Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gubabela
senior tag
válasz
belaazallat #13548 üzenetére
-
PadaVaJ
tag
válasz
belaazallat #13542 üzenetére
Belépési bónusz. Hmmm sokszor próbáltam nyakon csípni, de sose sikerült.
Amikor előre megnézem mennyi van, mindig megadja.Megint változott a belépési bónusz
Elindult a Storyline Campaign – Episode 2
Nekem egy nagy bajom van csak vele. Fogalmam sincs az egészről!
Hibák is vannak vele sok járművet meg a 0.19 előtti szinten számol.
Pl. Centauro 120 ami most tier9, de tier7 volt. -
bypoffy
csendes tag
válasz
belaazallat #11703 üzenetére
semmi,nem csesztetem a biost mert nem értek hozzá
-
weres78
senior tag
válasz
belaazallat #11616 üzenetére
És ahogy írtam is: nagyjából ugyanaz a kettő, csak a 6ossal többet megyek. A retrofiteket is a 9esre írtam. Nincs mit.
-
weres78
senior tag
válasz
belaazallat #11614 üzenetére
Az is, meg hogy felderíteni, sebzésre mész elsősorban, ilyesmi.
Én sebezni megyek vele (mondjuk inkább a T6 Terminatorral), de valójában ugyamnazt kell velük csinálni az én olvasatomban. Puhákat kiherélni, ha kemény van azt meg spoton tartani. Természetesen miután nincs aki spotoljon, mert amíg van addig rakétával bontani.
Nálam így van egyébként:
Optika, internal hull, augmentedh breech lock, sapka.
Látótáv jól jön, mer az mindig jól jön és kész. HP is kell, meg van egy slot amibe tenni kell valamit. Potosság jól jön ha messzebről géppuskázol, illetve a gyorsabb töltés életet menthet. Sapka meg kell, hogy pontosabb, gyorsabb legyen, stb.
Namost ugye legjobb ez a jármű ha valaki seggébe tudsz kerülni. Ha abszolút erre mész akkor távcső helyett érdemes mondjuk mozgás közbeni pontosság+töltésidő csökkentés retrofitet tenni (Enhanced Shell Materials). Meg ugye az sem mindegy mid van kifejlesztve...
A hatos terminátor egyébként ful full sebzésre van kihegyezve, és nagyon bejön úg. Hozzáteszem gyűlöltem amígy egyszer át nem retroftieztem látótávra, úgy toltam vele vagy 150 csatát, majd amikor ráéreztem ment a full bontó retrofit. Előtte volt vele a vin vagy 45%, most 60+.
-
weres78
senior tag
válasz
belaazallat #11612 üzenetére
Mire szeretnéd elsősorban használni?
Poczy, gyere jáccani!
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #11569 üzenetére
egyedi probléma volt, újraindítás után rendbe jött.
-
vhw
addikt
válasz
belaazallat #7901 üzenetére
Ennek jobban kéne kinéznie, mint az előző T-62-nek?
-
L4mie
veterán
válasz
belaazallat #7901 üzenetére
szerintem vigyük át offtopicba
ott szívesen leírom ezt:
+Kean_Sorbo:
Szerintem a WoT os azért jobb ennél, mert a festést, kopást, lepattanás nyomok frankón ki vannak dolgozva.
DE AWF-ben nézzétek meg a sivatagi alapfestés mellett a korrodálást/kopásokat, szerintem baromi jól néznek ki
meg imádom ahogy a homokot hajtja a lánctalp
ezek igazi eyecandy-k, sajnos a lövés utáni porfelverést szerintem elrontották zárt bétához képest.
-
zolee0307
őstag
válasz
belaazallat #7317 üzenetére
Hát nem tudom, nekem r9 280X van, lehet azért bugzik.
-
zolee0307
őstag
válasz
belaazallat #7313 üzenetére
De annak bugos az overdrive része, tuningál nem veszi vissza a órajeleket, feszt, folyamatosan mindent már járat, és csak reinstallal lehet helyrehozni.
-
gubabela
senior tag
válasz
belaazallat #7173 üzenetére
Jól, én most léptem ki, nekem ment.
-
DeadMeat
nagyúr
válasz
belaazallat #6602 üzenetére
Bugos az a map. sehol máshol nem jön elő ez a hiba, csak itt az esernyőn vagy mi a faty a neve
-
belaazallat
addikt
válasz
belaazallat #6600 üzenetére
1,5 órát ment a teszt hibátlanul. Kari 65 fok. 1037Mb memóriát eszik a teszt.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
belaazallat #6596 üzenetére
Ilyet VRAM hibánál láttam, de ha más játékoknál nem jelentkezik, akkor csak a játékkal lesz valami.
Még az is lehet esetleg, hogy az AW több VRAM-ot használ, ezért csak itt jelentkezik a hiba. Jó lenne lemonitorozni a memóriahasználatot.A memória túlmelegedése is okozhat ilyet, de ezt így megmondani nem lehet.
Egy jó VGA tesztet rálehetne ereszteni, ami eszi rendesen a memóriát is, talán az kidobná a hibát. Pl.
-
aginor
veterán
válasz
belaazallat #6596 üzenetére
Én videokártyára gyanakodnék.
-
Kean_Sorbo
őstag
válasz
belaazallat #6592 üzenetére
Esetleg az új csodadriver. Már láttam hasonlót youtube-on.
-
weres78
senior tag
válasz
belaazallat #6592 üzenetére
Erősen hardvergyanús... Más játékkal csinálja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO FlexScan Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/240SSD/Nvidia2GB/Magyar/Excellent)
- Latitude 7330 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő i5-1235U 16GB DDR4 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dobozos Lenovo YOGA 7 2in1 ultra7-155h 16gb ddr5 1tb ssd OLED 120hz 2,8K
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest