Hirdetés
-
GAMEPOD
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aginor
veterán
A leírásod alapján lényegében egyáltalán nem játszottál az AW-val, különben nem írnál ilyen butaságokat.
Valóban sok a hasonlóság a Wot-tal, de még több a különbség. Az én szigorúan személyes véleményem az, hogy ennek jobb lenne az alapja, de sok hülyeséggel eléggé elbaltázták a elmúlt fél-egy évben A zárt béta zseniális volt, élveztem minden csatát még úgy is, hogy rendszeresen nullázták az fiókokat. A GO-ban is látom a potenciált, de sajnos a gyakorlatban vacak lett, kár érte, pedig ez megmenthette volna a játékot a kihalástól, de így csak szétforgácsolja, majd elűzi az amúgy is szűk játékosbázist.Próbáltam a War Thundert én is, nem is egyszer, de pár óra után mindig törlés lett a vége. Sajnos az a játék egyáltalán nem átlátható, és nem konzisztens. Tök random, hogy épen mit ütsz át és milyen "sebzést" okozol, nem érted, hogy miért vannak tök indokolatlannak tűnő egylövéses halálok, míg te már a harmadik átütést generálod hulla eredménnyel, egyensúlyozatlanok a fejlesztési fák/tankok, nincs tisztességes útmutató a játékhoz. Nem ok nélkül lett/maradt az is rétegjáték, pedig a potencia ott is adott volt. Ha olyan jó lenne, akkor már ütötte volna a Wot-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- Windows 10
- Kerékpársportok
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest