Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• aginor

veterán

válasz Dewri #12361 üzenetére

A leírásod alapján lényegében egyáltalán nem játszottál az AW-val, különben nem írnál ilyen butaságokat.
    Valóban sok a hasonlóság a Wot-tal, de még több a különbség. Az én szigorúan személyes véleményem az, hogy ennek jobb lenne az alapja, de sok hülyeséggel eléggé elbaltázták a elmúlt fél-egy évben A zárt béta zseniális volt, élveztem minden csatát még úgy is, hogy rendszeresen nullázták az fiókokat. A GO-ban is látom a potenciált, de sajnos a gyakorlatban vacak lett, kár érte, pedig ez megmenthette volna a játékot a kihalástól, de így csak szétforgácsolja, majd elűzi az amúgy is szűk játékosbázist.

Próbáltam a War Thundert én is, nem is egyszer, de pár óra után mindig törlés lett a vége. Sajnos az a játék egyáltalán nem átlátható, és nem konzisztens. Tök random, hogy épen mit ütsz át és milyen "sebzést" okozol, nem érted, hogy miért vannak tök indokolatlannak tűnő egylövéses halálok, míg te már a harmadik átütést generálod hulla eredménnyel, egyensúlyozatlanok a fejlesztési fák/tankok, nincs tisztességes útmutató a játékhoz. Nem ok nélkül lett/maradt az is rétegjáték, pedig a potencia ott is adott volt. Ha olyan jó lenne, akkor már ütötte volna a Wot-ot.

Új hozzászólás Aktív témák