Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Aki vett Merc pakkot (Shishkin, Wölfi, Merc pack) az nézze meg, hogy aktív-e a credit és xp bónusza, mert elvileg az 1 vagy 2 hétnek a hálaadásnapi bónuszok lejárta után kéne aktiválódnia.
-
Bad Pritt
félisten
Ezek az xp-ért unlockolható címkék, mint pl. a Star Captain a Starshipnél mit tudnak?
-
PitLee
őstag
-
zozyk
addikt
válasz
Phobion #6389 üzenetére
Itt láthatod mindet:
Marat Shishkin dealer
Sophie Wölfli dealerweres78
Mindjárt... -
Phobion
őstag
sziasztok!
Type-59 van már a játékban?
illetve az aktuál tank listát merre találom?
-
z0l1ka
aktív tag
PvP-be ezzel a win/lose aránnyal igazán kezdhetnének már valamit mert katasztrófa , Nyolcadjára vágok neki és még nem nyertem ,ez elég frusztráló egy idő után , annyira nem érdekel ,mert így is pluszba jövök ki persze prem tankkal de akkor is ..
A chatet meg inkább nem is nézem ahogyan egymást ölik az emberek szájkaratéval az valami fenomenális .. , eléggé indulatosak az emberkék főleg aki már nem nyert csatát egy jó ideje .,amit meg is értek! DE igazán csinálhatnának ezzel valamit!
Addig inkább kikapcsolom a kommunikációt , szórakozni akarok és nem pedig idegesíteni magam -
myckey
veterán
válasz
#40993792 #6375 üzenetére
én se látok opciót erre.
rámegyek a válaszható vételi opciókra, és utána egyből be kellene írni a bankkártyám adatait a vételhez.
ezt meg nem akarom reckírozni, pláne hogy most lett új Card.....a másikkal még vettem odaát, de itt már nem akarom ezen adatokat is kiadni, onlány. -
Angel1981
veterán
"The ability to turn regular vehicles into semi-premiums - a Renowned vehicle can now be turned into "Battle-Hardened" for gold, providing 25 percent bonus to credit gain, crew experience and commander experience and 10 percent bonus to reputation"
Nagyon nagyon érdekes!
-
jano_77
nagyúr
Hála Zozyknak megoldódott a problémám!
Újra bent vagyok a játékban!Csak azt lenne jó megérteni, hogy a farkasjano-ban mi a nem megfelelő karakter!?
-
jano_77
nagyúr
hidd el kezdetektől fogva ugyan ezzel léptem be....az utolsó előtti patch óta nem tudok belépni, ami kb most már 1,5-2 hete volt
Ez annyira friss, hogy még meleg, most érkezett a supporttól:
"Dear Player,As bad luck would have it, Your nickname uses combination of inappropriate characters.
Therefore, you will have to enter a new nickname.
We are constantly working on improving our inappropriate/offencive words filter.
We apologize for the inconvenience, have a great day!"
Csak azt nem értem, hogy abban, hogy farkasjano milyen nem megfelelő karakter van szerintük?!? És eddig megfelelt?!? LOL
Amúgy hiába írok be bármit, nem fogadja el!? Hol kellene akkor újat megadni, hogy elfogadja?!? -
PitLee
őstag
válasz
jano_77 #6358 üzenetére
Az a név az a fórum neved, legalábbis most hogy megnézetem nekem egy kódszám volt ott és írta hogy válasszak fórum nevet beírtam save és most már van az is. Gondolom kipróbáltál már pár lehetőséget, hátha másképp írtad az a farkasjano-t vagy nem bonyolítottad túl az életed.
Ui: A My.com van magyarul is ? -
Angel1981
veterán
Ok, értem, köszi!
"Remélem lesz utólagos kompenzáciö, mert tegnap váltottam kb. 170k free xpt."
Bocs, de szerintem nem lesz.
Ez egy akció, nem pedig végleges dolog. Az, hogy pont előtte 1 nappal váltottál, pech.Amiért viszont várhatunk kompenzációt (persze ettől még nem biztos, hogy lesz), az az, hogy ma reggeltől már 3x-os XP járna az első napi győzelemért, de mégsem jár - ha valamit leszorzózol, akkor már "buktad" a különbözetet.
-
gubabela
senior tag
válasz
jano_77 #6349 üzenetére
Remek. Másik gépről nincs lehetőséged kipróbálni? Esetleg másik felhasználó névvel , jelszóval? Ccleanrnél a rendszerleírót is kipucoltad? Rendszer meghajtón a felhasználóknál (nálam 8.1nél helyi lemez\felhasználók\ bejelentkezési nevem\mentett játékok) is kitörölted az armored warfare könyvtárat?
-
jano_77
nagyúr
Jelentem, hogy leszedtem a teljes játékot, nyomtam egy teljes CCleanert, majd újra telepítettem és még mindig a retkes felhasználónevet kéri ez a szar és hiába adom meg a sajátomat, nem enged be! A prém napjaim meg szépen ketyegnek! Fasza.
-
Angel1981
veterán
Nektek sem él még a győzelmi boost, és a free xp váltás kedvezmény?
-
Kisokka
tag
Nyertem egy második fordulós próbálkozást
-
myckey
veterán
fasza ez a memória bug.
kijött egy hiba üzenet, hogy a mit tudom én hány ezredik memória fail akármi......cryengine error.ekkor maradt 2 lánctalpam a játékban, meg jött a pixel háború.....csak a képeket nem találom amit mentettem
-
SSJmeszes
senior tag
Camok ról lehet már tudni valamit mikor fog jönni?
-
zozyk
addikt
-
Bad Pritt
félisten
A parancsnokok átdolgozása is napirenden volt mostanában, nem?
-
Mardel
őstag
válasz
Kean_Sorbo #6334 üzenetére
Szerintem meg a VFM, Zhalo, AMX trió sokkal jobb premium mint az MBT-70.
-
myckey
veterán
válasz
Kean_Sorbo #6330 üzenetére
apró betűs részt kihagytad.....
+2 TR ben voltatok hárman, és az ellenfélnél csak kettővel kisebbek voltak végig, illetve sokan szúszájdoztak, konstatálva a tényeket, majd ezután még be is írták hogy szijemka wot nooobs, witam polak , és persze a maradék meg megköszönte a ctrl-alt-del , illetve az alt f4 10000000arany kódot, majd utána hirtelen eltűnt a csatából
szólj már ha kihagytam valamit
és a pamelázást kikérem magamnak, mer a képen koncsítá látható, csak megcopkodta a stábtagokat ezér lekopott róla a pofaszőr
-
Bébá
tag
Sziasztok tudtok valami klánt ahová be lehet kerülni? Jó a társaság, és lehetne együtt tolni?
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
bypass|HUN #6310 üzenetére
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat
Kicsit megpótoltam aztán vettem egy VFM 5 Merc-et , jó lesz ez pénzt gyűjtögetni
-
irhejja
tag
válasz
Kean_Sorbo #6323 üzenetére
Köszi a választ!
T-72A a "legnagyobb" tankom, alapvetően tetszik, bár kicsit jobb páncélzatra számítottam, még PvE-ben is átlőnek szemből.
Challanger 1 ki van nyitva, de nincs rá pénzem
Az USA MBT-k milyenek? Az M60-asok annyira nem tűnnek jóknak. M1-től kezdve milyenek?
-
irhejja
tag
Üdv tagok!
Open beta kezdete óta tolom a játékot, és nagyon élvezem. Eddig így össze vissza húztam az ágakat, ismerkedem a különböző kategóriákkal...
Egyelőre úgy tűnik, hogy az MBT-k lesznek az én tankjaim (nem meglepő, WoT-ban és WT-ben is nehéz tankokkal játszottam többnyire, ami ugye nagyjából az MBT akar lenni AW-ban).
Arra viszont nem sikerült egyértelmű választ találni, hogy a különböző MBT ágak pontosan milyenek is... mármint mondjuk Tier 7 után, melyikre mi a jellemző? Össze tudná foglalni valaki, illetve, hogy melyik az "ajánlott" (ha van olyan) kezdőknek?
-
Kean_Sorbo
őstag
Ááá emberek, ezt az AMX-56 Leclerc-et vártam már mióta. Imádom ezt a tankot.
-
Bad Pritt
félisten
Azok a járművek, amik kétéltűek a valóságban, azok majd a játékban is kétéltűek lesznek egyszer? Mert most nem azok, kipróbáltam.
-
myckey
veterán
válasz
Kisokka #6316 üzenetére
ismerek egy gyereket, wotban, aki ezzel a névvel nyomult
#6302) tocsek18
ami az Ukrán MBT nél van video, az a körbe forgó 3D tank "makett" ...na egy olyat itt a játékban is el tudnék viselni, UPGRADE fül alatt, és akkor mutatná ahogy rádobálnád az összes cumót, szét lehetne bontani a tankot, modulonként kijönne ilyen felugró ablakban hozzá az érték/mutató......szóval az a videjóban egészen pofásan néz ki -
Kisokka
tag
Valaki ismeri ezt a botot?(Akatsya)
A legelső lövéssel belémkúrt egyet, azt hittem véletlen. Aztán még én vagyok a majom. Ezt így mondta, mert magyar az illető. Végig engem lövöldözött, nem igazán értettem az okát, se neki, se a szakasztársának nem csináltam semmit. Ha valaki ismeri, vagy a klánt, amiben van, akkor jobb, ha tudják milyen féreggel játszanak együtt.
-
gubabela
senior tag
Nekem is megvan az amx, igaz nem a merc., hanem a 90-es. Tènyleg jó móka, easy money, de ezzel csak könnyú ès közepes pve-t mehetsz. Èn a 6-os artyval farmoltam, igaz kevèsbè szórakoztató ès erősen csapat ès pályafüggő, de ezzel többet tudtam keresni hardban, mint a kis amxel közepesen. Ráadásul az egyik pálya(life jacket) bugos kredit ügyileg artyra mert ott kb 25%al többet kapok, pedig nem sebzek többet.
-
bypass|HUN
aktív tag
Reggelt kolléga
Nos, ami a pvp-t illeti azt megválaszolták, a pve-ben nálam nincsenek ilyen kimagaslóan magas értékek.
Egy átlagos körben 30-35K standard, ez prémiummal 45-52K lenne, egy jól sikerült körnél (8-9K dam, 13-15 kill) 52-55K standard, ez prémiummal 70K fölött. Megyek 2 kört AMX-el 80-100K bevétel, ha ezt a napi duplázóval csinálom akkor némi bónusz az adott körben hozott teljesítményre is megy, plusz hozzá adódik a daily reward is. Így egy "medium" napi első győzelem kb. 90K bevétel. Ha az "easy"-t is megcsinálom akkor az még plusz 60-70K, két körben meg van a min. 150K pve-ben napi fixként, kevesebb mint 20perc játékkal, ami valóban kikapcsolódást jelent, mert mint fentebb írtam igazi fun masina. Mivel nálam a pvp nem prió, igy a pve-ben amúgy (szerintem) szegényes credit bevétel egészen jól kompenzálható evvel a kis prém tankkal. Az M1 Ámbrás megvételét követően (ami 6milla) maradt keményen 20K creditem, majd most cirka 4-5 este után (kb. 1-1,5 órát tudok este a játékkal tölteni, azt is csak kisebb nagyobb megszakításokkal) már 1,5milla fölött vagyok. Napi duplázó az AMX-el, aztán 1 kör M1, 1 kör Chall1, még egy két levezető a prémmel aztán tente.Kisokka: az van, hogy itt olvastam a fórumban a lottó meglétéről, így megcsináltam a leírtak szerint az 5 mérkőzést és kb. ennyi. A sorsolásról, annak mikéntjéről nincs infóm, de remélem az itteni bennfentesek majd publikálják az eseménnyel kapcsolatos fejleményeket.
Üdv: bypass
-
Kean_Sorbo
őstag
Szintúgy!
Azért viszont elnézést kérek, hogy TS-en az én másfél perces káromkodásomra kellett belépned! Annyi azért mentségemre szolgáljon, hogy magamat ócsároltam. Egyébként most jöttem rá, hogy seggeltem az ellenfélnek, és ezért nem volt csőlehajlásom.
z0l1ka: PVP-n 100-200k között.
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
bypass|HUN #6301 üzenetére
Mennyi creditet hoz ? lehet holnap beruházok én is egyre
gyűjtenem kell creditet.
-
zozyk
addikt
Ha az UPh klánnak más értelme nincs is,én annyit köszönök,hogy összehaverkodtam weres78 & Kean_Sorbo kollegával.
Mi 3-an rohadt jól szórakozunk szakaszban......köszönöm.
-
Kisokka
tag
válasz
bypass|HUN #6301 üzenetére
Apropó, erről a sorsolásról mit lehet tudni azon kívül, hogy semmit? Sehol nem találom, hogy mikor lesz ebből streamelés, vagy egyáltalán hol.
-
tocsek18
senior tag
raktam hozzájuk videót hf
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
#40993792 #6299 üzenetére
Lakásfelújítás, az faja, akkor van tesz-vesz rendesen.
Más: ez az [AMX10P] valami nagyon király kis bádogdoboz
Egy dolgos, fárasztó nap után, kifejezetten szórakoztató vele játszani. Gyakorlatilag 100% play to win kategória, persze ezt csak pve-re mondom, a pvp nekem annyira nem pálya. (Bár a lottó sorsolásra kvalifikáltattam magam, de annyi elég is volt.) Nagyon bejött, és nem mellesleg a creditet is egészen szorgalmasan gyüjtögeti, habár a kezdeti tapasztalatok nem teljesen voltak felhőtlenek vele. Ettől függetlenül igazi fun game, ajánlom mindenkinek
tocsek18:
Üdv: bypass
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardverbálák rakodása nélkül nincs hétvége
- Használt VGA / videókártya ajánló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple TV eladó
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest