Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Allien
veterán
válasz
nemeth989 #7398 üzenetére
Én meg speciel Simsben csaltam, mert ott van/volt értelme. Mi a faxért élném ott is a nyomorúságos életemet?
Menjek dolgozni (kakilni stb)??? WHAT???
Inkább megnyertem a lottó ötöst, berendeztem jó giccsessen egy kecót, meg ilyenek. Ja, meg hajtottam az elérhetetlen csajokat.
-
nemeth989
senior tag
válasz
speedmetal #7396 üzenetére
Szerintem ugyanaz mint a wotban EPÉNISZ. Olyan sebzéseket meg eredményeket szeretne elérni, amit a jó playerek. Látja, hogy ezek a játékosok többszörösét sebzik ugyanazzal a tankkal, amire ő nem képes csalás nélkül. Az szeretné és az töltené el elégedettséggel, hogy mindig ő lenne a statisztikák élén, de ez nem tudja elérni saját képességeivel ezrét nyul nem szabályos dolgokhoz. Mikor elkezdi ezeket a módokat használni és jönnek a jó eredmények örül boldog, pedig magát csapja be, mert ez nem az ő teljesítménye.
"Nem azért játszunk ezzel a játékkal, meg minden hasonlóval, hogy kihívást keressünk magunknak egy székben ülve?" maximálisan egyetértekAmúgy csalni jó, de az is csak single GTA
-
L4mie
veterán
válasz
speedmetal #7396 üzenetére
Vulgáris leszek, de ez esetek 95%-ban az oka sok mindennek, amiért paraszt valaki a közlekedésben, vagy amúgy az életben, a trollkodásnak, na és persze az ingame csalásnak.
kisebbségi komplexusa van mert kicsi a f*sza, vagy nem áll fel, vagy bármi másért, és ettől érzi magát kemény legénynek.
Vagy 8-16 éves kisgyerek aki nem fogja fel, hogy ezzel tönkreteszi mások szórakozását.
Általánosságban mondom, lehetnek egyébb okai, de nagyrész komplexus.Azokkal vagyok akik szerint AWF-ben nem igazán lehet csalni.
/off off. WoW oztam anno olyan tolószékes emberkével aki igazi tirpák volt ingame, mellette kihasználta hogy sérült és így QQ zott a lootért meg sírt a szája ha nem kapta meg amit kinézett/
-
speedmetal
tag
válasz
Kean_Sorbo #7384 üzenetére
Én inkább úgy tenném fel a kérdést, hogy: Na de mi értelme csalni? Most komolyan! Nem azért játszunk ezzel a játékkal, meg minden hasonlóval, hogy kihívást keressünk magunknak egy székben ülve? Mert ugye mehetnénk hegyet mászni, Balatont átúszni, meg ilyenek, de az macerás, és nem megy bármikor. Ehhez meg leülök és elindítom. De ha lifttel visznek fel a hegycsúcsra, vagy csónakkal a túlpartra, annak mi értelme van, ha az a célom, hogy kipróbáljam magam?
Most komolyan! Magyarázza el valaki, hogy csalással mi értelme? Mert ezt már a WOT-ban sem értettem, s ez volt az egyik ok, hogy azt befejeztem, pedig nem voltam ügyetlen és szerettem játszani vele.
Ha itt is elkezdődnek a csalások... -
nemeth989
senior tag
Ott voltál tőle vagy 2 percen keresztül 50m-re, előtted senki mögötted senki, enemy közeledben nem volt a játék eleje óta pingeltem azt a pontot, mert az elején elindultam a legtávolabbi secondarykért, 3-ból 2-t is megcsináltam még néztem is a térképem kivan a legközelebb ahhoz a ponthoz, kértelek chatben menjél el légyszi. A hangnem tényleg nem volt megfelelő a végén, de ha látod hogy pingelem kb. 30msp kitérő. Utána meg még neked állt feljebb.
-
Bébá
tag
Szeretném üdvözölni tisztelt játékostársamat nemethiHUN néven az UPh klánból. Hátha feljár ide, vagy valamelyik klán társa. Adja át jó kívánságaimat, többek között szarjon sünt minden nap. És talán elmagyarázhatná neki valaki hogy PVE csatában attól hogy pingeli a térkép sarkában levő másodlakos küldetéshez tartozó kockát attól még senki nem fogja magát vigyázban vágni, és elrohanni érte. Legyökerezni a másikat nem szép dolog, remélem a szülei is így szólítják otthon. Tapasztalati pontot a sebzésre, kill-re, és a spot-ra adnak.
-
weres78
senior tag
válasz
DeadMeat #7382 üzenetére
Egyetértek abban, hogy az Arty másik oldalán üdítő a nerf, de én szeretek velük játszani. Mondjuk várjuk meg mit hoz a nerf, mert még azt sem tudom mit fikázok...
Az orosz gyerek meg nem csal, csak nagyon ügyesen játszik. Annak akit érdekel n1k_name néven játszik egy orosz, orosz szerveren.
Első két meccsen neki sem adja, ugyanúgy lövi a sebzés nélküli sárga lácokat mint én és akikkel szakaszozok. Harmadik meccsen meg ledarál vagy 12000 sebzést... Nincs semmilyen Aimbot meg semmi faszság, csak ismeri a tankokat, a pályákat, a játékot.
Amúgy csak bele kell gondolni. Napi 5 órát streamel, és valszeg ezen kívül is játszik, megnéz más videósokat, stb. Ha bárki napi öt+ órát foglalkozik bármivel, abban jó lesz, főleg ha oda is figyel rá, esetleg egy kis tehetsége is van az adott dologban. -
irhejja
tag
válasz
yodamester10 #7383 üzenetére
Ha jól tudom minden számítás itt is szerver oldalon történik, egy ilyen rendszerben szerintem nagyon nehéz csalni.
Amúgy meg, ha valaki már ennyire híres/hírhedt biztos, hogy szúrja a fejlesztők szemét is, gondolom több tucat jelentést kaptak már, tuti, hogy bele néztek az ügybe...
Azért vannak nagyon, nagyon jó játékosok, tökéletes példa erre a WoT (nagyon hasonló játék ugye), rengeteg profi streamer-rel akik hajmeresztő dolgokra képesek, úgy, hogy több ezren nézik őket. Őket is állandóan csalással vádolják, pedig csak egyszerűen nagyon jól játszanak.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10 #7386 üzenetére
Én ugyan így játszok, csak a zavaró kockák nélkül. Ez semmilyen plusz információt nem ad, sőt zavaró.
Azt viszont még mindig nem értem, hogy a piros kockák miatt hogyan lehet plusz előnyre szert tenni?A játékban megkapsz minden infót, sőt talán túl sokat is. Hol van új felfedezett ellenfél, kire nem kell figyelni (kiemelt tanknevek), átütésindikátor, hatodik érzék, rakéta/arty jelző, távolságmérő, log panelek, tank kontúrok, bővített minimap, zoom stb. Akinek ennél is több kell, az nem fog folyamatosan 6-7 ezret sebezni.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
yodamester10 #7386 üzenetére
Kamu! Nincs ilyen! a video jól mutat, de ez alfa volt és manipulált. És persze sehol egy letöltése lehetőség. szvl nyugi
Ja és az összes linkelt oldal ami a video alatt van, vírusos.
html és javascript injection
-
yodamester10
őstag
válasz
-
lofagi
addikt
válasz
Amúgy megmondom őszintén én sem gondolnám,hogy csalna. Egy dolgot csinál, mást se, csak a T90MS-el játszik. Míg másnak van 2000 csatája az egész játékban az összes tankkal, addig neki csak az MS-el van annyi. Jelenleg pedig T9-esként azért nagyon sokszor kap olyan csapatokat ahol vagy 5-5 T9 a többi meg kisebb. Az MS amúgy is brutál jelenleg (szerencsére visszanerfelik hamarost) és ő tudja használni. 24 tankot húzott ki a játékban, csak azokra ment amikből kellett neki a retrofit. Most meg élvezi a top tierben. Mellesleg még egyedül sosem láttam játszani és nagyon menni se láttam egyedül. Így lehet azért jókat aratni.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
yodamester10 #7383 üzenetére
Na de hogyan tudna csalni? Az nem lehet, hogy a két szakasztársa segít neki? Például felveszik a lövéseket, vagy éppen beforgatják neki az ellenfelet.
-
yodamester10
őstag
Zajlik az élet a tier 8-9 PVP meccseken.A nagyvilágból másnak is gyanús lett a PTS klán "profi"tudása főleg a Nikitovich orosz úriembernek mert már el sem kell jóformán indulnia a bázisról mert ledarálják a csapattársai.
Legutóbb a PANDA klán találta meg,véres küzdelem volt csapaton belül. -
zozyk
addikt
válasz
weres78 #7380 üzenetére
Első olvasatra ez a retrofiteket nem érinti...
Légkondi & parancsnokok & töltő+amit már mondtam,hogy a csoki+ital nem fog menni együtt.
Ami ebből minket érint szerintem:
- The Commander skill "Leadership" has been lowered to a 4% bonus to crew statistics Viktor Kirsanov- The Commander passive skills "Fire When Ready" and "Fire at Will" have both been reduced to a 6% bonus to reload speed Freja Holbjerg
-
speedmetal
tag
válasz
yodamester10 #7375 üzenetére
Ilyet nem írtam. Gratulálok.
-
lofagi
addikt
Néhány komolyabb nerf jön, az elmúlt időszakra jellemző reload time kihasználásra.
- Air Conditioner technology upgrades have been lowered to a 2% crew statistic bonus on all vehicles that have this upgrade
- The Commander skill "Leadership" has been lowered to a 4% bonus to crew statistics
- The Commander passive skills "Fire When Ready" and "Fire at Will" have both been reduced to a 6% bonus to reload speed
- The Commander active skills "Strength in Numbers", "Giant Killer", "Fired Up", "Fire at Will", "Brawler", "Determination", and "Watch It Burn" have all been cut in half, resulting in a reload speed bonus of 6 - 10%
- The Commander active skill "Feed the Flames" has been reduced to a 20% reload speed bonus
- The Loader crew skill "Rapid Fire" has been reduced to a 2.5% bonus to reload speed
- Consumables related to crew statistics (Protein Bars and Energy Drinks) are now mutually exclusive, and will not be able to stack with each other -
L4mie
veterán
válasz
yodamester10 #7375 üzenetére
Mondjuk onnan, hogy folyamatosan megy a sírás magas tier lemmings féle játékmód miatt, köztük én is rinyáltam artyval, 10 ből 8x nem élem túl a 3. percet mert jön valami light az éppen nem levédett oldalról és ennyi volt a játék. 2 élvezetes. de ez alacsonyabb tierben valahogy nem ennyire jellemző. IMHO
/de nekem sincsen 9 es járművem...csak 8 as arty-m.
-
yodamester10
őstag
válasz
speedmetal #7372 üzenetére
Azért mert neked nincs tier9-es járműved honnan tudod,hogy itt nincs élvezetes csata?Nekem szinte minden tierbe van járművem de a legbrutálisabb a tier9
Tegnap például végre sikerült 8 ezer sebzés felett lőnöm islandon pvp-ben.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
speedmetal #7373 üzenetére
Ritkán, de találkoztunk már vele.
-
speedmetal
tag
Ma délelőtt történt egy érdekes eset velem, ami még sohasem: éppen a csata betöltőképernyőt néztem, amikor hirtelen a játék betöltőképernyője jelent meg, majd ismét a garázs üresen. Fent tájékoztatott, hogy a tankom csatában van. Kissé felvontam a szemöldököm, majd újra akartam indítani a játékot, amikor felkeltette az érdeklődésem a villogó "reconnect" felirat, de semmi nem történt, mikor rákattintottam, nem úgy, mikor véletlenül a közvetlen jobbra mellette lévő "mínusz" jelre. Ismét a játék betöltő képernyője fogadott, majd a csata betöltő képernyője, majd a csata, ahol már javában folytak az események.
Ez így elő szokott fordulni? Mert velem most először. -
speedmetal
tag
válasz
yodamester10 #7368 üzenetére
Nem, nem mindenki. Vannak olyanok is, akik a játékélményért "tolják" és nem azért, hogy elmondhassák magukról a fórumban minél többször, hogy nekik ilyen, meg olyan magas szintű tankjuk van. Szerintem minden szintnek megvan a maga szépsége, s az az igazi győztes, aki ezeket képes megtalálni.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz
yodamester10 #7368 üzenetére
Engem érdekelne, illetve nekem a Chall1 is tetszik, pedig van T8 Ábrahámom is....
Meg nincs igazán járatott T6 járgányom, szóval a kis tesó is jó volt, a nagy tesó is bejön, az meg pont illene a garázsba.
Most a Leo ágba kezdtem bele, OF40 talán ma-holnap már nagy csillagos lesz...aztán jöhet az első Leo.
Üdv: bypass
-
lofagi
addikt
válasz
yodamester10 #7358 üzenetére
Amúgy ha jobban megnézed a képet akkor látható ,h a kiválasztott az a egy tankra vonatkozó,de örök festés. Viszont előtte 3 zöld is van, 7,30 és egy tankra való. Itt is úgy fog működni,mint a matricás dolog,h játékbeli pénzért is megveheted majd a festést. Annyi a különbség,h itt nem tudsz venni egy festést az összes tankra. De senkinek nem kell lemondania a festésről csak mert nem szán rá aranyat.
A festés ára pedig független a tiertől szerintem. Ugyan annyi lesz mindre.
-
nemeth989
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #7366 üzenetére
Még mindig megmosolyogtat, hogy valaki képes PVE csata miatt rinyálni, és parancsnokhoz menni árulkodni/sírni, mikor az égvilágon semmi különös dolog nem történt csak az ami a pve csaták 90%-ban
-
yodamester10
őstag
válasz
bypass|HUN #7367 üzenetére
Annyira szűkség van arra a tankra?Gondolom mindenki azért tolja,hogy elérje a tier10-et vagy nem?Én személy szerint csak MS-el és LEOa6-al tolom a többi papír tank
-
bypass|HUN
aktív tag
Furkoo / Kean_Sorbo
Köszönöm az infót, kipróbáltam. Az Object detail-t levettem low-ra a többi maradt ultrán, szép...csak valahogy sok. Szóval tekergettem ide-oda mindent, a végén arra jutottam, hogy huzamosabb ideig a gép előtt játszva magas részletességgel elfárad a szemem. Egyszerűen a sok effekt, por, napsütés bizbasz, annyira kell figyelni mindenre, hogy sok. Szóval nyomtam egy medium all-t, bekapcsoltam hozzá az FXAA-t, így fasza a kép. Tűéles, tiszta nem effekt mentes, de pont annyi van ami szép és nem zavaró, az fps szám az egekben (100+), és a hőfok is rendben van (65 fok) szerintem. No, ezeket csak azért osztottam meg, hogy köszönetet mondjak a tippekért, és esetleg hasznos segítség legyen a többieknek.
Más: Zozyk
A héten már megyek felétek is, de mostanság a mi kis csapatunkban (OldBadBones) is sok emberi probléma, közösségi teszek-veszek volt, amikkel foglalkozni illik. Szóval a prioritásnak megfelelően rendet rakok "otthon", aztán mehetek a "játszótérre focizni".Megint más: Chieftain Mk. 6 akkor ezzel most mi is van?
Csak pár szerencsésnek lesz random alapon?
Mi a feltétele a random lehetősség kerüléséhez? Legyek a "jó cimbije egy jutúbernek"?.....Üdv: bypass
-
irhejja
tag
válasz
weres78 #7362 üzenetére
Nem én vettem észre, AW fórumon van egy ezzel foglalkozó poszt, a képeket sem én raktam egymásra, csak gondoltam érdekességképpen megosztom
Amúgy értem én, hogy játék és még csak nem is törekednek az abszolút valósághűségre, de a modellek szerintem olyan dolgok amiket illene normálisan elkészíteni, legalább az arányok/méretek legyenek rendben... Na mind1. egyszer majd biztos javítani fogják.
-
weres78
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #7360 üzenetére
Tudom, hogy ez nem mindenkit érint itt, de egy átlagos berúgás árából akciós időszakban a kedvenc tankok le vannak festve. Mondom ezt úgy, hogy engem nem nagyon érdekel a festés...
Irhejja: Az egész játéknak annyi a köze a valósághoz, hogy hasonlítanak a modellek valóságban is létező harcjárművekhez. Mindennnel játszanak, a méretekkel is. És nem hiszem, hogy nem vették észre amit Neked sikerült.
Jó lenne, ha ez lenne a játék legnagyobb hibája...
Amúgy nem semmi mikre oda nem figyelsz! És ezt elismerően írom, semmi irónia! -
irhejja
tag
Nem tudom volt-e már itt, de nem semmi, hogy mennyire elszúrták az M1 Abrams modelljét. Nagyon aránytalan jelenleg. Garázs nézetben nehéz megállapítani a méreteit, de ha az alvázat vesszük helyesnek akkor ez az eredmény:
Ha meg a tornyot vesszük helyesnek (ami egyértelműen nem az, de tegyük fel hogy méretre az a helyes), akkor meg ez az eredmény:
Azért ez így nem kis baki... Nem is értem, hogy ez, hogy nem tűnt fel a fejlesztőknek eddig.
-
Kean_Sorbo
őstag
Ez a 225 szerintem 9-es szinten lesz, és mindhárom festést megkapod érte. Kisebb tierben biztos olcsóbb lesz. Így meg simán megéri/megérné (legalábbis nekem).
Nem. Most látom, hogy ez csak egy évszakra. De talán még így is, ha lesz akció.
-
irhejja
tag
válasz
yodamester10 #7358 üzenetére
Hát igen, nem sokan lesznek akik minden tankot szépre fognak festeni
Az a +3% bónusz sem sok, szóval a többség gondolom maximum a kedvenc tankjára vagy tankjaira vesz majd csak.
Amúgy biztos vagyok benne, hogy hasonló rendszer lesz mint a WoT-ban, ergó aranyért végleges, játék kreditért meg időszakos (hetes, hónapos?) festést lehet majd venni...
Edit: írják is, hogy lehet kreditért is venni, szóval biztos lesznek ilyen hetes/hónapos festések is.
-
irhejja
tag
válasz
yodamester10 #7356 üzenetére
Még decemberben olvastam valahol, hogy január második fele, de inkább vége. Szerintem jövő héten várható.
-
yodamester10
őstag
Van valakinek pontos infója az új patch-ről mikor jön?
-
irhejja
tag
Hamarosan várható egy Chieftain Mk. 6, több infó ITT.
Nem teljesen tiszta a leírásból, de feltételezem, hogy egy tier 5 premium tankról van szó.
Viszont megvenni NEM lehet, különböző community emberek (streamerek, youtuberek, stb.) fognak kódokat kapni amiket majd szétosztogathatnak... Ez nekem annyira nem szimpatikus lépés, az rendben van, hogy promóciós kódokat osztogatnak szét, de ha valaki meg szeretné venni akkor hadd vehesse meg.
-
bb68
tag
válasz
Kisokka #7351 üzenetére
Az ember gyarló.Gyorsan akarja megkapni a magas szintű tankokat.Ha meg megkapja,nem tudja használni.
Engem inkább az emberi hülyeség szokott felbosszantani.Kiáll rossz látótávú MBT-vel az út közepére,holott 20 méterre ott van melette szikla vagy fedezék.Vagy sokszor volt hogy elindulunk ketten hárman nehezek egy ponot biztosítani,megjelenik két ellenséges tank.Nem lövik be elsőre a mi tankjaink,fogják magukat és elmenekülnek.Azon kapom magam pár pillanat múlva hogy egyedül vagyok az ellenséges tankokkal szemben. -
Kisokka
tag
501-es átütés se kell egy Leo2 gyengeponthoz.
Egyetértek egyébként, hogy sokan egy pillanatig se vesznek komolyan benne semmit, nagyon sokan úgy vannak vele, hogy ez egy fps, amit át lehet kapcsolni hátsó nézetbe is, ha akarod...De azért ne mondja nekem senki, hogy a T7 feletti játékosbázis 80%-a ilyen emberekből áll. Azt egy kicsit soknak tartom.
A retrofitet én se tudtam mi a retek, gondolom te se. Aztán eljutottam egy T2-es géphez, gondoltam ideje utánajárni. Utánanéztem és itt is rákérdeztem, hogy az mi a here. -
Kisokka
tag
válasz
villamos #7346 üzenetére
Erre van a gyakorló szoba. Ha nem tiszta néhány jármű gyengepontja, akkor le lehet tesztelni. Amióta behozták ezt a funkciót, azóta használhatja mindenki, de nem. Ahelyett, hogy utánanézne, inkább szórja rám a repeszrombolót, mert az sebez 50-120-at...
MÁS
Nem tudom kinél probléma ez még, de nekem valami brutálisan lagol a játék a legutóbbi patch óta. Általában az szokott lenni, hogy 400 ms-en indul, visszaugrik csata kezdésnél 30--ra és onnan váltakozik 30 és 300 között, és ezt iszonyatosan sűrűn csinálja. Van olyan csata, amikor semmit nem veszek belőle észre, de van olyan, amikor olyan szinten MEGALÁZÓ helyzetbe kerülök emiatt, hogy komolyan viszket az ujjam az uninstallon. Nem szeretnék ilyet, úgyhogy ha valakinek van valami ötlete, azt szívesen fogadom.
Win10, más játék nem lagol, FPS 50-80 közötti pályafüggő, hirtelen ennyi.
-
villamos
őstag
válasz
Kisokka #7345 üzenetére
Ahogy majd én fogok. Türelemmel. Sok, sok türelemmel...
Megyek 3 métert, lövök hármat, kilőnek, következő meccs.... megyek 3 métert, lövök hármat, kilőnek, következő meccs...
Egyelőre Tier3 van maxon, most tier 4 jönne, csak az a baj, hogy 4-nél már drága a javítás...
(#7344) myckey Igen, oda kellett volna talán, de nembaj, elfér...
De amúgy miez? Mi a célja?
Azt látom hogy tankok, és egy részük a játékban is van, jó részük azonban nincs... -
Kisokka
tag
Ez sok mindent elárul a T7 és a felette tartózkodó komák felkészültségi szintjéről:
A legelső lövés szintén egy Challytől jött, az is kb. 100-at adott. A 6-os VFM meg lazán pofánlőtt, ezek meg szórják ezerrel a HE-t. Hogy a francba jutnak el ide, csak azt nem értem, de komolyan.
-
myckey
veterán
jobb klikk, új lapon nyitás és nagyban látható.
lehet off ba kellett volna
-
myckey
veterán
sorry, próba -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
bypass|HUN #7340 üzenetére
Object detail-t. A többi mehet ultra-n.
-
L4mie
veterán
válasz
bypass|HUN #7340 üzenetére
Texture quality-t szoktuk high/medium-ra, meg talán a shadows-t mediumra, ez nekem már sokat számított.
-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha Skacok!
Tudom volt már róla szó, de baromira nincs kedvem 300 hsz.-t átnyálazni. Szóval azoktól kérdezném, akik ultra részletességgel játszanak, mit kell kikapcsolni, vagy low-ra állítani, hogy a vga ne melegedjen annyira, illetve az fps szám picit magasabb és stabilabb legyen? Nálam most átlag 45 fps van, és eddig 73 fok volt a legmagasabb hőmérséklet. A grafikai beállításoknál egyszerűen csak nyomtam egy ultrát és a program lőtte be, szóval minden gyári ultra. GTX580 1536Mb Zalman VF3000F-el szerelve. Esetleg tolja valaki hasonlóval? Nem meleg ez picit (73 fok)? Kösz.
Üdv: bypass
-
Vitiris
aktív tag
válasz
yodamester10 #7336 üzenetére
nincs ilyen bot, az az oldal is kamu!
-
nemeth989
senior tag
válasz
yodamester10 #7334 üzenetére
Megnézed a Wotban is a PTS klánt úgyszólván nem bénákból áll. Ha meg belegondolsz abba, legnagyobb átütése van a játékban, az MS 800 körüli értékeket durrogtat ez az AP, HEAT-je 1000-est, akkor az a 6K dmg már nem is sok, ha meg szakaszban mennek támogatják egymást, akkor meg még jobban szétszednek.
Vitiris kollégától hallottak alapján, egy magyarítást se lehet felrakni a játékhoz, pedig a teljes magyarítása is megvan már az aw-nek csak olyan fájlrendszert használ vagy mi, amit nem tudsz módosítani. Módolni se lehet a játékot a csalók elkerülése végett.
Egyszerűen csak skillről van szó, ez van, biztos egérrel a segében jött a világra.
n1k__name nézd meg ennek a srácnak a twich csatornáját, a régi livejait. Alig van olyan csatája, hogy 5-6K-nál kevesebbet sebezne, M1A2-vel 4800-as átlag dmg van.
-
indítanám a játékot de visszaugrik kis képernyőre és nem tudom az accept gombot megnyomni se, ötlet? R9 270 VGA-val játszanék, azt nem szereti?
-
zozyk
addikt
válasz
yodamester10 #7334 üzenetére
Csak óvatosan a csaló jelzővel...
Másnak sem jött be.amúgy is az OFF-ba való az ilyen post.
-
yodamester10
őstag
F@sz kivan ezzel a csaló PTS klánnal,orosz rohadékok,főleg ez a nikitovich
Minden pályán ha veszít ha nyer ms -el 6-11 ezer sebzés,de mindig.Már más klán tagok is írták.
Valami ilyesmit használhat.
-
zozyk
addikt
válasz
Vikthor #7332 üzenetére
Jelenleg Tier 1-9,de lesz majd T10 is.
Itt nincsenek nemzeti ágak,csak úgynevezett dealer-ek,több nemzet járművei elérhetőek mindkettőnél.
Az RNG kisebb,van PvE mód tankot fejleszteni,garázshelyet nem kell venni,a legénység nem továbbvihető a tankból....stb,van még csomó eltérés a WoT-hoz képest. -
most töltöm a klienst, régóta figyeltem a játékot, de most vettem észre h már kész van egy ideje. mire érdemes figyelni, hasonló a wot-hoz? itt is tier1-10 van?
-
lofagi
addikt
válasz
Kisokka #7325 üzenetére
Amúgy a teljes hír így szól:
Not counting alternative garages such as the recent Holiday edition, customizable garages will not be coming soon, but it is something they are looking into. However, the developers are considering introducing slots to garages where players could put their Trophies
Szóval ebből az jön le,hogy egyelőre nem lesz változtatható garázs és sajnos nem jön a közeljövőben, DE nincs elvetve az ötlet. És a trófeás részt már írtam. :]
-
Kisokka
tag
válasz
yodamester10 #7328 üzenetére
Tudom mennyi egy retrofit, de ezeket(mármint a garázst/bázist kosztumizáló cuccokat) ne is creditért adják, hanem mondjuk material-ért. Ha creditért adja, akkor nincs sok értelme a materialnak.
-
Kisokka
tag
Én amúgy ezt nem bánnám, de ami még jobb lenne, egy teljesen kosztumizálható(...) garázs. Olyasmi, mint ami POE-ban is van, persze ott nem garázs, de az elv ugyanaz. Ha már vannak dílerek, simán lehetne venni tőlük cuccokat, mondjuk valamilyen repu-pontért, esetleg material-ért.
Tudom, hogy sokakat ez nem hoz lázba, de én órákat el tudok az ilyesmivel bohóckodni és pl. POE-ban elképesztő dolgokat lehet így megcsinálni. Holott abszolút nem kapcsolódik szorosan a fő játékmenethez, de nagy színt hoz a játékba. -
villamos
őstag
A kérdés, hogy mitől lesz AFK valaki. Megeshet pl. hogy valami miatt el kell jönnie játék közben a géptől. Meg van olyan, amikor DXVGA error köszön be.
A magam részéről pontmegvonással büntetném az ilyet, aki nem csinál semmit, az ne is kapjon semmit, úgy mintha nem is lépett volna be. Annyi engedménnyel hogy utána ne kelljen javítani, gondolva arra is, aki nem szándékosan AFK.
A vesztébe rohanás más tészta, többször velem is előfordul hogy megyek, megyek, majd hirtelen a semmiből spot, majd kapom az áldást több irányból, de nem is látom honnan, vagy kitől. Mire a legtöbb tank tornya megfordul, az maga az örökkévalóság, hát még az újratöltés, fedezék a közelben sincs. Próbálok hátrálni, menekülni, de pár lövés és kampec. Aztán csak bámulok magam elé, hogy És ezt így hogy? -
-
lofagi
addikt
A pénteki kérdezz - felelekben azért vannak érdekes információk.
- Amint végeznek a játék optimalizálásával dolgozni fognak a tárgyak és a tankok rombolhatóságán. Valószínű ebbe beletartozik majd a bizonyos helyen eltalált tank robbanás, mint pl ha ammo racket lőnek el.
- A 0.13-as patchben bevezetésre kerül a MM 2.0 szóval bizakodhatunk, hogy lesz valami változás.
- Vizsgálják,hogy az AFK játékosok vagy akik hajlamosak a vesztükbe rohanni hogyan kapják majd a jutalmaikat.
- Terveznek egy hangjelzést betenni ha felspottoltak.
- Tervben van egy dinamikus armor készítése, ami annyit jelentene, hogy ha már egy tankot többször egy helyen eltaláltak ott képződik egy gyenge pont. Ezzel lehetne orvosolni a balance problémát a nagyobb tierben. De egyelőre ez még csak nagyon nagyon tervben van.
- Platoon statisztika a jövőben.
- Szerver oldali célzás tesztelve lett a következő pacthben már benne is lehet
- A garázsban lehet lesz egy a trófeáknak. :] -
Kisokka
tag
Szerintem a t8-9-es PVP csatákban az a legnagyobb probléma, hogy szinte csak MBT-k vannak. Nem az a baj, hogy nehezen belőhetők, hanem csak azokat látni.
Semmiféle taktika/stratégia, vagy egy apró csel nincs abban, ha mondjuk 10-10 MBT baromkodik egymással egy csata alatt. Nincsenek osztálybéli különbségek, ami miatt laposak ezek a meccsek. Néha-néha azért jó is tud lenni az ilyen, de hosszú távon nagyon kevés.
A megoldás szerintem az lehetne, ha több XM8-hoz hasonló gép kapna szerepet, ami idővel valószínűleg teljesülni is fog. Túlságosan nagy az MBT fölény ezekben a tier-ekben és ennek egyértelműen a PVE az oka. -
zolee0307
őstag
válasz
belaazallat #7317 üzenetére
Hát nem tudom, nekem r9 280X van, lehet azért bugzik.
-
zolee0307
őstag
válasz
belaazallat #7313 üzenetére
De annak bugos az overdrive része, tuningál nem veszi vissza a órajeleket, feszt, folyamatosan mindent már járat, és csak reinstallal lehet helyrehozni.
-
zolee0307
őstag
Használ valaki itt AMD crimson 15.11.1 drivert? Ezzel milyen a játék?
-
bullseye
addikt
One of the interesting balance features the developers are planning is armor decay. Armor might become progressively more damaged after receiving multiple hits, reducing its protection. This would help balance the tier 8 and 9 tanks with extremely thick armor nicely. This is however just an idea for now and many questions have to be solved first (for example how to make the system comprehensive to players). That’s why there is no specific plan to introduce this feature right now.
TLDRnoenglish:
A T8-9 MBTk visszafogására lehet, hogy az egymás utáni találatok gyengíteni fogják a páncélt. -
weres78
senior tag
Igen, megvan...
Azoknak akiket érdekel, ha veszel egy hónapot akkor 4x7 napot kapsz, amiket külön tudsz aktiválni. Mindenképp pozitív... Tehát kapsz 4X7 nap boostot, illetve 4x7 nap prémet.PVP vs PVE. Ha jól megy a PVP akkor adot idő alatt ugyanannyi XP simán hozható sokkal több kredittel.
Emellett most kezdtem PVE-zni. Jó gyenge pontokat kitapasztalni is, és idegnyugtatónak... Ezzel egyet tudok érteni maximálisan. -
zozyk
addikt
Csabiii,imáink meghallgatásra kerültek : Booster packs
-
speedmetal
tag
válasz
yodamester10 #7306 üzenetére
Nem csatázom MS-el, mert nem vagyok még olyan szinten, mivel csak 6-os harcjárműveim vannak, de hidd el, mire oda érek, hogy igen, addigra megoldom.
-
yodamester10
őstag
válasz
speedmetal #7305 üzenetére
Mikor majd "gyakorlás"után beugrasz egy pvp csatára majd nem érted miért nem tudod sebezni az ms-t,mert ugye a pve-ben szinte simán kilőhető
-
speedmetal
tag
válasz
yodamester10 #7304 üzenetére
Szerinted. Szerintem gyakorolni, harcjárművet fejleszteni, keveset káromkodni pont megfelelő. Nem gyakran fogunk találkozni a harcmezőn. Kiheverem.
-
yodamester10
őstag
válasz
speedmetal #7301 üzenetére
Szerintem sima idióta botokat lövöldözni marha unalmas.Mikor egy t90ms a seggét fordítja neked,hogy lőd már ki,na ilyen nincs pvp-be.Tankot húzni tökéletes,de igazi tankcsatát vívni csak másik játékosok ellen lehet ami változó hogy sikerül.
-
Met
nagyúr
válasz
- 29 idióta helyett csak 4 idiótával kell megbirkóznod
Pontosan emiatt PVE-zek. Itt is van néha 1-2 idióta de sokkal élvezetesebb nekem. -
nyulnyulu
senior tag
válasz
Nem ugyan annyi tp hanem sokkal több,nekem ez a legnagyobb különbség.
-
speedmetal
tag
válasz
yodamester10 #7298 üzenetére
A PVE-nek van azért pár előnye:
- ugyanannyi tapasztalat, mint PVP-ben, de kevesebb idegesség;
- 29 idióta helyett csak 4 idiótával kell megbirkóznod, ha barátokkal játszol, akkor még kevesebb, az több, mint hétszer kevesebb idegesség;
- kihúzhatod teljesen a tankod, mire valódi idiótákkal kerülsz össze;
és még biztosan van pár dolog, ami most nem jut eszembe.
Persze egy idő után unalmas lehet, de a nyugalom mindenek előtt! ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mikrotik routerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GARIS/AKCIÓS PlayStation 5 825GB (CD-S kiadás)
- Eladó alig egy hónapos ITX irodai konfig i5-14400-32GB RAM- 512GB SSD (számlával és garival)
- Playseat gearshift holder váltótartó
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest