan lőheted messziről is, sokszáz méterről, HE 3ból minimum egyszer beadja (ha jó helyre ment), még akkor is ha nem áll pontosan szemben Veled.
Miért ne maradhatna így? Illetve egy darabig még biztosan így lesz, addig tudod ezt használni, utána meg lesz más. Egyébként nem a Chall1 az egyetlen MBT, aminél ez tökéletesen működik..."de nehogymár arra kelljen alapoznom egy sebzést, hogy hátha kigyújtom..."
"Volt olyan meccsem,hogy a 10db HE lőszerrel 4szer gyújtottam egy Chall.1-t..."
A hangnem ennek szólt. Megmondják mit tehetsz, Te pedig nehogymár... Holott én is ott voltam Zozykkal a gyakorlóban, amikor kipróbáltuk mit lehet kezdeni az Általad említett problémával. Te pedig fikázod a receptet ahelyett, hogy megkóstolnád a sütit. -
olcsii
aktív tag
nem értem hogy miért hisztiznek egyesek itt az artyk miatt!
a wot után mintha itt nem is lennének artyk
pedig a wotban sokszor kezdem úgy hogy kilövök egyet a sajátjaink közülde itt egyáltalán nem zavarnak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Hibás MSI H110m pro vd+ i3 6100
- 6 db Lian Li UNI FAN SL120 V2 fehér ventilátor + vezérlő szett egyben
- JBL Charge 6!! Új, bontatlan!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 512GB/12GB Midnight Black,MAKULÁTLAN, Garanciás 2026.12.20-ig.
- ASUS TUF Gaming F17 FX706HC, i5 11 gen, 16 gb DDR4, 500 gb SSD, RTX3050 4gb,144hz kijelző, 2 hó gari
- iPhone 16 Plus 128GB, Független, Újszerű, 100%, Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest